Skini patcheve i radit će bolje, nikako fluidno, ni 5,6 patcheva im nije skrot pomoglo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali moram primijetiti jednu stvar, EFLC radi znatno bolje na mom PC-u nego GTA IV. Neznam što su napravili i zašto to ne mogu preko patcha srediti u GTA IV.
po meni je gta IV skroz solidan ... napravljen je 2008 .. i on je po meni fantastican sta ce tice realnosti.. drugo palis gume odu ca.. dosta realno.. ali mogli su malo smanjit s motoron sema... dignes na kolu .. teskoo.. triba bas znat..
Ma i motor se lako pohvata, samo treba odbaciti navike vožnje iz San Andreasa i prijašnjih.
Ma i motor se lako pohvata, samo treba odbaciti navike vožnje iz San Andreasa i prijašnjih.
Bilo mi je čudno prvi put kad sam igrao GTA IV, u SA sam navikao kočiti u zavoju (ako je bilo potrebno, ponekad bi i pod gasom prošao bez problema). U IV motor više proklizava u zavoju, u SA ne. Moram priznati da mi je SA što se motora tiče bio bolji.
Bilo mi je čudno prvi put kad sam igrao GTA IV, u SA sam navikao kočiti u zavoju (ako je bilo potrebno, ponekad bi i pod gasom prošao bez problema). U IV motor više proklizava u zavoju, u SA ne. Moram priznati da mi je SA što se motora tiče bio bolji.
Zato se San Andreas temelji na zabavu, a GTA IV na realnost. 
Nije bio bolji nego nerealniji gta iv je realisticnije
Sto se tice voznje Mafia 2 je tu broj 1. Vrhunski vozni model kad se postavi na simulaciju.
hvala dečki toga se nisam sjetio :)
dex potpisujem ovo 
mafia 2 je smece od igre...
mafia 1 je 100x bolja
btw. drzimo se teme GTA V
evo par videa:
http://www.wat.tv/video/grand-theft-auto-trailer-remade-4jmgh_36wmv_.html
Ah, kad se sjetim slajdanja po snijegu u mafia 2 na simulaciji voznje xd...kakve su to bile vratolomije...ali nema nista bolje od oštečenja auta u GTA4...znao sam po par sati se vozit autima i pokusavat ih slupat sto gore i sto luđe i onda stat pa gledat aute iz svih kutova xd...u gta5 nek poboljšaju to još malo...da se od auta moze napravit doslovno kaša xd....
Stani na ljuljačku u četvorci, to ga dobro izneredi.
o to jako dobro znam xd...ili ona fora sa snajperom i granatom xd da ti lik odleti preko pola grada xd...
Uglavnom, ostanimo na topicu...
Ukratko, bar ja ocekujem RAGE V2 :)) a vozni model neka ostane iz cetvorke sa poboljšanom fizikom i gravitaciskim silama sta sam napisao još gore...jer malo pocne frustrirat kad se skucate sa motorom u kakav auto pa vam lik leti pola sata xd...pa onda treba trazit motor iza xd...
Avioni nek imaju barem dva moda, normalni i simulaciju, to mi je nedostajalo u GTA SA....
I nek kvragu vrate Infernus iz GTA SA...to je predobar auto ( Nissan NSX-R )
o to jako dobro znam xd...ili ona fora sa snajperom i granatom xd da ti lik odleti preko pola grada xd...
Ukratko, bar ja ocekujem RAGE V2 :)) a vozni model neka ostane iz cetvorke sa poboljšanom fizikom i gravitaciskim silama sta sam napisao još gore...jer malo pocne frustrirat kad se skucate sa motorom u kakav auto pa vam lik leti pola sata xd...pa onda treba trazit motor iza xd...
Avioni nek imaju barem dva moda, normalni i simulaciju, to mi je nedostajalo u GTA SA....
http://gta.wikia.com/Infernus pa nisu zapravo izbacili "Infernus", samo sto nije isti model.
Sto se tice tog motora i "letenja" xD... iako bas nije potpuno realno jer fkt odletis u tri pm nekada, ali zna biti dosta smijesnih situacija, pogotovo ako zapnes za semafor i sl (jajca npr.).
Meni su od vozila u GTA SA najdrazi Sultan, Sabre, Super GT, a posebno BUFFALO..... fora su mi i Bandito i Vortex, a od motora, najdrazi mi je FCR-900. Volio bih da u GTA V budu bas isti modeli, a ne neki tamo drugi.... GTA SA je fakat impresivan sto se tice vozila, pogledajte samo koliko ih ima jbt: klik.... GTA IV se ne moze porediti s ovim.
Netko je gore pljuvao Mafiju 2, ne bih bas pljuvao tu igru.... ali slazem se da je Mafia - City of Lost Heaven definitivno bolja igra.
http://gta.wikia.com/Infernus pa nisu zapravo izbacili "Infernus", samo sto nije isti model.
Sto se tice tog motora i "letenja" xD... iako bas nije potpuno realno jer fkt odletis u tri pm nekada, ali zna biti dosta smijesnih situacija, pogotovo ako zapnes za semafor i sl (jajca npr.).
Meni su od vozila u GTA SA najdrazi Sultan, Sabre, Super GT, a posebno BUFFALO..... fora su mi i Bandito i Vortex, a od motora, najdrazi mi je FCR-900. Volio bih da u GTA V budu bas isti modeli, a ne neki tamo drugi.... GTA SA je fakat impresivan sto se tice vozila, pogledajte samo koliko ih ima jbt: klik.... GTA IV se ne moze porediti s ovim.
Netko je gore pljuvao Mafiju 2, ne bih bas pljuvao tu igru.... ali slazem se da je Mafia - City of Lost Heaven definitivno bolja igra.
Znam da nisu makli Infernus iz GTA, u svakom je bio....samo sta je u GTA4 kao lambo, a meni je najbolji Infernus iz GTA SA....(NSX-R)...a za letenje da:D pogodi glavom u semafor, stup, rub zgrade ,auto iz suprotnog smjera i tako dalje i zna bit komicno...ali opet...zna se odletit i u 3 pm xd...U gta5 mogli bi stavit i novih auta, a ne da recikliraju sa izmjenjenim izgledom :))
Posto ce radnja najvjerojatnije biti devedesetih (ili krajem), pitanje je hoce li biti starijih automobila (mislim, koliko ce ih biti?), volio bih i ja nove aute ali zajedno sa starima..... najveci problem bi mogao biti taj sto je mapa u GTA SA impresivna (grad i okolis) , onda broj misija i raznolikost istih, vozila, itd... jednostavno nema niti malo monotonije jer imas puno toga za raditi. Bas zbog svega toga svi ocekuju previse od GTA V jer ce ga usporedivati sa, rekao bih, sveukupno najboljom GTA igrom, to bi se R* moglo obiti o glavu ako ne naprave odlican posao (nadam se da ono njihovo "najambiciozniji projekt" nije samo mlacenje prazne slame).... a onda na kraju, moderi i Rage engine na GTA SA tako da jednostavno moraju promijeniti vise manje sve kako bi se razlika primjetila u odnosu na sveukupno najbolji (moje misljenje) GTA SA + Rage mod.
Da, u GTA IV mi smeta skakanje, i ono kada trcis i ides stalno desno-lijevo-desno-lijevo......
Posto ce radnja najvjerojatnije biti devedesetih (ili krajem), pitanje je hoce li biti starijih automobila (mislim, koliko ce ih biti?), volio bih i ja nove aute ali zajedno sa starima..... najveci problem bi mogao biti taj sto je mapa u GTA SA impresivna (grad i okolis) , onda broj misija i raznolikost istih, vozila, itd... jednostavno nema niti malo monotonije jer imas puno toga za raditi. Bas zbog svega toga svi ocekuju previse od GTA V jer ce ga usporedivati sa, rekao bih, sveukupno najboljom GTA igrom, to bi se R* moglo obiti o glavu ako ne naprave odlican posao (nadam se da ono njihovo "najambiciozniji projekt" nije samo mlacenje prazne slame).... a onda na kraju, moderi i Rage engine na GTA SA tako da jednostavno moraju promijeniti vise manje sve kako bi se razlika primjetila u odnosu na sveukupno najbolji (moje misljenje) GTA SA + Rage mod.
Da, u GTA IV mi smeta skakanje, i ono kada trcis i ides stalno desno-lijevo-desno-lijevo......
Ma nisu oni nikad govorili u prazno...tako da za taj "najambiciozniji projekt" ne sumljam da če biti okej, največa mapa dosad, misija vjerovatno puno...poceli su radit igru valjda kad se GTA4 dovrsavao, tako da je to 4 godine tako reči...
Oštečenja vozila u gta4 su super sad me zanima hoče li ih poboljsati u gta V ili ostati na istome :)
Samo da poprave JE*ENU Fiziku. . .u GTA IV Niko = Superman. . .
Oštečenja vozila u gta4 su super sad me zanima hoče li ih poboljsati u gta V ili ostati na istome :)
malo više načina oštećenja nebi bilo loše,npr. kad se sa viljuškarom sudariš u auto da viljuške probiju auto,ili kad se punom brzinom sa šleperom zabiješ u limuzinu sa strane da se prepolovi,tako nešta bi bilo hebeno :D
to su (kolko-tolko) popravili u GTA the ballad of gay tony... tako da igrač nije više superman
to su (kolko-tolko) popravili u GTA the ballad of gay tony
Korisi opciju CITIRAJ jer ovako se ne zna kome za šta pišeš. . .
Zna se, klikneš nadporuka u donjem desnom kutu i odbaci te do posta na koji je odgovorio (ako je stisnuo Odgovori a ne Nova Poruka).
a jbg, nisam znao da će me luka94 prestić
Al dobro... bitno da nema više supermana!
Bilo bi super kad bi vratili većinu dodatnih aktivnosti iz GTA:SA.
Ma neće oni nikad dostići realnost SA.
6 zvjezdica ja pješke picim sa onim stringerom i koljem sve kaj ide da bi 5 sec poslje toga sa jetpackom se vinuo u zrak sa 2 uzia u ruci i sipao baruta.
Nakon toga iz bolcnice se odmah otpeljam s mlažnjakom i letim u daleka prostranstva.
Toliko ostavljenih sat...ocito su igre prije bile bolje...ili ih danas ima previse pa nestigemo igrati jednu igru dugo.
Ma neće oni nikad dostići realnost SA.
6 zvjezdica ja pješke picim sa onim stringerom i koljem sve kaj ide da bi 5 sec poslje toga sa jetpackom se vinuo u zrak sa 2 uzia u ruci i sipao baruta.
Nakon toga iz bolcnice se odmah otpeljam s mlažnjakom i letim u daleka prostranstva.
Toliko ostavljenih sat...ocito su igre prije bile bolje...ili ih danas ima previse pa nestigemo igrati jednu igru dugo.
Ili su toliko realne da više nisu zabavne... Igre su služile da bi čovjek pobjegao od svakodnevnog života i realnosti, a developeri to upravo guraju u igre. Džabe ti GTA kad ne mogu sa avionom proć ispod mosta ili preko Packera skočit sa motorom na brod.
Bas sam sada nakon igranja IV zaigrao malo SA da usporedim i mogu reci da mi je u SA sve puno zabavnije.Ima vise vozila/raznolikosti/stvari za raditi itd.
Inace volim ponašanje auta i fiziku u IV,ali imam osjecaj kao da je lik previše trom pri kretanju i to usporava gameplay.Npr. kad padem s motora treba mu pun k. da se ponovo vrati na njega,dok u SA to nije slučaj.
Odmah se ustane digne motor i vec je na njemu. Mislim da bi trebalo malo žrtvovati realnost u prilog bržem gameplayu.
Znam da će GTA V sigurno biti bolji od IV.Mislim da nikako ne može biti lošiji i s time se mogu zadovoljiti,ali mislim da neće biti bolji/bogatiji/dinamičniji od SA ,najviše zbog toga što se čini da je to smjer u kojem je R zacrtao da GTA treba ići,a to je furanje na realnost i na dobru priču,što mene uopće ne zanima.Ok je dobra priča,ali prioritet mi je sloboda i gameplay.Ja još uvijek nisam prešao Vice City a igrao sam ga i previše.Nije da su mi misije bile dosadne ili loše,ali uvijek mi je bilo puno zabavnije nešto raditi po gradu.Istraživati,raditi sranja,stuntove itd. GTA IV je u tom segmentu po meni lošiji od ostalih GTA igara.I dalje se može u njemu uživati,ali ni približno koliko se može u SA.
Nadam se da R zna što radi,samo se bojim da se ne razočaram jer ipak negdje duboko očekujem da GTA V bude bolji i od SA,a ako sve odrade kako treba mogao bi i biti.
Ja sam malo radio usporedbe FPS-a sa patchem 1.4 i 1.7. 1.4 patch sve na max (izuzetak slideri za daljinu i detail distance na 1) igra ide vrlo glatko u svim djelovima grada (osim centralni dio new-yorka)