FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Ovo je prva divizija. Ovo su igraci prve divizije. Momci koji imaju 31 dodavanje samo sa svojim bekovima. Prije ove 41212 je igral 4231, standard. Kako im se da jbt led. Konstantno jedno te isto. Prilazi sa krilom, dodaje krilu... Iz prve nazad i odmah dubinska. Koja nakaradna taktika, to nije normalno. Da desni stick radi kak treba, nitko niti jednom nebi proso. Jbt led. Ja sa STa saltam na CAMa, ovaj presalta na CBa. Ja automatsko drzim smjer prema naprijed i moj CB ispada iz linije. Pa jebem ti krv.

Ljudi su bez ideje, bez maste. Drop back, 3 bara width, 2 bara depth i to je to. Trckara sa CAMom ispred obrane i ganja tvoje dok ostali uredno stoje. Kaj je to jbt. Pro? Koji pro mamu ti ljubim. To koda kazes za kampera u Warzoneu ( one stakore kaj vise na krovu 95% matcha) da je odlican igrac jer sjedi na krovu i skida ljude. Jos al ga posere zona da se ne mora mrdat. Top. Par claymora na vrata i to je to. 

Na pocetku godine - "zelimo pravo nogomet", "zelimo simulaciju nogometa". Onda ti isti lajavci igraju ono kaj je meta, kaj daje pobjede. Bez zrna nogometa. Nista. Nule. 

Nemas ti taj sampionski mentalitet pa ne razumijes 

11 godina
cicek kaže...

Zato ti velim pocni vracat dugove. :D od kad ja to radim mi je super. :D Jos samo da me posere ovaj cet pa da nekog kapitalca izvucem bude bilo veselo. :D

Ma kakvi, samo zato jer je netko supak ne mora znaciti da i ti moras biti supak. Treba biti normalan makar bio sam jer to je jedino ispravno. Uredu su sitna podjebavanja ali konstantno nekoga zajebavati to nije normalno to je bolest npr. napravis mu calmu ili neki ples glupi i onda mu skipas snimku a pretjerivanje je kada upalis najduzu proslavu, gledas svaku snimku i opalis onda start i onda se dodajes pola sata u obrani i igras se sam sa sobom. To sto ti pokusavas nije rjesenje problema vec postajes dio problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 23:43 (The_K).
13 godina
The_K kaže...
cicek kaže...

Zato ti velim pocni vracat dugove. :D od kad ja to radim mi je super. :D Jos samo da me posere ovaj cet pa da nekog kapitalca izvucem bude bilo veselo. :D

Ma kakvi, samo zato jer je netko supak ne mora znaciti da i ti moras biti supak. Treba biti normalan makar bio sam jer to je jedino ispravno. Uredu su sitna podjebavanja ali konstantno nekoga zajebavati to nije normalno to je bolest npr. napravis mu calmu ili neki ples glupi i onda mu skipas snimku a pretjerivanje je kada upalis najduzu proslavu, gledas svaku snimku i opalis onda start i onda se dodajes pola sata u obrani i igras se sam sa sobom

Ma mrkno sam ja ovog gore dobru razliku. 

Petak otvaraj. Idu TOTSi ovi prvi. Ja imam 2 jumbo rare players i 1 ultimate pack bude sigurno. Tak da... ide Ruffier, Suso i da sve zasladi jedan fini Veratti.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Ma kakvi, samo zato jer je netko supak ne mora znaciti da i ti moras biti supak. Treba biti normalan makar bio sam jer to je jedino ispravno. Uredu su sitna podjebavanja ali konstantno nekoga zajebavati to nije normalno to je bolest npr. napravis mu calmu ili neki ples glupi i onda mu skipas snimku a pretjerivanje je kada upalis najduzu proslavu, gledas svaku snimku i opalis onda start i onda se dodajes pola sata u obrani i igras se sam sa sobom. To sto ti pokusavas nije rjesenje problema vec postajes dio problema

Nemam ja hrabrosti slaviti dugo jer vidis sta se desava da me izbaci iz fut servera pa popusim, zato i ne slavim ove duge, a calma mi je najdraza :D

6 godina
neaktivan
Jel probo netko od vas VVD I Piqea iz SBC-a?! Jel u igri velika razlika, posto statsi pokazuju nesto drugo.. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Evo jedna sampionska protiv wannabe pro, keš kolica šmekerica ekipa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jojoj danas na mobu speed test pokazal 80mbps. Tak da me.vuce da na laptop fifu skinem i probam kak bude prek tog, al kad znam da bude isti vrag. :D al opet prek wifija da sprobam no loss glitch pa da opalim jednih 30-0 onak sampionski :D

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Još malo pa će peti mjesec a nema nikakve najave za novu fifu? Obično smo prve najave imali u 4 mjesecu a onda na E3 i prve gameplay video klipove. Mislim da ove godine nećemo igrati next gen fifu. U najboljem slučaju tamo negdje u 1 ili 2 mjesecu sljedeće godine kada više neće biti niti bitno. Ne mislim tada plaćati istu igru još jednom. Digli su me na foru pri izlasku PS4. Kupio sam u 9 mjesecu fifu za PS3 a onda dva mjeseca kasnije ponovno fifu za PS4. Amerima su dali tada next gen fifu za 10 dollara a nama su je naplatili po full cijeni. Sumnjam da će sada biti drukčije. No bilo bi fer da samo ubace patch pošto će igra za PS4 biti kompaktibilna i s PS5 pa tko je ubaci u PS5 neka mu se nadograti na next gen fifu. No previše je to za EA. Zašto ne uzeti lovu dva puta ako se može.. Vidim da će se PS5 predstaviti u 5 mjesecu, negdje oko 10. Bar tako kažu. S njim će biti predstavljena i masa igri. Već sada razvojni studiji vrše pritisak na sony da im se dopusti objava next gen igri. No po ugovoru prvo ide predstavljanje PS5 a tek onda može kreniti predstavljanje igri. Znači 2 do 3 tjedna i trebali bi vidjeti što nas to čeka. Bolji dani ili nastavak frustracije..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Uh sta sam sad odigrao ping 41 al kompenzacija laga ubijala. A animacije doslovno ko da gledam pravi nogomet. Svaki dodir koji sam imao sam s nekim moji radili animaciju. Nakon pasa popratna animacija onog skolskog noga prati loptu i naravno samozadovljno gledanje. Uzas :D a pasevi ko da medicinkom igram. Ili prvi dodir je bio komican ko da si mu dodao vrecu od 50kg kukuruza a ne loptu. Komedije zesce. Al to je to. Kad je net kak spada meni radi besprjekorno al gameplay gazi. Al dok moras sacekat onaj trenutak da ovaj premelje naredbu u meniu e tad treba igrat pa nek ovaj drugi krv pisa jer ovak ja sudjelujem dok se ovaj divi svojoj momcadi i print screena taktiku da je shera po forumima :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/news/community-tots-so-far

Hahaha pogledajte ovo zadnje koje sljedi nakon *.

"*EA may make changes to the final 23 at its own discretion."

Hahahha pa koji vrag? Cemu onda uopce glasanje? To ko da na izborima imas 15 opcija ali Milanovic veli ako ne pobjedi SDP ja cu ih proglasit pobjednicima.

2 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

Hahahha pa koji vrag? Cemu onda uopce glasanje? To ko da na izborima imas 15 opcija ali Milanovic veli ako ne pobjedi SDP ja cu ih proglasit pobjednicima.

Stavili su da mozemo "glasat" jer ovo smece igra 80% klinaca koji nista ne kuze i onda ce si oni umisliti kako je EA dobar sto nam je dao da glasamo  a nisu ni procitali do kraja da zapravo ako ne budu glasovi kako je EA zamislio onda nece biti tako. Boli EA kurac sto manjina nas kuzi sto mi radimo kad vecina nema pojma ili ih nije briga. Ja zbog toga necu ni glasati koji k da glasam kad to nije bitno kad na kraju EA ima glavnu rijeci oni zele najpopularnije igrace u totsu a ne najbolje tako da okrenu vecu lovu

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Stavili su da mozemo "glasat" jer ovo smece igra 80% klinaca koji nista ne kuze i onda ce si oni umisliti kako je EA dobar sto nam je dao da glasamo  a nisu ni procitali do kraja da zapravo ako ne budu glasovi kako je EA zamislio onda nece biti tako. Boli EA kurac sto manjina nas kuzi sto mi radimo kad vecina nema pojma ili ih nije briga. Ja zbog toga necu ni glasati koji k da glasam kad to nije bitno kad na kraju EA ima glavnu rijeci oni zele najpopularnije igrace u totsu a ne najbolje tako da okrenu vecu lovu

Ja sam isao da vidim kak budu dolazili dal opet po ligama ili kak vec i na to naletim. :D tak bi morali i na gameplay napisati da ga mjenjaju po potrebi. :D

Mogli su napisati nek si doma na papiric napisu za koga bi glasali. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2020 8:39 (cicek).
11 godina
cicek kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...

Ja sam isao da vidim kak budu dolazili dal opet po ligama ili kak vec i na to naletim. :D tak bi morali i na gameplay napisati da ga mjenjaju po potrebi. :D

Ma to ti se samo cini, gameplay je uvjek isti samo sto tebi fali taj jebacki sampinjonski mentalitet da bi pobjedio

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...

Ma to ti se samo cini, gameplay je uvjek isti samo sto tebi fali taj jebacki sampinjonski mentalitet da bi pobjedio

Danas moram po pive pa budem provjerio dal ga ima di na akciji. :D

6 godina
neaktivan
Ima kakvih novosti oko fife 21, oce izaci i za ps4, ili samo ps5?

0 0 hvala 0
11 godina
Gerro kaže...

Izaci ce sigurno za ps4 jer do fife 19 su ti izlazile fife za ps3 ali oni ti rade tako da im je igra ista i samo updateaju igrace i transfere a prodaju to po punoj cijeni.

17 godina
The_K kaže...

Gle, igram fut od 2012 godine i do zadnje dvije godine tos i toty su bile one kartice koje su proglašene i u stvarnosti. Fifa je svake godine birala najboljeg igrača i najbolju momčad. Par dana nakon toga EA je izbacivao kartice najbolje momčadi po tome. Nije bilo ovakvih pizdarija kao sada. Pazi, ove godine ronaldo nije u momčadi godine pa ga izbace naknadno i dobije bolju ocjenu nego 9 kartica koje su upale u momčad godine. Koja je to logika? Što se totsa tiče svake godine do opet zadnje dvije momčad sezone po ligama se biralo na način da je svaka liga proglasila najbolju momčad sezone a onda je ea opet štancao te kartice. Znači, momčad sezone je bila ona koju je proglasio njemački, engleski, talijanski, francuski i španjolski nogometni savez. Što se promijenilo zadnje dvije godine? Puno toga. Igra je dosegla nakladu da boli glava. Pointsi se dobro prodaju a u tom slučaju ti proradi trgovački gen pa razmišljaš kako izvuči više novca.

Brzo shvatiš koje kartice su ove godine najkorištenije i koje igrači žele pa tako počneš slagati toty i tots. Izmišljati toplu vodu ako slučajno netko poput ronalda ispadne iz momčadi kako ga vratiti i poboljšati prodaju fifa pointsa. Znači zadnje dvije godine ova igra je prešla u totalnu komercijalu kojoj je jedina svrha zarada. Da nije tako ne bi ove godine imali preko 25 vrsta kartica. Koji je to smisao? Osim zarade nema nikakvog drugog. Uopće se ne veselim totsu kada iovako svi imamo jebeno dobre kartice. Moram priznati da mi je fut bio draži tih prvih godina igranja bez obzira što je igra bila na nižoj razini kvalitete. Nakon 2018 fut gubi taj draž. Po izlasku igre već nakon mjesec dana većina igrača ima kompletnu momčad sa specijalnim karticama. Neki u prvu WL kreću s 11 icona. Nekada toga nije bilo i rare kartice su imale smisao do kraja igre. Danas nakon dva mjeseca s rare karticama igraju samo prolaznici u igri, rekreativci. Svi mi ostali koji igramo fut od prvog dana pa do izdisaja igre imamo sve obojene kartice. U svijetu je općenito nestalo romantike, što bi onda fut bio drukčiji?

13 godina
FIFA 20

Tocno to sam i ja rekao. Uopce me ne radzje TOTS kao igraca ove igre. Prvo, necu imat love da kupim bilo kojeg bez da prodam igrace. Drugo, kao kaj si vec reko... Postoje bolje i jeftinije kartice.

Komedija kaj rade, al bude cicanja lovice na max. Sad mpgu sa tots radit kaj hoce. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...
Gerro kaže...

Izaci ce sigurno za ps4 jer do fife 19 su ti izlazile fife za ps3 ali oni ti rade tako da im je igra ista i samo updateaju igrace i transfere a prodaju to po punoj cijeni.

Da, za PS3 izlazi igra koja je svake godine ista samo nadograde transfer jer PS3 ne može prikazati igru u ovom engineu. Stoga za njega koriste stari engine još iz doba PS3, onaj prije ignitea. Užas, no ljudi kupuju. Normalno je da će fifa 21 izaći na ovom engineu za PS4 i da će izaći na novom ili unaprijeđenom postojećem za PS5 i da će to tehnički i grafički biti različite igre. Pitanje svih pitanja je hoće li konačno fifa za PS5 biti igra lišena svih bolesti koje se provlaće kroz igru godinama, jer konačno imaju hardver koji ih u ničem neće limitirati a SSD disk bit će takva prednost da više neće imati nikakav izgovor u bilo kakvom tehničkom limitu. Mene isto tako interesira pošto su rekli da će igrači s PS4 i PS5 biti spojeni zajedno i igrati međusobno kako će to izgledati u praksi.

Recimo igrač fife na PS4 igra protiv mene koji igram na PS5. Moj igrač će imati više poligona, bit će fluidniji s većom mogućnošću realnijih pokreta itd. Zar to neće biti prednost za mene? Kako su to uopće zamislili jer igrači s PS4 nisu upravo zbog toga mogli igrati s igračima s PS3 pošto su to bile tehnički različite igre. Bit će sve to interesantno. Pogotovo mogučnost cross playa i dolazak PC igrača. No dobro je da imamo opciju on i off. Kod mene će uvijek biti off. Neću isprobavati sreću hoće li me spojiti s pristojnim PC igračem ili varalicom.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

malo sam izmjenio momčad kao i svaku wl , od dropova Arnautović i Tadić od packova ništa vrijedno spomena , šteta jer ovaj totwm baš ima dobrih igrača koji bi koristili,

biram između dvije momčadi ,možda i vvd prodam ako se druga dobra pokaže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2020 10:34 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Arnautovic i Javi Martinez. Hvala EA. Top. Ispaso iz ranka II za 100 bodova. Fino me krenulo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Meni kad trebaju englezi, daju mi njemce i obrnuto.. Pero vrijedno spomena, ostalo kurcina!!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dobro sam danas dobio, Crveni Benzema i untradable Oblak - bit će za neki TOTS SBC :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovako ekipa, želim svima predstaviti svoj novi projekt. Svi volite (više/manje) Fifu i ukoliko pratite Fifa streaming moglo bi se ovjde naći i ponešto za Vas.

Znači od sutra u oko 22h kreće live streaming fife na mom kanalu. Uz fifu na svakom liveu će se prokomentirati i novosti iz nogometa  na taj dan sa chatom (utakmice, transferi, zanimljivosti itd.) cca. 15-20 min.

Igrati će se wl, rivals (icon swps), draftovi, otvaranje paketića/pekova, karijere itd. Normalno sa rastom gledanosti ići će i više contenta. Nogomet pratim jako dugo, licencirani sam trener i mislim da mogu ponuditi dobar sadržaj i za starije a ne samo za klince kao što se to pretežito do sada radilo.

Raspored live streama:

PON: /

UTO: 18h - Karijera (Athletic Bilbao sa poštivanjem njihove transfer politike), draft

SRI: /

ČET: 18h otvaranje rivals i wl nagrada, rivals, draft

PET: 22h  Wl

SUB: 22h WL

NED: 22h WL

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg/videos

Nadam se da se nećete naljutiti zbog ovoga, poštujem svačije mišljenje. 

Svako dobro i svima puno sreće sa TOTS i wl. 

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

6 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Necemo se naljutit, budemo sudjelovali malo. Samo zelimo sampionski mentalitet.

Dobio PIM Zidana u draftu. Lik je jebeno osakacen zbog agilitya. Uzas kako jedan stats unisti tako dobeu karticu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2020 15:00 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Šampionski mentalitet je uvijek prisutan 

Slobodno očekujem i Vas stariju ekipu na chatu a ne samo mlađariju, bez uvrede ako je netko "mlađi". 

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 20
Jel se ikome dogadja da mu joystick blokira? Meni prakticki svaku drugu utakmicu i naravno tocno onda kad je protivnik blizu sesnaesterca. Koji kurac???

0 0 hvala 0
13 godina
Dzem1234 kaže...
Jel se ikome dogadja da mu joystick blokira? Meni prakticki svaku drugu utakmicu i naravno tocno onda kad je protivnik blizu sesnaesterca. Koji kurac???

Iskljuci PS4, onda ga istekaj iz struje, uzmi cackalicu i drzi na joyu iza reset gumbic oko 10s cini mi se. Ukljuci sony, spoji kablom i spoji joy nazad. Trebalo bi pomoc. 

13 godina
FIFA 20

Post je momentalno obrisan. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Post je momentalno obrisan. 

Slobodno i tamo stavim predstavljanje svog kanala?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice