- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neki dan sam čitao na facebooku, lik koji radi u Rockstar Torontu je na svoj status napisao "Expected release date for GTA V is 5/9/2012" i sada nikako nemogu naći njegov profil.
Neznam da li je itko dosad primjetio, ali prvi Sad Andreas-ov trailer je prikazivao SAMO Los Santos, tako da se nebi iznenadio da u 2. traileru prikažu preostala 2 grada.
Nisam čitao sve postove pa nemojte navaliti s td-ovima ukoliko se u međuvremenu nešto pročulo.
Neznam da li je itko dosad primjetio, ali prvi Sad Andreas-ov trailer je prikazivao SAMO Los Santos, tako da se nebi iznenadio da u 2. traileru prikažu preostala 2 grada.
Nisam čitao sve postove pa nemojte navaliti s td-ovima ukoliko se u međuvremenu nešto pročulo.
Rockstar je službeno objavio da je igra bazirana samo u Los Santosu i okolici,ali će grad biti velik i mapa ogromna,bila je vijest jednu ili dvije stranice unazad u temi.
rockstar je sluzbeno samo objavio trailer, sve ostalo su same spekulacije.
EDIT: ispricavam se, nisam vidio
"Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created."
rockstar je sluzbeno samo objavio trailer, sve ostalo su same spekulacije.
ne,Rockstar je službeno objavio i informacije o tome gdje je igra smještena,dajte čitajte malo!
sto se tice igre poslije misija prvi je :D jos ako se ubaci koi mod ;)
a kad je u pitanju prelazenje igre tu mi najbolje sjeda GTA IV
Eto, slažem se s Lukom i meni je osobno najdraži Vice City jer je to prvi GTA koji sam igrao..a najbolji mi je IV ofcourse..a što se tiče GTA V, mislim da je sve to laž jer službeno na R* stranici nije ni najavljen, a to samo neki idiot predviđa, kao što su za Assassins Creed 2 predviđali da će biti u Francuskoj..
luka u pravu ! jest !
al jebes i to drazi zna se sta je bolje :D
kad se sjetim Vice City-a i oni avioncica,helikoptercica povraca mi se :/
ne moze nikako baba biti bolja od nekog mladog komada xD :P
mene uopce ne zanima kakva ce bit optimizacija igre. da gta iv je uzasno optimiziran ali zato kad su postavke na high grafika je neusporedivo bolja nego na konzolama. i da kad je gty iv izaso imo sam hd2600 grafu i vrtio sam igru na low bez ikakvog stekanja i li iceg slicnog
Tema bi trebala u LOCK. Gta 5 nije najavljen, nego samo po netu cure glasine da bi mogao izaci. Onoga dana kada na www.rockstargames.com bude pisalo da izlazi GTA V tada ce on biti ''najavljen'' .
Dobro,dobro kao prvo nikakav lock,kao drugo oprostite što sam napisao službeno najavljen i treće GTA 5 je NESLUŽBENO najavljen znači ipak je na jedan način NAJAVLJEN kad če biti više informacija i kad če biti SLUŽBENO najavljen onda če se naravno dalje raspravljati mislim ti bi odmah lock
Kao prvo nauci razliku kada se treba pisati ć i č...
Kao drugo, znaci tema bi trebala ostati iako jos nigdje se ni nezna dali ce uopce igra izaci, te otkuda ti znas da ce se zvati GTA 5, mozda se bude zvala GTA Tokyo, mozda nekak drugacije, tema ne treba u lock ako moderatori to nece, samo kazem da nema smisla otvarati ovakve teme.
Independent znam ja u cemu je problem , trebas se ti malo opustit.
Vidim ja da si ti pametan i da imas potrebu da to dokazes ,al to ce te kostat zivaca :/
zato ako te nesto nervira sto procitas ,a ti znas da nije tako, bolje to zadrzi za sebe
nemas potrebe tu sad nekome govorit sta treba neucit ;) zapali joint i uzivaj :D bit ces manje agresivan :P
Pazite,gta 5 nece vise bit tolko zahtjevan jer su iz konzola rekli da konzole to nemogu podrzat kak treba pa ce smanjit zahtjeve da konzole to mogu podrzat...I da,igrica ima pre malo misija i dosta mi je vise liberty cityja,non stop jedno te isto..Mislim da mi je SA bio najbolji gta,uzemm si ekipicu i idemo muriju ubijat i slicno
.
Pa jel to fino ?! siledzijo :O xD :P
Nadam se da je jako velika mapa, da imam slobodu kretanja po svuda, pa čak i planinarenje.
Nadam se da je jako velika mapa, da imam slobodu kretanja po svuda, pa čak i planinarenje.
da inace gta igram da idem planinarit. ljudi pa nije ovo sims da cete moc radit svakakve stvari sa svojim likom. jel vi zaboravljate sto je gta zapravo?
gta je krađa auta, ubijanje po gradu, vozikanje-hodanje i još ubijanja. a ne šetnja sa pesekom na uzici, planinarenje sa curicama, sinkronizirano plivanje i ostale gluposti koje nikome ne trebaju. daj zbilja odite igrat simse ako to očekujete od gta
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Pa i nije MP toliko loš, ali dobro si rekao, na dulje staze je koma.
Opet, sumnjam nekako u SA vrstu MPa.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
SA je i dan danas aktualan pogotovo na Balkanu što se tiče MP-a. Ako na GTA V riješe nekakav RolePlay mod to bi bilo strava.
Milslim da fanovi gta ne traže puno... samo optimizaciju
Rockstar je službeno objavio da je igra bazirana samo u Los Santosu i okolici,ali će grad biti velik i mapa ogromna,bila je vijest jednu ili dvije stranice unazad u temi.
Nisam čitao sve postove jer sam se temi jucer prikljucio, a tema ima 19 strana !
Imas link ?
Nisam čitao sve postove jer sam se temi jucer prikljucio, a tema ima 19 strana !
Imas link ?
promotri samo zadnja 2 dana... to je od 12te strane.
u grafici vice city-a i san andreas-a nije bas preveliki napredak jer je grafika u san andreasu bila uzasna.
Igra je izasla 2004. (za PS2) i ti kazes da je grafika uzasna ??
Grafika je perfektna, za razliku od GTA III, i Vice City -a, modeli su bolje napravljeni ......
Jesu da osim kockastih zavoja ali ajde sad su im dobri na četvorki tj. bolji
Eto...šta reći? Uvijek sprcate ljude za koji prstić gore. Ja očekujem neku planinu kao što je bila u GTA SA pa i da tamo ima misija. Šta vi doslovno mislite da ja oću planinarit? Pa to je ljudi moji tek tolko rečeno kao za*ebancija. Mislite da neznam šta je GTA? Sve ono što je vezano uz tu kraticu dolazi samo od sebe, u prolazu. Pa mogu u igri nekad biti normalan, a ne uvijek kriminalac.
Evo, jučer sam opet instalirao GTA IV, želim normalno igrati i ponašati se kao ostali ljudi u gradu, ali jednostavno ne možeš izdržat, a da nešto loše ne napraviš, pa čak i slučajno nekog zgaziš.
da inace gta igram da idem planinarit. ljudi pa nije ovo sims da cete moc radit svakakve stvari sa svojim likom. jel vi zaboravljate sto je gta zapravo?
gta je krađa auta, ubijanje po gradu, vozikanje-hodanje i još ubijanja. a ne šetnja sa pesekom na uzici, planinarenje sa curicama, sinkronizirano plivanje i ostale gluposti koje nikome ne trebaju. daj zbilja odite igrat simse ako to očekujete od gta
Žalim vas ak zbilja mislite tako ograničeno. Ljudi gdje vam je mašta? Rekao bi da za razliku od DiRTa ne kužite poantu sandboxa i time gubite veliki dio zabave koji GTA serijal može ponuditi.
Btw. planinarenje FTW, gdje drugdje ću se uspeti s autobusom na planinu ako ne u igri poput GTA.
E da prociato sam ono...
RG je sluzbeno najavio da ce se radnja biti u Los Santosu, ali to ne znaci da
ce se odvijati samo tamo, jer nam RG nece sve odati, ofc, ali to da se radnja odvija
u LS je normalno jer se vidi iz trilera Vinewood i one plaze...
Tak da se dam kladiti da ce i San Fierro biti...
Uostalom pogledajte analizu trilera:
premotajte do 4:15
I kazu ovi da ak se ko vozio od SF prema LA da je tud prosao (di su one vjetrenjace) i da to
mjesto zapravo 'povezuje' SF (San Francisco ((in-game San Fierro))) i LA (Los Angeles ((in-game LS, Los Santos),
Pa se i iz toga moze zakljuci ti da ima i SF u GTA V..
ti bi mozda zelio da bude sf u igri ali ga nece bit kao sto su tvorci igre i rekli i kraj price oko gradova. pa i rekli su da ce mapa bit najveca do sad pa sto jos zelis?