Znam da mnogi ocekuju neke ultra detalje itd..... a uvijek se tu i tamo razocaraju, ne zato sto cijela igra izgleda lose, nego jednostavno jer nisu sve teksture izvrsnog izgleda, nemaju svi modeli/objekti "beskonacno" poligona itd (takva igra ne postoji).... ne zato sto ne mogu biti, nego zato sto je to sve velik zalogaj i za high end quad sli/cf kartice (a ovo je "brza" open world igra tako da nemojte ocekivati nemoguce), mainstream kartice donose pravu zaradu developerima... a ne 0h high end trziste, a njima je ipak vazniji novac nego kako ce igra izgledati sto je i razlog zasto GTA izade pola godina prije na konzolama.
Prva slika, podsjeca me bas na GTA IV, cini se da se radi o isom Rage engine-u, opet nekako sve izgleda tamno/tmurno + biti ce dostupna na current gen konzolama sto vrlo lako moze znaciti da ljudi s dx9 karticama nece biti zakinuti, pohvalno za R*........ no, druga slika je potpuno drukcija, vise prirodnih boja sto u GTA IV bas i nismo mogli vidjeti ali opet ne mogu reci da sam bas ostao bez teksta... ali, izgleda dosta dobro i biti cu vise nego zadovoljan s tim. Vise se brinem kakve ce biti misije, koliko vozila, hoce li biti tuninga i onih character statistika (skilovi itd), hoce li biti velik grad kao GTA SA (dovoljno veliko, pozeljno vise), zelim da iskoriste taj grad konacno, a ne da vapi sam kao u GTA IV jer nemas puno toga za raditi u bez main story-a (nije losa igra, ali jednostavno nemas sto raditi kada zavrsis sve)... volio bih da opet budu bande, vojska itd, takoder bih volio da opet bude malo realnija bas poput Mafia 1 i 2, GTA IV, a ne cista arkadadetina odnosno blize Saints Rowu.... handling vozila i fizika u cetvorci je vrlo dobra tako da to po mojem misljenju ne moraju toliko "pegalati", volio bih da igra bude teza, a ne prilagodena vise "djecurliji".
Previse zelja xD, izgleda da ih se pola ostvarilo ako je suditi po trailer analizama i onim leakanim dokumentima....