e jebeš ga, onda nemam pojma
Zna li iko caku kako dobit vise love za place, mogu samo oko 2200 ponudit, a iman 9 milijuna u plusu budjeta, toliko dobrih igraca, a ja im ne mogu dat ni 3k per week.. Mogao sam lesjaka, krizmana, i jos ovih par za nista dovest.. A glupi board mi ne da pare iako iman 9 milijuna, i jos sam im rjesio minus od 10 milijuna.
Idi na Edit budgets i povuci slider na lijevu stranu, tj dio budzeta za transfere prebaci u plate.
Zna li iko caku kako dobit vise love za place, mogu samo oko 2200 ponudit, a iman 9 milijuna u plusu budjeta, toliko dobrih igraca, a ja im ne mogu dat ni 3k per week.. Mogao sam lesjaka, krizmana, i jos ovih par za nista dovest.. A glupi board mi ne da pare iako iman 9 milijuna, i jos sam im rjesio minus od 10 milijuna.
krizmana obavezno dovedi, tolika je zvijer da to nije istina, zivotinja.. a lesjak mi je bija solidan, odnosno jos je
Bili mogo igrati FMH 13 na laptopu koji je star 6 godina ???
Evo konfe :
Procesor :Intel Pentium Dual CPU T2390
1,86 Ghz
2 GB RAM-a
Graficka:Intel GMA X3100
Naziv matične ploče Toshiba Satellite L300
Hvala :D
Mozes, ne sikiraj se, nece biti bas prebrzo, ali radit ce :)
Ma nesekiram se :D
Gle iam već na PSP-u FMH ..ali neznam dal da kupim /skinem i za PC...
Ima li kakve razlike ???
Bilo bi dobro kad bi se mogli vodit ove niže lige :) tipa hrvatska,bosanska... ;)
krizmana obavezno dovedi, tolika je zvijer da to nije istina, zivotinja.. a lesjak mi je bija solidan, odnosno jos je
Ne mogu kad za transfere iman 0, a za place neman doboljno.. Moga san ih oboje dovest i onda prodat milica za 5 milijuna...
Rjesio svoj problem, prodao vukovica, i sve pare u place i dolaze i rebic i krizman za besplatno 1.7 :D
odlicna pojacanja :)
mijenjaj rebica i kisa i neces pozalit
Evo ja krenuo s Dinamom u novu sezonu i izgubim od Osijeka 2-0,dodje mi Hajduk u goste i razbijem ga 5-0.Prva sezona nema nikakvih pojačanja,pokušavam Soudanija dovest ali neće niti čuti za Dinamo.
ako ti vec nije kasno skini novi update i imas soudanija fernandesa migliorea i njih..
Sad su mi lozano i kis dobitna kombinacija, lozano je cudo sto mu namista, kis sve zabiva, ima 40 golova zasad. Rebic dolazi pod ugovorom kao rotacija pa se nece bunit ako malo bude grija klupu, takodjer i lozano, pa buden vidija ko je od njih bolji. A sta se tice krizmana, prodat cu caktasa i to je to, jer ionako san sve igrace do sad dovea za besplatno, dolazi i begonja pa mislin andrijasevica prodat. Odlican posa, dovodin nove igrace za besplatno i prodajen ove za masne pare.
ako ti vec nije kasno skini novi update i imas soudanija fernandesa migliorea i njih..
Sada mi kažeš :D,kupio Rebića za 500k,idemo dalje...
Sad su mi lozano i kis dobitna kombinacija, lozano je cudo sto mu namista, kis sve zabiva, ima 40 golova zasad. Rebic dolazi pod ugovorom kao rotacija pa se nece bunit ako malo bude grija klupu, takodjer i lozano, pa buden vidija ko je od njih bolji. A sta se tice krizmana, prodat cu caktasa i to je to, jer ionako san sve igrace do sad dovea za besplatno, dolazi i begonja pa mislin andrijasevica prodat. Odlican posa, dovodin nove igrace za besplatno i prodajen ove za masne pare.
kupija si lozana? anthonyja lozana? mog najdražeg lozana koji zabija 40 golova po sezoni?
kupija si lozana? anthonyja lozana? mog najdražeg lozana koji zabija 40 golova po sezoni?
Nisan kupija, nego covjeku istekao ugovor i ja se nasao pri parama :)
ja san ga kupija za 2k sad vridi 8 milijuna
Napeta sezona, ali ipak hajduk prevladava. Kis je najveca zvijer HNL-a, zvijer takorekuc. 44 gola..
Evo link za neke slikice : http://imgur.com/a/3vkc9
Jesam li ti ljepo reko daj otkaz u Gladbachu :D,koji je ovo update?
Moze mi molim vas neko pojasnit kakva je razlika između FMH 2013 NA PC I PSP-u ako je ima???
Hvala :)
Osvojena liga prvakaaaaaa, prodan lozano u atletico madrid za 20 milijuna €
zasad kupljeni boilesen, kokalovic i dimic, imam jos 20 milijuna za transfere, neki prijedlozi?
i ja sam 2017. prvi put osvojio LP
vjerujem da je reputacija Hajduku narasla pa će ti biti lakše dovesti talente iz južne amerike s kim si igrao u finalu?
protiv barcelone, gubio 2:1 na poluvremenu i uveo pasalica koji zabija 2 gola za preokret
11. sam u europi po koeficijentima, ali zelim se vise oslanjati na hrvate i balkance, ako se nadu neki dobri, a iz juzne amerike sam dosta talenata vec potpisao, samo cekam da napune 18 da mogu doci..
Igraš fm 2012 pa ti je to tako :D
Kako vidjeti koja mi je reputacija?Moja menagerska?