Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

e jebeš ga, onda nemam pojma {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Zna li iko caku kako dobit vise love za place, mogu samo oko 2200 ponudit, a iman 9 milijuna u plusu budjeta, toliko dobrih igraca, a ja im ne mogu dat ni 3k per week.. Mogao sam lesjaka, krizmana, i jos ovih par za nista dovest.. A glupi board mi ne da pare iako iman 9 milijuna, i jos sam im rjesio minus od 10 milijuna. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Football Manager 2013

Idi na Edit budgets i povuci slider na lijevu stranu, tj dio budzeta za transfere prebaci u plate.

You better run, you better take cover!
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Zna li iko caku kako dobit vise love za place, mogu samo oko 2200 ponudit, a iman 9 milijuna u plusu budjeta, toliko dobrih igraca, a ja im ne mogu dat ni 3k per week.. Mogao sam lesjaka, krizmana, i jos ovih par za nista dovest.. A glupi board mi ne da pare iako iman 9 milijuna, i jos sam im rjesio minus od 10 milijuna. 

krizmana obavezno dovedi, tolika je zvijer da to nije istina, zivotinja.. a lesjak mi je bija solidan, odnosno jos je {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Bili mogo igrati FMH 13 na laptopu koji je star 6 godina ???

Evo konfe :

Procesor :Intel Pentium Dual CPU T2390

1,86 Ghz

2 GB RAM-a

Graficka:Intel GMA X3100 

Naziv matične ploče Toshiba Satellite L300

Hvala :D

Piterson

0 0 hvala 0
15 godina
Football Manager 2013

Mozes, ne sikiraj se, nece biti bas prebrzo, ali radit ce :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma nesekiram se :D

Gle iam već na PSP-u FMH ..ali neznam dal da kupim /skinem i za PC...

Ima li kakve razlike ???

Bilo bi dobro kad bi se mogli vodit ove niže lige :) tipa hrvatska,bosanska... ;)

Piterson

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
Jonja kaže...

krizmana obavezno dovedi, tolika je zvijer da to nije istina, zivotinja.. a lesjak mi je bija solidan, odnosno jos je {#}

Ne mogu kad za transfere iman 0, a za place neman doboljno.. Moga san ih oboje dovest i onda prodat milica za 5 milijuna...

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ime :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 16:12 (Diavol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Rjesio svoj problem, prodao vukovica, i sve pare u place i dolaze i rebic i krizman za besplatno 1.7 :D

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

odlicna pojacanja :)

mijenjaj rebica i kisa i neces pozalit

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo ja krenuo s Dinamom u novu sezonu i izgubim od Osijeka 2-0,dodje mi Hajduk u goste i razbijem ga 5-0.Prva sezona nema nikakvih pojačanja,pokušavam Soudanija dovest ali neće niti čuti za Dinamo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ako ti vec nije kasno skini novi update i imas soudanija fernandesa migliorea i njih..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Sad su mi lozano i kis dobitna kombinacija, lozano je cudo sto mu namista, kis sve zabiva, ima 40 golova zasad. Rebic dolazi pod ugovorom kao rotacija pa se nece bunit ako malo bude grija klupu, takodjer i lozano, pa buden vidija ko je od njih bolji. A sta se tice krizmana, prodat cu caktasa i to je to, jer ionako san sve igrace do sad dovea za besplatno, dolazi i begonja pa mislin andrijasevica prodat. Odlican posa, dovodin nove igrace za besplatno i prodajen ove za masne pare.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ako ti vec nije kasno skini novi update i imas soudanija fernandesa migliorea i njih..

Sada mi kažeš :D,kupio Rebića za 500k,idemo dalje...

14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
rookica19 kaže...

Sad su mi lozano i kis dobitna kombinacija, lozano je cudo sto mu namista, kis sve zabiva, ima 40 golova zasad. Rebic dolazi pod ugovorom kao rotacija pa se nece bunit ako malo bude grija klupu, takodjer i lozano, pa buden vidija ko je od njih bolji. A sta se tice krizmana, prodat cu caktasa i to je to, jer ionako san sve igrace do sad dovea za besplatno, dolazi i begonja pa mislin andrijasevica prodat. Odlican posa, dovodin nove igrace za besplatno i prodajen ove za masne pare.

kupija si lozana? anthonyja lozana? mog najdražeg lozana koji zabija 40 golova po sezoni? {#}

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
Jonja kaže...
rookica19 kaže...

kupija si lozana? anthonyja lozana? mog najdražeg lozana koji zabija 40 golova po sezoni? {#}

Nisan kupija, nego covjeku istekao ugovor i ja se nasao pri parama :)

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja san ga kupija za 2k sad vridi 8 milijuna

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Napeta sezona, ali ipak hajduk prevladava. Kis je najveca zvijer HNL-a, zvijer takorekuc. 44 gola..

Evo link za neke slikice : http://imgur.com/a/3vkc9

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

nikad bogatiji i jači,spremni za nove pobjede{#}

http://postimg.org/gallery/683fala4/01babe2b/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

nikad bogatiji i jači,spremni za nove pobjede{#}

http://postimg.org/gallery/683fala4/01babe2b/

Jesam li ti ljepo reko daj otkaz u Gladbachu :D,koji je ovo update?

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Moze mi molim vas neko pojasnit kakva je razlika između  FMH  2013 NA PC I PSP-u ako je ima???

Hvala :)

Piterson

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Osvojena liga prvakaaaaaa, prodan lozano u atletico madrid za 20 milijuna €

zasad kupljeni boilesen, kokalovic i dimic, imam jos 20 milijuna za transfere, neki prijedlozi?

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Osvojena liga prvakaaaaaa, prodan lozano u atletico madrid za 20 milijuna €

zasad kupljeni boilesen, kokalovic i dimic, imam jos 20 milijuna za transfere, neki prijedlozi?

i ja sam 2017. prvi put osvojio LP

vjerujem da je reputacija Hajduku narasla pa će ti biti lakše dovesti talente iz južne amerike{#} s kim si igrao u finalu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 14:27 (hitmanovich).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

protiv barcelone, gubio 2:1 na poluvremenu i uveo pasalica koji zabija 2 gola za preokret {#}

11. sam u europi po koeficijentima, ali zelim se vise oslanjati na hrvate i balkance, ako se nadu neki dobri, a iz juzne amerike sam dosta talenata vec potpisao, samo cekam da napune 18 da mogu doci..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Ovaj Gotze je blago rečeno baksuz, u prvoj sezoni mi se ozlijedi 2 puta po 3 mjeseca pauze i svejedno odigra odličnu sezonu sa 20ak utakmica, evo druga sezona u klubu počela ozlijedio se opet na 4 mjeseca, a najbolji mi igrač i prima najveću plaću, 210 000 eura tjedno
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yoseep kaže...
Ovaj Gotze je blago rečeno baksuz, u prvoj sezoni mi se ozlijedi 2 puta po 3 mjeseca pauze i svejedno odigra odličnu sezonu sa 20ak utakmica, evo druga sezona u klubu počela ozlijedio se opet na 4 mjeseca, a najbolji mi igrač i prima najveću plaću, 210 000 eura tjedno

Igraš fm 2012 pa ti je to tako :D

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

dominacija{#}

Leguizamon je zvijer{#}

http://postimg.org/gallery/bevwvkrq/30eb5189/

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kako vidjeti koja mi je reputacija?Moja menagerska?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

i eto šta mi se dogodi u superkupu..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice