Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.098.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

Po svemu dosad, GTA 5 koristi unaprijedjeni RAGE engine, sto znaci zahtjevanje ko i GTA 4, malo jace... sto je po meni sasvim OK.. 

Life is Simulation
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lotar1919 kaže...

Po svemu dosad, GTA 5 koristi unaprijedjeni RAGE engine, sto znaci zahtjevanje ko i GTA 4, malo jace... sto je po meni sasvim OK.. 

Daleko je to od ok, ako ga budu optimizirali onda je to druga priča.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Nema price o optimiziranju uopce, ljudi ono je bio prvi napravljeni RAGE engine i prva igra na njemu, i normalno da ce bit ne-opt. Svi poslije serijali su dobro napravljeni, ko i MP3...

GTA 5 ce bit vrh vrhova!

Life is Simulation
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
lotar1919 kaže...

Nemojmo zaboraviti da se vrti na PS3/60 kao i GTA IV.... GTA V mi jednostavno po traileru/slikama izgleda vizualno bolje od GTA IV, za fiziku nazalost ne znamo (vidi se samo jedan "collision" za vrijeme trailera). Ne ocekujem neku drasticnu razliku u fizici zbog current gen konzola (ionako vozila imaju dosta dobru u GTA IV, onda ragdoll fizika itd) ali ocito je da su ga optimizirali (barem za konzole) kada usporedimo GTA IV i GTA V sto se tice vizualne kvalitete.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 3:17 (lovac82).
14 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Nema price o optimiziranju uopce, ljudi ono je bio prvi napravljeni RAGE engine i prva igra na njemu, i normalno da ce bit ne-opt. Svi poslije serijali su dobro napravljeni, ko i MP3...

GTA 5 ce bit vrh vrhova!

Opet se usporeduje Max Payne sa GTA, e pa nemoze, mp 3 je u zatvorenom prostoru, nema auta, ljudi na ulicama, koji rade svako svoje...

Uglavnom u mp3 procesor niej bio bitan jer nije imao sto raditi

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
lotar1919 kaže...

GTA 5 ce bit vrh vrhova!

Opet se usporeduje Max Payne sa GTA, e pa nemoze, mp 3 je u zatvorenom prostoru, nema auta, ljudi na ulicama, koji rade svako svoje...

Uglavnom u mp3 procesor niej bio bitan jer nije imao sto raditi

Poprilično si falija.

14 godina
protjeran
GTA 5

Pa tamo mi se procesor koristio 50% a gpu 99%, dok u gta 4 procesor 90% gpu 40%, pa ti pricaj sta hoces

Moj PC  
0 18 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako si malo pratio ovu temu znat ćeš da je gta 4 loše optimiziran i ovisi o procesoru zato što konzole ovise o procesorima dok to nije slučaj u dorbo portanom max payne-u  

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Pa tamo mi se procesor koristio 50% a gpu 99%, dok u gta 4 procesor 90% gpu 40%, pa ti pricaj sta hoces

The world is your playground.
14 godina
protjeran
intel97 kaže...

ako si malo pratio ovu temu znat ćeš da je gta 4 loše optimiziran i ovisi o procesoru zato što konzole ovise o procesorima dok to nije slučaj u dorbo portanom max payne-u  

max payne nema bas ouno razloga da koristi procesor jer niej open world igra, vidio bi da far cry 3, sanint row the third i slicne open world igre sve zahtjevaju vise procesor nego karticu

15 godina
GTA 5

ma je{#} vas i max payne i farcry dosadni ste, i o njima i optimiziranju i to oce izac il nece za pc!

Rađe nepišite ništa nego da pišete gluposti, svaki put mislim novi screenshoot,leak ili tako nešto a ne dvoje ljudi se 5 stranica svađa kako je gta iv bio nepotimiiran pa ovaj govori kako je max payne 3 bio optimiziran i blabla.{#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

haha u pravu si, ali kad vidim da se ljudi raspravljaju o glupostima moram jednostavno uskocit na odredjena mjesta jer nemogu gledat glupost u nedogled... btw... ima li kakvih novih screenshotova u zadnjih tjedan dva... ?

