FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.269.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
acmilan2 kaže...
jopis kaže...

Najbolji odraz te grupe ili primjer kako stvari tamo ne funkcioniraju kako treba je što je onakav jadnik kao onaj sašo kavaš tamo i dalje na forumu nakon što se doslovno masa ljudi žalila na njega i reportala ga.

Svi takvi, saso kavas, tarik gagula, maid koric i johnny kustura - mene svi ti idioti zivciraju jer su oni najpametniji, oni su u njemackoj pa podjebavaju pa nema laga i ne znam sta ovo ono...

start ih u kut i cebovanje...

Ma buraz, da je na Marsu... briga me. Al' mi nemoj govorit da nema laga :D To ne mozes. Bio ja na optici 100/100 ili na bakru 60/20... isto mi je. Svaka druga tekma drugacije ide.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
FIFA 20

E, lako za to sve, al ja sam od jučer prodao 25 igrača non rare gold i silver iz eredivisie po 2-3000 coinsa.

Živio marquee.

A i ovi glupasti za league sbcove se dobro prodaju, kojeg god ima samo par na marketu taj ide za 3-5000 odmah, nema veze jel gold il silver. 70.000 coinsa za dan iz ničeg, rasprodajom viška igrača u klubu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

E, lako za to sve, al ja sam od jučer prodao 25 igrača non rare gold i silver iz eredivisie po 2-3000 coinsa.

Živio marquee.

A i ovi glupasti za league sbcove se dobro prodaju, kojeg god ima samo par na marketu taj ide za 3-5000 odmah, nema veze jel gold il silver. 70.000 coinsa za dan iz ničeg, rasprodajom viška igrača u klubu.

Ja baš gledam ali na PS4 nikoga te kartice ne interesiraju. Imam ih hrpu i gledam market i stoje po početnim cijenama pa mi ih se ne da stavljati na market.

17 godina

Jebg vaš market je 10x veći, vjerovatno zato.

Na pcu jutros 220.000 cijeli market. Samo psv-ovi igrači danas 30ak tisuća su mi donijeli.

Edit: -odustajem od wl za danas, gubim utakmice isključivo jer je delay nepodnošljiv. Ovakav još nisam imao kako je večeras. Trčim sa saneom, pustim sve, on ide još pet koraka i onda stane. Istrčim kontru, dođem sa 3 igrača pred golmana, stisnem dodavanje, moj igrač radi još tri koraka ravno, dva lijevo, pa onda pusti loptu ispred sebe, od dodavanja koje sam ja stisnuo dvije sekunde prije, ni d..... Jad i bijeda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 0:48 (jopis).
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Volio bih znati da mi onaj decko sto je lupio 30-0 objasni kako se nosi s preckama i s pizdarijama koje se desavaju u "napetim" utakmicama. Kad je rezultat blizu iz bilo kojeg razloga. Jer ja ne mogu pobjediti kad primam golove iz mrtvog kuta, a ta "sansa" iz mrtvog kuta se desi kad se ovaj zabusi u mene naravno bez reakcije na kontakt preleti igraca. Dok s druge strane ne mogu jedan na jedan zabiti s nikim. Imam ovog POTM Wernera i to je smece kakvog nema. I onda mi lik u 90 s slabijom nogom opici golcinu s nekih 19 metara s tim wernerom i nije mi jasno. Kad ja trcim s njim 1na1 muku mucim sta cu i kako cu samo da na jedvite jade zabije. Također evo griezman mi je pogodio dvije precke tocno s tocke penala, metar simo tamo. I onda u 85 popusim gol od precke nakon bloka. I ofc on se dalje dodaje po obrani a ja se mogu jebat.

1 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

Volio bih znati da mi onaj decko sto je lupio 30-0 objasni kako se nosi s preckama i s pizdarijama koje se desavaju u "napetim" utakmicama. Kad je rezultat blizu iz bilo kojeg razloga. Jer ja ne mogu pobjediti kad primam golove iz mrtvog kuta, a ta "sansa" iz mrtvog kuta se desi kad se ovaj zabusi u mene naravno bez reakcije na kontakt preleti igraca. Dok s druge strane ne mogu jedan na jedan zabiti s nikim. Imam ovog POTM Wernera i to je smece kakvog nema. I onda mi lik u 90 s slabijom nogom opici golcinu s nekih 19 metara s tim wernerom i nije mi jasno. Kad ja trcim s njim 1na1 muku mucim sta cu i kako cu samo da na jedvite jade zabije. Također evo griezman mi je pogodio dvije precke tocno s tocke penala, metar simo tamo. I onda u 85 popusim gol od precke nakon bloka. I ofc on se dalje dodaje po obrani a ja se mogu jebat.

Ja ne znam kak ti se dalo uopće igrat wl danas....

Nakon 3 poraza kad sam krenuo, laggfest i delay do jaja da je to ružno bilo za gledat, odem igrat rivalse, lagano rješavam ove golove sa španjolcima, odigram 10 tekmi bez iti jednog zatrzavanja, milina za igrat. Unlockao jučer i danas 17 od 20. 

I sad prije spavanja, otključam Perišića, reko idem ga probat, stavim mu huntera, upalim kreten glupi, WL, i vidim da od prve sekunde delay i dalje, u četiri fakin' ujutro, ne da trza, nego je totalno neigrivo, da sam pustio lika da se iživi do poluvremena jer vidim da njemu nema delaya očito ništa, nabio si sam par golova još i izišao van. Ak doguram do 6 winova ovaj vikend sa ovakvim stanjem ove retardacije od igre, biće extra. Nisam kući cijeli vikend pa me boli kifla za skor, samo da navučem 6 w i amen. Smeće od moda.

Jedina zanimacija mi je trenutno ovo rješavanje golova sa igračima iz ovih jadnih momčadi, fora je trpat likovima van dajkove i neste sa ovim 75-77 panjevima.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...

Ja ne znam kak ti se dalo uopće igrat wl danas....

Nakon 3 poraza kad sam krenuo, laggfest i delay do jaja da je to ružno bilo za gledat, odem igrat rivalse, lagano rješavam ove golove sa španjolcima, odigram 10 tekmi bez iti jednog zatrzavanja, milina za igrat. Unlockao jučer i danas 17 od 20. 

I sad prije spavanja, otključam Perišića, reko idem ga probat, stavim mu huntera, upalim kreten glupi, WL, i vidim da od prve sekunde delay i dalje, u četiri fakin' ujutro, ne da trza, nego je totalno neigrivo, da sam pustio lika da se iživi do poluvremena jer vidim da njemu nema delaya očito ništa, nabio si sam par golova još i izišao van. Ak doguram do 6 winova ovaj vikend sa ovakvim stanjem ove retardacije od igre, biće extra. Nisam kući cijeli vikend pa me boli kifla za skor, samo da navučem 6 w i amen. Smeće od moda.

Jedina zanimacija mi je trenutno ovo rješavanje golova sa igračima iz ovih jadnih momčadi, fora je trpat likovima van dajkove i neste sa ovim 75-77 panjevima.

Inace od kad sam maknuo IPv6 protokol u postavkama neta mi puno manje trza i laga. Barem sto se tice gradnje napada. Pred golom mi se zna desavati da si lopte mlohave. Recimo jucer nakon ponoci je bila druga prica od jednom moji nabivaju po golu ko ludi, a do tada sam muku mucio udarit postenu loptu po golu.

A nemam sta drugo radit na fifi osim wl. Rivalse odifram tek toliko da odigram, a od zadataka i icon swapa sam odustao jos u prvih 2-3 tjedna. 

17 godina
FIFA 20

Sa delayom se nosim tako da igram ako mogu samo u glupe ure. Od 12:00-20:00 je praktički neigrivo. Ali to je jako teško jer popodne oko 17:00 sam uvijek slobodan i igrao bi :-(.

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Treba samo igrati ko idiot i trcat po liniji.

Kad mu prodes beka to je vrlo vjerovatno gol.

Velika caka je kad nemozete povratnu odograt nikome, stisnete 2 puta x i onda ce mu doc na volej.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

jel mi moze netko obajsniti u draftu imam super ekipu i pet puta za redom dobijem likove sa dosta losijom ekipom,tekma krene i quitaju al ne dobijem win?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 11:03 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jos 200k i R9 je tu

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kako si ih skupio...daj neki tip da se sad ulozi

10 godina
neaktivan

toma20 evo ti fix video za to.

6:20 minuta

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 11:13 (RokyFrane).
15 godina
FIFA 20

riješeno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Evo što se događa u WL pa mi recite da li je to normalno!?

Čim se to dogodilo sam pomislio izaći iz partije jer kad mi se takve stvari dogode obično sam osuđen na propast.

Ovaj put sam pobijedio, ali na jedvite jade u produžetku nakon što sam imao masu šansi koje naravno nisam realizirao, a on iz nekog krumpira izjednačio pred kraj na 1-1.

U produžetku sam ga jedva slomio jer je igra natezala cijelu partiju na njegov mlin, ali je bio dovoljno loš da ga uspijem pobijediti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Nisam igrao od nedjelje i mogu reći da mi ne nedostaje fifa. 

Mislim da čak neću ni igrati ovu wl

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 13:08 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kako si ih skupio...daj neki tip da se sad ulozi

Eusebia dobio u packu to je 3 mil, ostalo igranje, bronze pack method i tradeanje s Grimaldom.

Treba nakupovati gold rare igrace za 700 coinsa iz Ligue 1 i EPL. Jer se tokom TOTY promoa dobiju upgrade packovi za pojedinacne lige. EPL ce imati puno TOTY igraca,a u Ligue 1 je Mbappe.

Inace su zahtjevi bili da treba predati ekipu sa gold rare igracima i nekoliko igraca treba biti iz te lige (npr. 5 Ligue1 igraca i 6 random gold igraca treba predati za Ligue 1 premium players pack). Ove godine smo to vec imali kada su u packovima bile najbolje TOTW kartice i gold rare igraci iz Ligue1 i EPL su se prodavali za 1500-2000 coinsa tako da ocekujem to i za TOTY promo.

Vidim da su 87+ rated kartice vec poskupile tako da bih to zaobilazio, jer ce se otvoriti puno packova tokom TOTY promoa i sigurno ce biti jeftinije.

12 godina
FIFA 20

Eto napokon i ja da sam dobio Perisica, sad mi ekipa izgleda ovako volio bi da izadje jos neka specijalna kartica Vrsaljka i Lovrena mozda. Ovo je prvi put da sam osvojio maksimalni broj bodova jeli mi moze netko reci da li vrijedi dalje izvrsavati objektive jeli se ti bodovi prenose na sljedecu sezonu ili se krece od nule opet?

Edit evo slike nezz zasto mi nije prvi put uploadalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 13:35 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Evo što se događa u WL pa mi recite da li je to normalno!?

Čim se to dogodilo sam pomislio izaći iz partije jer kad mi se takve stvari dogode obično sam osuđen na propast.

Ovaj put sam pobijedio, ali na jedvite jade u produžetku nakon što sam imao masu šansi koje naravno nisam realizirao, a on iz nekog krumpira izjednačio pred kraj na 1-1.

U produžetku sam ga jedva slomio jer je igra natezala cijelu partiju na njegov mlin, ali je bio dovoljno loš da ga uspijem pobijediti.

Kad ti je pobjegla lopta igra je registrirala tvoj pokušaj šuta ili dodavanja, šta si već pritisnuo pa je tvoj igrač zamahnuo nogom i opizdio protivnika, vidiš poluokret svog u trenutku kad on na tebi radi pressing i da ga tvoj klepi onda i okrene se i nastavi dalje trčat lijevo.

The_K kaže...

Eto napokon i ja da sam dobio Perisica, sad mi ekipa izgleda ovako volio bi da izadje jos neka specijalna kartica Vrsaljka i Lovrena mozda. Ovo je prvi put da sam osvojio maksimalni broj bodova jeli mi moze netko reci da li vrijedi dalje izvrsavati objektive jeli se ti bodovi prenose na sljedecu sezonu ili se krece od nule opet?

Naravno da se ne prenose bodovi, EA thing... Ja sam imao za cijelog perišića iz prošle ture bodova pa nula.

Sad sam dobio tekmu protiv ili čitera ili nekog jeeebenog skriptaša. 10001%. Znači, napravim penal na aubi njegovom, lik pogađa kirurški precizno desne rašlje. Reko posrećilo mu se. Navučem nekak do 2-2 i penala, lik puca svih pet penala u točno isto mjesto, al ono, u milimetar desnih rašlji. Al je očito glup, jer sam sljedeći penal ručno navukao golmana metar desno i bacio se i obranio mu. Znači SEDAM penala, prvi u tekmi i šest za redom je pukao točno u isto mjesto. To se ne može naučit da ga jebeš uz onaj turbošetajući marker za pucanje, pogotovo što je lik sa jebenim cb-om i sissokom pogađao penal kao da imaju 99 pen.shooting.

13 godina
jopis kaže...

Kad ti je pobjegla lopta igra je registrirala tvoj pokušaj šuta ili dodavanja, šta si već pritisnuo pa je tvoj igrač zamahnuo nogom i opizdio protivnika, vidiš poluokret svog u trenutku kad on na tebi radi pressing i da ga tvoj klepi onda i okrene se i nastavi dalje trčat lijevo.

Nisam 100% siguran, možda sam se gradio, a možda čak niti to nego sam ga htio pretrčat.

Dodavanje ili pucanje nije bilo sigurno jer bi se vidjelo dolje da se bar napunio.

Ovaj me satro dvaput muški i bez obzira na sve mislim da ovo nema veze s prekršajem, a kamoli kartonom.

Eko je netko zaslužio karton, onda je to njegov igrač.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Nisam 100% siguran, možda sam se gradio, a možda čak niti to nego sam ga htio pretrčat.

Dodavanje ili pucanje nije bilo sigurno jer bi se vidjelo dolje da se bar napunio.

Ovaj me satro dvaput muški i bez obzira na sve mislim da ovo nema veze s prekršajem, a kamoli kartonom.

Eko je netko zaslužio karton, onda je to njegov igrač.

Pogledaj video još jednom. Registriralo ti je nešto od to dvoje, šut ili pass, 100%, i pošto ti je lopta utekla, opizdio je protivnika. Bar se tu na videu sve vidi.

8 godina
FIFA 20

Odlucio dati WL zadnju sansu, igram prvu tekmu, frajer 5 suteva, 5 golova. vracam se cijelo vrijeme unatoc tome sto mu predem golmana, na prazan gol, njegov obrambeni stoji na crti, kazem Martinsu da puca u desno, Martins po sredini gola. 115ta, zabijam za 6-6, frajer radi gresku odmah, uzimam loptu, pretrcavam vezni red, DC. Cijela tekma je bila tako za kurac da je to nevjerojatno tako da mislim da sam gotov sa ovom Fifom. Sretno decki.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam sad odigrao jednu koja mi daje volju i gušt za dalje.

Imao sam 4 crtice koje su bile stabilne, ali kad sam ušao u igru lag do jaja - ja igram usporeni film, a protivnik s nekakvom šarenom ekipom se vrti k'o na ringišpilu, ja kasnim na svaki njegov okret.

Povede on lagano 2-0 jer samo prolazi kroz moje, praktički bez ikakvog pritiska i mogućnosti da se obranim.

Nekim čudom ja izvedem odličnu akciju i smanjim na 1-2, on odmah iz kickoffa zabija za 1-3... igram i dalje, ne znam ni sam zašto.

Vjerojatno zato jer sam skužio da je u obrani loš i da unatoč 2 razlike imam šansu.

Tako je i bilo, smanjim ja ubrzo na 2-3 i on opet iz kickoffa zabije za novo vodstvo 2-4.

Ja uporan, stavljam Dembelea, palim presing i all attack - idem all in što bi se reklo i isplatilo mi se.

Duboka lopta na Dembelea koji je svjež i brz i prođem mu obranu, ovaj trči za mnom, ali nema šanse da me stigne i na nekih 15m od gola mi ukliže s leđa - penal i crveni.

Reko, sad si moj i Božji :)

Igrala se 79' kad sam zabio za 3-4, a nisam ni produžetke morao igrati jer sam ga do kraja riješio 5-4... još jedan penal je bio, dečko izgubio živce, jbga :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Jel mi se isplati utrošit 100k za Aubu kraj ove dvojice+zaha, ili da šparam za kdb-a?

Auba je pao prije nekog vremena sa 200+k na 100-110.000, a opako mi je dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

5 tekme... 4 pobjede i jedan poraz. Svih 5 tekmi je bilo pristojno kaj se tice konekcije. Trenutno na 12-3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Ja sam na 11-5 trebalo je biti 12-4 ali eto navikli smo svi na prevare

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Jel mi se isplati utrošit 100k za Aubu kraj ove dvojice+zaha, ili da šparam za kdb-a?

Ne znam kakve su cijene, ali od Aube su ti puno bolji Mane i Son npr.

Kad bih morao birati između Manea i Sona izabrao bih Manea.

KDB-ja sam probao IF 92 i nije to loša kartica, dapače, ali za puno manju lovu možeš dobiti box to box strašnu karticu, a to je 84 IF Mcginn.

Meni se ta kartica pokazala kao pravi pogodak - odličan u napadu, a ne zaostaje puno niti u obrani.

Imam ga na lijevom CM-u u fomaciji 4-3-2-1.

Recimo, na papiru je onaj Meyer što se dobije za Premier SBC nešto bolji od Mcginna, ali meni se nije pokazao takvim.

Probao sam ga dvije utakmice i odmah izbacio iz ekipe jer je promašio sve što je pucao i nema ga nigdje na terenu kad kad trebam.

Moguće da je Mcginn bolji zbog work ratea H/H jer ovaj ima M/M?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Ne znam kakve su cijene, ali od Aube su ti puno bolji Mane i Son npr.

Kad bih morao birati između Manea i Sona izabrao bih Manea.

KDB-ja sam probao IF 92 i nije to loša kartica, dapače, ali za puno manju lovu možeš dobiti box to box strašnu karticu, a to je 84 IF Mcginn.

Meni se ta kartica pokazala kao pravi pogodak - odličan u napadu, a ne zaostaje puno niti u obrani.

Imam ga na lijevom CM-u u fomaciji 4-3-2-1.

Recimo, na papiru je onaj Meyer što se dobije za Premier SBC nešto bolji od Mcginna, ali meni se nije pokazao takvim.

Probao sam ga dvije utakmice i odmah izbacio iz ekipe jer je promašio sve što je pucao i nema ga nigdje na terenu kad kad trebam.

Moguće da je Mcginn bolji zbog work ratea H/H jer ovaj ima M/M?

Auba je kak sam napisao 100 kila, Mane i Son su debelo skuplji, Son je 300, Mane lw je 220, a mane st je pol milje. Velika je to razlika, pogotovo što mi Son ne odgovara koncepcijski, trebam brzaca uz tatu Kanea, zato mi se sad s Vardyem odlično nadopunjuje, al me vardy brutalno živcira s aspekta dodavanja, previše lopti doda u bunar bezveze, bez obzira na skroz čistu putanju dodavanja Kaneu.

Protiv Aube sam igrao hrpu puta i uvijek je on taj koji mi pravi darmar u obrani, zato pitam. Mane lw mi je bezveze jer nemam full chem, tak znam igrat i sa saneom, jer je odličan na st-u, ali je 7 maksimala, a tu ne koristi svoj potencijal. Možda se odlučim ipak pa skupim 200k i uzmem Manea, uvijek se može prodat. Ovaj od pol milje, pravi st, mane, to mi je previše za dat za jednog igrača.

Vidio sam i ranije što pišeš za McGinna, ali trebam baš pravog cam-a, djelitelja lopti, radilice-defendere imam - Kante i Desailly, mada me Desailly isto počeo ubijat u pojam, extra dobar defanzivno, ali isto prosipa lopte ko konobar pijaču s tacne. Imam totyn D.Silvu, u kojeg sam polagao velike nade, jer je baš trebao bit TO, djelitelj lopti, a on, em loše stamine, em ga svaki kontakt s cdmovima i cbima, odnese ko lutku od papira. Obični KDB je 200.000, i to mi je sad dilema, pojačat napad, ili uvalit lovu u KDB-a. Ili šparat za tatu Pirla 390.000. Puno dilema, al dogurao sam do tog stadija u klubu da mi samo igrači od parsto tisuća mogu bit donekle adekvatno pojačanje.

Sad sam švrljao po marketu, ima tu zanimljivih ikona od max pol milje coinsa za cam pozicije. Mogao bi i Nakata 88 ili Rivaldo 87 uletit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 17:48 (jopis).
13 godina
FIFA 20

Mozes se ti slikat kad on uleti sa CR7 dva puta. Jendom pogodi drugi put odbije Mbappeu na nogu. 

Ne znam kak je zanimljivo igrat 451 sa droo back na 1. Eto nije. Njegovi stoje u crti 16m. Svi osim Mbappea. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Sad sam švrljao po marketu, ima tu zanimljivih ikona od max pol milje coinsa za cam pozicije. Mogao bi i Nakata 88 ili Rivaldo 87 uletit.

Mane na 7-8 chem je duplo bolji od Aube - igrao sam s obojicom, a s Maneom i dalje igram pa ti to sve govori.

Ove blesave ikone bolje da ne kupuješ, osim ako ti ne treba zbog hibrida kakvog.

Uzeo sam Ronalda maločas i odmah je mali roknuo petardu u prvoj utakmici, 2 komada glavom.

Sad moram malo mijenjat stil igre i više nabacivat jer ovaj je izgleda zlo u zraku.

Osim toga imao sam 3 kornera iz kojih sam zabio jedan gol s Ferdinandom, ali sve mi smrdi da je to zbog Ronalda jer on radi nered - svi njega čuvaju, ovaj ostao sam k'o duh na petercu.

Inače iz kornera zabijam jednom mjesečno pa mi se ovo sviđa :)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice