FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.269.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Da, da... Sve postaje untr. kao kaj sam rekel par postova prije. Ostaje nam samo DR i WL. I to DR ne svima, posto nrki uzimaju untr. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Kiji mrtvi stoperi i golmani.Daj veznog ili napadaca

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kante ima za jedam vise finishing od De Jonga. Oni su potpuno izgubljeni, potpuno. Ove kartice uopce nemaju smisla, kao niti untr. SbC, David Luiz SBC ( kuois VVDa). 

Sve kaj ide dalje, sve je vise abnormalno glupo. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Pogledajte razliku izmedu FB David Luiza od prosle godine i ove.

Prosle godine bolji statsi nego ove no overall manji za jedan je bio prosle godine.

Ove godine skuplji + losije nagrade + UNTRADEABLE svi packovi...

Otkad su krenuli sa untradeable packovima kao nagrade za sbc(kraj futmasa) 8 od 10 je davalo untradeable packove. Nebudite ovce i ne slažite.

SBC od prosle god  https://www.futbin.com/19/squad-building-challenges/ALL/420

SBC od ove god https://www.futbin.com/squad-building-challenges/ALL/349

Cemu untraedable nagrade, kolega Movie je vec pokazao da je market na 30% od prijasnjih godina.

Uzasni serveri, uzasne nagrade, rade gluposti sa promoima da ruse cijene kartica. WL neigriva, moras cekat ponoc da krenes igrati jer inace izgleda kao powerpoint prezentacija. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Market je nula bas radi promoa i SBCa kojih nema. Dve zivo je untr i doslovno unistavaju market. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ne znam koji mi je kurac i sto mi to treba da se idem zamarati s ovim Iniestom...

Ostalo mi je jos obaviti SB, a ovo prije....Osjecam se kao da su me silovali.

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20

Pa zato im treba nabijat to na nos na fejsu i twiteru što više. Tak da i ta kretenska balavurdija koja kupuje pointse maminim i tatinim karticama bar donekle shvati da je to kretenizam.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jos bi razumio da je neki jeben pack untredable, al oni i ove gluposti stave tak da ovo kaj dobis ne vrijedi ni onaj quicksell :D

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja sam išao sa svojim untrejdabl smećima složit ovaj 83+, i pogađate, dobio sam 83 igrača, Velu, kojim mogu guzicu obrisat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Kakvo mi smece od igrice igramo hahaha, koji gol primam strasno

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2020 20:55 (maxy0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja rješavam jebene zadatke i to me donekle drži u ovoj igri.

Kad sve riješim onda maltene ne igram jer mi rivalsi uopće nisu gušt.

WL me isto popušta jer, bez obzira što završavam gold 3 ili silver 1, u red pickovima dobivam kurčinu.

To se još vuče od prošle FIFE gdje sam također u crvnima konstantno govna izvlačio.

Onda danas igram SB zbog Inieste i pogledaj jedan od ponuđenih timova... lik ima unutra crvene: Ronaldo, Messi i 86 Ben Yedder.

Pa pička mu mila materina, kako ide onaj vic kad onaj piša po crncima... ŠARAJ MALO, MAJKU MU JEBEM, ŠARAJ MALO.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
TheMaverick kaže...

Ne znam koji mi je kurac i sto mi to treba da se idem zamarati s ovim Iniestom...

Kod mene suprotna situacija, ja kad sam rjesavao one objektive sa la ligom, englezima i bundesligom pao sam za nekih 400 bodova jer se toliko gluposti desavalo da sam morao sve alt tabat dns igram sa spanjolcima koji su slabija momcad od svo troje navedeno i to debelo i ja sa njima sada razvaljujem imam po 15,16 prilika i po 5,6 golova po tekmi napokon ulaze lopte u gol ne sve ali barem svaka treca sansa i igra je puno fluidnija nego prosli tjedan mozda mi se cini mozda je dns jednostavno bio moj dan i sutra opet budem dobio tvrdi kanadski k.

13 godina
FIFA 20

Krv ti ljubim, milijun pointsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel moguce da Pogbu nece niko da kupi ni za 160k, 7 dana ga prodajem i niko ga nece..

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Krv ti ljubim, milijun pointsa.

EA daje svojim youtuberima i streamerima fifa pointse. Njemu daju milju on otvori nesto dobro i tako navuce nekoga iz svoje publike i tako zaradis pare, oni ne gube nista sto daju desetak osobama pointse jer sa time navuku nekoliko tisuca ljudi

17 godina
The_K kaže...
TheMaverick kaže...

Kod mene suprotna situacija, ja kad sam rjesavao one objektive sa la ligom, englezima i bundesligom pao sam za nekih 400 bodova jer se toliko gluposti desavalo da sam morao sve alt tabat dns igram sa spanjolcima koji su slabija momcad od svo troje navedeno i to debelo i ja sa njima sada razvaljujem imam po 15,16 prilika i po 5,6 golova po tekmi napokon ulaze lopte u gol ne sve ali barem svaka treca sansa i igra je puno fluidnija nego prosli tjedan mozda mi se cini mozda je dns jednostavno bio moj dan i sutra opet budem dobio tvrdi kanadski k.

Tvoj dan.

Ja sam igrao prošli tjedan dva dana s njima, i riješio 17 od 20 onih po 2 gola sa svakim klubom iz la lige. Danas kombiniram to i ove iniesta objective, i nema Boga pobjedit koliko me igra jebe, alttabam u prosjeku svakih 5min. Znači doslovno u pet minuta pogodim 5-6 stativa ili profulam 3-4x 1na1 ili prazan gol. Dok kojekakvi moroni sa neymarima i mbapeima, ne znaju dva dodavanja spojit nego nabij u sredinu pa odbit će se, što se i dogodi svaki prokleti put, uredno daju golove iz 17 odbijanaca. Još što me najviše fascinira, koju prokletu taktiku ljudi moraju igrat da im cb-i sami igraju 99% vremena i to bolje nego takvi debili čije su ekipe. Znači vidim da si nije prebacio na cb-a, ali njegov cb, totalno nebitno jel 79 rated ili van dajk, svaki njegov cb znači, savršeno igra obranu sam, markira igrača, tackla savršeno bez faula i oduzima loptu, uklizava s leđa bez faula, itd. Ja napravim stand tackle NA PROKLETU loptu, njegov chingachungachong pada jer sam mu jedino mogao stat na pertlu, i penal. On mene krlja uklizavanjem s leđa na penalu, naravno da nije penal, ništa. I tako 5x u prvih pol sata igre, i vidim da me igra jebe opet devet od deset utakmica, i onda jedino razumno rješenje je alttabanje.

17 godina
nedac96 kaže...

Jel moguce da Pogbu nece niko da kupi ni za 160k, 7 dana ga prodajem i niko ga nece..

Falilo mi oko 200k za Maldinia pa sam ga išao danas prodavati i prodao Pogbu za 165k coinsa. Bilo mi žao ali nisam imao druge opcije. Prodao fitness kartice za koliko mi je još falilo i to je to. Nema više...

17 godina
jopis kaže...
The_K kaže...
TheMaverick kaže...

Tvoj dan.

Ja sam igrao prošli tjedan dva dana s njima, i riješio 17 od 20 onih po 2 gola sa svakim klubom iz la lige. Danas kombiniram to i ove iniesta objective, i nema Boga pobjedit koliko me igra jebe, alttabam u prosjeku svakih 5min. Znači doslovno u pet minuta pogodim 5-6 stativa ili profulam 3-4x 1na1 ili prazan gol. Dok kojekakvi moroni sa neymarima i mbapeima, ne znaju dva dodavanja spojit nego nabij u sredinu pa odbit će se, što se i dogodi svaki prokleti put, uredno daju golove iz 17 odbijanaca. Još što me najviše fascinira, koju prokletu taktiku ljudi moraju igrat da im cb-i sami igraju 99% vremena i to bolje nego takvi debili čije su ekipe. Znači vidim da si nije prebacio na cb-a, ali njegov cb, totalno nebitno jel 79 rated ili van dajk, svaki njegov cb znači, savršeno igra obranu sam, markira igrača, tackla savršeno bez faula i oduzima loptu, uklizava s leđa bez faula, itd. Ja napravim stand tackle NA PROKLETU loptu, njegov chingachungachong pada jer sam mu jedino mogao stat na pertlu, i penal. On mene krlja uklizavanjem s leđa na penalu, naravno da nije penal, ništa. I tako 5x u prvih pol sata igre, i vidim da me igra jebe opet devet od deset utakmica, i onda jedino razumno rješenje je alttabanje.

Danas meni katastrofa. Ništa ne mogu.

Nemam iskustva iz prošlih fifa jer sam krenuo igrat ovu godinu. Hoće nam se EA smilovat i sad kad završi ovo ludilo vratit normalni gameplay. Ja više ne mogu. Na granici sam da prodam igru.

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
12 godina
daseparo kaže...

Danas meni katastrofa. Ništa ne mogu.

Nemam iskustva iz prošlih fifa jer sam krenuo igrat ovu godinu. Hoće nam se EA smilovat i sad kad završi ovo ludilo vratit normalni gameplay. Ja više ne mogu. Na granici sam da prodam igru.

Kad je gameplay bio normalan kod EA je uvijek nesto bilo strgano

13 godina
FIFA 20

Vidim, dosta friskih doslo na fifu pa očekuješ svaku dobit. Nejde to tak...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2020 8:14 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Svaka cast onom momku sto je stavio svoje costum taktike nakon 30 0.

Evo me u 3 diviziji i to igram samo sa spanjolcima zbog Inieste.

Odsada korisitim samo igrace sa balancom i agilnoscu iznad 90.

Probao sam jednu tekmu perisica okrece se ko traktor.Igrao sam sa njim na CAMu.

A i primarni squad je teska kanta najskuplji igrac Griezmann od 55k.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2020 23:11 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Svaka cast onom momku sto je stavio svoje costum taktike nakon 30 0.

Evo me u 3 diviziji i to igram samo sa spanjolcima zbog Inieste.

Odsada korisitim samo igrace sa balancom i agilnoscu iznad 90.

Probao sam jednu tekmu perisica okrece se ko traktor.Igrao sam sa njim na CAMu.

A i primarni squad je teska kanta najskuplji igrac Griezmann od 55k.

Np, tu smo da si pomognemo :)

17 godina
FIFA 20

Isplatilo se živciranje večeras ipak, mission accomplished.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 20

Odigrao par tekmi u pokusaju da se zabavim i pokupim Iniestu za svaki slucaj ako kasnije budem debil pa idem opet u WL, konekcija takvo tesko smece da je to strasno. Loan Iniesta se okrece kao vlak, na drugoj strani frajer sa Sissokom dribla kao jebeni Messi. Koji se kurac dogada?

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Odigrao par tekmi u pokusaju da se zabavim i pokupim Iniestu za svaki slucaj ako kasnije budem debil pa idem opet u WL, konekcija takvo tesko smece da je to strasno. Loan Iniesta se okrece kao vlak, na drugoj strani frajer sa Sissokom dribla kao jebeni Messi. Koji se kurac dogada?

Kolinda izgubila izbore, svi su još u šoku.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Je mozda napravio netko neuera? Utisci? Imam yashina na golu kojeg sam dobio iz base icon sbca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2020 13:46 (cicek).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Sinoć sam napravio 2x 83+ sbc i danas 3x i svih 5x sam dobio karticu ratinga 83. Ne isplati se to raditi jer su smanjili maksimalno dobitak i dijele samo šrot.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Pa sve je to prevara. I ti sbc pogotovo sad daju untreadable pack .Pa mislim stvarno to je krajnji bezobrazluk.  Prijatelj neki dan otvorio 18 ultimate parkova, 18 znači,to bi trebalo da bude najjači pack u fifi. Nijednog toty player nije dobio. Da je bar dobio neku Ikonu ,Neymara, Messija  ili neki karticu od 150 do 500k,ma užas.

Njima je cilj da potrošiš sve igrače na sbc i sve coinse kako bi što prije ubacio fifa pointse u igru. Tu i tamo pojavi se neki walkout ili neko dobije toty karticu ali jako rijetko .Pa koliko su samo Bateson i Castro kupili fifa poinsta i otvorili packova i šta su dobili? Ovaj Ikonu Fifa i mislim Kdb a drugi De Jonga. Ne isplati se ,stvarno su ograničili dobitke a koliko su para zaradili bože sačuvaj. Ali boli ih briga kad ima budala koji će i dalje gruvati fifa pointse.  

17 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Pa sve je to prevara. I ti sbc pogotovo sad daju untreadable pack .Pa mislim stvarno to je krajnji bezobrazluk.  Prijatelj neki dan otvorio 18 ultimate parkova, 18 znači,to bi trebalo da bude najjači pack u fifi. Nijednog toty player nije dobio. Da je bar dobio neku Ikonu ,Neymara, Messija  ili neki karticu od 150 do 500k,ma užas.

Njima je cilj da potrošiš sve igrače na sbc i sve coinse kako bi što prije ubacio fifa pointse u igru. Tu i tamo pojavi se neki walkout ili neko dobije toty karticu ali jako rijetko .Pa koliko su samo Bateson i Castro kupili fifa poinsta i otvorili packova i šta su dobili? Ovaj Ikonu Fifa i mislim Kdb a drugi De Jonga. Ne isplati se ,stvarno su ograničili dobitke a koliko su para zaradili bože sačuvaj. Ali boli ih briga kad ima budala koji će i dalje gruvati fifa pointse.  

Pa to je ocekivano i logicno razisljanje jedne firme koja zaraduje na taj nacin ko fifa. E sad nacin na koji dobijes to sto zelis se razlikuje od firme do firme i tu se vidi kvaluteta usluge koja ukljucuje b2c vezu koja je kod EA dno dna.

17 godina
manipulator kaže...

Evo u onoj grupi lik složi 83+ sbc i dobije toty de bruynea. Odem složiti još jedan 83+ sbc i opet dobijem karticu ratinga 83, sancheza CB. Ne mogu dobiti niti karticu ratinga 84? Ubacio sam 66 kartica da bih dobio 6 kartica ratinga 83?

A što reći o ovom liku koji je bio malo ljut jer je dobio Mbappea prije koji tjedan? Čitajući postove na FBC jedan dan ću se propucati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2020 18:02 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice