FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.269.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Igra je usla u neku cudnu fazu i u totalnom je rasulu.

Prodao sam sve vrijedno sto sam imao i sada lagano igrati s Nachom i Militaom odbranu, te cekati da igra registrira moj jad od ekipe, a drugom da prisjednu milijuni ulozeni u ikone.

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ne znam meni kane ili promasi ili nabije u golmana unutar 16m. S ruba 16 zna zakucat finesu, al to je rijetko jer branic stigne do njega dok ovaj priprema sut. Imao sam i cata i hun i sad je bio na enginu, a zadnjih par tekmi je na sniper chemu. Vise ne znam sta bi s njim. Imam za ovog 93 kanea i mislio sam upgrejdat al se bojim da ga ne platim 250k i da opet gledam istu pricu. Mozda je vrijeme da izbacim griezmana i benzemu iz tima i stavim vardiya u spicu. Cudna je ta moja verzija fife. Imam OTW ben yedera koji kosta oko 500k ako se ne varam. Meni on ne valjda nis, nije ni na klupi. POTM Werner promasuje precesto. Onda si mislim da sam ja kriv jer nelogicno mi je da takvi igraci meni ne pasu, ali opet dok razmislis trcis 1na1 i doslovno samo biras stranu. Pa nemam sta puno zajebat

Ne znam, ja od kad sam oovel kurta gledat pokušavam održat smirenost unutar 16m. Ne pucam odma kad dodem do golmana, ili fake shot ili ball roll. Kad je dobar gameplay cak idem u dribling sa lijevim stickom. Makar, finesa u blizu u kut je way to go. Ako imaš outside foot trait igraca, onda ga nastimaj na jacu nogu da udari vanjskom. Na prvu ce ti uc 99% udaraca.

Ulazilo je to. I tu sam natukao s Kaneom 90% golova koje ima. Mislim da ima 110 utakmica s 90 golova i 40-50 asista. Ali vec dva tjedna kao da je netko s nozem odrezao. Ili u precku ili pokraj gola fijukne ili ravno u golmana. Ne samo s kaneom s svima. Muku mucim od 10 tekmi, 6-7 pobjedim, jednu dvije izgubim i onda dode tekma u kojoj su svi precizni kako im pise u ocjenama i do 30 min povedem 3:0 i ovaj rq. I opet ne igram tu normalnu tekmu...

17 godina
TheMaverick kaže...

Igra je usla u neku cudnu fazu i u totalnom je rasulu.

Prodao sam sve vrijedno sto sam imao i sada lagano igrati s Nachom i Militaom odbranu, te cekati da igra registrira moj jad od ekipe, a drugom da prisjednu milijuni ulozeni u ikone.

Jedina danas glatka pobjeda u WL je bila baš protiv lika sa ikonom Ronalda, Ronaldinha, Rivalda i sa ostatkom ekipe iz Brazila u svim mogućim i nemogućim bojicama. Nije puknuo na gol :-)

Inače primjetio sam nakon 3,4 poraza da ako ubacim na ultra defensive da mogu parirati likovima. Isto me jebu, ali puno manje. Što mi je nelogično, jer kako igram 352 i imam napadačka krila na kraju mi beka u tom prelazu igra douglas costa. I to me jebe. Te nelogičnosti o kojima sam prije pričao. Igra nagrađuje u obrani depth na 1, drop back, a onda svi u napad. Jebeš to. Ne ide to tako.  

Ako parkiraš bus i igraš na kontre moraš imati i takve igrače. Ne možeš to igrati sa Salahom ,MEssiem itd. Takva igra zahtjeva igrače koji mogu igrati u oba smjera, imaju veliku staminu i fizički su jaki.  Taj dio po meni fali i nije balansiran - veza između atributa igrača i taktike. JA volim custom tactitse, volim mjenjati tokom igre na strelice taktiku, itd, ali uvijek gledam da to ima logičnosti. Jer nešto jednostavno fizički ne može i to zna svatko tko je igrao ili bar gledao nogomet. 

Ako igram sa jednim napadačem volim da je robustan tipa Leva ili Benzema, te da ima oko sebe tehničke brze igrače, koji imaju odličan passing, šut. Ako su mi dva brza napadača 

želim da mi je iza njih igrač koji zna dodati loptu, itd. Dakle pokušavam biti trener. Igram trokute po terenu, itd. Miksam stilove. I zato me izbaci iz takta kad nešto što je očito nemoguće prolazi. 

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
16 godina
FIFA 20

Šta raditi sa 1.1m coinsa. Gledam SIF Manea 480k je sad, da čekam sutra?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Ja sam 83 Ben Yederom ima u 60 utakmica cca 60 golova i 15 asistencija.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Prvo krizarski rat protiv turcina, onda za kraj Harry Kane prebija. E3. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

probio se prvi put u wl gold 2, 17 winsa

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Što ne zamjeniš Ramosa i Varanea? Kante bude na 10 i Jordi

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ma i je tako to sam nekaj pretumbavao pa je ostalo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Meni se desi sa vremena na vreme da je toliki lag da npr dodam loptu igrac ne reaguje uopste i krece se u istom smeru sekundu/dve i protivnik mi danas uzme loptu naravno, prazan prostor i gol, znaci gledam i ne verujem sta se desava. To se nikad nije desavalo u proslim fifama, znaci nije da je lag celu utakmicu ali u dve/tri utakmice imam iskustvo barem jednom sa tim. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2020 22:27 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Nije 30 kao prosli al ko ga jebe kad su rewardsi ovako i onako trash, a u ostalom kao i igra

6 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Iz kog razloga su protivnicki igraci brzi od mojih tipa sterling, sane, alba, bale itd znaci njih sustizu protivnicki srednje brzi igraci dok ja njihove nema sanse kad je neka kontra?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ne znam samo znam da imam Adamu Traorea 83 i da me je jucer FB Juan Mata ubio u duelu

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
ruya kaže...

Iz kog razloga su protivnicki igraci brzi od mojih tipa sterling, sane, alba, bale itd znaci njih sustizu protivnicki srednje brzi igraci dok ja njihove nema sanse kad je neka kontra?

To nitko ziv nezna. Ima tekmi di pobjegnem s kaneom a opet ima tekmi di je werner ne moze pobjec nikome.

13 godina
FIFA 20

Pogledajte pace tih igraca nakon stavljenih chemistry kartica na njih. Ako u prvom trku ne iskoristis desnu gljivu da si da loptu u for, nema teoretske sanse da ces pobjec bilo kome. Kolko puta sam popusio u punom spritnu sa Wernerom, Mbappeom ili Dembeleom od puno sporijih stopera. A u drugom napadu na vrijeme iskoristim desnu gljivu pa sa Kaneom prodem kraj VVDa koda ga nema. Nema pravila, ako ti igra prizna komandu sa desnom gljivom... onda si vjetar, ako ne... Fazio te ulovi u drugom koraku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.

Koji je razlog tome i kada ce se to desiti, to zna samo EA.

U fifa 12 si ima sve crno i na bijelo i moga si pratiti takvo sto, ali s obzirom da se gamadi osladilo zaradjujuci nenormalnu lovu, odlucili su skriti cijelu stvar da bi mogli manipulirati ljudima.

Picka im mateerina....

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 12:08 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Netko naš fasovo od silver tima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Tak kak njemu igra radi bez delaya sve tekme, meni radi jedna od 100. 

A i gdje nalazi ovakve lazare za igrat, to je isto diskutabilno, ili ga sere igra jer igra sa silverima pa mu daje panjeve iz pitajboga koje divizije.

12 godina
jopis kaže...

Tak kak njemu igra radi bez delaya sve tekme, meni radi jedna od 100. 

A i gdje nalazi ovakve lazare za igrat, to je isto diskutabilno, ili ga sere igra jer igra sa silverima pa mu daje panjeve iz pitajboga koje divizije.

Jednostavno covjek zna svaki glitch i propust u smecu i to maksimalno iskoristava zato i moze imati 27 pobjeda sa silverima

17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.

Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?

A s ovom tekmom dolje na slici sam zavrsio s fair play igrom. Vise me ne zanima dalje protiv kog igram bit cu toksican i necu vise cekat kraj tekme da pogledam replay od gola. Lik je od 65 do 85 u mom korneru gradio loptu s Mesijem. Mesijem!

3 puta sam se nasao pred praznim golom sam samcat i kane i benzema su si uzimali vremena da sutnu tu loptu preko crte ko pogba na penalu.

Ne znam koliko cu jos igrati ovo smece od igre, al danas sam ja s fair playem zavrsio. Googlao sam najduzu proslavu koja postoji, ispada je salahova, to jos izvjezbat da znam napravit i to je to. Iskreno dalje zalim svakog tko ce protiv mene gubit.

17 godina
FIFA 20

Volim se zajebavati na marketu pa pumpati cijene kartica. Nenadano mi lik odustane i kupio sam Hierra 91 u malo nezgodnom trenutku. Jebi ga, takva je igra... Cijena je dobra ali izgubit će večeras dodatno na vrijednosti te ga moram utopiti do 19h. Do nedavno je išao za 670k a ja ga na bidanju dobio za 500k. No past će večeras ispod 500k, ziher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i kroz tjedan dana narasti na 600 opet.

Kovačić
13 godina
FIFA 20

U market se sad ulagalo. Fino ce se pobrat na kraju ovog tjedna. Makar je to toliko nebitno... da je strasno. Kad shvatis da je life span igre efektivno 7mj. Ne vidim smisao gubljenja jos vise vremena na marketu. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Promasim 1na1 promasim 1na1 promasim sa 7m i onda primim gol iz dva uzimanja lopte pas im mater kanadsku odvratnu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acmilan2 kaže...

i kroz tjedan dana narasti na 600 opet.

Da, zato mi je draže kupiti ga za 450k pa prodati za 600k. Utopio sam ga za 550k i sada ću pratiti situaciju i ponovno ga kupiti za manje. Gledam i dvojim kojeg Seedorfa uzeti 91 ili 88. Ovaj drugi ima bolji WR i veću staminu što je bitno a opet u drugim statsima nije toliko lošiji od kartice 91. Nekako više naginjem 88, vidjet ću.

13 godina
FIFA 20

Leak je bio tocan. TOTY je pokazan u traileru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?

To je opcepoznata stvar i zalomi se iz nekog razloga.

Problem je STAV da je za svaki poraz igra kriva a ne ja. Svatko vidi kad je igra protiv njega, a nikad kad igra navlaci za nas. Kuzis?

Da nas igra jebe svaku tekmu, ko da bi ju itko igrao.

Jucer sam prodao sve sto je vrijedilo iznad 20k i ne primjetim da sam nesto losiji ili bolji.

U zadnje vrijeme dozivljavam mnogo sranja, a i konekcija je drasticno losija nego na pocetku.

Nesto se ocigledno promjenilo i sve manje uzivam u igri, a igra mi se.

Maloprije sam dozivio da mi Politano trci na mjestu, u trenutku kada sam trebao krenuti s njim 1vs1 na vratara. Jbg.

Igra zna biti na stetu igraca, ali odgovorno tvrdim da onaj tko zna nesto odigrati, opet ce uspjeti nadvladati odredjena sranja.

10 godina
neaktivan
FIFA 20

Official Ratings sa EA SPORTS Spanish twittera.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Kupite rare gold kartica iz EPL i Ligue1, uduplat cete coinse za par dana kada izađu upgrade packovi.

Mislim da cu biti unassingned sa 500kartica al ko ga hebe.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Pozdrav,

Ponovno me puca nostalgija za nogometom pa me zanima kolika je sada razlika između fife 19 i 20?

Igrao sam demo i ne vidim neku veću promjenu u gameplayu, malo je ušminkano, dodano par modova i to je to.

Vjerojatno su patchirali itd.pa me zanima da li ima poboljšanja na bolje, da li je skripta uvelike prisutna ili su smanjili sa time?

Kako se ponaša obrana, kakva su dodavanja, i dalje ping pong ili? Da li su tu šta mijenjali?

Thx

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice