Ne znam da li su bile ove dve slike...
Ovu drugu sam negdje vidio
Ovu drugu sam negdje vidio
Na ovoj drugoj se vidi ta cuvena konzolaska mutnina u daljini, nemoj da neko pogresno shvati ali ja sam se navikao na ovako nesto u igrama, Skyrim, sad Far Cry 3, GTA 4, koliko vidim i GTA 5, i slicne open world igre... Nekako je zanimljiva ta ,,magla". Ne smeta, okej je, sto vise zalazis u njenu dubinu otkrivas, renderujes nove ,,stvarcice". Ali kad samo pomislim na sledecu generaciju konzola... Naravno, kako raste tehnologija konzole, jos brze ce rasti tehnologija PC-a. Bog zna kakvo nas ludilo ceka za nekih 4,5 godina. 
Mislim da je ta "magla" namjerna tj. da je prava magla ,a ne kratak view distance
Mislim da je ta "magla" namjerna tj. da je prava magla ,a ne kratak view distance
Da, tako nekako....
Ali prve GTA igre su imale problema s tim, npr. ovo govori za sebe (cesto "viden gost" hh):
Grand Theft Auto III made particular use of fogging, however, this made the game less playable when driving or flying at high speed, as objects would pop-up out of the fog and cause the player to crash into them.
To je smog Los Santosa i da čini se da je namjerno tako stavljeno.
I jedno i drugo, njima ugodno s korisnim.
Evo novih screenshotova u videu, super izgledaju
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0QjyMN1468#!
EDIT: evo i novih informacija iz Gamemastera UK
bolja kvaliteta: http://postimage.org/image/cjmout8zr/
I jedno i drugo, njima ugodno s korisnim.
nebi reko
jer se objekti koji su dalje od magle jos uvijek vide i kad bi joj se priblizio jedva bi bila vidljiva
mislim da im to sam odmaze kaj se tice preformansi
A možda je sumaglica uostalom ne budemo znali dok ne probamo anyway.... ;)
Evo novih screenshotova u videu, super izgledaju
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0QjyMN1468#!
EDIT: evo i novih informacija iz Gamemastera UK
bolja kvaliteta: http://postimage.org/image/cjmout8zr/
Jel to na prvoj slici pod "Info" piše PC???? :O
Pise, pise :D :D
Jel to na prvoj slici pod "Info" piše PC???? :O
Pise ali mnogi gaming site-ovi vec duze vrijeme pisu PC, stavljaju tagove za PC i sl. bez obzira sto nije najavljen sluzbeno od strane R*-a tako da nista novo...
evo malo analize one prve slike
ovo me podsjeca na zadnju misiju iz SA kada sweet visi sa onog vatrogasnog kamiona ovaj auto mi lici na nekog seata mozda leon sa malo drukcijim svjetlima ovo je vjerovatno saab 9-3 convertable ovo se odmah vidi da je maserati grand turismo
Pa nije mi baš saab, prije neka trica, ili petica.
a onaj prvi nije leon, vec alfa mito, prozvakana tema
cak mi lici na peugeota:D
meni nikako nelici na alfa mito ja sam napisao svoe mišljenje
a onaj prvi nije leon, vec alfa mito, prozvakana tema
onda prije Giullieta + Ibiza skupa, al skroz nebitno...
Moje mišljenje:
1. Alfa Romeo
2. BMW
3. Maserati
Ja bi prije rekao da je onaj prvi Alfa Romeo 147...
Prvi je nasao uzor u Giulietti, sto se vidi po 'trbuscicu' na kraju svjetla
Drugi podsjeca na E36, ali s jos dijelicem svjetla na haubi
Treci je Gran Turismo
Zadnji je neka mješavina GranTurisma i QPa. Ali je deifitivno Maserati što se vidi po rešetci hladnjaka. Onaj drugi crveni zbilja podsjeća na nekog Peugeota a onaj što je osto zapravo se slažem s onim koji je reko da to izglea ko Saab, reko bi da izgleda.
a i saab je vise popularan u sad-u
I u konačnici svi već znate R*. Neće napravit vjernu kopiju auta nego kojekakve kombinacije tako da im nemože netko od proizvođača auta doć i reć da su stavili njihov auto u igru a nisu platili licencu. U konačnici nije ni bitno koji su auti, bitno da ih ima puno i da igra što prije izađe.
Nego, nitko ne spominje... Veselite li se easter egg-ovima i glitch-evima kao što su bili u prošlim nastavcima, posebno GTA: SA. Oni su mi bili nešto najbolje u serijalu.