Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lovac82 kaže...
U cetvorci je prica dobra i taj dio su sasvim dobro odradili, zbog toga mi nije glupa/dosadna i sl. al istina poslije postane dosadna jer i nemas bas puno toga za raditi sa strane. Ovo za velicinu pojedinih mapa mi je pomalo smijesno, obidite cijeli gta sa i cijeli gta iv i ajmo se kladiti da cete sa iv dosta prije zavrsiti pa mi je cudno da je razlika samo u mizernih 1km kvadratnih..... nisam jednom presao sve, sve gradove znam doslovno napamet i karta mi ne treba.....

GTA IV je ogroman, ali je sve vise manje monotono, ali je toliko je velik, tocnije on je velik skoro 14km2 - 13.9 km2

iako je jedan lik na forumu mjerio i ispada nesto vise... 

I don't know if this is true, but apparently this cstrabone dude measured it himself... he states and i quote 

"Liberty City actual size about 6 square miles or 15.3 square kilometers.

The map is about 2 miles in length (3.2 kilometers) from North to South and about 3 miles in length (4.8 kilometers) from East to West"

Still, don't know if this is true!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
GTA 5

Nek već jednom naprave GTA World, ne bi mi smetalo da igra zauzima 500 GB.

★★★★★
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Ne znam... preostaje mi samo skinuti s0beit i sl hackove, instalirati sve gta igre, zabiljeziti coordinate i usporediti/dokazati necije stajaliste.....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
GTA 5

Cool je to što već znamo gdje se šta nalazi u gradu, i lako će se biti snaći u gradu kada tek zaigramo! :D

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Ne bih bas rekao, usporedi gta 3 i gta iv..... isti grad na papiru, a toliko razlicit, biti ce sigurno par slicnosti al ne previse jer ce ovo izgleda biti puno veci grad i doradeniji od onog u gta sa los santosu
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
RDR ima 2.5 puta vecu mapu od one u gta sa, a kako je netko rekao.... gta v ce imati jos vecu?
17 godina
GTA 5

jos bi najbolje bilo da naprave grad u igri iste velicine kao onaj u stvarnosti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

evo iz Rockstara su sužbeno objavili informacije o lokaciji,izgleda da je igra smještena samo u Los Santosu i okolici:

http://games.ign.com/articles/121/1211494p1.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
GTA 5
Ocekivano dodaske, ako ga naprave dobro nema veze.
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Samo čekam još trailera {#}.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ufff!

Vidim po nekim lokacijama da postoji mogućnost da se vrate onako kao u SA šume, i flora ostala, to mi se najviše sviđalo, u jednom trenu si u gradu, u drugom u pustinji (malo drmaš oko Aree 51 :P i Snakefarm), onda odeš u šumu malo da nađeš koji relic ghost car.. A digo mi se Šaban...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

sad kad malo promislim nekako bi da se radije odvija u SF-u a ne u LS-u, al kad se sjetim da je driver u SF-u onda mozda je bolje ovako...

iz GTA SA, SF mi najbolje ostao u glavi i srcu, posto rokam cesto SAMP na Partyserveru u SF-u...predobro

ali kako god, ovaj okolis ako bude ovakav i ako bude velik, predobrooooooooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

leakana mapa, sry za bad kvalitetu

EDIT evo vece

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 16:55 (GDDR5).
Moj PC  
17 0 hvala 21
15 godina
odjavljen
GTA 5

Los Santos? Sumnjam da će biti samo on. Siguran sam da će bit i pokoja misija u nekom drugom gradu. U traileru se vidi da leti u grad, očigledno je to LS, i tad se vidi Vinewood na onom brdu. Bit će tog puno više nego što je leakano. Rockstar nam uvijek da nešto više.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5
http://vgm.tv/
Moj PC  
6 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
footballer kaže...

Los Santos? Sumnjam da će biti samo on. Siguran sam da će bit i pokoja misija u nekom drugom gradu. U traileru se vidi da leti u grad, očigledno je to LS, i tad se vidi Vinewood na onom brdu. Bit će tog puno više nego što je leakano. Rockstar nam uvijek da nešto više.

Ako se ne varam, Los Santos se zvala i jedna četvrt u San Andreasu....

Definitivno će bit veća mapa od SA....tako da nemamo brige oko toga

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
footballer kaže...

Bit će samo on... ne bi u izjavi rekli onda da će bit SAMO Los Santos. Čitajte prije nego postate, samo se spam kupi bezveze

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
U cetvorci je prica dobra i taj dio su sasvim dobro odradili, zbog toga mi nije glupa/dosadna i sl. al istina poslije postane dosadna jer i nemas bas puno toga za raditi sa strane. Ovo za velicinu pojedinih mapa mi je pomalo smijesno, obidite cijeli gta sa i cijeli gta iv i ajmo se kladiti da cete sa iv dosta prije zavrsiti pa mi je cudno da je razlika samo u mizernih 1km kvadratnih..... nisam jednom presao sve, sve gradove znam doslovno napamet i karta mi ne treba.....

Neznam za vas, ali kad sam ja prešao SA ja sam ga igrao još narednih 2 godine sa šiframa (tenk i slično) 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ja mislim da će prvo izbaciti samo 1. grad odnosno Los Santos i onda će poslije u obliku ekspanzije ili slično, možda kao i GTA IV > GTA IV Episodes from Liberty City, izbaciti ostala 2 grada.

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
GTA 5

u gta dlc-u nisu izbacili novi grad nego novog lika i misije. izbacivanje novog grada,lika i misija bi znacilo kao da izbace novu igru a ne dlc.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ma joj, jednostavno se pomirite s tim da ce biti samo Los Santos i njegova okolica, sve upucuje na to al ne brinite, sigurno ce biti dosta velika mapa i doradenija od one u gta sa los santos, a i sam R* je rekao da ce to biti njihova igra s najvecom mapom
16 godina
GTA 5

dajte ljudi čitajte,igra je samo u Los Santosu i okolici,ali piše u onom tekstu da je grad 4 puta veći nego cijeli Liberty City,i da se lik vozio od jednog kraja grada do Vinewooda punih 15 minuta! tako da nema nikakve brige oko toga. Problem je što vi mislite da je u GTA IV bilo više gradova,a nije nego samo New York podijeljen na više dijelova i onda vam se ovo čini kao mali grad. A podijelit će ga na puno dijelova grada i teritorij će biti ogroman.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 20:47 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 5

Pisu na forumu da je FAKE onaj forumas.

1 0 hvala 0
16 godina
Pokerboy11 kaže...

nemožemo znati jeli fake ili nije,kako oni mogu znati da je fake? pročitao sam 2 puta što je napisao i čini mi se skroz iskrno i istinito,ali tko će to znati.

14 godina
neaktivan
GTA 5

mini games such as bowling, darts, etc have all gone. You can play basketball, weight train, arm wrestle, gamble and cage fight, enter triatholons, water races, cannoing, ab-saling, rock climbing, base jumping, ski diving. More to be confirmed.

f**k yeah

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pokerboy11 kaže...

nemožemo znati jeli fake ili nije,kako oni mogu znati da je fake? pročitao sam 2 puta što je napisao i čini mi se skroz iskrno i istinito,ali tko će to znati.

Da i meni zvuci realno ono sto je napisao.. ma nez procitao sam nes kaze pa nisu retardirani da R* da njima pokazu detalje igre ... tek na prvom traileru.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ma daj, ono lik 'radi za neki tamo playstation magazin' i dođe E: sad to izvjestiti nakon 1. trilera igre na GTA modd -erski forum..

I uostalom, kakav si je to nick stavio....

Ili ima oko 12 godina ili je spammer....

Led Zeppelin ------- > kickass !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 21:10 (Games 4 life).
16 godina

Da su barem SF i LV ubacili :( SA mi je super zbog malih gradica i sume i pustinje...

No one is ever truly lost...
16 godina
8ax kaže...

Da su barem SF i LV ubacili :( SA mi je super zbog malih gradica i sume i pustinje...

pa biti će i šume i pustinje,ali za ove gradiće i sela neznam baš,iako mi je to bilo zakon u San Andreasu.

Koliko vidim po ovoj leakanoj mapi,treblo bi biti gradića i sela,ne vjerujem da će baš cijeli onaj dio izvan grada biti samo šume i pustinje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 23:00 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice