Molim dokaži zašto i kako je fake, hvala.
Ovi što su dislike ,
.
Ono je video o GTA V Beta, možda ste pomiješali, ono nije icenhancer 2.1
Taj video nema veze sa gta5.Malo se informiraj
Ovi što su dislike ,
.
To nije gta5 to je 3d animacija, čovjek s stime bavi....
da taj video je beta bio bi maknut davnih dana i njegov vijek na jubitou bi bio možda 45 min a ne 6 mjeseci.i sam R* je rekao kako nema nikakvih videa dok i sami to ne objave. zar ti stvarno misliš da bi taj video stajao na jubitou toliko vremena da nije official? malo samo uključi ta sive stanice,ponekad. takodjer imaš da brojnim dugim forumima baš rasprave o istom videu i nitko ne misli da je to video gta5
Ovi što su dislike ,
.
Hahahah dobar !! 
LOL. Odi samo pogledat njegov kanal pa vidi da se čovjek bavi izradom animacija. Ovo nema veze sa GTA V, uostalom ništa šta ne izađe sa Rockstar channela nma veze sa gameplayom, a i sam Rocksat je čini mi se rekao da neće biti gameplay videa.
E a možda to je stvarno gta5. lik ima i video iphone-a 5....lol
sry ak je već bilo.
GTA 5 se neće pojavit na gamescom-u:
http://www.egmnow.com/articles/news/gta-v-will-not-be-appearing-at-gamescom/
Skinuo sam ja icenhancer 2.1 i ultimate textures 2.0 5gb
Pogledajte specifikacije pod - MOJ PC.
SVE VRTI NA VERY HIGH, HIGHEST BEZ KOCENJA..
Prije par mjeseci smo ustvrdili da je video fake, pogledaj ostale uratke istog lika.
Ovi što su dislike ,
.
ponovit cu sto sam napisao zadnji put taj tip radi 3d animacije pogledaj mu ostale videe i imat ces sta za vidit ovo nije igra nego samo animaciaj napravljena u 3ds maxu ili necem trecem
U jednom momentu jednostavno treba odustati.
U jednom momentu jednostavno treba odustati.
ne
Nek on misli što hoće to je njegovo pravo... kad tad če se osramotit
.
Onaj video nema veze sa GTA5..kad se pogleda malo grafika iz trailera i scrrenshotova sa tim videom koji kao predstavlja Betu...samo slijepac bi rekao da je to pravo:) Cisti fake..odnosno covijek se bavi 3D animacijama pa je napravio baš da vidi koliko ce ljudi "Popušit" foru...
GTA5 grafika je poboljšana verzija od četvroke, sve je ostalo isto, samo ispoliranije i fluidnije...i vjerovatno je malo i fizika popravljena ( svi znamo koliko se leti kad se sa motorom pogodi u nešto) xd...ukratko RAGE V2 + Eudorphin V2 :)
Kako mozes tvrditi da ovo nije FAKE omg.... bio je jedan komentar na jednom od ta dva video-a (imas playlistu na njegovom channelu), ugl, netko je napisao da je to napravljeno u Blenderu (a pogledaj sta se sve da napraviti tako da mi je puno blize to istini). Pogledaj GTA V officialni trailer i ova dva nova screenshotsa i usporedi to s tim FAKE videom.... nigdje veze, uostalom, zasto bi bila "crash test" lutka u autu?
I evo sto R* kaze na taj video, ovaj:
Gta NIKADA od kad je na sceni nije imao betu. Tako če i ostat.
De vi meni recite sta ce zahtjevati ovaj GTA V od konfe ?
Zahtjevat ce ti
To je zadnje kaj mi rockstar posalo i vele da je poprilicno sigurno da ce tak bit
no opet nikad ne znas mozda se promjeni
Jbt sta je ovo za GTA II ? ne moguce da vako malo zahtjeva ?
LoL Znam da je GTA V nego mi nekako pre malo zahtjeva...jednostavno nevjerovatno
LoL Znam da je GTA V nego mi nekako pre malo zahtjeva...jednostavno nevjerovatno
Gle nemoj pitat ono sto jos nitko ne zna
Bit ce objavljeno oko mjesec dana prije izlaska igre do onda nitko ne moze znat
Ne brini, pokrenuti ces sigurno.... GTA IV radi na jednojezgrenom (npr Pentium 4...) i na prvim shader model 3.0 karticama poput x1300.... druga je stvar kako ce raditi, ugl ocekuj vece zahtjeve od L.A. Noire-a i Max Payne 3-ice ali to ne znaci da ce biti neoptimiziran. GTA IV je bila zapravo jedina R*-ova neoptimizirana igra, MP3 je puno manje zahtjevan, a na papiru su veci zahtjevi....
Sumnjam da će biti veći zahtjevi od La noirea i Max Paynea3. Igra koristi stari engine nešto slično poput CODOVOG i bit će mislim identični onim GTAIV samo možda stave bolji proc i neku polovnu grafu.. 9800gt.
Sumnjam da će biti veći zahtjevi od La noirea i Max Paynea3. Igra koristi stari engine nešto slično poput CODOVOG i bit će mislim identični onim GTAIV samo možda stave bolji proc i neku polovnu grafu.. 9800gt.
A ti si došao iz R* sa svojom kristalnom kuglom i sve znaš?
Samo pretpostavljam. Chill out.
Prouci malo bolje..... RAGE je samo Game engine, koriste druge engine za animacije i fiziku. Pogledaj zahtjeve na papiru, GTA IV > L.A. Noire > Max Payne 3 (od prvog do zadnjeg, zahtjevi su veci...). GTA IV i MP3 koriste isti RAGE engine ali u MP3 je nadograden, u MP3 mozes birati dx 9, dx 10, dx 10.1 i dx 11. (isti engine kao u GTA IV) i igra nije neoptimizirana, medutim, da je slucajno open world igra, zahtjevnija bi bila (sa 100 postotnom sigurnoscu)... L.A. Noire nije Rage engine, to je neki custom engine u suradnji s Team Bondijem.
BTW uvijek ocekuj vece zahtjeve u sandbox igri na istom engine-u.... mislim, nova igra na istom engine-u ce imati vece zahtjeve na papiru, druga je stvar kakva ce biti optimizacija. Dosada se nije niti jednom dogodilo da nova igra ima manje zahtjeve od prethodne (ne mijesaj zahtjeve na papiru i realne uvjete odnosno optimizaciju)..... a ono najvaznije, ovo je u slucaju da se radi o istom engine-u, a sto ako je potpuno novi? zar mozemo ocekivati manje zahtjeve? mozda ce bas biti only dx 11 igra. (iako sumnjam, just sayin!).
Prouci malo bolje..... RAGE je samo Game engine, koriste druge engine za animacije i fiziku. Pogledaj zahtjeve na papiru, GTA IV > L.A. Noire > Max Payne 3 (od prvog do zadnjeg, zahtjevi su veci...). GTA IV i MP3 koriste isti RAGE engine ali u MP3 je nadograden, u MP3 mozes birati dx 9, dx 10, dx 10.1 i dx 11. (isti engine kao u GTA IV) i igra nije neoptimizirana, medutim, da je slucajno open world igra, zahtjevnija bi bila (sa 100 postotnom sigurnoscu)... L.A. Noire nije Rage engine, to je neki custom engine u suradnji s Team Bondijem.
BTW uvijek ocekuj vece zahtjeve u sandbox igri na istom engine-u.... mislim, nova igra na istom engine-u ce imati vece zahtjeve na papiru, druga je stvar kakva ce biti optimizacija. Dosada se nije niti jednom dogodilo da nova igra ima manje zahtjeve od prethodne (ne mijesaj zahtjeve na papiru i realne uvjete odnosno optimizaciju)..... a ono najvaznije, ovo je u slucaju da se radi o istom engine-u, a sto ako je potpuno novi? zar mozemo ocekivati manje zahtjeve? mozda ce bas biti only dx 11 igra. (iako sumnjam, just sayin!).
Da, da dobro si objasnio. Istina :)
Engine će biti identičan. Grafika će se malo promijeniti, ne puno, bit će optimiziran. Zahtjevi će biti slični kao kod Gta IV, ne mogu biti veći zbog konzola. Minimalno dual core cpu, 4 gb ram, 9600gt/9800gt gpu...preporučeno quad core cpu, hd6870, 4/8 gb ram...to sam vidio u kristalnoj kugli. Cool down ljudi, ne znamo zahtjeve, release date, niti išta oko vozila, oružja, mape i sl. Ne postavljajte glupa pitanja, jer će biti
a poslije toga i
.
još bi i najbolje bi bilo da se ova tema locka do sljedećih informacija o igri. Da bar pišete o nekim stvarima koje bi htjeli vidjeti u igri ili što očekujete da se unaprijedi u odnosu na prošle nastavke, a ovdje samo o grafici i zahtjevima, pusta nagađanja a nikako ne možemo znati ništa o tome, čak ne znamo ni na kojim platformama će igra biti dostupna.