Samo ako ne stigne dok budem budan,vjerojatno ce ubrzo maknuti prije ne
go sto sluzbeno izadje,sejvaj na komp i ona reuploadaj ako bude potrebe.
Ali ne vjerujem
Zorno iscekujemo hehe
Samo ako ne stigne dok budem budan,vjerojatno ce ubrzo maknuti prije ne
go sto sluzbeno izadje,sejvaj na komp i ona reuploadaj ako bude potrebe.
Ali ne vjerujem
Zorno iscekujemo hehe
Sad mi je odgovorio malo drugacije kad sam ga pitao kad tocno misli mi poslat. Poslat ce mi kompletnu digitalnu verziju GI-a..maznutu valjda...znaci samo ce trebat skinut nekakav program di se lakse zumira...
Od njega:
Ok so I figured out a way to steal the actual digital article of Game Informer and post it online. This is much better than the scans because it will be the exact same resolution as the game informer article. It will also take me alot less time to post it so you guys will have the article within about 8 minutes from when i get it.
^^E je*emu, a ja taman mislio ići spavati... 
reload every 30 sec - ENGAGE
Kvragu, tu sam čuvao za slučaj da ovaj što treba poslati časopis zafrka.
Izgleda nista od veceras...GI je pomaknuo izlazak digitalne verzije za negdje 18h...eh eh:((
Izgleda nista od veceras...GI je pomaknuo izlazak digitalne verzije za negdje 18h...eh eh:((
prvo nam das da se ponadamo i onda ovako.
Ah, mislis da sam ja sretan...eh eh...
znaci danas u 18 ce doc GI? oce se to moc procitat u digitalnom izdanju(nisam bas pratio sve sto pisete)
znaci danas u 18 ce doc GI? oce se to moc procitat u digitalnom izdanju(nisam bas pratio sve sto pisete)
Da, cijeli časopis.
Da, cijeli časopis.
besplatno?
hahahhahhhha NE
Pretpostavljam da će se pojaviti skenirana verzija na netu :)
Bit ce to na torrentima, nema sikerancije :)
Skenirana verzija se nece na netu pojaviti do 16. jer tada izlazi stampana verzija :D Veceras kasno bi se trebali pojaviti screenshotovi digitalnog izdanja :D
Ima li negde da se kupi GI ? :D
Evo vam countdown.
Do 9 navecer ce biti po cijelom internetu.
Taman kad dodem iz skole :)
Barem se imam necemu veseliti.
Na njihovim stranicama, na iTunesu, na WP Marketplaceu, na Google Playu...
Na njihovim stranicama, na iTunesu, na WP Marketplaceu, na Google Playu...
Ee hvala :D i da li je tacno da veceras u 18 h stizu nove informacije :D
Ee hvala :D i da li je tacno da veceras u 18 h stizu nove informacije :D
Trebalo bi...
http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=270414#top_banner
Evo ovdje imate screenshot-ove iz trajlera koji se jasnije vide, pa pogledajte ako hocete...
To za Bdup-a sam znao, al nekuzim, ako B dup-a vracaju, mozda i bigbeara-a...kako se oni ukrstavaju sa GTA5, ako su GTA SA i GTA5 razlicite ere, razliciti likovi, bar je dosad tako bilo i R* je govorio da nece mješat nikad recimo likove iz GTA SA sa GTA4 ...