FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Post je momentalno obrisan. 

Normalno da je kada je to grupa nekolicine nekulturnih likova, mene su odmah izbacili iz grupe kada sam adminu iznio svoje mišljenje na jedan njegov komentar. Demokracija na bosanski način.

11 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Normalno da je kada je to grupa nekolicine nekulturnih likova, mene su odmah izbacili iz grupe kada sam adminu iznio svoje mišljenje na jedan njegov komentar. Demokracija na bosanski način.

Najgori su mi komentari saso je jedan od nas, glas naroda hahahhaha. Pa prije bi si ruku odrezao nego dopustio da me takav tip prezentira. Koliko sam dugo u toj grupi sigurno vec 3,4 godine mozda i vise ja se ne mogu sjetiti da je taj saso rekao i jednu pametnu samo se pojavio iz nicega i krenuo trkeljat gluposti ima srece sto je dobar sa adminima inace bi davno on odletio iz grupe. 

13 godina
FIFA 20

Sad me u dvije partije zaredom izbacilo iz igre kao da sam ALt-TABao, a nisam, igram normalno i odjednom mi se prozor smanji i dobijem diskonekt.

Jel to neka nova fora ili što se događa?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sad me u dvije partije zaredom izbacilo iz igre kao da sam ALt-TABao, a nisam, igram normalno i odjednom mi se prozor smanji i dobijem diskonekt.

Jel to neka nova fora ili što se događa?

Imaju neki problem s originom lunch funkcijom. Mene je ujutro isto izbacilo jer na novo otvara onaj vrag od fife di imas play options i exit. Onda te to izbaci van. Meni se jednom desilo sve mi je bilo jasno. Bit ce opet rulet u wl. :D

13 godina
cicek kaže...

Imaju neki problem s originom lunch funkcijom. Mene je ujutro isto izbacilo jer na novo otvara onaj vrag od fife di imas play options i exit. Onda te to izbaci van. Meni se jednom desilo sve mi je bilo jasno. Bit ce opet rulet u wl. :D

Da skužio sam da je Origin opet u banani.

Restartao sam PC i logiralo me na Origin kao online, a ja uvijek imam invisible status.

Naravno da sam pokušao još jednu partiju odigrati i da sam dobio treći diskonekt zaredom.

Eto, za čas padneš u nižu diviziju, nit or'o nit kop'o :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
SimeKZ kaže...

Logično da je obrisan kad to smeće janezko je kupovao Maidu i ekipi pointse za fifu. Zato ga toliko i 'vole' jer ima love pa ih 'sponzorira'. Ništ novo, jer bilo tko drugi bi odletio odande da psuje majke ljudima i prostači kako to smeće prostači -.-

Pošto mi je onaj post obrisan jer me index dečko reportao za vrijeđanje, moram ponovit - VDS je najbolji golman u igri. Par dana u top momčadima samo on brani, nema više TS-a. To su strahote šta ovaj brani, znači pun šut sa 10m u prvi kut on poklapa rukama u pod, ili još jače, odbije u kontru svom igraču. Očito je toliko zgličan golman, da TS gubi poziciju golmana no1 u igri. Znači nema 100% situacije koju lik ne brani.

I složio sam si talijane iz fore, još mi fali bolji golman, desni bek i lm. Nisam ni znao da imam toliko dobrih igrača iz serie a, što je najbolje, ovaj Lozano je sada moćan onako kako je Politano bio prvih par mjeseci od izlaska.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Dali ima netko savjet kako da postignem šampionski mentalitet buduci da planiram prvu put odigrati cijelu vikend ligu?

0 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Dali ima netko savjet kako da postignem šampionski mentalitet buduci da planiram prvu put odigrati cijelu vikend ligu?

Pripremi zivce, zanemari stanje servera i igraj ''otvorenog'' srca  

Ko nakon ove WL izade pametan, to je to.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
FIFA 20

Jebote, danas me sere što god otvorim.

U marquee dobio Sona i Aspasa i još riješio nekad dva SBC-a iz španjolske lige i dobijem Verattija.

Još 10-tak takivh dana pa možda kupim neku TOTS karticu HAHAHAHAHAHHA

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

U marquee dobio Sona i Aspasa i još riješio nekad dva SBC-a iz španjolske lige i dobijem Verattija.

Sanjam dan kada ću napisati post poput tvog....

16 godina
Skilledžija kaže...

Što ne otvori sutra kad krene tots?

13 godina
FIFA 20

Najrade bi zapalio CDe od FIFAe kad ovako me jebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Onaj tko bude igrao ovu WL moze slobodno otic u ludnicu radi mazohizma. Upalim prvu tekmu i odmah izadje iz igre bez ikakvog upozorenja upalim igru da vidim jeli mene izbacilo ne pise nista koda se nista nije desilo, krenem drugu tekmu igrati zabijem gol iz kick offa frajer izadje odmah, upalim trecu tekmu promasim prazan gol ali onda opet stvorim 100% priliku i uspijem zavrsiti igra se odmah promjeni sve mi krene zapinjat ne mogu se uopce lagano kretat imam osjecaj koda igram fifu 02 demo verziju sa bug casopisa, kazem si ako primim gol gasim igru nema smisla igrati dalje. I uz neku muku ja zavrsim prvo poluvrijeme 1-0 uz hrpu idiotizma, krene drugo poluvrijeme izvodim centar stiscem jednom x i zbog nekog razloga smece mi registriralo da sam dva puta kliknuo X i moj igrac primi loptu i automatski doda protivniku koji se samo sjurio scentra u gol dok su se moji igraci odbijali od njega i bum alt+F4. Pazite se vi sto ce te igrati WL, ja nebi mogao prezivjeti ovakvu torturu 12 sati u tri dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa kud igraš sad ako vidiš da ne valja. Tko zna šta će bit sutra, možda ih opet ddosaju pa dok ne riješe. Jer i prošli tjedan je bio isti bug samo je palilo launcher od fife 19 dok igraš fifu 20, pa je izbacivalo iz igre. Popravili su u roku pol dana.

13 godina
jopis kaže...

Pa kud igraš sad ako vidiš da ne valja. Tko zna šta će bit sutra, možda ih opet ddosaju pa dok ne riješe. Jer i prošli tjedan je bio isti bug samo je palilo launcher od fife 19 dok igraš fifu 20, pa je izbacivalo iz igre. Popravili su u roku pol dana.

Da bar DDosaju pa da bude do ponedjeljka :D 

13 godina
jopis kaže...

TOTS što će sutra krenut me ne zanimaju jer će vjerojatno kao i inače krenut s ligama tipa Argentina, Saudijska Arabija i sl. a i sumnjam da bih bolje prošao nego danas.

[19xx] 4ntraks
17 godina
jopis kaže...

Ja sam pripremio 12 packova za sutra. Nadam se bar karticama da mogu odigrati tots sbc s englezima. Skroman sam.

13 godina
FIFA 20

Meni je samo do coinsa iskreno. Imam 16 komada spremno. Prodao sam Neymara, inkasirao 25k na njemu. Kupio FUTB Douglasa Costu i sutra otvaranjem paketa bi htio akupit dosta coinsa da kupim Varanea. Barem njegov IF neki. Nadam se nekom dobrom pulu pa mozda odem i na HL Varanea. To bi bio posao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Pas mtr više i njima i originu i minimiziranju igre. Prošli tjedan reinstall origina i radilo je, do danas. Danas ništa ne vrijedi, ni brisanje kojekakvih origin foldera, ni cachea, ni reinstall, ništa. Samo minimizira igru i logično, poraz zbog toga što se to tretira ko da sam ja stiso alttab. Moroni mutavi. Na supportu retardacija na ntu potenciju, jer naravno, nije do njih....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jopis kaže...

Pas mtr više i njima i originu i minimiziranju igre. Prošli tjedan reinstall origina i radilo je, do danas. Danas ništa ne vrijedi, ni brisanje kojekakvih origin foldera, ni cachea, ni reinstall, ništa. Samo minimizira igru i logično, poraz zbog toga što se to tretira ko da sam ja stiso alttab. Moroni mutavi. Na supportu retardacija na ntu potenciju, jer naravno, nije do njih....

Ako su ti rekli da nije do njih onda odmah sad ih mozes tuziti. :D jer i meni se isto dogada a nisu nam kompovi blizanci. :D

Origin nesto radi u pozadini sto je direktni tik sa njihovih servera. Jedina opcija je otic na offline mode, ali tad nemas sta igrat fut. :D velim ja da mi vidimo kad oni nesto rade po tome da nista ne radi. Znaci ako nakon patcha sve radi kak spada mjenjali nisu nista. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2020 23:52 (cicek).
11 godina
FIFA 20

Ne mozemo ih tuziti jer su sigurno u onom ugovoru gdje klikcemo agree naveli da ih ne mozes tuziti u nijednoj situaciji. Da ako prihvatis uvjete da je tvoj acc njihova kuja i mogu raditi sa njime sto god oni hoce a mi nista ne mozemo napraviti. Da ih se moze tuziti vec bi primili tuzbe

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ne mozemo ih tuziti jer su sigurno u onom ugovoru gdje klikcemo agree naveli da ih ne mozes tuziti u nijednoj situaciji. Da ako prihvatis uvjete da je tvoj acc njihova kuja i mogu raditi sa njime sto god oni hoce a mi nista ne mozemo napraviti. Da ih se moze tuziti vec bi primili tuzbe

Mozes zapravo, jer taj agree ne vrijedi apsolutno nista ako imas love da se ganjas s njima po sudu. Zapravo je "jako lako" takve ugovore preko telefona ili s "i agree" ponistiti, al treba imat love i vremena platit troskove suda. A na kraju krajeva i odvjetnika jer ako se ne varam u takvim tuzbama ne vrijedi ono da jedna strana placa sve troskove, vec svako svoje, al nemojte me drzati za rijec... Negdje sam uglavnom cuo da ovi ugovori sto mi "potpisujemo" telefonski ne piju bas puno vode kad zagusti...

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo origin mi 4 puta pokrenuo fifa20 louncher. :D obozavam kad mi neka aplikacija toliko jaši processor i na kraju krajeva smanjuje mu zivotni vijek.(evo jos jedna od stavaka koje bi na sudu prosle :)

Uglavnom evo workaround koji navodno radi(nisam probao jos):

1. Close Origin and services processes (OriginWebHelperService.exe и OriginClientService.exe).

2. Delete all files in 2 folders
"C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License"
"C:\Users\<UserName>\AppData\Local\Electronic Arts\EA Services\License"

3. Start Origin again

OBAVEZNO BACK UP NAPRAVITI PRIJE!!!

E pa ako ne poprave ovo nam je no loss glitch za wl :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2020 0:19 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jučer sam navečer bacio jednu partiju i nije mi minimiziralo igru, ali vidim da je Origin i dalje u banani jer mi ga nije diglo kad sam PC upalio jutros.

Bit će veselja ovu vikend ligu, već imam viziju kako lupam i pičkaram :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Odigram sad dvije tekme WLa i tocno vidim kaj nas ceka. Naletim na dvije ekipe, cca 20-25m coinsa sigurno. Sve prsti od TOTY, FUTB i ostalih kartica. Al' razlike izmedu ta dva igraca nema. Kao da sam igral protiv istog igraca. Identicni potezi, nacin igranja, nacin ''izrade'' napada ( nema tu izrade, duga lopta i peglaj ). Identicna stvar. Delay se osjeti, 0,5s je minimalno posto mi desni stick uopce ne registrira  eSports ready. 

Malo o Douglasu Costi. Costa je u trokutu WBY - Hazard - Costa. Izuzetno responzivan igrac, skill movesi su mu nevjerovatno brzi ( ono kaj sam uspio napravit kad sam se odmaknul od protivnika, cisto da vidim kak se ponasa ). Stavio sam Sniper na njega, mozda prebacim na deadeye. Al je odlican. 3 tekme 2 gola ( Jedna tekma je zavrsila DCom od strane protivnika ). Jel osjetim nedostatak Neymara(?), ne. Odlicna kartica. Da naletim na dobar gameplay bez delaya, lik je cudo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovaj workaround kaj sam stavil prije radi. Mene ne baca van i ne luduje vise s pokretanjem fifa lonchera u nedogled. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Trebam pomoc, hocu slozit player moments Sergio Ramosa, al me jebe kaj je RB, trenutno imam neku La Liga ekipu, al me zanima s kim da ga swapam in game, znaci treba mi neki RB, tipa Semedo ili tak neko ali da je dovoljno jaka kartica jer bude samo na 6 chemistry, ili mi treba neki CB, bilo koji tipa Kyle Walker a da može igrati RB.. Jel ima ko iskustva sa tim swapanjem Ramosa na CB in game, zanima me s kim ga swapate i kak vam to funkcionira?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Igra mi na 7 chema CB. To je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Igra mi na 7 chema CB. To je to. 

da da, 7 chem, zaboravio sam na loyalty.. imas ga na shadowu onda na 7 chem? nekak mi se bolje cini shadow na 7 chem nego anchor

13 godina
FIFA 20

Stavi Semeda na CB i kad počne partija mijenjaš formaciju gdje ti je Ramos CB.

Bolje da je Ramos na full chemu nego bek... ionako će Ramos popravit ono što bek zasere :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice