Ne, reklis su da ce se radnja odvijati u LS...
Nisu rekli da nece biti SF, a uostalom, zasto bi sad RG
svima rekao sve sto ce biti ? Mozda ce se vicina radnji odvijati u LS,
a onaj moj prijasnji post je logican (triler analiza) .
pa ljudi jeste vi vidjeli mapu??..to je dokaz..zasto se vama ne moze nista dokazati?
pa ljudi jeste vi vidjeli mapu??..to je dokaz..zasto se vama ne moze nista dokazati?
Leak
ja stvarno ne znam kakvih problema imaju ovi sto tvrde da ce bit jos nesto osim los santosa.
nista od SF-a radnja se odvija SAMO u LSu i okolnim seocima... mada je to ogromno e.. al nisi vidio SS mape.
I ja mislim da će biti samo LS, ali iskreno se nadam da neće zbog raznovrsnosti :-D Jer ako naprave LS ovako velikog kao što su najavili zamislite kolika će onda mapa biti sa ta 3 grada, to je ipak malo previše... Jer ako će LS biti veći od Liberty City-ja to je super, pa ne mogu oni sad nabit još 2 grada iste ili veće veličine.
SS mape, link ?
SS mape, link ?
Isuse Bože,što je ss tobom,jeli ti stvarno problem malo prolistati 2-3 stranice unazad,a ja mislim da i kad igra izađe da ćeš ti tražiti San Fierro iako ga nema na mapi koliko ne vjeruješ nikome.
SS mape, link ?
Isuse Bože,što je ss tobom,jeli ti stvarno problem malo prolistati 2-3 stranice unazad,a ja mislim da i kad igra izađe da ćeš ti tražiti San Fierro iako ga nema na mapi koliko ne vjeruješ nikome.
Uhhh.. Ja iskreno ne marim za SF, ali bilo bi dobro da ga ima, ali ga nema... ok,al
me zanima tamo kod onih vjetrenjača na triler analizi, zasto su onda tu 'granicu' između
SF i LA -a (u RL) stavili...
evo da nemorate traziti, a i da kazem par rijeci o tome sta ja mislim o ovoj mapi
- moguce da je fake
- vidi se LS i okolisnja mjesta, tako da sigurno ce biti dosta okoline...rekao bi da ova 4 natpisa kriju manje gradove
- LV i SF se ne vide, ali nekako mi se cini da gornji dio fali na mapi, tako da moguce da je samo dio
- dosta je mutna, ali valjda bi rekao da je ova cesta na trokut ona glavna autocesta iz LS-a
vidjet cemo
Uhhh.. Ja iskreno ne marim za SF, ali bilo bi dobro da ga ima, ali ga nema... ok,al
me zanima tamo kod onih vjetrenjača na triler analizi, zasto su onda tu 'granicu' između
SF i LA -a (u RL) stavili...
pa ta granica nemora nia značiti,ionako se već zna da ćemo se moći kretati izvan grada,i tu nije ništa čudno da postoji taj prostor sa vjetrenjačama,ne treba to odmah značiti da se može ići u SF.
e sta znaci ova mapa kak vec pise leakana il kak.sta su rekli da ce bit veca mapa od san andreasa pa kolki je los santos onda meni mapa djeluje mala
e sta znaci ova mapa kak vec pise leakana il kak.sta su rekli da ce bit veca mapa od san andreasa pa kolki je los santos onda meni mapa djeluje mala
Bit će samo Los Santos, ali veliki Los Santos, prostorno veći od onog u SA.
los santos mi je najbolji u san andreasu valjda ce bit vecu nego liberty city iz gta 4 i jos planine. pa jel ce bit mapa veca nego u san andreasu
joj kako ste nerazumni,pa biti će samo Los Santos i okolni gradići,ali ogromni Los Santos,kako je u GTA IV isto bio smo jedan grad pa je mapa dosta velika,a zamisli tek ovdje ogromni LA i dodatno šume,planine i gradići što nije bilo u GTA IV.
ak ce mapa bit velika ili veca od one u san andreasu onda je igra epic
ak ce mapa bit velika ili veca od one u san andreasu onda je igra epic
To znaš mada je nikad nisi igrao ni vidio ( gotovo ) ništa konkretno od nje? Po veličini mape? Good work. 
Biti će samo los santos,normalno puno veći nego onaj u san andreasu nez kako oni debili s videa su uvjereni da će bit san fiero i las venturas toga nema i gotovo....
U stvarnosti pravi los angeles je površinski duplo veći od cjelog gta san andreasa tako da dobijemo i 40% te površine bit će mo prezadovoljni.
Jesu da osim kockastih zavoja ali ajde sad su im dobri na četvorki tj. bolji
1. Kada smo vec kod toga, pogledaj sliku iz GTA V (vidi prvu sliku), primjecujes li nedostatak poligona? da, to se i u danasnjim igrama primjecuje i sto mislis zasto se za rendanje nekog objekta treba cekati pun k.... (a mogu se napraviti vrlo kvalitetni objekti na kojima nema nedostatka poligona), bas zato sto danasnja racunala (pogotovo konzole) koliko god su jaki nisu dovoljna za pun kufer takvih ultra kvalitetnih objekta
2. Ovo ce definitivno biti lik s kojim cemo igrati (slika 2. i 3.)
U stvarnosti pravi los angeles je površinski duplo veći od cjelog gta san andreasa tako da dobijemo i 40% te površine bit će mo prezadovoljni.
SA je veličine 14 km2, a LA inače ima 1214km2
1. Kada smo vec kod toga, pogledaj sliku iz GTA V (vidi prvu sliku), primjecujes li nedostatak poligona? da, to se i u danasnjim igrama primjecuje i sto mislis zasto se za rendanje nekog objekta treba cekati pun k.... (a mogu se napraviti vrlo kvalitetni objekti na kojima nema nedostatka poligona), bas zato sto danasnja racunala (pogotovo konzole) koliko god su jaki nisu dovoljna za pun kufer takvih ultra kvalitetnih objekta
CJ is back!!!!
Ovako, evo vam par slika iz Hollywood-a, potrudio sam se naci sto bolje i sa svake strane, pa eto.... pogledajte i usporedite s Vinewood-om iz SAMPA, uvidate da nije ni priblizno isto.... ispod Vinewooda je nesto trave i odmah cesta, dok u pravom Hollywood-u je puno vise drveca, grmova, trave, zelenila, zemlje, puno je veci grad (samo pogledajte koliki je) bla bla.....
U GTA petici ce to malo poboljsati sigurno kako i sami kazu, ali opet sumnjam da ce Los Santos doslovno biti iste velicine kao pravi Los Angeles, zato kazem.... ne ocekujte cuda, igra ce vas razocarati, milijun puta smo upravo to ocekivali i dobili smo jednu veliku "prazninu"
Ovako, evo vam par slika iz Hollywood-a, potrudio sam se naci sto bolje i sa svake strane, pa eto.... pogledajte i usporedite s Vinewood-om iz SAMPA, uvidate da nije ni priblizno isto.... ispod Vinewooda je nesto trave i odmah cesta, dok u pravom Hollywood-u je puno vise drveca, grmova, trave, zelenila, zemlje, puno je veci grad (samo pogledajte koliki je) bla bla.....
U GTA petici ce to malo poboljsati sigurno kako i sami kazu, ali opet sumnjam da ce Los Santos doslovno biti iste velicine kao pravi Los Angeles, zato kazem.... ne ocekujte cuda, igra ce vas razocarati, milijun puta smo upravo to ocekivali i dobili smo jednu veliku "prazninu"
Pa ako ocekujemo dobru igru i veliki los santos ne ocekujemo cuda :D pa jel tako ;D ?
za sve one koji ne vjeruju drugim forumasima koji govore da ce se radnja odvijati samo u Los Santosu, link
Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created.
CJ is back!!!!
nije to CJ, on bi trebao imat 40ak godina...
SA je veličine 14 km2, a LA inače ima 1214km2
Dobro nez sad kolko ima losa angeles ili gta SA,više mislim na sam centar grada nego sad cjela površina šume itd,malo sam pogledo mapu iz san andreasa i tek sad vidim
koliko je to ustvari malo, da bude neka slaba kopija u urbanoj zoni los angelesa trebao bi bit barem 3 puta veći od SA.
evo malo mapa igri.. http://static02.mediaite.com/geekosystem/uploads/2010/05/Large-Video-Game-Worlds.jpg
ubiti je SA mapa 14 mi2, a ne km2
i evo jos vece http://i.imgur.com/xJU7Q.jpg 
CJ sad ima 43 godine, a u vrijeme SA je imao 30..