Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.023.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
MaTa 96 kaže...

na čemu mislite igrati GTA V

Šta radiš u Rockstaru pa uzimaš neku tajnu anketu? {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
13 godina
neaktivan

Mi u Rockstaru moramo znati koliku količinu isporučiti za Hrvatsku {#} 

14 godina
odjavljen
MaTa 96 kaže...

Mi u Rockstaru moramo znati koliku količinu isporučiti za Hrvatsku {#} 

problem vam je kaj nasi uzimaju tam gdje su zalihe neogranicene 

i poprilicno je jefitno

http://x264blog.org/
16 godina
GTA 5

ja cu igrati GTA V na tosteru -.-

kakvo pitanje, pa mislim da je odgovor vise nego jasan...PC za 99% nas

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

ja cu igrati GTA V na tosteru -.-

kakvo pitanje, pa mislim da je odgovor vise nego jasan...PC za 99% nas

igrat cete na PC samo je pitanje kad :D

Mislim da ce dosta vas prije odigrat na Xbox-u ili Ps3-u nego na PC-u 

doma ili barem kod prijatelja 

14 godina

meni je glupo igrati gta na konzoli(imao sam ps1 i ps2 od konzola,i   na ps2 sam igrao gta sa i bilo je glupo,pogotovo nišaniti.Miš je zakon

tako da odonda igram samo na pc-u

14 godina
odjavljen
sstrmi kaže...

meni je glupo igrati gta na konzoli(imao sam ps1 i ps2 od konzola,i   na ps2 sam igrao gta sa i bilo je glupo,pogotovo nišaniti.Miš je zakon

tako da odonda igram samo na pc-u

kad si noob :P

Ne znam kak ga je onda uspjelo 20 000 000  ljudi igrat na ps2

Kaj se GTA tice ,ali i opcenito Rockstar igara glavne su konzole htio ti to ili ne

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 18:37 (Arnold Layne).
14 godina
Arnold Layne kaže...

kad si noob :P

Ne znam kak ga je onda uspjelo 20 000 000   ljudi igrat na ps2

Kaj se GTA tice ,ali i opcenito Rockstar igara glavne su konzole htio ti to ili ne

1.lol

2.Ja sam rekao za sebe,ne za 20 milijuna ljudi

3.znam,htio ili ne?kao da ja imam koristi od toga,od svih rockstarovih igrica sam igrao gta i max payne 2,mozda jos nesto

17 godina
GTA 5

Bitno je da na racunalu mozes "simulirati" konzolu, odnosno xbox 360...... tako da, svi ce igrati kako misle da im je bolje. Ja osobno mogu normalno igrati na konzoli/gamepadu i nije uopce lose igrati, ali opet mi je bolje PC jer sam brzi na "okidacu", slobodniji..... samo, svjestan sam da ce GTA V PC verzija kasniti najvjerojatnije jer su konzole u prvom planu kod R*-a i vecine drugih developera, al sto ces...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 18:51 (lovac82).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja sam bas danas kupio GTA IV za ps3 ,a prije toga sam igrao jogurt verziju na PC-u i mogu reći da i nije tako loše na konzoli.I dalje je bolje na PC-u,ali uopće nije puno lošije iskustvo,dapače vožnja mi je puno bolje legla sa gamepadom pred plazmom.Grafika je nešto lošija,ali zato mi barem ide sve fluidno za razliku od PC-ja gdje mi je pri punoj brzini u autu znalo tu i tamo trznuti.Konzole malo ograničavaju slobodu za razliku od PC-a,ali u mjeri koja nije presudna za uživanje u igri.Zato ću vjerojatno prvo kupiti GTA V za ps3 pa ću kasnije  znate već šta  za PC. Još jedna stvar koja mi je bolja na konzoli je doziranje gasa sa analognim tipkama,što na tipkovnici ne mogu,osim ako ne koristim gamepad dok vozim,a to prebacivanje sa tipkovnice i miša na gamepad mi se čini prenepraktično.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
lovac82 kaže...

Bitno je da na racunalu mozes "simulirati" konzolu, odnosno xbox 360...... tako da, svi ce igrati kako misle da im je bolje. Ja osobno mogu normalno igrati na konzoli/gamepadu i nije uopce lose igrati, ali opet mi je bolje PC jer sam brzi na "okidacu", slobodniji..... samo, svjestan sam da ce GTA V PC verzija kasniti najvjerojatnije jer su konzole u prvom planu kod R*-a i vecine drugih developera, al sto ces...

ali znas kaj mi fali na pc-u 

feedback 

mis i tipkovnica su mrtvilo nemaju nikakvih vibracija niti nista 

i jos mi je fora na ps3 sixaxis kontrole odnosno samo jedna za reload :D samo zdrmas kontroler i to je to 

zato je meni na pc dosadno igrat

17 godina
GTA 5

ehm da, to i je najveci problem PC-a (mislim tipkovnice i misa) sto nema analognih, "vibratora" xD i eto sto si prisiljen biti vecinom na stolici (ne mozes biti lezeran). No, opet su mi puno bitnije analogne tipke nego vibra, nije da se zalim na vibru ali nije mi od presudne vaznosti, bas kao sto mi grafika nikada nije od presudne vaznosti. Raznolikost igara, fun factor i na kojoj periferiji igram neku igru mi je jedino bitno... a sto se tice grafike, starosti igre, platforme itd... to mi je uvijek zadnje na umu. Svejedno mi je, igrao na tipkovnici/misu ili gamepad/volan-u jer jedno i drugo ima svoje prednosti i mane, tako da mi je glupo dizati nesto u nebesa kada u praksi nije tako....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Pa Trailer je naravno malo usminkan i likje sam fino podesio pojedine djelove zato igra i izgleda tako kako izgleda :D cisti iCE koji sam nabacio juce izgleda ovako

Jos se nisam pozabavio finim podesavanjem ali moracu posto mi pojedine stvari uzasno idu na zivce :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Najvise me smetaju te proklete sjene (po danu)... uff nikako ih ne mogu smisliti jer cak i na najvecim detaljima nisu bas primamljive, to je prvo sto moraju srediti/mijenjati.

BTW

Real Life Buildings vs  No Social Life xD Building

klik

Analiza nove slike (ova s helicem)

klik

Moj PC  
0 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
GTA 5

Bome su ih dobro prekopirali, izvrsno odrađeno ( mada ni u četvorci nije bilo loše ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Pa Trailer je naravno malo usminkan i likje sam fino podesio pojedine djelove zato igra i izgleda tako kako izgleda :D cisti iCE koji sam nabacio juce izgleda ovako

Jos se nisam pozabavio finim podesavanjem ali moracu posto mi pojedine stvari uzasno idu na zivce :D

jesi li ti sta dodatno radio oko toga, ja sam si danas skinuo to i namjestio, znaci nisam nista dodatno namjestavao, i slika je presvijetla, oci su mi ispale dok sam igro

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
GTA 5

Za to treba svemirski komp da bi se pristojno vrtilo. Kamoli da uzmemo činjenicu da je GTA IV sama po sebi neoptimizirano smeće. 

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prilika kaže...

Skinuo sam ja icenhancer 2.1 i ultimate textures 2.0 5gb

Pogledajte specifikacije pod - MOJ PC.

SVE VRTI NA VERY HIGH, HIGHEST BEZ KOCENJA..

P.s uzivajte {#}

u čemu???

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Prije par mjeseci smo ustvrdili da je video fake, pogledaj ostale uratke istog lika.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...
dex3108 kaže...

jesi li ti sta dodatno radio oko toga, ja sam si danas skinuo to i namjestio, znaci nisam nista dodatno namjestavao, i slika je presvijetla, oci su mi ispale dok sam igro

eo i slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 12:20 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
GTA 5

To je potpuno drugi svijet.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

kako mislis potpuno drugi svijet,

dodao sam nove 2 slike i ova me svjetlost strasno zivcira, postoji li neki nacin da to malo potamnim, inace nemam zamjerki na nista drugo osim te svjetlosti

17 godina
neaktivan

eo i slika

Boje... boje u GTA IV... A nisu smeđa i siva. Postaje li igra zahtjevnija ubacivanjem moda, i koliko?

15 godina
thuglife kaže...

eo i slika

Boje... boje u GTA IV... A nisu smeđa i siva. Postaje li igra zahtjevnija ubacivanjem moda, i koliko?

odlicne su nakon one tmurne sive, hmm ne znam nisam obraco paznju na to, ugl bile su mi iste postavke i s modom i bez moda tako da mislim da se ne povecavaju zahtijevi

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

eo i slika

Postaje itekako zahtjevnija, a to se najvise osjeti ako se igra na najvecim detaljima, view i detail distance na 100.

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Tommy_123 kaže...

kako mislis potpuno drugi svijet,

dodao sam nove 2 slike i ova me svjetlost strasno zivcira, postoji li neki nacin da to malo potamnim, inace nemam zamjerki na nista drugo osim te svjetlosti

Postoji nacin. Izdati ce config tool, u kojem ce se sve dati podesavati.

17 godina
GTA 5

Normalno da postaje zahtjevnija...

BTW interiori mi se vise svidaju u "klasicnom" GTA IV, a ovo prva slika (koju je postao @win4crazzy) je pravi pokazatelj dobro ulozenog truda...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 13:29 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledao sam dva prva, i trenutno jedina screenshota od GTA5...prva je helic u letu iznad grada, a druga neki park sa nekakvim jezerom di par ljudi sjedi na nekakvoj drvenoj platformi...

Vjerovatno je još rana verzija igre, iako mi se cini dosta dovrsena nekako mi grad i boje izgledaju isto kao u GTA4...iako sam vidio na screenshotovima kako su dobro napravili zelenilo, palme i tako te stvari su na svakom cosku da nekako daju svježinu i da nije sve sivo-smečkasto kao u GTA4...Nadam se da ce tako nastavit i da ce ostali dio mape ( van grada ) kao u GTA SA biti sa zelenilom, pustinjom i mozda čak snijegom...

Svi dobro znamo da R* pazi na detalje pa se nadam da če i tu biti toga....

Isto iz prvog SS-a ( helic u zraku iznad nekog djeda grada ) odma sam ucio ceste i zutu duplu liniju po sredini sta odma asocira na GTA SA i L.A...odma mi je pocelo veselo oko "srca" jer mi odma to daje bolju atmosferu igre i grada...

Isto tako iz prvog SS-a se vidi da zgrade/kuce/stanovi tako to nisu nagurani jedan do drugog kao u GTA4 nego recimo idu 10 kvadratnih metara palma i zelenila, pa opet kakva zgrada, pa cesta i tako u krug. Meni soobno se to sviđa više nego GTA4 koj je bio ono doslovno spojene sve zgrade...

Sta se drugog SS-a tice, voda nije loša, iako se vidi da animacija NPC-a kako sjede na rubu drvene platforme iznad vode i nije sjajna, nekako im guzica prolazi kroz drvene daske...i nekako su ukoceni...to ce vjerovatbno sredit, jer kao sta sam i napomenuo, ovo sigurno nije finalna verzija igre...

grafika kao grafika, cini se bolja od GTA4, i nadam se više optimizirana ( sta se tice PC verzije)...i nekako su sjene mekanije i realnije, a ne onako oštre i tamne...ukratko, izgledaju realnije.

Valja čekat i vidit šta če nam sljedeče doč...mozda još kakav SS, trailer, čak i datum izlaska...

Sve u svemu zadovoljan sam viđenim...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Prilika kaže...

Prije par mjeseci smo ustvrdili da je video fake, pogledaj ostale uratke istog lika.

Molim dokaži zašto i kako je fake, hvala.

Ovi što su dislike , {#} .

Ono je video o GTA V Beta, možda ste pomiješali, ono nije icenhancer 2.1

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice