Nestale? Što se igra, a da nije MMO? Znam da Starcraft 2 i Diablo 3 dolaze, ali udaljeni smo mjesecima i godinama...
Evo, igram Mass Effect, ali polako. Odličan je pa "da se ne potroši..." :P
Nestale? Što se igra, a da nije MMO? Znam da Starcraft 2 i Diablo 3 dolaze, ali udaljeni smo mjesecima i godinama...
Evo, igram Mass Effect, ali polako. Odličan je pa "da se ne potroši..." :P
Ja još derem po Call od Duty1 MP-u
ja nemam vremena kroz godinu da igram igre, probam koji demo s Buga, a po ljetu sam skoro cijeli dan na kompu, ... sad igram CoD4(polako, da se ne istroši,lol) i kupil sam si The Orange Box(da, tek sad), probal bum FEAR Combat, te možda Americas Army. to bum igral kroz ljeto. Kroz zimske praznike bum probal CoD5(izlazi u jesen, ak se ne varam), te BF: Heroes i Quake Live(te bum možda dok i izađu)
P.S. čekam spore, dok izlazi?
Teško je vrijeme za nas gamere...
Dobrih igara je teški manjak. COD4 je dobar, ali osobno me ne može zadržati dugo...
Na svu sreću tu je još stari dobri BF2, kojeg sam doduše izigrao uzduž i poprijeko, malo je došlo do zasićenja.
Trenutno igram Company Of Heroes, iako nisam ljubitelj strategija, ta je dobra...
U svakom slučaju, defiintivno igram manje nego prije par mjeseci. Zato što mi se neda? Da bar, zapravo zato što nema kvalitetnih naslova koji će zadržat moju pažnju...
ja nemam vremena kroz godinu da igram igre, probam koji demo s Buga, a po ljetu sam skoro cijeli dan na kompu, ... sad igram CoD4(polako, da se ne istroši,lol) i kupil sam si The Orange Box(da, tek sad), probal bum FEAR Combat, te možda Americas Army. to bum igral kroz ljeto. Kroz zimske praznike bum probal CoD5(izlazi u jesen, ak se ne varam), te BF: Heroes i Quake Live(te bum možda dok i izađu)
P.S. čekam spore, dok izlazi?
Dobrih igara je teški manjak. COD4 je dobar, ali osobno me ne može zadržati dugo...
Na svu sreću tu je još stari dobri BF2, kojeg sam doduše izigrao uzduž i poprijeko, malo je došlo do zasićenja.
Trenutno igram Company Of Heroes, iako nisam ljubitelj strategija, ta je dobra...
U svakom slučaju, defiintivno igram manje nego prije par mjeseci. Zato što mi se neda? Da bar, zapravo zato što nema kvalitetnih naslova koji će zadržat moju pažnju...
Dodam te na xFire pa bacimo koju BF-a...
Ak niš drugo bit će zanimljivije.
Ja igram hl2 source online,i mogu reči da je dosta dobra igra.
Ja bi rado kupio Mass Effect ali čitam da je igra puna nekih bugova pa se još mislim?
Naxeem može malo pobliže o tim bugovima?
ljudi, kad izlazi SPORE? taj naslov ću obavezno igrati jer ipak to je jedna jedina igra koja simulira evoluciju. na jesen čekam CoD: World At War i Quantum of Solace(007 igra) koji će biti drukčiji od ostalih 007 igara jer koristi CoD4 pokretač. kupite si Gameplay, jučer sam ga kupil prvi put u životu i nije loš. imate najavu novog CoD-a na 6 stranica. super
Pod dobre i kvalitetne bi svrstao samo:
Vjerojatno bi i meni bio zadovoljavajući da nisam prošao kroz betu koja je, ne preuveličavam, bila čak i bolja od ovog ispljuvka. LOL
Igrao sam FFOW više od 150 sati, što betu, što full verziju. Nije toliko sama igra kriva koliko je KAOS ostavio gorak okus u mojim ustima. :D
No dobro, aljmo dalje s temom.
Iskreno se nadam dobrom dodatku gamerskoj zajednici, kroz Crysis Warhead, FarCry i naravno novi COD. A ako uleti koji dobar RPG, tim bolje.
Ja sam polako počeo kužit da ne mogu više ništa igrati s obavezom. Jednostavno se nemam vremena ni za popišat kako se kaže.
Odustao sam i od WoW-a, Conana (možda kad dođe DX10 krenem, ali strogo casual), vratio sam se na vrlo casual EVE (koji čak traina skillove za tebe dok si offline)..
Igram malo COD4, Crysis svako malo upalim i po 2-3 puta pređem sve ono do vanzemaljaca:P... čekam Starcraft 2 za online skirmishe i to je to.
Mass Effect igram jer je dobar, ali kao seriju od 200 nastavaka... 20 minuta pa gasim...
Izgleda da ću se morat držat COD4 koji je u hardcore modu fantastična igra i iščekivat SC2... Diablo 3, Fallout 3.... Far Cry 2... novi F1 od Codemastersa...
A šta je sa THE WITCHER-om ja sam igru prešao nekih 5 puta i stvarno je odlična.
Sveodluke koje napraviš utječu na svijet oko tebe i ljude koji se ovisno o odluci
prema tebi ponašaju.Stvarno dobra igra i toplo je preporučam svima.Ili DMC4 koji
trenutno igram. Nešto novo na PC-u ali svakako vrijedi isprobati
eh igara je puno vremena vrlo malo, gledam jarane i vidim da se vecina zakacila na jednu stvar a to je travian, ja nakon ogamea nema teorije da krenem sa jos jednim webbaziranim kradljivcem zivota ali ovo sa travianom je interesantno, privlaci ljude koji nikad nisu bili gameri da igraju.
Samo neka Fallout 3 dodje i nek bude dobar, i ja sam sretan! :D
Trenutno igram DMC 4, jer to je jedino sta mogu igrat a da se ne vezem za igru, a jos je i dost dobra igra.
Nema se vremena...
Vjerojatno bi i meni bio zadovoljavajući da nisam prošao kroz betu koja je, ne preuveličavam, bila čak i bolja od ovog ispljuvka. LOL
Igrao sam FFOW više od 150 sati, što betu, što full verziju. Nije toliko sama igra kriva koliko je KAOS ostavio gorak okus u mojim ustima. :D
No dobro, aljmo dalje s temom.
Iskreno se nadam dobrom dodatku gamerskoj zajednici, kroz Crysis Warhead, FarCry i naravno novi COD. A ako uleti koji dobar RPG, tim bolje.
mali OT:
horagio ja igram tf2... da li ti je ovo nick i na steam-u ? ja sam inače medic, vidim da si ti pyro :)
u glavnom igre na STEAMu: CS:S,DoD:S,TF2,CoD4, u zadnje vrijeme me opet vuce da predjem HL2: Episode Two (meni osobno najbolja igra od svih HL2)
Civilization 4
Virtua Tennis 3
PES 6
NHL 2008
Race Driver Grid
LOTR:ROTWK
HoMM 5:Tribes of the East
Devil May Cry serijal
Silent Hill serijal
Fahrenheit
Portal
Serious Sam 2
Assasins Creed
Final Fantasy serijal
Tekken serijal
Gran Turismo serijal
Morrovind
Oblivion
Ima dobrog gaminga, ne treba nužno biti novo da bi valjalo.
EDIT: Da i Crysis je tu, iako tolko kritiziran, dobar je. Mana mu je neoptimiziranost.
Po meni, 3 igre s uvjerljivo najboljom grafikom su Crysis, Assasins Creed i Race Driver Grid, no nijednoj nije grafika glavni adut, već gameplay.
Nadje se dobrih igara:
R6: Vegas 1 i 2
TDU + megapack
Overlord + raising hell
Battlefield 2142
Assasins Creed
COD4 (onako, zabavno mi je bilo jednom proci)
GRID
F.E.A.R.
Budem probao jos:
Mass effect
Devil may cry 4
mali OT:
horagio ja igram tf2... da li ti je ovo nick i na steam-u ? ja sam inače medic, vidim da si ti pyro :)
Sad sam sebi nabavio witcher-a, da tek sad, i super mi se cini za sad, sasvim solidno
A DMC4 mi je zakon, najvise zbog toga sto nemam neki prevelik razlog puno vremena potrosit na njega, vec nak malo povremeno... a sasvim je dobra igra, pogotovo bossovi
GALACTIC CIVILIZATIONS II TWILIGHT OF THE ARNOR
Igra vrijedna pažnje...Igram isključivo sandbox mode...Kampanje, pa ni onu osnovnu nisam nikada odvrtio do kraja...Kanim se ovih dana početi opet sve, pristavit na challenging...Da vidim kako se to kuha...
Mada moram dodati, problem je nastavit igrat mapu, ako se ne približiš igri kojih mjesec dana...Tako da jednom kada je krenem igrati i ne mogu stati...
Obzirom na sistem, 4x...trebalo bi bit da je neka vrsta casual gaminga koji malo više insistira na upotrebi moždanih ćelija nego nekakvih refleksa, pa između 2 turna možeš otići večerat, odspavati, isl...i ono jeste tako, s tim da nije casual...Insistira na potpunoj uključenosti u svaki detalj u igri...Pa je onda nakon duže pauze problem posložiti stvari...
Svejedno, odlična igra...Meni lično Gal Civ 2 ide među top 3...
Nabavio sam i ekspanziju...
Igram još uvjek diablo kaj je star 12 godina,diablo 2 LOD 7 godina,UT iz 99-te...Ima dobrih starih igra bar dok ne počnu bolje šibat.