Sad si me podsjetio, dap, to je to.
Joj, kad ih se sjetim sa flopijima i idejama. :D
Sad si me podsjetio, dap, to je to.
Joj, kad ih se sjetim sa flopijima i idejama. :D
21.oga izlazi, ako preživimo, možda upadne neki sken.
Ni jedno, izlazi ovaj časopis post poviše.
Rockstar building 'cutting-edge' next-gen tech
http://www.gamespot.com/news/rockstar-building-cutting-edge-next-gen-tech-6401380
Rockstar building 'cutting-edge' next-gen tech
http://www.gamespot.com/news/rockstar-building-cutting-edge-next-gen-tech-6401380
Stara vijest i samo nez kakve to veze ima sa GTA V, to je za GTA6 i/ili RDR 2 itd.... dec 7
http://gamereport.tportal.hr/232042/GTA-5-67-eura-Molim.html?keywords=zanimljivost#.UMsb32-PjBZ
Gta 5 bi mogao koštati 67 eura
http://gamereport.tportal.hr/232042/GTA-5-67-eura-Molim.html?keywords=zanimljivost#.UMsb32-PjBZ
Sto je previse, previse je.
Al nevjerujem da je prava cijena.
heh, ne znate vi koliko su kostale bolje/posebne Genesis/Atari/Nintendo/neke PS1 igre.... a pogotovo "rare" igre, zato se kupovalo ugl kod npr. "Trödelmarkta" itd. Cijene su isle i do 80-120 dolara za jednu igru (ugl zbog skupog cartridge-a i sl), zato su ljudi trazili alternativu/polovne stvari. Ne cudi me previse... za visokobudgetnu igru, a od next gen igara mozemo ocekivati i vece cijene jer ce se podici i development cost (negdje moraju namiriti troskove).....
Rockstar dreaming of GTA title combining all cities in the franchise - Report
http://www.gamespot.com/news/rockstar-dreaming-of-gta-title-combining-all-cities-in-the-franchise-report-6401593
http://www.gamespot.com/news/rockstar-dreaming-of-gta-title-combining-all-cities-in-the-franchise-report-6401593
Meni je bolje jedan grad, al' da ga naprave perfektno, nego da sve gradove zbrljaju u jednu igru, i da bude bezveze...
Meni je bolje jedan grad, al' da ga naprave perfektno, nego da sve gradove zbrljaju u jednu igru, i da bude bezveze...
To bi bilo previse, sta bi onda bio gta poslje toga?
Ljudi nemojte biti naivni, oni ce napraviti neki novi skroz gta u kojem cete moci imati sve do sada gradove iz svih GTA serijala i nece imati veze sa GTA 5, to ce biti dvije razlicite igre. Ta ideja sa gradovima koliko sam skontao bice namijenjena pretezno za tablet trziste, ako grijesim ispravite me.
Kad je Rockstar u pitanju sve su mogućnosti otvorene, iskreno ne bi me čudilo da stave Vice City ili San Fierro ili Las Venturas u GTA V kao DLC
Netko je dobro napomenuo, 120 stranica o igri za koju nema naznaka da ce izic za PC uopce. Ako i hoce to nece biti skoro.
Izdaju za xbox i ps3 sa razlogom (iako se moze i tamo pirat igrat)... Steta, ali iskreno kompanije koje krenu tim smjerom krizam za svagda.
Prvo nije SVAKI osim ako nisi rodjen iza '90. pa prva 2 vjerojatno nisi ni igrao.
Drugo nije mi to tek sad pocelo smetati i iako su ostali kasnili znalo se odmah da izlaze za PC. Takodjer nisu kasnili pola godine-godinu.
Fable trojku nisam htio ni upalit i vjeruj mi da i kad bude na akciji za 2 dolara necu je uzet jer su fable 2 preskocili PC izdanje.
Nije stvar u zaradi firme. Pokazalo se vec odavno da je 70-80% zarade u preorderu i prva 2 tjedna nakon releasea i vecina anti-pirat zastite koja se uvodi je tu upravo zato da uspjeno prevlada ta 2 tjedna oko releasea.
Kasnije broj prodanih primjeraka strmoglavo opada, ubrzo krenu akcije popusti i slicno.
Uostalom firme koje zele zaraditi su davno shvatile da moras imati dobru online komponentu za koju ce se onda isplatit kupit cijelu igru, za razliku od 100% single player igara koje vecina ljudi igra piratske verzije. Pod dobrom online komponentom ne smatram ono sto su napravili blizz sa diablom 3 i ubisoft sa dosta naslova kad za single player moras biti online.
Nemam nista protiv kompanija koje se odluce na konzole u startu, imaju i one svoje razloge, ali i tebi mora biti jasno da su igre za konzole nesto skuplje jer dio svake prodane igre ide proizvodjacu konzole - na taj nacin konzole nisu preskupe i financira se njihov razvoj. Na PC-u neide dio prodane igre microsoftu, intelu, amd-u ili ostalim kompanijama cije komponente/software koristis.
Problem kod GTA 5 je sto se PC verzija UOPCE ne spominje sluzbeno od strane rockstara. Postoji samo pretpostavka da ce ju izdat jer su do sada tako radili. Mozda i hoce, ali igra izlazi kroz mjesec-dva, ne slijedeceg Bozica pa me stoga PC verzija za godinu dana takodjer nece toliko zanimat.
Prvo nije SVAKI osim ako nisi rodjen iza '90. pa prva 2 vjerojatno nisi ni igrao.
Drugo nije mi to tek sad pocelo smetati i iako su ostali kasnili znalo se odmah da izlaze za PC. Takodjer nisu kasnili pola godine-godinu.
Fable trojku nisam htio ni upalit i vjeruj mi da i kad bude na akciji za 2 dolara necu je uzet jer su fable 2 preskocili PC izdanje.
Nije stvar u zaradi firme. Pokazalo se vec odavno da je 70-80% zarade u preorderu i prva 2 tjedna nakon releaseai vecina anti-pirat zastite koja se uvodi je tu upravo zato da uspjeno prevlada ta 2 tjedna oko releasea.
Kasnije broj prodanih primjeraka strmoglavo opada, ubrzo krenu akcije popusti i slicno.
Uostalom firme koje zele zaraditi su davno shvatile da moras imati dobru online komponentu za koju ce se onda isplatit kupit cijelu igru, za razliku od 100% single player igara koje vecina ljudi igra piratske verzije. Pod dobrom online komponentom ne smatram ono sto su napravili blizz sa diablom 3 i ubisoft sa dosta naslova kad za single player moras biti online.
Nemam nista protiv kompanija koje se odluce na konzole u startu, imaju i one svoje razloge, ali i tebi mora biti jasno da su igre za konzole nesto skuplje jer dio svake prodane igre ide proizvodjacu konzole - na taj nacin konzole nisu preskupe i financira se njihov razvoj. Na PC-u neide dio prodane igre microsoftu, intelu, amd-u ili ostalim kompanijama cije komponente/software koristis.
Problem kod GTA 5 je sto se PC verzija UOPCE ne spominje sluzbeno od strane rockstara. Postoji samo pretpostavka da ce ju izdat jer su do sada tako radili. Mozda i hoce, ali igra izlazi kroz mjesec-dva, ne slijedeceg Bozica pa me stoga PC verzija za godinu dana takodjer nece toliko zanimat.
Samo je problem sto igra osvane na torentu prije nego sto izade, stignes ju i prijeći prije nego izade.
Za razliku od konzola gdje se to aprolutno nikad ne desi?
Sto je previse, previse je.
Al nevjerujem da je prava cijena.
A sad bas gledam crysis pre-order na originu 69.99€ LOL koliko bi onda GTA V trebao kostat?
ea i rockstar su potpuno drugačije firme i ja iskreno sumnjam da će gta 5 koštat više od 60$
ne pratim baš najbolje temu, al me zanima dal ima kakvih novosti o izlasku za PC? Unaprijed hvala
ne pratim baš najbolje temu, al me zanima dal ima kakvih novosti o izlasku za PC? Unaprijed hvala
zasad ne...
Ja mislim da ono sta su rekli da bi htijeli vidjeti GTA u kojem ce svi gradovi biti zajedno lako moguce. Odnosno mislim da ce to bit vjerovatno zadnji GTA od stare ere, odnosno da ce bit zadnji GTA di ce se reciklirat gradovi. Nakon toga ce krenut u druge vode, sa drugim gradovima, drzavama i tako to...
Ja mislim da ono sta su rekli da bi htijeli vidjeti GTA u kojem ce svi gradovi biti zajedno lako moguce. Odnosno mislim da ce to bit vjerovatno zadnji GTA od stare ere, odnosno da ce bit zadnji GTA di ce se reciklirat gradovi. Nakon toga ce krenut u druge vode, sa drugim gradovima, drzavama i tako to...
moguce, mozda se premjeste u europu, ali nevjerujem posto je rocstar americki:D
Evo po neznam koj put,rockstar je izjavio kako nema namjeru IKADA gta sraviti u neki grad koj nije u SADu.
Evo po neznam koj put,rockstar je izjavio kako nema namjeru IKADA gta sraviti u neki grad koj nije u SADu.
I ne bas..sjeti se GTA London....R* je rekao da u skoroj buducnosti ne planiraju gradove van USA...radi drugacije kulture, i raznoraznih stvari...al NIKAD nije rekao da se to nece nikad dogodit. Tko zna mozda se i dogodi, al ne u skoroj buducnosti...10+ godina...
Bas bih volio vidjeti remake Londona u 3D okruzenju itd.... volio bih i novu "top-down" GTA igru ("nastavak" Chinatown wars-a, igra je zabavna).
Bas bih volio vidjeti remake Londona u 3D okruzenju itd.... volio bih i novu "top-down" GTA igru ("nastavak" Chinatown wars-a, igra je zabavna).
I tata bi sine..