Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTA 5

Igra mi se po ovom videu cini dobra ali je jedini problem to sto cu morati kupiti novi komp

svaki gta je sve zahtjevniji {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

i po drugim raznim forumuima pišu da taj "2405" nije bez razloga stavljen u trailer,a još je i pjesma iz trailera izašla 24.05. I sekundu nakon toga u traileru lik zabija onu tablu u pod na kojoj piše "for sale". Nemože to biti slučajno nikako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
10 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lovac82 kaže...
GTA 3 ima sigurno vecu mapu od gta iv..... stavi si hackove/skripte, pogledaj coordinate, preleti s jednog kraja na drugi i vidjet ces.

I jos mi je nesto promaklo, jednom forumasu nije pa cu prenijeti tu.... kako se crpi nafta? poznato, negdje vidjeli? gdje je to smjesteno? izgleda da ce biti sva tro grada.....

GTA III ima mapu manju i od Vice City-a  http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_San_Andreas

San Andreas is 13.9 square miles (36 square kilometers),[20] almost four times as large as Vice City, and five times as large as the GTA III rendition of Liberty City

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
lovac82 kaže...
GTA 3 ima sigurno vecu mapu od gta iv..... stavi si hackove/skripte, pogledaj coordinate, preleti s jednog kraja na drugi i vidjet ces.

I jos mi je nesto promaklo, jednom forumasu nije pa cu prenijeti tu.... kako se crpi nafta? poznato, negdje vidjeli? gdje je to smjesteno? izgleda da ce biti sva tro grada.....

To sam i ja posmislio, ali crpilište nafte je točno iznad LA-a pa me to zbunjivalo.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 12:01 (Vapor).
17 godina
GTA 5

ako ce na konzole doc u 5. mjesecu onda ce za pc doc negdje 2013. ali dobro je sto su konzole sve jeftinije pa mozemo kupit konzolu, odigrat gta i prodat konzolu.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

ako ce na konzole doc u 5. mjesecu onda ce za pc doc negdje 2013. ali dobro je sto su konzole sve jeftinije pa mozemo kupit konzolu, odigrat gta i prodat konzolu.

tko vam je rekao svima da će uopće izaći za PC,i ako izađe,mislim da ovaj put neće napraviti takvu pogrešku i da će izaći u isto vrijeme kao i za konzole,ne vidim razlog da ne bude tako ako već neko vrijeme rade na igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 12:06 (antimadridista).
17 godina
GTA 5

ako prvo izađe na konzole a kasnije za pc prodaja ce bit veca(mislim da razlog svi znamo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

jednom su to već probali i gadno su se za*ebali,tako da ne vjerujem da će opet ponoviti istu grešku.

Da je to tako,onda bi svaka igra izlazila prvo za konzole,a tek poslije za PC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5
www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...

već je netko stavio u ovu temu taj link,još prije par dana. Vjerojatno je sve istina,jer je to napisano prije trailera,a piše da je radnja u Los Santosu,tako da je vjerojatno i sve ostalo točno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 12:14 (antimadridista).
15 godina
GTA 5

Nisam primjetio jer sam čistio cookies i cash pa sam vjerojatno preskočio negdje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

meni je na tom linku najzanimljivije ono što piše da će verzija za PC izaći istoga dana kao i za konzole,i da portanje odrađuje Leeds,nadam se da je istina i da oni neće s*ebati sa lošim portom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Grand Theft Auto V focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present day Southern California.

Ovo mi daje neku nadu da će vratiti kupovanje kuća, ubiranje zarade od dućana i sl. Meni je to baš falilo u IV. Taj neki napredak da od nule postaneš faca koja ima u vlasništvu par stanova, dio kasina, prodavaonicu auta i sl.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 13:15 (ZC_Someone).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

nemogu vjerovati kako dobro izgleda...ono sta sam primjetio:

- pas, kao neki moguc activity, setnje sa curom i to

- planinarenje , activity sa curom

- jet ski

- avioni

- trcanje (triatlon?)

- igranje golfa

- tabla piercing u gradu, mozda moguce osim tetovaza i to?

- teretane na otvorenom (jeeeej)

- misije zaprasivanja grada (avion onaj nad vinovom lozom i nakon toga oni koji izlaze iz kombija)

- liqour store (opijanje sa frendovima?)

- puuuuuuuno vangradskih lokacija (napokon, bljuvalo mi se od gradskog sivila u IV)

- planine, rijeke, more, ma sveeeeeeeee

igra za 5...

kupovao sam novi komp za GTA SA, pa novi za GTA IV, morat cu nastaviti tradiciju i za ovaj (iako mozda samo nova graficka i novi veci HDD budu bili dovoljni)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nažalost trailer je samo najava. može bit masa toga u njemu a igra nema ništa od navedenoga. no 1 stvar bude sigurno: pljačka banke. vice city je imao tu misiju, san andreas isto, gta 4 isto.. mora i gta 5

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da igra nece biti toliko zahtjevna. Iako izgleda da su poboljsali engine naspram IV, ipak nije tolika razlika kao sta je bila izmedju III(+VC & SA) i IV. Mislim da su konzole ipak "ogranicile" mogunost jos veceg i boljeg poboljsanja engin-a.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

nitko ne kaze da u tih pol godine ili koliko bude PC verzija kasnije izasla (ako bude tako), da ne stignu poboljsati posebno za PC igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Kada bi na PCu riješili problem piratstva konzole bi ostale zapostavljene i išlo bi se na PC platformu. Ovako na PCu kupe igru samo oni, poput mene, koji poštivaju nečiji rad i koji se ne žele zajebavati sa patchevima nego imat direktnu podršku od strane Rockstara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Kada bi na PCu riješili problem piratstva konzole bi ostale zapostavljene i išlo bi se na PC platformu. Ovako na PCu kupe igru samo oni, poput mene, koji poštivaju nečiji rad i koji se ne žele zajebavati sa patchevima nego imat direktnu podršku od strane Rockstara.

Lol meni je frend poslao org key za GTA IV, koliko sam se za*ebavao sa clone verzijom, registracijama i takvim stvarina,tako sam završio na razor verziji igre {#}

EDIT:Da sam imao DVD verziju bilo bi jednostavnije znam....

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 14:42 (shady1024).
17 godina
Haha pitanje je hoce li uopce izaci za xbox/ps3... vjerojatno ce doci za novi wii u koji nam uskoro stize i kako kazu, biti ce par puta jaci od ps3-ce pa mozda peticu planiraju za next gen konzole ps4, xbox 720 i wii u. Mozda, ali ne vjerujem da to planirahu al sam siguran da ce doci na wii u koji ce imati i vrlo dobru grafiku i to je jedino sto fali aktualnom wii-u.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Haha pitanje je hoce li uopce izaci za xbox/ps3... vjerojatno ce doci za novi wii u koji nam uskoro stize i kako kazu, biti ce par puta jaci od ps3-ce pa mozda peticu planiraju za next gen konzole ps4, xbox 720 i wii u. Mozda, ali ne vjerujem da to planirahu al sam siguran da ce doci na wii u koji ce imati i vrlo dobru grafiku i to je jedino sto fali aktualnom wii-u.

A možda i ne.

17 godina
Patcheve moras instalirati i na originalnoj igri, kada nebi morao pa koji je k R* radio patcheve? mozda za pirate? malo sutra.....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nemogu vjerovati kako dobro izgleda...ono sta sam primjetio:

- pas, kao neki moguc activity, setnje sa curom i to

- planinarenje , activity sa curom

- jet ski

- avioni

- trcanje (triatlon?)

- igranje golfa

- tabla piercing u gradu, mozda moguce osim tetovaza i to?

- teretane na otvorenom (jeeeej)

- misije zaprasivanja grada (avion onaj nad vinovom lozom i nakon toga oni koji izlaze iz kombija)

- liqour store (opijanje sa frendovima?)

- puuuuuuuno vangradskih lokacija (napokon, bljuvalo mi se od gradskog sivila u IV)

- planine, rijeke, more, ma sveeeeeeeee

igra za 5...

kupovao sam novi komp za GTA SA, pa novi za GTA IV, morat cu nastaviti tradiciju i za ovaj (iako mozda samo nova graficka i novi veci HDD budu bili dovoljni)

Samo molim da ne bude previše kao Sims nego kao punokrvni GTA.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
GTA 5

Šta svršavate toliko na taj video, igra će jedno 10x lošije izgledat nego ovaj video. I kakav će komp trebat za pokrenut ovo čudo s lošom grafikom i nazubljenom grafikom.

20 GB RAM.

GTX 700 SLI

8 Core processor, 6.0 GHZ

150 GB HDD

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 32 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Šta svršavate toliko na taj video, igra će jedno 10x lošije izgledat nego ovaj video. I kakav će komp trebat za pokrenut ovo čudo s lošom grafikom i nazubljenom grafikom.

20 GB RAM.

GTX 700 SLI

150 GB HDD

Jest brate, a ovo će bit minimun system requirements.

http://en.wikipedia.org/wiki/Supercomputer

16 godina
skullscar kaže...

nažalost trailer je samo najava. može bit masa toga u njemu a igra nema ništa od navedenoga. no 1 stvar bude sigurno: pljačka banke. vice city je imao tu misiju, san andreas isto, gta 4 isto.. mora i gta 5

Praksa je da su u ovakve trailere stavljaju stvarni elementi igre kako bi se podigao hype. I prilično je sigurno, ne 100% je sigurno, da će većina ovoga što se vidi u traileru biti prisutno u igri. 

Sjećam se debut trailera za Assassins creed II u kojem su bili samo Da Vincijevi crteži, a to su zapravo bili crteži stvari koje su na kraju bile u igri. Jedino što to nije bilo očito na prvi pogled. 

Evo ga:

http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-assassins-creed/47788

Letenje je i na kraju bilo u ACII. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

20 GB RAM.

GTX 700 SLI

150 GB HDD

pa najvjerojatnije barem dx10 grafička s 1 gb, 4gb ram i quad core. to već laganini postaje recommended za kakvo-takvo ugodno igranje na većoj rezoluciji i većim detaljima. naravno svi koji hoće igrati na 800x640 na very low trebaju malo slabije mašine

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
GTA 5

Neznam za vas dečki, al ja ću odma ić ovdje, da se prisjetim malo.

24 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imas i u San Andreasu teretane na otvorenom :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice