FIFA i EA mogu zaboravit next gen sve dok je frostbite glavni engine. Najvece smece za sportske igre ikad.
Taj next gen mi ne znaci ama bas nista ako ce ponasanje igraca, gameplay i sami serveri bit kao 18,19,20 iteracija igre. Moras bit epski lud da ocekujes nekakav napredak u 1g. Dobit cemo isto, ne balansirano, šareno sranje koje je zanimljivo prvih 2mj dok se igra ne napuni šarenilom i OP karticama. Uvjeren sam da nikad veci P2W bude uveden bas u FIFAi 21. Oni vide da mogu jasit po ljudima do iznemoglosti i ljudi to puše.
Necemo dobit pravi nogomet iz EA nikad.
Većina toga stoji, no nisi objasnio zašto bi EA morao mijenjati politiku koja je toliko uspješna? Što se frostbitea tiče, mislim da nije problem u njemu već u tvorcu igre. Vidjet ćemo kako će to sada izgledati kada nemaju opravdanje u limiti hardvera. BEz obzira koji engine koristili bit fife će uvijek biti isti. Zadovoljiti što više igrača i uzeti što više novca. Naravno, u takvom stanju stvari najviše ispaštaju upravo oni koji očekuju najviše od nogometa i koji najviše kuže nogomet. Čujem da se za fifu 21 postavlja server u italiji tako da bi trebali bar po tom pitanju biti u nešto boljoj situaciji nego do sada. Ovo što su nam sada pokazali u 17h je baš razočatavajuće.
Server je u Milanu. 1k km od nas. Najblizi tome je Frankfurt. 1,3km od nas. Jedino kaj ce to ucinit je rasterecenje. No, njima treba jedan server kod nas. Da zahvati balkan + rumunjska i bugarska. Da debil krasi moze normalno igrat.
Nema veze gdje je server. Bit ce manji lag, ali svejedno je igra toliko smece da to nema veze s tim. Reakcije igraca, odbijanja lopti i ostala sranja su tolika da te ne bi spasio ni server u garazi. Igra je jednostavno smece i gotovo.
U 99% slucajeva se sve to dogada zbog servera.