Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.098.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Čuj, neki ljudi jednostavno imaju mentalne poremećaje. Da malo bolje rade svoj posao, ne bi morali tražiti krivca tamo gdje ga nema (nasilje u igrama /= nasilje u RL). CNN je optužio počinitelja one strahote u Connecticutu da je postao ubojica jer je igrao Starcraft! U Južnoj Koreji Starcraft ima profesionalna natjecanja i praktički je smatran nacionalnim sportom, a koliko je tamo bilo događaja kao Sandy Hook? Nula.
Oprostite na OT ali morao sam.
The world is your playground.
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ne opet, Joe Manchin zeli banati GTA 5, a na netu citam da je Argentina vec banala GTA V :S...

klik

Ovaj lik je komedija, več je godinama komedija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 godina
neaktivan
GTA 5
http://vgm.tv/
Moj PC  
22 0 hvala 17
14 godina
neaktivan
GTA 5

zamisli, plivaš morem i odjednom te morski pas pojede...

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

ko u AC3,hodas divljinom i dode ti neka gadna zivina odk oje se moras obraniti

Xc
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

jel ja vidim to podmornicu na 3. slici?:D

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaTa 96 kaže...

Ako se ko sjeca Scarface-a... 

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
GTA 5

Datum izlaska 26.3.2013., gotovo sigurno.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
thuglife kaže...

to je poprilicno brzo :D

http://revohd.com
14 godina
protjeran
GTA 5

podmornica je extra

Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nema sanse Bioshock tada izlazi, a TakeTwo je izdavac obe igre tako da od te price nema nista. Nece sami sebe ukopavati :D

17 godina
neaktivan
GTA 5

Možda su odlučili udariti tržište sa svih strana, prezasititi sa svojim naslovima. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Nema sanse minimalno mjesec dana razmaka ce biti izmedju ove dve igre. Tako da GTA V najranije u aprilu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Nema sanse minimalno mjesec dana razmaka ce biti izmedju ove dve igre. Tako da GTA V najranije u aprilu. 

Ko zna :D Mozda ce prvo da izadje Gta :D pa tek posle bioshock :D

:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 14:00 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ako će izbacit PC verziju igrice to bi trebalo biti taman nekad kad kupujem novi PC. ( 5. mjesec ) {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina
Nidzo95 kaže...
dex3108 kaže...

Ko zna :D Mozda ce prvo da izadje Gta :D pa tek posle bioshock :D

:)

kojom logikom ako su najavili spring 2013 a proljece pocinje 21.3. znaci prije tog je nemoguce.

16 godina
neaktivan
MaTa 96 kaže...

Ne moram zamišljati, doživio sam to u Far Cryu III.

14 godina
neaktivan

Ma ovo sta citam zadnjih dana, da oce banirat GTA5 da ovo da ono...koj je k tim ljudima? Jesu oni stvarno glupi ili se prave? Mislim, tko to vodi neke od "celnih" drzava...moroni?? Krivit izdavaca i igru zato jer je drzava nesposobna napravit adektavne podhvate da se slucajevi kao oni pucnjave po skolama sa kalasem i tako to ne događaju...

Koj je k igra kriva?? Kao prvo na samoj igrici je rejting za godine, kao drugo, igra kao igra, bi se trebala SMATRAT fikcija i nestvarnost...znaci lijepo pise na skoro svim igrama, da je to igra, fikcija i da nista od toga se NESMIJE pokusavat izvodit. Trece, sta je igra kriva ako su roditelji dali djetetu da igra, ili ako ju je on nabavio sam negdje? Opet, nije kriva igra, niti izdavac, nego SISTEM...

Onaj tko igre shvaca ozbiljno, i misli da se stvari iz igre trebaju prenijeti, i raditi u stvarnosti, taj nema sta onda radit sa igricama...kratko jasno...

Radi nespsoobnosti sistema da zastiti opcu masu od luđaka i mentalno nestabilnih  se krivi igra i izdavaci.

Ko kad sam citao onaj clanak, djecak igrao WWE, pa pokusao poteze iz WWE-a pa skocio sa valjda dvokatnice dole, pokusao shooting star press i zavrsio zaljepljen na betonu ili di vec. I onda pazite vi ovo RODITELJI krive izdavaca i igru. Pa ko mu je uopce koj klinac davao da igra WWE ako djecak nije shvacao sta je fikcija a sta stvarnost, i sta se smije a sta ne?

U GTA se svakakve stvari mogu radit, ubijat neduzni civili, rasturat i radit masovne sudare i pokolje. i svakakve "Grozote" al lijepo pise na kutiji 18+, i izdavac se ogradio, i osigurao, a to sta je to dospijelo u ruke onoga koga nije trebalo, e pa to nije kriv izdavac nego SISTEM, pocevsi od trgovine, roditelja pa ostalih stvari.

A najveca ironija, u americi mozes bazuku tako rec kupit na "standu". Na to se drzava i ljudi ne zale a? Pa naravno, drzavi u đep, ljudi zadovoljni jer se "Osjecaju" zasticeno, pa dok ne izbije killing spree po skolama, vticimima i cemu vec...onda stupa baraza po GTA i R* koj su kao KRIVI.

Ljudska glupost jos jednom kao i cijeli ovaj sistem pokazuje da nema granice...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
14 godina
odjavljen
GTA 5

ma ne brini se 
da je zabrane tek bi onda poceli pucat i ubijat :D 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Sad će GTA V biti glavni krivac za porast ubojstva po americi, dok će FC III biti glavni krivac za porast piromanstva.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 21:23 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

ma ne brini se 

Ma ne brinem se, al me razljuti kad citam ovako moronske stvari, i da su ljudi tako glupi, naivni...a da ih jos gluplji kontroliraju...

Ko i ono za BF3 ako se dobro sjecam...ima scena di se ubije stakora vlajda...i na to su se zalile udruge zivotinja. Koj k? Covjeka mos ubit koliko puta oces, al zivotinju NEDAJ BOZE.

Pitam se samo, kako uopce ce te retardirane udruge i pustit da pas bude u GTA5. Ce forisrat da se recimo psa nemoze ubit ili tako nesto...

Pitam se samo kako je ubisoft dobio sve dozvole i "pomilovanja" da bi u FC3 mogli ubijat zivotinje i djelove tijela im uzimat...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
Arnold Layne kaže...

ma ne brini se 

Ma ne brinem se, al me razljuti kad citam ovako moronske stvari, i da su ljudi tako glupi, naivni...a da ih jos gluplji kontroliraju...

Ko i ono za BF3 ako se dobro sjecam...ima scena di se ubije stakora vlajda...i na to su se zalile udruge zivotinja. Koj k? Covjeka mos ubit koliko puta oces, al zivotinju NEDAJ BOZE.

Pitam se samo, kako uopce ce te retardirane udruge i pustit da pas bude u GTA5. Ce forisrat da se recimo psa nemoze ubit ili tako nesto...

Pitam se samo kako je ubisoft dobio sve dozvole i "pomilovanja" da bi u FC3 mogli ubijat zivotinje i djelove tijela im uzimat...

i ja sam tak prije 
vise se ne obazirem i cisto mi je svejedno  

16 godina
neaktivan
GTA 5

Ljudi niste mi baš nešto uzbuđeni oko madafaking podmornice.Rockstar se izgleda ovaj puta debelo nadmašio.Prag je dignut vrlo vrlo visoko.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...
...

Jbg kad te hoce onda te jednostavno hoce.... jednima oprastaju svakakve gluposti, a druge ne mogu smisliti kao npr. R* (Bully je banan, GTA je banan, Manhunt je banan...)... da zivite u DE stalo bi vam itekako do tih banova, cenzura itd

Npr. Mortal Kombat je nekada imao "zabranu" odnosno cenzuru - zelena krv {#}, onda GTA VC i cenzura krvi (nisi mogao raznijeti glavu u DE verziji jbt, kao sto mozes sa US kada siklja krv), Wolfenstein i nacisticki znak, Postal itd... hell cak je i Mario trebao biti banan zbog rakuna (onog power-upa) jer je PETA to povezala sa IRL rakunima kada im ljudi skidaju kozu dok NISU osamuceni (btw zbilja uzasan prizor, zgade mi se ljudi odmah)....

Pravi problem je u igrama koje namjerno zele privuci pozornost medija kao npr. Chiller, mod za Half Life 2 (onaj School Shooter Tour 2012) itd itd... takve treba banati jer igre nemaju nikakav smisao, niti cilj.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
TheDarkSide kaže...
...
, onda GTA VC i cenzura krvi (nisi mogao raznijeti glavu u DE verziji jbt, kao sto mozes sa US kada siklja krv), Wolfenstein i nacisticki znak,

Pravi problem je u igrama koje namjerno zele privuci pozornost medija kao npr. Chiller, mod za Half Life 2 (onaj School Shooter Tour 2012) itd itd... takve treba banati jer igre nemaju nikakav smisao, niti cilj.

Gta Vice City u kojem kurvi nemožeš katanom odsjeći glavu i prouzrokovati fontanu krvi te par sekundi hoda prijekolapsiranja i iskrvarenja lokve krvi nije Vice City. Na takvim sam momentima odrsatao s ovim igrama. Još nikoga nisam ubio.

16 godina
thuglife kaže...

Gta Vice City u kojem kurvi nemožeš katanom odsjeći glavu i prouzrokovati fontanu krvi te par sekundi hoda prijekolapsiranja i iskrvarenja lokve krvi nije Vice City. Na takvim sam momentima odrsatao s ovim igrama. Još nikoga nisam ubio.

bitno je ovo boldirano i podcrtano

xD

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
lovac82 kaže...
TheDarkSide kaže...
...
, onda GTA VC i cenzura krvi (nisi mogao raznijeti glavu u DE verziji jbt, kao sto mozes sa US kada siklja krv), Wolfenstein i nacisticki znak,

I svi smo i dalje relativno normalni :)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sve ovo sta je rekao TheDark Side prakticki govori Ice Cube u svojim pjesmama,a ljudi slusaju madafaking BIebera ehh svijete,di ti ides?

Xc
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

za PC?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice