Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.024.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: GTA 5
antimadridista kaže...

još bi i najbolje bi bilo da se ova tema locka do sljedećih informacija o igri. Da bar pišete o nekim stvarima koje bi htjeli vidjeti u igri ili što očekujete da se unaprijedi u odnosu na prošle nastavke, a ovdje samo o grafici i zahtjevima, pusta nagađanja a nikako ne možemo znati ništa o tome, čak ne znamo ni na kojim platformama će igra biti dostupna.

super 

Hvala ti na velikom doprinosu temi 

Tvoj post je svakako vise vrijedan od ovih ostalih koje osuđujes

http://x264blog.org/
16 godina
Arnold Layne kaže...
antimadridista kaže...

još bi i najbolje bi bilo da se ova tema locka do sljedećih informacija o igri. Da bar pišete o nekim stvarima koje bi htjeli vidjeti u igri ili što očekujete da se unaprijedi u odnosu na prošle nastavke, a ovdje samo o grafici i zahtjevima, pusta nagađanja a nikako ne možemo znati ništa o tome, čak ne znamo ni na kojim platformama će igra biti dostupna.

super 

pa samo kažem da je ispisano nekoliko stranica pukih nagađanja o stvarima koje nikako ne možemo znati dok iz Rockstara ne kažu točno o tome. Naravno da moj post nije ništa vrijedniji od ostalih, niti sam to rekao. Uopće ni nemože biti vrijedniji ako ne stavim neku službenu informaciju o igri. Mogu ja sad nagađati da će minimalni zahtjevi biti Athlon X4 3.0 ghz i 9800 GT. Eto tako izgledaju zadnjih nekoliko stranica teme, nema smisla. Izuzev kolege lovca82 i još nekih koji pišu smislene postove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 15:26 (antimadridista).
14 godina
odjavljen
antimadridista kaže...
Arnold Layne kaže...
antimadridista kaže...

super 

pa samo kažem da je ispisano nekoliko stranica pukih nagađanja o stvarima koje nikako ne možemo znati dok iz Rockstara ne kažu točno o tome. Mogu ja sad nagađati da će minimalni zahtjevi biti Athlon X4 3.0 ghz i 9800 GT. Eto tako izgledaju zadnjih nekoliko stranica teme, nema smisla. Izuzev kolege lovca82 i još nekih koji pišu smislene postove.

isto kao i u svakoj temi za neku popularnu igru 

događa se stalno i to je neizbjezno 

14 godina
GTA 5

Video iz GTA 5, vožnja aviona!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

hud dole isti ko u Saint's rowu the third sad tek vidio o.0

Zan klo van dam
16 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
KiX777 kaže...

hud dole isti ko u Saint's rowu the third sad tek vidio o.0

Ovaj video i jeste Saints Row The Third... Mozda su nesto malo izmijenili.

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ne brini,  pokrenuti ces sigurno.... GTA IV radi na jednojezgrenom (npr Pentium 4...) i na prvim shader model 3.0 karticama poput x1300.... druga je stvar kako ce raditi, ugl ocekuj vece zahtjeve od L.A. Noire-a i Max Payne 3-ice ali to ne znaci da ce biti neoptimiziran. GTA IV je bila zapravo jedina R*-ova neoptimizirana igra, MP3 je puno manje zahtjevan, a na papiru su veci zahtjevi....

Kako?Na koji način MOŽEŠ pukrenuti sa jednojezgrenim procu?

Sry na {#}

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 11:58 (WiNAmDGAMer).
17 godina
neaktivan
GTA 5

Sad ih opet čekamo par koji stavljaju ruku u vatru da je orginal video jer su ga sami pronašli.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ja mislim da ce gta V biti potpuni fail(bar za mene)jer ti detalji su relastičniji npr. nesmijes vozit vise od 60-70 na sat ako pređeš policija te odmah ganja.
A za grafičke detalje,od prvih screen-sa dobra je  

0 15 hvala 0
14 godina
pslaven3 kaže...

Ja mislim da ce gta V biti potpuni fail(bar za mene)jer ti detalji su relastičniji npr. nesmijes vozit vise od 60-70 na sat ako pređeš policija te odmah ganja.
A za grafičke detalje,od prvih screen-sa dobra je

dafuq did i just read?

15 godina
neaktivan
WiNAmDGAMer kaže..
lovac82 kaže...

Ne brini,  pokrenuti ces sigurno.... GTA IV radi na jednojezgrenom (npr Pentium 4...) i na prvim shader model 3.0 karticama poput x1300.... druga je stvar kako ce raditi, ugl ocekuj vece zahtjeve od L.A. Noire-a i Max Payne 3-ice ali to ne znaci da ce biti neoptimiziran. GTA IV je bila zapravo jedina R*-ova neoptimizirana igra, MP3 je puno manje zahtjevan, a na papiru su veci zahtjevi....

Sry na {#}

pokrenuti se može, moj frend ga je pokrenuo na p4 3.0 ghz.... ali to se igrati jednostavno nemože.. :)

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
13 godina
neaktivan
GTA 5

Meni se u IV nikako nije svidjelo ono skretanje s autom,handling vozila ili sta li je vec,,,,bar je meni to bilo dosta lose napravito,,,nikako da se priviknem,,,nadam se da ce u GTA V to da poprave :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 13:09 (Kas0).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ma ima puno nepismene dječurlije i trolova po forumu tako da slobodno ignorirajte.

Kada će više ljudi shvatiti da sve što nije objavljeno na rockstarovoj stranici je fake. Nema curenja informacija kod rockstara,bar ne do mjesec dana prije službenog izlaska.Tada je moguće da nešto i procuri,ali sada...glupost.

Ne znam ima li netko tko stvarno vjeruje da ovakvi videi nisu fake.Ako uopće ima takvih onda ste gori od Danice iz Balkanskog špijuna.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Kas0 kaže...

Meni se u IV nikako nije svidjelo ono skretanje s autom,handling vozila ili sta li je vec,,,,bar je meni to bilo dosta lose napravito,,,nikako da se priviknem,,,nadam se da ce u GTA V to da poprave :)

ajde molim te...

odi onda igrati underground ako trazis nerealno ponasanje...

u IV je posananje auta najrealnije u cijelom serijalu...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Kas0 kaže...

ajde molim te...

odi onda igrati underground ako trazis nerealno ponasanje...

u IV je posananje auta najrealnije u cijelom serijalu...

Hvala bogu normalan komentar više :) obozavan ponekad upaliti SA nakon igranja cetvorke, kamioni 'lete'.

18 godina
neaktivan

prošli put sam složio komp prije što je izašao gta4 i nisam ga mogao igrat, ovaj put se neću zeznuti i slažem ga tek kad 5-ica izađe :)

17 godina
WiNAmDGAMer kaže...

Sry na {#}

Testirao sam mnoge nove/zahtjevne igre na procesoru P4 2.4 GHz Prescott (ne HT), Radeon X1650 GT AGP kartici i 1GB rama, zacudio bi se.... u GTAIV npr. u interioru jos i ne steka toliko pretjerano s obzirom na to koliko je stara konfiguracija (al opet nema puno toga zahtjevnog), ali kada si vani... PAIN!!!!!, a nedaj boze kada je eksplozija, kada je puno auta oko tebe.....

Inace mnoge od njih rade cak i na Pentium 3 procesoru, npr Crysis.....

Dosta sam ih testirao, ali imas i na youtube-u dokaze....... razlog je zato sto cesto i najnovije igre podrzavaju prastare SSE i SSE2 instrukcije. Jedino odbacuju podrsku za stare shadere, npr. sada su vec minimum 3.0 shaderi = DX 9 = XP i mislim da ce tako biti bar jos sljedecih 2 god jer DX 9 nije mrtav jos uvijek sto je i dobro (npr. MP3 podrzava sve verzije DX-a tako da mnogi nece biti zakinuti).

Kas0 kaže...

Cudno.........{#} a meni je to jedna od najboljih novina u GTA serijalu, nemam nista protiv handlinga i fizike auta u GTA SA jer sam se navikao i tamo je to cista arkada. Ali bolje mi zapravo kada su neke stvari realnije jer je R* ozbiljnija igra, npr. Saints Row serijal je neozbiljan pa su auti prava arkada....  u toj igri mi to ne smeta, ali smetalo bi me u GTA V.

Nez, evo ti primjer, probaj TDU 2... to je kao na neki nacin simulacija? a meni je fizika i handling u toj igri katastrofalan (cak je u GTA IV bolji, a to je prva realnija GTA igra lol), dok mi je TDU 1 dosta dobar.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ma i nije mi poslje bilo tolko lose dok sam se naviko,,,spocetka mi je bilo tesko da se naviknem jbt nikad da skrenes,,,tri ulice prije moram da krenem skrecat,,,,dok se nisam navikao na to,,,ali i dalje stojim s tim da mi je uzasno vozit motor u IV,,,kad padne pa prenemaganje dok se ustane i popone na motor,,,znam da je realnije i sve je ok,,,ali me ubi ako sam u misiji i samo jednom da padnem s motora padnem i misiju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

pa onda pazi da ne padnes 

to te tjera da igras bolje

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Istina, fizika u cetvorci je malo mlohava, odnosno gravitacija nije jaka koliko bi trebala tako da kad se sluapte s motorom negdje letite pola sata...

Sta se tice fizike auta i skretanja, dosta je dobra, dosta realna...a to sta se večina teško navikla je iz razloga šta u GTA SA ste mogli u punoj brzini tako reč uletit u zavoj i onda nekako izvuc ga...

Dok koje pravilo vrijedi za "prave aute i fiziku voznje"?  Kocit prije zavoja, a ne u samom zavoju...

Svi koj voze znaju o cemu pricam, a za one koji još uvijek trebaju dobit vozacku, shvatit ce i oni :)

Koliko se samo meni puta desilo da sam precijenio zavoj pa uletio prebrzo, pokusavao usred zavoja kod apexa kocit i/ili pustat gas da uspijem proc ziv kroz zavoj i desavalo mi se da sam skroz proklizio i slupao se u kakvu zgradu ili sta vec...

U cetvorci je najlakse vozit americke muscle aute sa zadnjim pogonom...ako pravilno dozirate gas i kut ulaska u zavoj svaki zavoj ce te izvuc "sirovom snagom" ili ti ga powerslideom.

Nadam se da ce u petici sredit malo tu fiziku i gravitaciske sile da se ne moram vracat 5 minuta i trazit motor kad se slupam u nesto...

13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:15 (MaTa 96).
13 godina
neaktivan
MaTa 96 kaže...
TheDarkSide kaže...

U cetvorci je najlakse vozit americke muscle aute sa zadnjim pogonom...ako pravilno dozirate gas i kut ulaska u zavoj svaki zavoj ce te izvuc "sirovom snagom" ili ti ga powerslideom.

Pa u četvorci su svi auti sa zadnjim pogonom. 

Nebi se bas slozio:) Ima njih, nekolicima na prednji blista compact i tako dalje....kad kazem na zadnji pogon ne mislim na sve, nego americke muscle...

16 godina
GTA 5

GTA V trailer - SAN ANDREAS version

5 0 hvala 0
16 godina
MaTa 96 kaže...

sve je u redu  {#}

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
MaTa 96 kaže...

sve je u redu {#}

Sve je uredu:)  Svatko moze pogrijesit :)) Samo je problem sta ljudi poistovjecuju igre sa stvarnoscu...da onakve vratolomije ulazenja u zavoj iz GTA SA ili VC-a pokusate zapravo nebite daleko stigli xd...

Vidio sam da onaj remaster trailer...nije loše....

Šuška se nešto da bi mogao doči novi trailer ili objava novih info krajem ovog mjeseca....tko zna, mozda to nije samo fake nego ce stvarno biti...nadajmo se :))

17 godina
GTA 5

Meni je dobro u IV-u sto vrata nisu samo onako prozirna (samo da su tu kozmeticki), vec ne mozes prolaziti kroz njih kao "duh" s likom ili autom, vrata mozes i otkinuti etc.... ragodol fizika nije losa, npr. lesevi nece biti prozirni, Niko ce stati nogom na njih, nece proci kroz njih kao duh (tako isto kada hoda po ostalim objektima, po autu etc). Takoder, kada se vozis na motoru, ne znam sada koliko je to realno jer nemam bas iskustva, ali ako skrenes full u jednu stranu i ako ti glava zapne za npr. stup/rasvjetu (ili sto vec) neces takoder proci kao "duh" vec ces pasti {#}

Tako da je puno realnije od GTA SA, a bome i mnogih drugih igara.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Takoder, kada se vozis na motoru, ne znam sada koliko je to realno jer nemam bas iskustva, ali ako skrenes full u jednu stranu i ako ti glava zapne za npr. stup/rasvjetu (ili sto vec) neces takoder proci kao "duh" vec ces pasti 

IRL kad lupiš glavom u stup dok se voziš na motoru, ona prođe kroz stup. Tako da to definitivno nije realno. {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
GTA 5

ja nikad nisam s gta serijalima imo sreće uvjek me nesto zezalo na SA doduse imo sam los komp zezala me grafika artfekti i sl stanja dok u drugim igrama nije sada na 4 mogu igrat sve na max samo recimo ne da mi zapinje zbog loseg fps-a neg jednostavno zapne pa krene normalno par sec pa opet zapne pa onda dok vozim ravno sve 5 skrenem isto zapne sad neznam mozda slab proc do grafičke nije probo sam drugu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Unix kaže...
lovac82 kaže...

Takoder, kada se vozis na motoru, ne znam sada koliko je to realno jer nemam bas iskustva, ali ako skrenes full u jednu stranu i ako ti glava zapne za npr. stup/rasvjetu (ili sto vec) neces takoder proci kao "duh" vec ces pasti 

IRL kad lupiš glavom u stup dok se voziš na motoru, ona prođe kroz stup. Tako da to definitivno nije realno. {#}

ahaah, mislio sam opcenito realno... handling motora i fizika etc. jer nisam puno vozio motor u RL (pogotovo ne tako "akrobatski" kako vozim u igri).

U GTA SA sam navikao da kroz gotovo sve objekte/teksture mozes proci (neki dio tvog tijela ili necega), ali u GTA IV nije tako.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 0:41 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

ja nikad nisam s gta serijalima imo sreće uvjek me nesto zezalo na SA doduse imo sam los komp zezala me grafika artfekti i sl stanja dok u drugim igrama nije sada na 4 mogu igrat sve na max samo recimo ne da mi zapinje zbog loseg fps-a neg jednostavno zapne pa krene normalno par sec pa opet zapne pa onda dok vozim ravno sve 5 skrenem isto zapne sad neznam mozda slab proc do grafičke nije probo sam drugu ..

Skini patcheve i nece zapinjat,,,,,radit ce ko podmazano,,,, GTA IV nije dobro optimiziran za pc :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice