Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.094.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
GTA 5

Ajde da se fino spustite na zemlju i pestanete da se razbacujete konfiguracijama dok R* ne najavi igru za PC. Ok? 

http://vgm.tv/
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Neke slike nisu bile,neki mozda nisu vidjeli pa evo na hrpi vecina nedavno leakanih slika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
PEXer kaže...

moc ce se za 5000kn slozit da ce moc pokrenut na full postavkama.moj frend je slozio pc za 2000kn i moze pokrenut bf3 na najjace postavke ,skyrim...

pokrenuti i igrati nije isto

===============================================================
15 godina
neaktivan
GTA 5

dobro moze igrati

maxy
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

dobro moze igrati

sure thing bro

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 13:05 (The Unforgiven).
14 godina
protjeran
PEXer kaže...

dobro moze igrati

14 godina
protjeran

Da bar bude tuninga auta, u san andreasu je bilo super, jso kad upalim cheat pa poletim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 13:09 (MARKOcVp).
15 godina
MARKOcVp kaže...

Moze izvor?

I za ovog iznad sto pominje max payne 3, mp3 se neporedi sa open world igrama kao gta, u mp su tu samo 10tak ljudi okolo, mali prostor, nema vozila, nema promjene vremenskih uvjeta, nema toliko sjena okolo....

Ugl u gta procesor treba puno raditi zbog puno ljudi, vozila, svih okolnosti koje trebak ontrolirati, fizika je isto tu...

Bilo bi super da gta 5 podrzi physic, to bi olaksalo stvari procesoru ako dobro naprave, takoder ljudi s jakim karticama a slabijim procesorom ce bolje proci sto je cest slucaj.

MARKOcVp kaže...
PEXer kaže...

moc ce se za 5000kn slozit da ce moc pokrenut na full postavkama.moj frend je slozio pc za 2000kn i moze pokrenut bf3 na najjace postavke ,skyrim...

Vidi se da si naučio sve što je lovac82 postavao dosad {#}

Pingu ;)
14 godina
protjeran
Vapor kaže...
MARKOcVp kaže...

Moze izvor?

I za ovog iznad sto pominje max payne 3, mp3 se neporedi sa open world igrama kao gta, u mp su tu samo 10tak ljudi okolo, mali prostor, nema vozila, nema promjene vremenskih uvjeta, nema toliko sjena okolo....

Ugl u gta procesor treba puno raditi zbog puno ljudi, vozila, svih okolnosti koje trebak ontrolirati, fizika je isto tu...

Bilo bi super da gta 5 podrzi physic, to bi olaksalo stvari procesoru ako dobro naprave, takoder ljudi s jakim karticama a slabijim procesorom ce bolje proci sto je cest slucaj.

MARKOcVp kaže...
PEXer kaže...

Vidi se da si naučio sve što je lovac82 postavao dosad {#}

sta je posto?

17 godina
neaktivan
GTA 5

Prvi dio gta retrospektive, vraćanje na sam početak.

link

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
GTA 5
mene sad ovaj gta 5 natjero da prelazim gta 4 :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Kad ce vise taj trailer,izluditi cu od cekanja.
Rekli su ovaj vikend,a eto vikend prođe.

Neka pozure {#} 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Neka pozure {#} 

Sjutra oce sigurno. Kad bi bar pokazali izazivanje haosa {#}

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Neka pozure {#} 

Računaj da je kod njih još jutro (10:31) :)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan
GTA 5

...

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ne znam je li bila ova slika...

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

ova zenska na slici ima kao neki iphone aj umjesto jabuke je ono voce sta je bilo i u gta 4 i gta ctw

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Baš sam neki dan kupio Episodes from LC pa sad prelazim Lost and the damned i stvarno je odličan DLC.Puno bolje nego vanilla.Handling motora je puno puno bolji,a i priča i glavni lik Johnny mi je nekako draži od Nike.Ako nisi probao,svakako nabavi.

BTW usporedno ponovo prelazim i San Andreas na PC-ju.Tko će dočekati proljeće,uh.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
GTA 5

FruitPhone se zove ovaj mob na slici. evo ga http://gta.wikia.com/Fruit_Computers

maxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:40 (PEXer).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...
MARKOcVp kaže...

Baš sam neki dan kupio Episodes from LC pa sad prelazim Lost and the damned i stvarno je odličan DLC.Puno bolje nego vanilla.Handling motora je puno puno bolji,a i priča i glavni lik Johnny mi je nekako draži od Nike.Ako nisi probao,svakako nabavi.

BTW usporedno ponovo prelazim i San Andreas na PC-ju.Tko će dočekati proljeće,uh.{#}

sve skino i instaliro, prelazim jendo po jedno, sve, jos nisma preso nijedamput gta 4 pa cu to prvo, ali imam skinut i episeodes

15 godina
NFSPredator0010 kaže...
MARKOcVp kaže...

pređi the ballad of gay tony ja sad skidam gta 4 opet pošto ga nisam prešao do kraja

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
GTA 5

Ja sam GTA IV stao na 55% i neda mi se više. Al natjerat ću se da ga prođem do kraja.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Nemoraš ga 100% prijeći, ali kampanju svakako treba odigrati.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ja sam prosao Gta IV, Episodes From Liberty City: Ballad of Gay Tony i Lost and Damned. 1 s trainerom, 2 bez trainera. Onda multiplayer s devil modom i trainerom. Svi stunt jumpovi, svi seagulsi i pigeoni i ostali achievmenti, jedino nisam onu arkadnu mašinu...tak da, nemogu cekati da izade GTA V {#}

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
meni je gta san andreas bio zabavniji kad sam ga prelazio od gta 4
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

meni ti traineri nisu zanimljivi, previse mogucnosti daju i bezveze mi je onda. sifre koristim ali samo u free roam modu, na misijama ne.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
meni je gta san andreas bio zabavniji kad sam ga prelazio od gta 4

Razumljivo.GTA IV je puno ozbiljnija igra usredotočena isključivo na glavnu priču i fali joj dodatnog zabavnog sadržaja.(I ja sam ju jedva dovršio,malo je monotona)

U SA se puno više toga ima za raditi,a i raznovrsnija je igra jer nema samo jedan grad sa brdo sivog betona.Ja najviše vremena nisam ni prelazio baš misije,samo sam se ludirao koristeći šifre i istraživao.

Međutim EP from LC mi za sada izgleda puno zabavniji od vanille,pogotovo TBOGT.

GTA IV im je ionako bio samo experiment,a GTA V će prema svemu sudeći biti real deal.Mislim da nikako ne može biti manje zabavan od GTA IV ili SA.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
GTA 5

zato je u GTA IV glavni lik bio ludi srbin Niko (NHF ikome),zato da se experimentira xD

Xc
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

zato je u GTA IV glavni lik bio ludi srbin Niko (NHF ikome),zato da se experimentira xD

Nigdje nije definirana njegova nacionalnost. Tako da odkuda ti znaš da je baš srbin?  Zna se samo da je sa Balkana.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
protjeran
GTA 5
uvijek kakd vidim da ima poruka u temi pomislim trailer, al jbg
Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice