Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.094.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTA 5
Bernard Huky Hux kaže...
MrXleader kaže...

zato je u GTA IV glavni lik bio ludi srbin Niko (NHF ikome),zato da se experimentira xD

Nigdje nije definirana njegova nacionalnost. Tako da odkuda ti znaš da je baš srbin?  Zna se samo da je sa Balkana.

U prvoj sceni se Niko govori Romanu da mu srpski nije loš ili nešto tako. Uglavnom Serbian su jedan drugom uputili.

GTA IV je bio eksperiment novog Rage Enginea i physics enginea, u sadražajem osakaćenom nastavku.

I sad se puni sjaj očekuje u GTA V.

Pingu ;)
16 godina
GTA 5

IGN News : New Grand Theft Auto V Trailer Soon, Pre-Order Bonus Revealed

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
MrXleader kaže...

zato je u GTA IV glavni lik bio ludi srbin Niko (NHF ikome),zato da se experimentira xD

Nigdje nije definirana njegova nacionalnost. Tako da odkuda ti znaš da je baš srbin?  Zna se samo da je sa Balkana.

U prvoj sceni se Niko govori Romanu da mu srpski nije loš ili nešto tako. Uglavnom Serbian su jedan drugom uputili.

GTA IV je bio eksperiment novog Rage Enginea i physics enginea, u sadražajem osakaćenom nastavku.

Istina, kad voziš Romana kući čim siđeš s broda on kaže "I see you haven't forgot our serbian, brother", nešto u tom điru. Najjače je kad izađeš iz auta dok ga voziš, a on viče "Vrati se Niko", ili "...You've got 4 big titties to be playing with? Mislio sam da ću umreti i otići u raj, čoveče". {#}

14 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...
Vapor kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
MrXleader kaže...

Istina, kad voziš Romana kući čim siđeš s broda on kaže "I see you haven't forgot our serbian, brother", nešto u tom điru. Najjače je kad izađeš iz auta dok ga voziš, a on viče "Vrati se Niko", ili "...You've got 4 big titties to be playing with? Mislio sam da ću umreti i otići u raj, čoveče". {#}

ja sam opet siguran da ne kaze to nego kaze 
da nisi zaboravio nas jezik ,a ne veli ciji je  

http://revohd.com
14 godina
neaktivan

Ima jedna scena di pricaju i roman govori niku "Anyway, your english is better then my serbian"

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Ima jedna scena di pricaju i roman govori niku "Anyway, your english is better then my serbian"

da istina sad sam provjerio :) tocno je 
srbin  

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
TheDarkSide kaže...

srbin  

Toliko puta sam preso GTA4 da vec napamet znam cijele razgovore xd...

GTA5 ja mislim da ce imat latinosa kakvog..

14 godina
odjavljen
GTA 5

Dajte nam novi trajler Rockstar-ovci, pregladnjesmo vise! {#}

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Dajte nam novi trajler Rockstar-ovci, pregladnjesmo vise! {#}

Ako mislis na ponedeljak...eh, onda trebas racunat i na americko vrijeme za NY...To su sati unazad:) Tj malo više sati :)

15 godina
neaktivan
GTA 5

Ponedjeljak ili srijeda, izborna večer je u utorak pa sumnjam da će tada izdati trailer. Bilo kako bilo, Game Informer u četvrtak je barem siguran ;D 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Arnold Layne kaže...
TheDarkSide kaže...

srbin  

Toliko puta sam preso GTA4 da vec napamet znam cijele razgovore xd...

Brijem da će glavni lik biti talijan u Petici.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Mozda bude Slovenac.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ponedeljak mi se inače gadi...ali ovaj ponedeljak...it's gonna be fun {#}

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni više liči na latina, a mislim i da je negdje službeno objavljeno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Meni bi bio sasvim okej onaj lik sa artworka di ima onog psa Chop-a...

17 godina
GTA 5

Meni je bas drago kada vidim povratak vozila iz GTA SA kao npr. quadbike, traktor, bicikl, avion, cropduster, caddy (nije bio u GTA IV)....  jos djukele, krava!?!?, takozvani "single-seat watercraft" i tko zna sto nas jos ceka....

Nadam se da ce biti i kamiona, sparrow-a, vortex-a, bandito-a, monstera :).... inace, u GTA SA imamo 212 vozila ako racunamo bas sve sto se moze voziti (MTA, SA:MP), minus to je oko 200 vozila i bas me zanima hoce li GTA V nadmasiti GTA SA po ovome...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Meni je bas drago kada vidim povratak vozila iz GTA SA kao npr. quadbike, traktor, bicikl, avion, cropduster, caddy (nije bio u GTA IV)....  jos djukele, krava!?!?, takozvani "single-seat watercraft" i tko zna sto nas jos ceka....

Nadam se da ce biti i kamiona, sparrow-a, vortex-a, bandito-a, monstera :).... inace, u GTA SA imamo 212 vozila ako racunamo bas sve sto se moze voziti (MTA, SA:MP), minus to je oko 200 vozila i bas me zanima hoce li GTA V nadmasiti GTA SA po ovome...

Kamion onaj koji prevozi aute, imas na jednom SS-u...kad ga valjda pokusavaju opljackat, ili vozac iskace van jer ce se slupat ili nesto trece...

15 godina
neaktivan
GTA 5

Nadam se da ce bit tenk, najbolje vozilo za zaje*anciju.

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
thuglife kaže...

I meni više liči na latina, a mislim i da je negdje službeno objavljeno.

Ne znam, meni taj look, zalizana kosa, odijela i to, više bacaju na žab..khm, talijana.

14 godina
neaktivan
GTA 5

e da je imat xbox 360 ili ps3 :P ovako za pc cu se nacekat,a tko zna hocu li uopce moc pokrenut (kupio novi pc)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WestOne kaže...

Mozda bude Slovenac.

Ma ko bi se Slovencu snašao u takvom gradu, kvart je veći od Slovenije.

Na ovom artworku, auto u donjem kutu baca na greenwooda ili majestica

http://www.igta5.com/images/gta-v-poster-thug-with-rottweiler.jpg

Greenwood Greenwood
Majestic Majestic
Pingu ;)
17 godina
neaktivan
GTA 5

Meni sve ovo nema nekog smisla - igra ne može biti osjetan leap u odnosu na GTA IV kad je razvijena za PS3.

Vidimo se na GTA VI (za PS4) temi.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Random. kaže...

Meni sve ovo nema nekog smisla - igra ne može biti osjetan leap u odnosu na GTA IV kad je razvijena za PS3.

o cem ti pricas ?

16 godina
Vapor kaže...
WestOne kaže...

Mozda bude Slovenac.

Ma ko bi se Slovencu snašao u takvom gradu, kvart je veći od Slovenije.

Na ovom artworku, auto u donjem kutu baca na greenwooda ili majestica

http://www.igta5.com/images/gta-v-poster-thug-with-rottweiler.jpg

vide se malo i stražnja svjetla auta,i po njima se može reć da to nije ni greenwood ni majestic,nego esperanto ili virgo.

i volio bi da u igri budu stare i nove verzija auta,znači da bude npr. i onaj stari cheetah i ovaj novi,to bi stvarno bilo pre hebeno :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 1:14 (luka94).
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

Tko kaze da GTA5 uopce i treba bit veliki leap od cetvorke? Veliki leap je bio između SA i IV, radi engina, grafike i svega pomalo...GTA5 ce bit ono sta je GTA4 trebao bit tako rec...GTA4 je bio eksperiment na RAGE engineu, i ujedno prva igra na tome...Od engina te godine do engina ove godine promjenilo se jako jako puno toga..optimiziranost, mogucnosti, itd itd...

Znaci RAGE engine ce moc puno bolje iskoristit potencijal konzola, a i PC-a, i tim više GTA5 bi trebao bit veliki napredak u odnosu na GTA4 sta se tice tehnicke strane...

14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
Random. kaže...

Tko kaze da GTA5 uopce i treba bit veliki leap od cetvorke? Veliki leap je bio između SA i IV, radi engina, grafike i svega pomalo...GTA5 ce bit ono sta je GTA4 trebao bit tako rec...GTA4 je bio eksperiment na RAGE engineu, i ujedno prva igra na tome...Od engina te godine do engina ove godine promjenilo se jako jako puno toga..optimiziranost, mogucnosti, itd itd...

Znaci RAGE engine ce moc puno bolje iskoristit potencijal konzola, a i PC-a, i tim više GTA5 bi trebao bit veliki napredak u odnosu na GTA4 sta se tice tehnicke strane...

Ako misli na grafiku onda ne nece bit velik leap 

tj ja bi reko da nece bit uopce nikakav ,ali sto se tice sadrzaja bit ce ogroman naspram gta iv ,a to je puno bitnije od grafike 

17 godina
Arnold Layne kaže...
TheDarkSide kaže...
Random. kaže...

Ako misli na grafiku onda ne nece bit velik leap 

tj ja bi reko da nece bit uopce nikakav ,ali sto se tice sadrzaja bit ce ogroman naspram gta iv ,a to je puno bitnije od grafike 

ako je isti negine ne znaci da se nemoze poboljsat do neprepoznatljivosti, pa cak i ono smece od call of dutya ima neke male razlike.

13 godina
neaktivan
GTA 5

Ok, mislim da sam nasao nesto ali nisam siguran dali je legit.

Gameinformer detalji procurili:

http://www.gamefaqs.com/boards/634491-grand-theft-auto-v/64476559

Ja vjerujem da je to istina sta tu pise.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 10:09 (Marcuskac).

0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
GTA 5

Meni se osobno nesvida onaj stari lik!Ako bude teretane i tetovaze kako bi bilo smjesno vidjeti na takom starom liku ta sva sranja po tijelu i to jos bez majce{#}! Radije nek bude onaj crnac!Jednostavo taj lik je prestar za trcanje,bjezanje pred policijom i to!Mislim da ce taj lik preuzeti ulogu kao boss mafijasa/Salvatore Leone.

::;;;)
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Tamo pise da nece biti tetovaza i teretana.

Ali tko zna.Mozda lik samo neka sr**a napisao.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 10:24 (Marcuskac).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice