Gdje su dobre igre?

poruka: 53
|
čitano: 9.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Nestale? Što se igra, a da nije MMO? Znam da Starcraft 2 i Diablo 3  dolaze, ali udaljeni smo mjesecima i godinama...

Evo, igram Mass Effect, ali polako. Odličan je pa "da se ne potroši..." :P

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gdje su dobre igre?

Ja još derem po Call od Duty1 MP-u Smijeh

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

ja nemam vremena kroz godinu da igram igre, probam koji demo s Buga, a po ljetu sam skoro cijeli dan na kompu, ... sad igram CoD4(polako, da se ne istroši,lol) i kupil sam si The Orange Box(da, tek sad), probal bum FEAR Combat, te možda Americas Army. to bum igral kroz ljeto. Kroz zimske praznike bum probal CoD5(izlazi u jesen, ak se ne varam), te BF: Heroes i Quake Live(te bum možda dok i izađu)

P.S. čekam spore, dok izlazi?

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Teško je vrijeme za nas gamere...

Dobrih igara je teški manjak. COD4 je dobar, ali osobno me ne može zadržati dugo...

Na svu sreću tu je još stari dobri BF2, kojeg sam doduše izigrao uzduž i poprijeko, malo je došlo do zasićenja.

Trenutno igram Company Of Heroes, iako nisam ljubitelj strategija, ta je dobra...

U svakom slučaju, defiintivno igram manje nego prije par mjeseci. Zato što mi se neda? Da bar, zapravo zato što nema kvalitetnih naslova koji će zadržat moju pažnju...

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Horagio kaže...

ja nemam vremena kroz godinu da igram igre, probam koji demo s Buga, a po ljetu sam skoro cijeli dan na kompu, ... sad igram CoD4(polako, da se ne istroši,lol) i kupil sam si The Orange Box(da, tek sad), probal bum FEAR Combat, te možda Americas Army. to bum igral kroz ljeto. Kroz zimske praznike bum probal CoD5(izlazi u jesen, ak se ne varam), te BF: Heroes i Quake Live(te bum možda dok i izađu)

P.S. čekam spore, dok izlazi?

Nabavi si xfire(moj je natan13) dodaj me i igrajmo :D
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Dobrih igara je teški manjak. COD4 je dobar, ali osobno me ne može zadržati dugo...

Na svu sreću tu je još stari dobri BF2, kojeg sam doduše izigrao uzduž i poprijeko, malo je došlo do zasićenja.

Trenutno igram Company Of Heroes, iako nisam ljubitelj strategija, ta je dobra...

U svakom slučaju, defiintivno igram manje nego prije par mjeseci. Zato što mi se neda? Da bar, zapravo zato što nema kvalitetnih naslova koji će zadržat moju pažnju...

Za razliku od tebe meni Cod 4 uopce nije dobar :)
A BF2 owning sa sniperom...
Sjecam se prije par mjeseci kako sam to igrao ko ludjak...xD
Bas sam se istrenirao na BF 2 :D
Samo jedan tip je bio bolji :(
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Dodam te na xFire pa bacimo koju BF-a... Cool

Ak niš drugo bit će zanimljivije.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Ja igram hl2 source online,i mogu reči da je dosta dobra igra.

Mrzim bilo kakav oblik MP cheat-anja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...
Danny_HR kaže...

Za razliku od tebe meni Cod 4 uopce nije dobar :)
A BF2 owning sa sniperom...
Sjecam se prije par mjeseci kako sam to igrao ko ludjak...xD
Bas sam se istrenirao na BF 2 :D
Samo jedan tip je bio bolji :(
 ne znam zašto, al meni je super. nema veze, svako ima svoj ukus za igre.
igra ko tf2?
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Ja bi rado kupio Mass Effect ali čitam da je igra puna nekih bugova pa se još mislim?

Naxeem može malo pobliže o tim bugovima?

i cant wait 4 the weekend 2 begin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pa i nije u tom smislu u kojem to kažeš Neodlučan

Izgleda da su se ovdje sjatili ljubitelji isključivo FPS žanra. Ako pogledaš neki dobar release log igara u zadnjih godinu dana vidjet ćeš toliko predobrih naslova, da ja i neki frendovi padamo u očaj jer se ne stigne sve to. Da ne spominjem naslove koji imaju dobar replay value i one koji dobivaju ekspanzije, pa i to treba... (NWN2, Heroes 5, PES2008)

Moj kolega ovih mjeseci igra samo Crysis na svim težinama igranja, sa svim mogućnostima prelaska otoka i svim načinima borbe, i ništa drugo!

A tek što dolazi Iznenađen

Da ne gnjavim dalje velikim postom, na kraj sam stavio moj popis manje-više kvalitetnih i zabavnih naslova za one koji žele pogledati, koji baca u očaj zbog manjka vremena, a ne samo FPS naslove, pa mi odgovori kakvo je to vrijeme za gejmere (ispričavam se vjernicima ostalih naslova i žanrova što nisam sve spomenuo):

ALONE IN THE DARK
DEVIL MAY CRY 4
GALACTIC CIVILIZATIONS II TWILIGHT OF THE ARNOR
PERRY RHODAN
MASS EFFECT
LOST PLANET EXTREME CONDITION COLONIES EDITION
TEAM FORTRESS 2
AGE OF CONAN
LORD OF THE RINGS ONLINE
CRUSADERS THY KINGDOM COME
XIII CENTURY DEATH OR GLORY
RAINBOW SIX VEGAS 2
ASSASSINS CREED
WARHAMER 40000 DAWN OF WAR SOULSTORM
FRONTLINES FUEL OF WAR
SHADOWGROUNDS SURVIVOR
SHERLOCK HOLMES VS ARSENE LUPIN
SUDDEN STIKE III ARMS FOR VICTORY
SAM AND MAX
THE ORANGE BOX
OVERLORD RISING HELL
SOLDIER OF FORTUNE PAYBACK
BLACKSITE AREA 51
CRYSIS
CALL OF DUTY 4
GEARS OF WAR
PAINKILLER OVERDOSE
HELLGATE LONDON
TIMESHIFT
CLIVE BARKERS JERICHO
PRO EVOLUTION SOCCER 2008
FANTASY WARS
NEVERWINTER NIGHTS 2 MASK OF THE BETRAYER

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 10:58 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

ljudi, kad izlazi SPORE? taj naslov ću obavezno igrati jer ipak to je jedna jedina igra koja simulira evoluciju. na jesen čekam CoD: World At War i Quantum of Solace(007 igra) koji će biti drukčiji od ostalih 007 igara jer koristi CoD4 pokretač. kupite si Gameplay, jučer sam ga kupil prvi put u životu i nije loš. imate najavu novog CoD-a na 6 stranica. super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Pod dobre i kvalitetne bi svrstao samo:

RAINBOW SIX VEGAS 2
ASSASSINS CREED
SAM AND MAX
PRO EVOLUTION SOCCER 2008
NEVERWINTER NIGHTS 2 MASK OF THE BETRAYER
COD4

Od ovih šta si ti naveo. Doduše većina je starija od nekoliko mjeseci.

Jako me začudilo što si na popis stavio FFOW. Jesi igrao igru? To je doduše priča za sebe, jer je od najveće nade online FPS svijeta spao na najveći krš izdan u zadnje vrijeme. I govorim to kao jedan od najvećih zagovornika te igre unazad nekoliko mjeseci. Sudjelovao sam u zatvorenom i otvorenom beta testiranju, među prvima sam ju imao, i igrao... Tako da ona definitivno ne spada tu. Mogao bi o toj temi napisati roman, ali neću zagaditi temu. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jako me začudilo što si na popis stavio FFOW. Jesi igrao igru?  Tako da ona definitivno ne spada tu. Mogao bi o toj temi napisati roman, ali neću zagaditi temu. :)

Nakon 8 sati dnevno programiranja i rudarenja po Oracleu, te nakon prženja mozga s D&D pravilima u NWN2 ili navlačenja online s kolegama, Frontlines mi je bila kao dobar sladoled na ulici na 36 stupnjeva vrućine.

Po mom ukusu jako zabavna i dinamična, pucaljka bez mnogo mozga, baš mi je sjela.

Vjerujem da imaš traumatično iskustvo od te igre, ali eto, stvarno smo svi različiti i "svaka luda ima svoje veselje" Belji se
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Vjerojatno bi i meni bio zadovoljavajući da nisam prošao kroz betu koja je, ne preuveličavam, bila čak i bolja od ovog ispljuvka. LOL

Igrao sam FFOW više od 150 sati, što betu, što full verziju. Nije toliko sama igra kriva koliko je KAOS ostavio gorak okus u mojim ustima. :D

No dobro, aljmo dalje s temom.

Iskreno se nadam dobrom dodatku gamerskoj zajednici, kroz Crysis Warhead, FarCry i naravno novi COD. A ako uleti koji dobar RPG, tim bolje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Ja sam polako počeo kužit da ne mogu više ništa igrati s obavezom. Jednostavno se nemam vremena ni za popišat kako se kaže.

Odustao sam i od WoW-a, Conana (možda kad dođe DX10 krenem, ali strogo casual), vratio sam se na vrlo casual EVE (koji čak traina skillove za tebe dok si offline)..

Igram malo COD4, Crysis svako malo upalim i po 2-3 puta pređem sve ono do vanzemaljaca:P... čekam Starcraft 2 za online skirmishe i to je to.

Mass Effect igram jer je dobar, ali kao seriju od 200 nastavaka... 20 minuta pa gasim...

Izgleda da ću se morat držat COD4 koji je u hardcore modu fantastična igra i iščekivat SC2... Diablo 3, Fallout 3.... Far Cry 2... novi F1 od Codemastersa...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 11:45 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

A šta je sa THE WITCHER-om ja sam igru prešao nekih 5 puta i stvarno je odlična.

Sveodluke koje napraviš utječu na svijet oko tebe i ljude koji se ovisno o odluci

prema tebi ponašaju.Stvarno dobra igra i toplo je preporučam svima.Ili DMC4 koji

trenutno igram. Nešto novo na PC-u ali svakako vrijedi isprobati

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

eh igara je puno vremena vrlo malo, gledam jarane i vidim da se vecina zakacila na jednu stvar a to je travian, ja nakon ogamea nema teorije da krenem sa jos jednim webbaziranim kradljivcem zivota ali ovo sa travianom je interesantno, privlaci ljude koji nikad nisu bili gameri da igraju.

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje su dobre igre?

Samo neka Fallout 3 dodje i nek bude dobar, i ja sam sretan! :D

Trenutno igram DMC 4, jer to je jedino sta mogu igrat a da se ne vezem za igru, a jos je i dost dobra igra.

Nema se vremena...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 0:17 (Psiho246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Vjerojatno bi i meni bio zadovoljavajući da nisam prošao kroz betu koja je, ne preuveličavam, bila čak i bolja od ovog ispljuvka. LOL

Igrao sam FFOW više od 150 sati, što betu, što full verziju. Nije toliko sama igra kriva koliko je KAOS ostavio gorak okus u mojim ustima. :D

No dobro, aljmo dalje s temom.

Iskreno se nadam dobrom dodatku gamerskoj zajednici, kroz Crysis Warhead, FarCry i naravno novi COD. A ako uleti koji dobar RPG, tim bolje.

pouka : CD-i, DVD-i se ne smiju žvakati, jedino oni koji vole gorak okus
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 pouka : CD-i, DVD-i se ne smiju žvakati, jedino oni koji vole gorak okus
 Kakav car!!!

A ha ha ha ha!Belji se

Ludilo! Smijeh
17 godina
sory naxeem ali nisam mogao odoljeti dobre igre su u algoritmu :D

to vam je samo psihićka pojava jer nema više igrica kakve ste prve igrali pa vam se ćini da su loše ista je stvar s ljudima koji su rođeni 1960-70 ih godina njima su igrice sranje zašto? zato što oni nisu rođeni u om vremenu kao mi.
Viva la vida
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

mali OT:

horagio ja igram tf2... da li ti je ovo nick i na steam-u ? ja sam inače medic, vidim da si ti pyro :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

u glavnom igre na STEAMu: CS:S,DoD:S,TF2,CoD4, u zadnje vrijeme me opet vuce da predjem HL2: Episode Two (meni osobno najbolja igra od svih HL2)

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje su dobre igre?

Civilization 4

Virtua Tennis 3

PES 6

NHL 2008

Race Driver Grid

LOTR:ROTWK

HoMM 5:Tribes of the East

Devil May Cry serijal

Silent Hill serijal

Fahrenheit

Portal

Serious Sam 2

Assasins Creed

Final Fantasy serijal

Tekken serijal

Gran Turismo serijal

Morrovind

Oblivion

Ima dobrog gaminga, ne treba nužno biti novo da bi valjalo.

EDIT: Da i Crysis je tu, iako tolko kritiziran, dobar je. Mana mu je neoptimiziranost.

Po meni, 3 igre s uvjerljivo najboljom grafikom su Crysis, Assasins Creed i Race Driver Grid, no nijednoj nije grafika glavni adut, već gameplay.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 13:11 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Gdje su dobre igre?

Nadje se dobrih igara:

R6: Vegas 1 i 2

TDU + megapack

Overlord + raising hell

Battlefield 2142

Assasins Creed

COD4 (onako, zabavno mi je bilo jednom proci)

GRID

F.E.A.R.

Budem probao jos:

Mass effect

Devil may cry 4

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

mali OT:

horagio ja igram tf2... da li ti je ovo nick i na steam-u ? ja sam inače medic, vidim da si ti pyro :)

tek sam sad počel igrat

P.S. katkad sam i scout il heavy
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
odjavljen
Gdje su dobre igre?

Sad sam sebi nabavio witcher-a, da tek sad, i super mi se cini za sad, sasvim solidno

A DMC4 mi je zakon, najvise zbog toga sto nemam neki prevelik razlog puno vremena potrosit na njega, vec nak malo povremeno... a sasvim je dobra igra, pogotovo bossovi

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje su dobre igre?

GALACTIC CIVILIZATIONS II TWILIGHT OF THE ARNOR

Igra vrijedna pažnje...Igram isključivo sandbox mode...Kampanje, pa ni onu osnovnu nisam nikada odvrtio do kraja...Kanim se ovih dana početi opet sve, pristavit na challenging...Da vidim kako se to kuha...

Mada moram dodati, problem je nastavit igrat mapu, ako se ne približiš igri kojih mjesec dana...Tako da jednom kada je krenem igrati i ne mogu stati...

Obzirom na sistem, 4x...trebalo bi bit da je neka vrsta casual gaminga koji malo više insistira na upotrebi moždanih ćelija nego nekakvih refleksa, pa između 2 turna možeš otići večerat, odspavati, isl...i ono jeste tako, s tim da nije casual...Insistira na potpunoj uključenosti u svaki detalj u igri...Pa je onda nakon duže pauze problem posložiti stvari...

Svejedno, odlična igra...Meni lično Gal Civ 2 ide među top 3...

Nabavio sam i ekspanziju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 21:15 (rashomon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje su dobre igre?

Igram još uvjek diablo kaj je star 12 godina,diablo 2 LOD 7 godina,UT iz 99-te...Ima dobrih starih igra bar dok ne počnu bolje šibat.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice