Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.023.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTA 5

Znam da mnogi ocekuju neke ultra detalje itd..... a uvijek se tu i tamo razocaraju, ne zato sto cijela igra izgleda lose, nego jednostavno jer nisu sve teksture izvrsnog izgleda, nemaju svi modeli/objekti "beskonacno" poligona itd (takva igra ne postoji).... ne zato sto ne mogu biti, nego zato sto je to sve velik zalogaj i za high end quad sli/cf kartice (a ovo je "brza" open world igra tako da nemojte ocekivati nemoguce), mainstream kartice donose pravu zaradu developerima... a ne 0h high end trziste, a njima je ipak vazniji novac nego kako ce igra izgledati sto je i razlog zasto GTA izade pola godina prije na konzolama.

Prva slika, podsjeca me bas na GTA IV, cini se da se radi o isom Rage engine-u, opet nekako sve izgleda tamno/tmurno + biti ce dostupna na current gen konzolama sto vrlo lako moze znaciti da ljudi s dx9 karticama nece biti zakinuti, pohvalno za R*........ no, druga slika je potpuno drukcija, vise prirodnih boja sto u GTA IV bas i nismo mogli vidjeti ali opet ne mogu reci da sam bas ostao bez teksta... ali, izgleda dosta dobro i biti cu vise nego zadovoljan s tim. Vise se brinem kakve ce biti misije, koliko vozila, hoce li biti tuninga i onih character statistika (skilovi itd), hoce li biti velik grad kao GTA SA (dovoljno veliko, pozeljno vise), zelim da iskoriste taj grad konacno, a ne da vapi sam kao u GTA IV jer nemas puno toga za raditi u bez main story-a (nije losa igra, ali jednostavno nemas sto raditi kada zavrsis sve)... volio bih da opet budu bande, vojska itd, takoder bih volio da opet bude malo realnija bas poput Mafia 1 i 2, GTA IV, a ne cista arkadadetina odnosno blize Saints Rowu.... handling vozila i fizika u cetvorci je vrlo dobra tako da to po mojem misljenju ne moraju toliko "pegalati", volio bih da igra bude teza, a ne prilagodena vise "djecurliji".

Previse zelja xD, izgleda da ih se pola ostvarilo ako je suditi po trailer analizama i onim leakanim dokumentima....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 17:59 (lovac82).
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
GTA 5

Trazimo samo zabavu i optimiziranost, grafika moze biti na nivou IV, a i slabija sto se mene tice, zabavaaaa.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Svršio sam.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: GTA 5
pirat01 kaže...

Trazimo samo zabavu i optimiziranost, grafika moze biti na nivou IV, a i slabija sto se mene tice, zabavaaaa.

Slazem se u potpunosti.... nije bitna platforma, nije grafika najvaznija.

Evo jedan blog koji govori o tome: klik

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...

Znam da mnogi ocekuju neke ultra detalje itd..... a uvijek se tu i tamo razocaraju, ne zato sto cijela igra izgleda lose, nego jednostavno jer nisu sve teksture izvrsnog izgleda, nemaju svi modeli/objekti "beskonacno" poligona itd (takva igra ne postoji).... ne zato sto ne mogu biti, nego zato sto je to sve velik zalogaj i za high end quad sli/cf kartice (a ovo je "brza" open world igra tako da nemojte ocekivati nemoguce), mainstream kartice donose pravu zaradu developerima... a ne 0h high end trziste, a njima je ipak vazniji novac nego kako ce igra izgledati sto je i razlog zasto GTA izade pola godina prije na konzolama.

Prva slika, podsjeca me bas na GTA IV, cini se da se radi o isom Rage engine-u, opet nekako sve izgleda tamno/tmurno + biti ce dostupna na current gen konzolama sto vrlo lako moze znaciti da ljudi s dx9 karticama nece biti zakinuti, pohvalno za R*........ no, druga slika je potpuno drukcija, vise prirodnih boja sto u GTA IV bas i nismo mogli vidjeti ali opet ne mogu reci da sam bas ostao bez teksta... ali, izgleda dosta dobro i biti cu vise nego zadovoljan s tim. Vise se brinem kakve ce biti misije, koliko vozila, hoce li biti tuninga i onih character statistika (skilovi itd), hoce li biti velik grad kao GTA SA (dovoljno veliko, pozeljno vise), zelim da iskoriste taj grad konacno, a ne da vapi sam kao u GTA IV jer nemas puno toga za raditi u bez main story-a (nije losa igra, ali jednostavno nemas sto raditi kada zavrsis sve)... volio bih da opet budu bande, vojska itd, takoder bih volio da opet bude malo realnija bas poput Mafia 1 i 2, GTA IV, a ne cista arkadadetina odnosno blize Saints Rowu.... handling vozila i fizika u cetvorci je vrlo dobra tako da to po mojem misljenju ne moraju toliko "pegalati", volio bih da igra bude teza, a ne prilagodena vise "djecurliji".

Previse zelja xD, izgleda da ih se pola ostvarilo ako je suditi po trailer analizama i onim leakanim dokumentima....

mogli bi napravit mali fine tuning handlingu auta i helića (pogotovo helića)

handlingu auta ne fali puno,samo da naprave da se može driftat sa njima bez ikakvih handling modova i ja sretan,

a što se tiče helića,svako zna o čemu pričam ako je letio heliće u 4-ci...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
GTA 5

Pa zapravo.... profesionalac sam u voznji helica i aviona u GTA igrama (gta sa i gta iv), mogu naopacke letiti, u tunelu etc xD. Istina je da je tesko (dosta teze nego u GTA SA), ali opet djeluje dosta realnije nego u GTA SA, helici i avioni ionako nisu bili prioritet u GTA IV, to su sada i odgovorili putem onog clanka na R* site-u.. kazu da je grad bio premal za takvo sto i to je bio kljucni razlog zasto nije bilo aviona u GTA IV (imam totalno isto misljenje sto se tice toga).

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 18:58 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Prije bi rkeo da aviona nema zbog 9/11...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Prije bi rkeo da aviona nema zbog 9/11...

Sumnjam, grad je fakat premalen u IV.... s helikopterom prodes sve za par minuta. Dok u GTA SA bas i ne....

13 godina
neaktivan
GTA 5

Baš me zanim šta će reći Jack Thompson na ovu igru
{#}

0 3 hvala 0
17 godina
GTA 5

ko kaze da su ove slike impresivne laze sam sebe. ovo je losije nego gta iv sa onim najboljim modom za grafiku, treba to jos puno poboljsat.

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jedva čekam ovo čudo. Zaebavat se po gradu, bit faca i to haha. :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

ko kaze da su ove slike impresivne laze sam sebe. ovo je losije nego gta iv sa onim najboljim modom za grafiku, treba to jos puno poboljsat.

nije sve u grafici,gameplay je bitan,smisao i zabava igre

17 godina
sstrmi kaže...
mar123 kaže...

nije sve u grafici,gameplay je bitan,smisao i zabava igre

kako mrzim kad mi ovo netko kaze kad komentiram grafiku. znaci na ovoj stranici nitko nije govorio nista o gameplayu nego svi komentiraju grafiku i kazem da uopce nije impresivna a ti pricas nije sve u grafici, nije mi jasno. znaci grafiku nitko nesmije komentirat jer kako ti kazes nije sve u grafici.

14 godina
mar123 kaže...

kako mrzim kad mi ovo netko kaze kad komentiram grafiku. znaci na ovoj stranici nitko nije govorio nista o gameplayu nego svi komentiraju grafiku i kazem da uopce nije impresivna a ti pricas nije sve u grafici, nije mi jasno. znaci grafiku nitko nesmije komentirat jer kako ti kazes nije sve u grafici.

pa normalno da nije sve u grafici,daleko od toga da je puno ljepse ili bolje kad je grafika odlična,ali mislim da 90% ljudi vise voli bolji gameplay i smisao nego bolju grafiku......

17 godina
neaktivan
GTA 5

Eh, da je 90% bilo bi dobro, developeri bi skužili što ljudi hoće i igre bi bile i bolje nego sada.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

GTA definitivno po meni nikada nije razočarao po gameplayu. Još i dan danas nekad zaigram San Andreas. A o SAMP-u da ne govorimo. Puno igrača to igra.

GTA IV nisam mogao igrati nešto puno zbog (ne)optimizacije. Jednostavno nemam volje igrati igre na 20fps. Grafika je malo tmurna ,ali gameplay je odličan.

Kod GTA V se najviše nadam da će biti optimizarano. Nisam baš pratio razvoj ni listu stvari koja će biti u igri ,ali bilo bi extra da se ubaci tuning i countryside.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ma sto se tice grafike mislim da ne moze nikako biti gora od GTA IV,što je meni sasvim prihvatljivo,da ne kazem odlicno(samo su sjene katastrofa na PC-u).

Ne možemo komentirati grafiku prvo zato što je igra još u razvoju,a drugo što ne znamo ni koje su grafičke postavke uključene.Sigurno je da će igra na high detaljima na PC-u izgledati odlicno,tako da se oko grafike uopće ne treba brinuti.

Treba se brinuti o optimiziranosti i gameplayu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

Pa da, nisam ostao bez teksta..... vidio sam i bolje, ali biti cu zadovoljan i s ovim. GTA IV po meni ima solidnu grafiku (kao sto je rekao @NFSPredator0010, sjene mi najvise upadaju u oci), istina je da je sve tamno/tmurno, ali takva je i prica/radnja tako da tu vidim neku povezanost.... normalno, moderi ce se prihvatiti posla i napraviti uber mega super ultra grafiku, al ono, budimo realni, to je toliko zahtjevno da trebas imati sli kartice da bi mogao igrat bez ikakvih problema (nestajanja tekstura, frame dropova....), lijepo je vidjeti da ima fanova koji se bacaju u takve poslove.. al fuckas to kada trebam imati monstrumski PC. Ne trazim je**nu REAL LIFE grafiku, nikada mi to nece biti bitno, dan danas igram prastare igre na emulatorima jer me zabavljaju.... takoder, iako je PC najmocnijagaming masina, opet imam Wii i PS3 zbog vrlo zabavnih ekskluziva koje 99% nikada nece ugledati svjetlo dana na PC-u. Sve sto zapravo zelim od GTA V jest da bude sto vise slicna GTA SA i VC.... to je vise-manje sve.

Nadam se takoder da ovaj http://www.5-mp.com/ projekt nece propasti/zakazati kao sto je slucaj sa IV:MP za GTA IV... SAMP je unjeo novu svjezinu u GTA SA, nadam se da ce isto biti i s 5-MP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:52 (lovac82).
17 godina
GTA 5

ko je reko da je grafika bitnija od gameplaya? ja se smijem i pisem ovo jer mi je smjesno kako vi razmisljate, ja kazem da grafika nije nesto a vi meni pa najvazniji je gameplay, da mozda i je, ali ja komentiram grafiku i price da grafika nije bitna su cista glupost.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ko je reko da je grafika bitnija od gameplaya? ja se smijem i pisem ovo jer mi je smjesno kako vi razmisljate, ja kazem da grafika nije nesto a vi meni pa najvazniji je gameplay, da mozda i je, ali ja komentiram grafiku i price da grafika nije bitna su cista glupost.

Gdje sam ja tocno rekao da je tebi samo ili najbitnija grafika? govorim za sebe. Opet mi je puno bitniji gameplay nego grafika, pravi primjer je Minecraft, ne da je losa grafika, nego je pixelasta, pa mi je opet zabavnija od mnogih igara... npr. Crysis 2 ima dosta dobru grafiku, ali igra mi je ubrzo toliko dosadila da to ne mogu opisati, presao sam cijelu je svaku igru prelazim, ali ne mogu reci da mi je to bolja igra od npr. Minecrafta jer bi lagao.

BTW, ne "mozda i je"... nego je broj jedan, al naravno ako se radi o nastavku GTA IV, novih R* igara... pa logicno je da se ocekuje bolja grafika (vrijedi i za druge), a u 95% slucajeva i bude bolja sto se za gameplay ne moze reci jer cesto zna zakazati. Npr. Test Drive Unlimited 2 i Postal 3 su pravi primjeri.... dok sam u TDU1 i Postal 2 toliko uzivao, modao ih, prelazio sto puta, sve one dodatke itd.... nastavke sam samo jednom dovrsio i vjerojatno ih nikada vise necu pokrenuti (naravno, nabrojao sam najgore primjere... inace, mogu nabrajati do sutra).

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 19:08 (lovac82).
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
mar123 kaže...

Gdje sam ja tocno rekao da je tebi samo ili najbitnija grafika? govorim za sebe. Opet mi je puno bitniji gameplay nego grafika, pravi primjer je Minecraft, ne da je losa grafika, nego je pixelasta, pa mi je opet zabavnija od mnogih igara... npr. Crysis 2 ima dosta dobru grafiku, ali igra mi je ubrzo toliko dosadila da to ne mogu opisati, presao sam cijelu je svaku igru prelazim, ali ne mogu reci da mi je to bolja igra od npr. Minecrafta jer bi lagao.

BTW, ne "mozda i je"... nego je broj jedan, al naravno ako se radi o nastavku GTA IV, novih R* igara... pa logicno je da se ocekuje bolja grafika (vrijedi i za druge), a u 95% slucajeva i bude bolja sto se za gameplay ne moze reci jer cesto zna zakazati. Npr. Test Drive Unlimited 2 i Postal 3 su pravi primjeri.... dok sam u TDU1 i Postal 2 toliko uzivao, modao ih, prelazio sto puta, sve one dodatke itd.... nastavke sam samo jednom dovrsio i vjerojatno ih nikada vise necu pokrenuti (naravno, nabrojao sam najgore primjere... inace, mogu nabrajati do sutra).

Ali ne mozes porediti Crysis 2 i minecraft.. Minecraft je igra za koju ti uopste ne treba nikakva grafika da bi je igrao.

17 godina
GTA 5

Pa znam, ali Minecraft mi je daleko zabavniji jer me tjera da igram, igram i igram..... mnostvo sadrzaja itd. Dok Crysis 2, ono grafika te ocara, prodes igru i to je to.... nije igra koju bih mogao igrati vise puta (eventualno dva puta).

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Što to nije bilo i očekivano?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Da lol 

to mi nije bilo niti na kraju pameti 

http://x264blog.org/
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima puno stranica gdje bi GTA V trebao izaći u nekom mjesecu npr. http://www.goodgame.hr/vijesti/gta-v-u-ozujku-2013/

Mislim da ćemo ove godine dobiti možda još jedan trailer i eventualno datum izlaska.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Zbog tih silnih nagađanja odlučih malo proučiti što se dešavalo sa GTA IV.

Prvi trailer za GTA IV izašao je ~ godinu dana prije samog izlaska igre,što znači da sudeći prema tome nije nemoguće očekivati novi GTA oko prosinca ove godine,budući da je prvi trailer za GTA 5 izašao u 2.11.2011.

To ne mora ništa značiti,može doći do odgađanja zbog tehničkih problema itd.,ali nije nerealno očekivati izlazak oko blagdana.Sigurno će izaći prije 4. mjeseca 2013.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Sumnjam da ce izaci ove godine, najavili su novi trailer koji ce vjerojatno doci za 1-2 mjeseca.... a sumnjam da ce igra odmah izaci poslije toga.

Takoder, neki se previse igraju s tim izlascima i cijenama....... npr. Njemacki Saturn je vec stavio sve cijene (PS3, Xbox360, PC, Wii U)... pa cak i cijenu konzole Wii U koja izlazi krajem godine.

Nikakve officialne informacije nisu potvrdene, niti jedna platforma nije potvrdena...... tako da, to sve slobodno mozemo zanemariti. Ja cisto sumnjam da ce igra doci ove godine....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 22:02 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

na čemu mislite igrati GTA V

89 PC
10 PS3
2 XBOX 360

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: