nadam se da će se moće sređivat auti u petici,oću lowridere :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Možda će u drugom traileru bit kao onaj niger, i onda u trećem onaj lik u onom kabrioletu na početku :D
Evo. Detaljna razrada trailera. Ne ulaze u špekuliranja o likovima i sl. ali nagađaju od mogućnostima u gameplayu, no najviše rade usporedbe sa stvarnim lokacijama u Los Angelesu.
Ugl. pogledajte sami. Mislim da je korektno napravljeno.
http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-grand-theft/723530
Možda će u drugom traileru bit kao onaj niger, i onda u trećem onaj lik u onom kabrioletu na početku :D
Oh snap! :O
Neznam jeli bilo, nisam provjeravao.
Rockstar tvrdi da im je ovo najambicioznija igra na kojoj su radili, ako je to istina onda stvarno super, ekipa stvarno može napraviti čudo kad hoće.
Ali i dalje, ja bio volio JAKO JAKO da se može birati između Vercettija, CJa i možda Nike Belica, tako bi svi bili sretni, a pogotovo ja :)
I svi imaju drugačije misije, recimo ako je Vercetti rekao da želi biti family man on ima te family misije i ono, radi, CJ ima 'hood i ghetto misije, a Belic radi isto što je i radio u četvorci :)
Praktički San Andreasu fali samo novi engine i jos par bug fixeva, mozda koji dodaci za oruzja i neki equip i to je to...nista mu vise ne fali...GTA IV je po optimizaciji daleko losiji od SA, tako da se nadam da ovdje nece bit takvih pogresaka....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
kazu da ce ovaj latina (bar na onom linku sta je dao clan na stranici prije) biti u Los Aztecas ,tj.Cezarovoj bandi iz gta:sa
Uff extra su mi ove planine. Ja se nadam bogatom sadržaju. U GTA IV je bilo dosta manje sadržaja nego u SA( npr. tuniranje, teretane itd.)
Odo ja polako ovoriti temu: Vodič za rješavanje problema kod GTA V 
Odo ja polako ovoriti temu: Vodič za rješavanje problema kod GTA V 
a mogao bi i ja:
"Uduženje BUGovaca za okupaciju zgrade Rockstara radi zapostavljanja PC igrača" 
nadam se da se ovakve teme neće trebati otvarati :D
Nadam se da ovoga puta Rockstar neće staviti konzole u prvi plan te da će se u prodaji u isto vrijeme naći igra za pc i konzole.
Nadam se da ovoga puta Rockstar neće staviti konzole u prvi plan te da će se u prodaji u isto vrijeme naći igra za pc i konzole.
how yes no.
how yes no.
Treba biti optimističan
da,ali nisu avioni u igri bezveze. Upravo zbog tih aviona mislim da će biti i San Fierro i Las Ventuas u igri. Malo bi bilo glupo da možeš avion voziti samo u Los Santosu i u okolici.
jel se još ko nada zabavnim easter-egg-ovima kao što su bili u SA,kao npr. ona stijena u obliku ku*ca :D
how yes no.
Treba biti optimističan
istina,čak postoje i nagađanja da igra izlazi u isto vrijeme i na PC-u i na konzolama.
ali naravno da su njima konzole u prvom planu,ipak gledaju najviše na zaradu,mučka đubrad!
da,ali nisu avioni u igri bezveze. Upravo zbog tih aviona mislim da će biti i San Fierro i Las Ventuas u igri. Malo bi bilo glupo da možeš avion voziti samo u Los Santosu i u okolici.
Pa i meni bi bilo glupo cak su najavili i najvecu mapu do sad nmg vijerovat da ce samo toliki LOS Santos praviti, bilo bi ludjacki :D
A isto se moze desiti da igra bude promasaj zesci tako da.. a sto je najgore nalozio sam se ko djete.
Ako bude losa ima da se razocaram :D
ja uopce nisam uzbuđen oko ovoga kao sto sam bio kad je izlazila cetvorka. mislim jesam sretan sto je konacno najavljen i suepr izgleda ali ono. vise ocekujem max payne-a koji ce nadam se briljirat kao i svaka igra od rockstara.
Pa i meni bi bilo glupo cak su najavili i najvecu mapu do sad nmg vijerovat da ce samo toliki LOS Santos praviti, bilo bi ludjacki :D
A isto se moze desiti da igra bude promasaj zesci tako da.. a sto je najgore nalozio sam se ko djete.
Ako bude losa ima da se razocaram :D
SA ima 14km2, IV ima 13-ak km2, ovo bi moglo imat i vise... kad bi bilo trecinu JC2 bilo bi ludilo 
Nadam se da će biti zabavan kao San Andreas, četvorka mi je bila pomalo dosadna...
GTA IV je nekako ''zatvoren''
Nema te slobode kao u San Andreasu :)
A volio bih da kao neki dlc dodju nakon što se izbaci igra na tržište koji će sadržati ostala dva grada :)