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

da mi je znat kako vam se da 40 stranica raspravljat o tome oće li GTA5 izić za komp i kolko će bit zahtjevan?

aj molim vas (pogotovo tebe marko) prestanite s tim,stvarno ste dosadni i bezveze spamate....{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 0:56 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Nevjerujem nikom nista osim Rockstarsu i sluzbenim izdanjima... ali 60giga me nimalo necudi, gta 4 je imo kolko, 20gb, sad svaka dobra igra nema ispod 20, a tako velika igra kao gta 5 me nimalo necudi... I neka, to je dobro

Life is Simulation
Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ak ce imat 60gb onda je to prejadno za Xbox, igra ce doc na nekih 8 DVD-a, a korisnici koji imaju 4gb verziju nece moc ni zaigrat igru, a da ne kupe HDD koji nije nimalo jeftin.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i opet se spominje u clanku pc i da nece biti verzije za pc radi piratsva

sta reci vise koju posluku porati?

rockstar bi se mogao udostijiti i lijepo reci

necemo izdat za pc ko vas *ebe

a ne ovako mucki drzat nas u mraku

14 godina
odjavljen
GTA 5

clanak je cista glupost 

slobodno zanemarite

http://revohd.com
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

60 giga? Jedino PC verzija s time da je kao MP3..znaci 3 vrste textura, detalja i sve ×3 radi DX9, 10 ,11. E onda bi vec moglo i pricat o 60+ giga...Ovako grafika za konzole i mapa...uvrglave 30-35 giga...

Ne vidim logicko objašnjenje zasto bi bilo 60 giga ( konzolaska verzija) Sta bi to moglo bit u 60 giga? Ajmo lupit da bi mapa bila 10-15 giga, videi, prica, radiostanice, prica 5-10  mozda 15giga...opet dolazi do max 30 giga...sta onda sa onih ostalih 30 giga. Po meni je ovaj clanak cisto lupit pa ostat ziv...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

60 giga? Jedino PC verzija s time da je kao MP3..znaci 3 vrste textura, detalja i sve ×3 radi DX9, 10 ,11. E onda bi vec moglo i pricat o 60+ giga...Ovako grafika za konzole i mapa...uvrglave 30-35 giga...

Ne vidim logicko objašnjenje zasto bi bilo 60 giga ( konzolaska verzija) Sta bi to moglo bit u 60 giga? Ajmo lupit da bi mapa bila 10-15 giga, videi, prica, radiostanice, prica 5-10  mozda 15giga...opet dolazi do max 30 giga...sta onda sa onih ostalih 30 giga. Po meni je ovaj clanak cisto lupit pa ostat ziv...

slazem se 

60 gb nema smisla nikakvog 

50gb vec da jer sigurno nece bit igre koja ce bit na 2 dual layer bluraya na ps3 :)
kompresirat ce to kak god znaju jer ce onda xbox verzija morat bit na 8 dvd-a :D 

http://revohd.com
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ma kakvih 60 giga. Neznam zašto se uopće o tome raspravlja.

Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Daj treba to skinuti jeste normalni, posebno kad bude navala. Daj malo smanjite previše je previše.   Da treba to i uploadat ne može svatko.....     {#}

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:48 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Da, bas.... 60 GB+ pored bluray-a 25 i 50 GB, pored Xbox 360 DVD dual layera 8.5 (7x DVD DL medija?!?!?).... nez, ja im ne vjerujem, slazem se s tobom. Xbox 360 i PS3 verzija su vise manje slicne, a ovo sa 7 medija bi ubilo Xbox 360 lol, cak PS3 odnosno 50 + 25+

Ako ce doci za PC, vjerojatno ce biti vise od  npr. 30 ali za konzole ne vjerujem.... inace, GTA IV complete edition za PS3 (GTA IV, GTA TBOGT i GTA TLAD) zauzima oko 17 GB....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan
GTA 5

A bude valjda neka verzija od 64 KB.  {#}

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Peti dio GTove gta retrospektive.

link

Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
GTA 5

ako sam skinuo 37GB sailor moona i nikad gledao vise od 15min sve skupa, onda cu skinut i 60GB, naravno ako bude za pc :(

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
GTA 5

Mali offtopic ali može li mi netko objasnit kako funkcionira to sa više diskova na xboxu. Kad pređem u drugi grad moram mijenjat disc, ili disc služi samo za instaliranje podataka na xbox i naposlijetku verifikaciju igre?

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

LEGO Grand Theft Auto 5

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

A bude valjda neka verzija od 64 KB. {#}

Taj će onda samo gledat ikonu od GTA 5 cijeli dan {#}

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
Oldy kaže...

A bude valjda neka verzija od 64 KB. {#}

Taj će onda samo gledat ikonu od GTA 5 cijeli dan {#}

Ma to je bio mit da je netko uspio pomoću KGB Archivera smanjiti GTA: San Andreas na samo 64 KB.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice