Ovo je prva divizija. Ovo su igraci prve divizije. Momci koji imaju 31 dodavanje samo sa svojim bekovima. Prije ove 41212 je igral 4231, standard. Kako im se da jbt led. Konstantno jedno te isto. Prilazi sa krilom, dodaje krilu... Iz prve nazad i odmah dubinska. Koja nakaradna taktika, to nije normalno. Da desni stick radi kak treba, nitko niti jednom nebi proso. Jbt led. Ja sa STa saltam na CAMa, ovaj presalta na CBa. Ja automatsko drzim smjer prema naprijed i moj CB ispada iz linije. Pa jebem ti krv.
Ljudi su bez ideje, bez maste. Drop back, 3 bara width, 2 bara depth i to je to. Trckara sa CAMom ispred obrane i ganja tvoje dok ostali uredno stoje. Kaj je to jbt. Pro? Koji pro mamu ti ljubim. To koda kazes za kampera u Warzoneu ( one stakore kaj vise na krovu 95% matcha) da je odlican igrac jer sjedi na krovu i skida ljude. Jos al ga posere zona da se ne mora mrdat. Top. Par claymora na vrata i to je to.
Na pocetku godine - "zelimo pravo nogomet", "zelimo simulaciju nogometa". Onda ti isti lajavci igraju ono kaj je meta, kaj daje pobjede. Bez zrna nogometa. Nista. Nule.
Nemas ti taj sampionski mentalitet pa ne razumijes