Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.019.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTA 5

nadam se da će se moće sređivat auti u petici,oću lowridere :D

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
Re: GTA 5
Mene je trailer odusevio samo zbog par stvari..... sto se radi o los santosu eventualno cijelom sa, pogled na planine i to je ugl to...... osim toga mi nije nista posebno, grafika me najmanje zanima ali kad moram govoriti o njoj mogu samo reci da se to jednostavno ne moze znati kakva ce biti na osnovu jednog kratkog trailera. Bitno je da ce biti malo vise boja, zelenila i sl. a ne kao u gta iv.... al razumijem zasto je to tako u iv, prica je vrlo depresivna i tuzna pa vjerujem da su namjerno ubacili malo vise tog "sivila" u igru kako bi nam ju bolje docarali i pokazali da "American dream" nije zapravo ono sto vecina misli.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
GTA 5

Možda će u drugom traileru bit kao onaj niger, i onda u trećem onaj lik u onom kabrioletu na početku :D

1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Evo. Detaljna razrada trailera. Ne ulaze u špekuliranja o likovima i sl. ali nagađaju od mogućnostima u gameplayu, no najviše rade usporedbe sa stvarnim lokacijama u Los Angelesu.

Ugl. pogledajte sami. Mislim da je korektno napravljeno. 

http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-grand-theft/723530 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 17:28 (sinister_axe).

1 0 hvala 0
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Možda će u drugom traileru bit kao onaj niger, i onda u trećem onaj lik u onom kabrioletu na početku :D

Oh snap! :O

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 17:24 (luka94).
17 godina
neaktivan
GTA 5

Neznam jeli bilo, nisam provjeravao.

Rockstar tvrdi da im je ovo najambicioznija igra na kojoj su radili, ako je to istina onda stvarno super, ekipa stvarno može napraviti čudo kad hoće.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ali i dalje, ja bio volio JAKO JAKO da se može birati između Vercettija, CJa i možda Nike Belica, tako bi svi bili sretni, a pogotovo ja :)

I svi imaju drugačije misije, recimo ako je Vercetti rekao da želi biti family man on ima te family misije i ono, radi, CJ ima 'hood i ghetto misije, a Belic radi isto što je i radio u četvorci :)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedva čekam.....

Praktički San Andreasu fali samo novi engine i jos par bug fixeva, mozda koji dodaci za oruzja i neki equip i to je to...nista mu vise ne fali...GTA IV je po optimizaciji daleko losiji od SA, tako da se nadam da ovdje nece bit takvih pogresaka....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Kazu da ce biti muliplayer, ok.... ne znam jeste li ikada igrali apb reloaded.. inace, vrlo kvalitetna mmotps igra u kojoj se policajci obracunavaju s kriminalcima i jos je u beti, probao sam igru i tako me zarazila neocekivano da bez nje ne mogu. Trebali bi to isto napraviti i od gta v mp komponente jer ce imati dobru podlogu (los santos bande i policajci), dovoljno je pogledati uspjeh san andreas multiplayera i biti ce dovoljno.... a ako ne napravi R* nesto slicno onda cekam ekipu iz sanpa, ivmpa, jc2mpa i m2mpa....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
Sampu fali najvise kao sto si i sam rekao novi engine.... znaci grafika za danasnje vrijeme i fizika, a fizika je dosta dobra u gta iv tako da vjerujem da ce i u petici biti ok.... a za jedan npr. tdu2 koji je primarno auto simulacija je sramotno da ima losiju fiziku od gta iv. R* rocks
17 godina
Sry, mislio sam naravno na gta sa, al isto se odnosi i na samp, samo ne mogu edit jer sam na mobitelu :S i trenutno nisam u mogucnosti biti za racunalom
14 godina
neaktivan
GTA 5

kazu da ce ovaj latina (bar na onom linku sta je dao clan na stranici prije) biti u Los Aztecas ,tj.Cezarovoj bandi iz gta:sa

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Uff extra su mi ove planine. Ja se nadam bogatom sadržaju. U GTA IV je bilo dosta manje sadržaja nego u SA( npr. tuniranje, teretane itd.)

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Odo ja polako ovoriti temu: Vodič za rješavanje problema kod GTA V {#}

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

16 0 hvala 0
16 godina
OriginalEXE kaže...

Odo ja polako ovoriti temu: Vodič za rješavanje problema kod GTA V {#}

a mogao bi i ja:

"Uduženje BUGovaca za okupaciju zgrade Rockstara radi zapostavljanja PC igrača" {#}

nadam se da se ovakve teme neće trebati otvarati :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 21:29 (antimadridista).
16 godina
GTA 5

Nadam se da ovoga puta Rockstar neće staviti konzole u prvi plan te da će se u prodaji u isto vrijeme naći igra za pc i konzole.

0 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...

Nadam se da ovoga puta Rockstar neće staviti konzole u prvi plan te da će se u prodaji u isto vrijeme naći igra za pc i konzole.

how yes no.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Da, pogledajte planinu (tocnije vrh) i ljude.... sad malo stanite i pokusajte procijeniti koliko ce vam trebati vremena da dodete do drugog kraja odnosno dok se ne popnete na vrh (ne zracnom linijom vec pjesacenjem), a sto je tek s druge strane uff.... koliko vam samo treba koraka do tamo. E to ja zovem velikom mapom, jc2 ima isto planine i udaljenost je dosta velika
16 godina
antimadridista kaže...
Asterix kaže...

how yes no.

Treba biti optimističan{#}

16 godina
lovac82 kaže...
Da, pogledajte planinu (tocnije vrh) i ljude.... sad malo stanite i pokusajte procijeniti koliko ce vam trebati vremena da dodete do drugog kraja odnosno dok se ne popnete na vrh (ne zracnom linijom vec pjesacenjem), a sto je tek s druge strane uff.... koliko vam samo treba koraka do tamo. E to ja zovem velikom mapom, jc2 ima isto planine i udaljenost je dosta velika

da,ali nisu avioni u igri bezveze. Upravo zbog tih aviona mislim da će biti i San Fierro i Las Ventuas u igri. Malo bi bilo glupo da možeš avion voziti samo u Los Santosu i u okolici.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 21:37 (antimadridista).
17 godina
I kao sto je netko vec rekao, ne treba previse ocekivati od igre kako vas nebi neugodno iznenadila
16 godina
GTA 5

jel se još ko nada zabavnim easter-egg-ovima kao što su bili u SA,kao npr. ona stijena u obliku ku*ca :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Asterix kaže...
antimadridista kaže...
Asterix kaže...

how yes no.

Treba biti optimističan{#}

istina,čak postoje i nagađanja da igra izlazi u isto vrijeme i na PC-u i na konzolama.

ali naravno da su njima konzole u prvom planu,ipak gledaju najviše na zaradu,mučka đubrad!

17 godina
U svakom GTA ima easter eggova i sl. zagonetki pa vjerujem da ce biti i ovdje... pa samo u prvom traileru ih ima par
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lovac82 kaže...

da,ali nisu avioni u igri bezveze. Upravo zbog tih aviona mislim da će biti i San Fierro i Las Ventuas u igri. Malo bi bilo glupo da možeš avion voziti samo u Los Santosu i u okolici.

Pa i meni bi bilo glupo cak su najavili i najvecu mapu do sad nmg vijerovat da ce samo toliki LOS Santos praviti, bilo bi ludjacki :D

A isto se moze desiti da igra bude promasaj zesci tako da.. a sto je najgore nalozio sam se ko djete.

Ako bude losa ima da se razocaram :D

17 godina
GTA 5

ja uopce nisam uzbuđen oko ovoga kao sto sam bio kad je izlazila cetvorka. mislim jesam sretan sto je konacno najavljen i suepr izgleda ali ono. vise ocekujem max payne-a koji ce nadam se briljirat kao i svaka igra od rockstara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokerboy11 kaže...

Pa i meni bi bilo glupo cak su najavili i najvecu mapu do sad nmg vijerovat da ce samo toliki LOS Santos praviti, bilo bi ludjacki :D

A isto se moze desiti da igra bude promasaj zesci tako da.. a sto je najgore nalozio sam se ko djete.

Ako bude losa ima da se razocaram :D

SA ima 14km2, IV ima 13-ak km2, ovo bi moglo imat i vise... kad bi bilo trecinu JC2 bilo bi ludilo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Nadam se da će biti zabavan kao San Andreas, četvorka mi je bila pomalo dosadna...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

GTA IV je nekako ''zatvoren''

Nema te slobode kao u San Andreasu :)

A volio bih da kao neki dlc dodju nakon što se izbaci igra na tržište koji će sadržati ostala dva grada :)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
U cetvorci je prica dobra i taj dio su sasvim dobro odradili, zbog toga mi nije glupa/dosadna i sl. al istina poslije postane dosadna jer i nemas bas puno toga za raditi sa strane. Ovo za velicinu pojedinih mapa mi je pomalo smijesno, obidite cijeli gta sa i cijeli gta iv i ajmo se kladiti da cete sa iv dosta prije zavrsiti pa mi je cudno da je razlika samo u mizernih 1km kvadratnih..... nisam jednom presao sve, sve gradove znam doslovno napamet i karta mi ne treba.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice