FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.044.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 19

Odradio nove sbc i dalje glumim gljivu. Zadnja tri rare mega packa u svakom mi je nositelj bio adan? Kolika je matematička mogućnost da mi se to dogodi? Skupljao sam kao crv silver brazilce jer znam da mi uvijek trebaju za neki sbc. Složio sbc a ostale kartice otišle kao vruće kifle. Kartice koje sam plaćao 150 coinse frknuo za 7k coinsa. Svi otišli od 4k do 7k coinsa. Nekih dvadesetak kartica. Još mi ostalo desetak.. valjda bu i one našle nove vlasnike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 19:50 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Uđem u SBCe i vidim Hulka i reko hebemu zast nije Talisca dobio neku karticu, a kad ono Talisca u Weekly

Sviđa mi se promo, sad malo sacekat jos koji SBC i da se ovi pobiju sa undercutima kartica pa nesto složit, a nesto prodat.

Jos ce biti 5 SBCeva kao Hulk i 2 FB SBCa mislim da vrijedi sacekati s prodajom kartica, sto vi kazete?

Izgubio jedno 150k na 93 Hazardu i uopce mi nesmeta, a inace se sekiram, odlicna kartica.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Pa nabijem ih na strgani gameplay pa ja ni u online single match nemam mira bez da me se jebe. Prvu utakmicu jedva sam pobjedio lika 2-1 ja imao preo 20 udaraca on samo jedan ovi moji silveri ne mogu pogoditi gol sa dva metra udaljenosti. Idem igrat drugu utakmicu opet isti kurac do prvog poluvremena sam sakupio 15 udaraca ali lopta je usla samo jednom u gol dok ovaj tudum ne zna igrat i zabije mi dva gola i to jedan iz penala koji nije penal ja mu uzmem loptu njegov igrac otklize prema iza jedan metar i onda se srusi ta animacija nije imala veze sa stvarnoscu i onda negdje u 60min ja izadjem iz igre jer sam primio treci gol tako sto sam isao dodati sa golmanom svom igracu i mom igracu se odbije lopta od petu i ovaj pokupi loptu pukne iz okreta i zabije gol i onda cujem mali glasic u glavi porazbijaj cijelu kucu sve razbi i onda cujem drugi glasic i kaze majmune retardirani zasto igras ovu strganu igricu gasi je gasi je i onda sam poslusao drugi glas i ugasio jebenu igricu. Prosli tjedan kad sam isto igrao sa silverima takve stvari mi se nisu desavale gameplay je bio donekle stabilan ali sta je ovo dns sve je jebeno strgano sve nesto zapinje nista nije fluidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Opet ih navala igrača iznenadila. Iz igre je gotovo nemoguće bidati kartice koliko sve zapinje. Uzimao sam Laportea 84 po 950 coinsa. Mnogi su mi promakli jer nisam mogao bidati kao što drugi nisu mogli moga bidati. Glupo mi bilo ne uzimati pa sam uzeo nekih 40 kartica Laportea. Ne mogu ih sve pokupovati a nemam više niti živaca lupati po nekoliko puta da mi prihvati pa sam odustao i ugasio konzolu. Ne mogu vjerovati da ne mogu osigurati nesmetano igranje svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Da vi znate koliko silver igraca sam ja prodao po 200 coinsa dok sam pravio Seedorfa. Milione sam mogao da napravim sada. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
zagid3 kaže...

Uđem u SBCe i vidim Hulka i reko hebemu zast nije Talisca dobio neku karticu, a kad ono Talisca u Weekly

Sviđa mi se promo, sad malo sacekat jos koji SBC i da se ovi pobiju sa undercutima kartica pa nesto složit, a nesto prodat.

Jos ce biti 5 SBCeva kao Hulk i 2 FB SBCa mislim da vrijedi sacekati s prodajom kartica, sto vi kazete?

Izgubio jedno 150k na 93 Hazardu i uopce mi nesmeta, a inace se sekiram, odlicna kartica.

Pa naravno da ti se sviđa. Sviđa se svima. Konačno je vraćen osmjeh na tužna lica igrača. Evo šarenih kartica, cirkusa i karnevala. Jebo gameplay. Kome to još treba.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Pa naravno da ti se sviđa. Sviđa se svima. Konačno je vraćen osmjeh na tužna lica igrača. Evo šarenih kartica, cirkusa i karnevala. Jebo gameplay. Kome to još treba.

Shvacam sto zelis reci no sto je lose u tome da igras nekad sa silver karticama koje inace nebi nikad koristio i otkljucas šnjima kartice koje su cak "meta" (bar 2).

Evo zasto je ovaj community tako toksican

12 godina
zagid3 kaže...
movie kaže...
zagid3 kaže...

Shvacam sto zelis reci no sto je lose u tome da igras nekad sa silver karticama koje inace nebi nikad koristio i otkljucas šnjima kartice koje su cak "meta" (bar 2).

Toksican je zato jer ne rjesavaju probleme sa gameplayom a svaki tjedan izbacuju novu boju kartica. Ovo sa silver igracima je dobra ideja ali dzabe igrat snjima kad ne mozes uzivati u gameplayu jer je strgan 95% vremena.

17 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
movie kaže...
zagid3 kaže...

Neznam ste se ti tu ima svidati... To sto opce pricamo o nekom talisci za kojeg nit nikad nebi cuo da nema ovog smeca od igre ili da su opet izbacili kartice koje nemaju veze s vezom? Sad ce te kartice biti op par tjedana i onda ce ih nerphat, a ti ces se cudit sto ovaj za kojeg nisi ni cuo prije vise ne trpa mrezu, al jbg nemogu sve kartice biti na 90+ konstantno treba napravit mjesta za nove.

4 tekme sam odigrao u WL i imam samo jednu pobjedu... A jebes mu mater ako nisam bio bolji po jebeno svemu u svakoj... I to ne ona spika da kad izgubim je igra kriva, nego fakat golove dobivam kad lopta prođe ko metak kroz moju obranu a ovi moji branici drkaju kurac jedan drugom i zaboli ih njima je lijepo. Fakat neznam kako je to moguce da nekome 11 igraca igra obranu ko TOTY ramos ako ne i bolje... I ovo je valjda jedina fifa u kojoj si mogao staviti suareza na cdm, a on se postavlja u obrani i sjece lopte ko da ima defending na 99. Nabijem ih fino.

I još bonus svaku tekmu sam primio barem 4 gola i svaki put imam igraca utakmice, pa ko tu koga jebe?

P.S. NIko nebi bio sretniji od mene da je ovih 22 udaraca bilo ocajnicki pokusaji van 16, al jbg nisu... Ocito je prime owen malo ostario pa ne moze vise pogodit okvir gola ni s pola metra, a di ce onda od 8m na dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 22:53 (cicek).
13 godina
FIFA 19

Ovaj promo je fenomenalan. High rating kartice kroz weekly mozes nagrabit samo tako. Mislim da cu ganjat sve koji su u weekly jer su mrak. ovaj 88 talisca je show.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Da , i ja ga hocu sto prije rijesiti.

3 pobjede iz pobjede iz 6 utakmica.

Izasao bi kad bi gubio 2 razlike.

Uglavnom tesko je zabiit jer su igraci kanta a debili i dalje igraju drop back.

Dodes u 16 metara , ne mozes iz vana dati gol a iz nutra isto jer nemas skill move buduci da su mi skoro svi 3 star skill moves.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FIFA 19

Joooj sto volim ovu WL, pa to nije normalno. Kako ovlim naletit na ove drop back idiote i onda mi frajer metne 6 komada sa Eusebiom, a 6 puta dode pred gol... uhhhh... sve mi je milo svaki put upalit FIFAu. 

Pa jebo im pas mater sugavu, koji kurac rade tamo u toj kanadi, jebale im kartice mater te im jebale. Frajer mi se zavuce u 16m i ispred tih 16m trci sa kanteom lijevo desno... sve dok u jednom trenu lik od 170cm ne postane 200cm , presjece loptu gdje bi svakom normalnom covjeku pukla prepona, nabije naprijed, Eusebio othrva Nestu, pa Ramosa i zabije finess sa 25m. Jebo me svatko ako covjek moze ostat normalan nakon toga... ne moze niti da hoce. 7-3 sam u WL... sva tri poraza od ljudi koji to rade. Samo kaj su prva dva imali Ibrahimovica naprijed, pa je zabit gol bil jos manje problem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Kakvih budala ima u ovoj igri za Taliscu ja ne mogu vjerovati...

Igram normalno povedem 1-0 , da bi on preokrenio rezultat na 2-1 s tim da je svaki put radio onu proslavu od Ronalda Calma , Calma...

Inače izadem cim gubim jer mi se ne da natezat sa ovim silver igracima, ali posto je ovo posebna vrsta debila uveo sam Aubameyanga,Pogbu i Van Dijka samo radi retarda.

Došao na 2-2 i izasao iz igre.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Jucer sam imao 1/4, a sad sam na 6/10.

Kako sam vec prije pisao da mjenjam taktike ko carape pa sam i ovu wl mjenjao dok nisam slozio ovu s kojom meljem, ubiti ne meljem ja nego moji igraci jer su lopte poceli sami sjeci a u napadu su nekako posebno aktivni. Sad neznam dal je to placebo ili sta vec al s tom taktikom sam bio u naletu od 5 pobjeda dok nisam izgubio na onu foru precke i promaseni ziceri.

Taktika je: 4-2-3-1

Custom tactics: glupi drob back(jer bez tog dobijes minimalno 3-4 gola po tekmi ni kriv ni duzan) 6 crtica sirina i 7 dubina.

balanced sve na 5, a oni korneri i slobodnjaci na 2-3, al mislim da ovo drugo i nije tolko bitno.

Instrukcije: LB i RB - stay back, CDM - stay back i ostalima svima pa i napadacu sam stavio come back on defence.

Taktika nema logike uopce al to jos jedino nisam probao, pa reko ajde... Sad se ponasaju svi ko da su na dopingu. Taktika zgleda defanzivno al bogami nije, jer svi lete u napad ko da imam constant pres i counter.

Ako netko zeli probat evo tu su moje postavke, meni su pomogle. I jos da ne zaboravim kad naletis na nekog s drop back obranom utakmica je uzasno dosadna al barem te ne mete s kontrama kad, branici sve rade za tebe.

Sad neznam dal je to nekvi bug ili sta da se igraci tako ponasaju s tim postavkama al djeluju mi puno responzivniji i u napadu i u obrani. I nekim cudom cak je i de gea poceo lagano braniti neke udarce i loviti lopte iz kornera.

Ako mozda nekome nije jasno nesto mogu i poslikat taktiku pa postam, samo onda nek mi napise da ne slikam bezveze.

Evo par slika s tekmi. Sranja ima al je napad puno bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2019 12:27 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Krenem sad igrat vikend ligu i za prvu partiju mi stavi debila kakvog još nisam susreo, a bogami vjerujem da ni vi niste.

Znači, presing i sve ostalo što može je uključio i ja ne mogu prdnut.

Sve lopte se odbijaju njemu, a da bih koju oduzeo moram raditi 2-3 tackla jer se prvi uvijek vraća igraču.

Zabije mi 2 gola iz odbijanca tako da puca bezveze iz daljine, lopta se odbije jedinom njegovom koji ju s lakoćom posprema.

Kod 1-0 za njega ja pošaljem Ronaldu loptu na 5m, ali njemu Courtois to skida bez problema, i to ne da skida bez problema nego lopta lagano u aut ode, neće se meni odbit kao njemu.

Drugo poluvrijeme upalim i ja presing i opsjedam mu gol do 70 min - on ne može centar prijeći da mu ne oduzmem loptu.

Šutiram u tih 20 minuta jedno 10x i svaki jebeni put ili u blok ili Courtois brani.

I onda on nekim čudom priđe mom golu, ja mu oduzmem loptu s Naingolanom u šesnaestercu i stisnem ispucavanje lopte prema naprijed.

U tom trenutku njegov Sane ulazi u Naingolana, ovaj valjda opali po njemu i svira mi penal???!!??!?!?!

Dakle, ovo nije prvi put da mi je sviralo prekršaj dok sam vodio loptu, ali je prvi put da mi je sviralo penal - pa jebem mu mater u pičku.

I tu ja puknem jer je već 3-0 za idiota i krenem se zajebavat.

Dam autogol i nakon toga napucavam njemu neka se igra i uživa u odličnoj igri.

Znači, lik kao izigrava frajera i ide on dati autogol, pa si zabije još jedan autogol i krene kao treći put - ja reko, zajebava me lik, ali ne, lik se ne zajebava, lik je debil i zabije si treći autogol HAHAHAAHAHAH

Izbaci ga iz partije, a meni ne računa poraz - krećem od nule kao da ništa nije bilo :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Igrica je cisto smece cijelo jutro se zivciram i sada zadnja utakmica je bila kap koja je prelila casu frajer ima na terenu 9 ikona i stalno mi gazi igrace nije mi uzeo loptu bez da nije napravio prekrsaj ali jebeni ssmrdljivi sudac nije niti jednom sudio prekrsaj a ja cim njega malo pipnem odmah se svira. Ja njemu zabijem gol sa 1m udaljenosti i ta lopta je jedva usla. A on meni zabije gol tako sto ima korner i ja izbijem loptu ali lopta se odbije njemu i onda on iz prve doda u sesnaesterac i iz prve zapuca moj golman obrani i bude korner i to se desilo jos dva puta dok nije zabio gol i ja puknuo krenuo sam lupat sakama po stolu, stara mi ugasila komp jer sam se poceo ponasat kao debil maloumni i sad ne mogu zatvoriti lijevu saku kako treba zbog jebene strgane igrice. Idem na hladjenje definitivno ne mislim ovo govno vise palit. Povraca mi se koliko je odvratan gameplay.

A i one komentatore su programirali samo da te provociraju jer imaju toliko glupe komentare da ti odmah tlak dignu. Ukljucio sam ih ponovo jer mi je dosadno u tisini to igrat. Ja dominiram nad protivnikom on prijedje jednom centar zapuca zabije gol i cujes retarda od komentatora zasluzili su gol jer su igrali bolje. Pa kako su igrali bolje kad su jednom centar presli??? Ili kad primis ili zabijes kick off gol i onda on kaze da su zasluzili gol jer su igrali bolje pa kako znas tko je igrao bolje kad je proslo samo 3min i gol je pao zbog glitcha. I ovaj komentar mi je bio favorit moj igrac ne pogodi ni blizu gola i onda cujes majmuna kako kaze da je moj igrac trebao pucati jace kao da je udarac bio dovoljno precizan. Pa kako je udarac bio dovoljno precizan ako sam promasio gol valjda je falilo onda preciznosti a ne snage. Opet sam ih iskljucio samo zbog tih provokacija umjesto da naprave komentatore koji navijaju za tebe kad zabijes gol da su sretni i kad primis da su tuzni  a ne oni sloze komentare samo da te jos vise isprovociraju

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2019 12:40 (The_K).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Talisca i Ben Arfa u klubu 

11 tekmi sa silver brazilcima i 2 francuska jokera s klupe.

Ako vidite da vam protivnik ima overall preko 75 kad ulazite u game nemojte igrat jer ima gold igrace na klupi.

A s takvim idiotima se sam dvije stvari mogu dogodit, da oni pobjede ili da vi povedete i onda oni uvedu gold igrace ili ikone, treceg nema. Topla preporuka da te imbecile zaobilazite u sirokom luku, jer ako oni nmg dobit pobjedu zasto bi itko drugi...

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja koliko sam pratio, od svih evenata, svih promo sranja koje je EA organizovala, niko od nas nije dobio nekog promo igraca. Evo otvorio sam nekih 30 paketica iz league sbc, i to uglavom sve dobre paketice, small rare gold je bio najlosiji. Gomila rare electrum i prime gold players paketi i jedino sto sam dobio je quick discard inform. Kome su namenjene te kartice kad ih je nemoguce dobiti bukvalno 3 meseca pre kraja igre. Ja ne znam ko leti igra ovo sranje, ali mi je muka kad pomislim sta sam sve mogao da igram. Stalno gold 3 i gold 2, svaka vikend liga odigrana, svaki division rivals i nista. Ne bih da budem pogresno shvacen, imam ekipu od 5,6miliona, jos toliko sam bacio na paketice i sranja, i sta njima znaci da mi daju nekog promo Gabriela Jesusa kad vec imam Crespa? Pa ne znaci im nista, ja svakako necu trositi novac da Crespa upgradeujem na nekog Eusebia, ili Rijkaarda na Vieiru. Neko sa trece godine ekonomije ili menadzmenta bi napravio ovu igru boljom u smislu promocije i nagrada, majmuncine kanadske.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2019 13:11 (TStefan91).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Jebeno mi he uc u online season, udaraju se silver. . I sad, umjesto da bude fun ljudi su jos odvratniji. Drop back 1 depth i udara. Jbt led, k tome jos kaj su silver igra se i drop back. Pa kako, zasto? Koji je smisao jbt led. Gori community vec dugo nisam vidio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne znam jel netko skuzio, ali cini mi se da finesi opet ulaze s pol kurca, jest da vecinom samo zeleni, ali zabijam ih sa igracima tipa kante, fred, fabinho s preko 20m.. A da ne pricam kolko ih zabijem sa prime butraguenom ili baby R9..  Ovaj prime butragueno je cudo, toliko sam pizdio na njega kad su ga protivnici imali, a sad kuzim i zasto.. Lik sve zabija, lijeva, desna, finesi, sa spicom, sve ulazi, brz, agilan, jedina mana SM 3 zvjezdice, ali cudo je.. 

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Oni bi svaki tjedan morali mjenjati gameplay tako da oni youtuberi kad nadju sto je OP bum vec dolazi novi gameplay onda bi ljudi igrali kako znaju, kako oni misle da se nogomet igra i ne bi pokusavali traziti glitcheve i propuste jer bi za tjedan dana vec sve drugacije bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

Community je toksičan jer je glup, jer mu možeš svašta podvaliti i jer EA puše karu i daju se godinama jebati u šupak. Mi smo da skratim najgluplja vrsta igrača na planetu. EA će sve napraviti da djeca budu sretna. Dat će im s vremena na vrijeme besplatnu karticu, dat će im cirkusa i karnevala, razne boje ali nikada djeci neće dati normalan gameplay lišen svih ovih sranja na koja smo ogorčeni jer to djeca niti ne trebaju niti ona kuže gdje je problem. Da se ne ljutiš, ne mislim na tebe. Govorim općenito. Prodamo se za jebenu karticu i zaboravimo na sva sranja koja nam serviraju godinama i na činjenicu što nas prave budalama.

Žalosno je da ljude više veseli nova boja kartica nego rješavanje problema u igri. Žalosno je da je većini gameplay manje bitan od cirkusa i karnevala.  Nisam atomski fizičar ali nisam niti tolika budala da bih ova sranja pušio godinama. Dovoljno imam inteligencije da kažem, dosta mi je. I stvarno mi je dosta i uopće više ne igram. Kako je netko rekao, malo trgujem i odrađujem ove sbc koje nam ponude. Kada mi i to dosadi to će biti kraj zauvijek ako se nešto bitno ne promijeni.

16 godina
x360gamer kaže...

Ovo mi je prva FIFA nakon FIFA 09. Znaci, gotovo 10 godina nisam ni taknuo FIFA-u (kao ni ostale igrice).

Posto sam prije Bozica uzeo PS4, igram na njemu.

Nije da sam bas odusevljen kao sto sam bio s FIFA 09, a to moze biti iz razloga:

a) porasli mi zahtjevi

b) sjecam se FIFA 09 boljom nego sto je bila

Najvijerojatnije su oba razloga. Previse je vremena proslo.

Neke zamjerke nakon 2 mj igranja: (usporedba FIFA 09 na X360 i FIFA 19 na PS4, da se zna na sta mislim dok pisem "prije je bilo..." jer najvjerojatnije se to promijenilo na nekoj drugoj FIFA koju nisam imao prilike odigrati)

Pad FPSa? Desava li se i vama da igra vidno zna zatrzati? U vrijeme kada RDR2 i GoW se vrte predivno s takvom grafikom, da FIFA trza? Prije se toga ne sjecam. Ide li u 60 ili 30 fpsa? Daleko od toga da je ne igrivo ili da se stalno desava, ali u onoj areni prije pocetke utakmice ili na 1/5 utakmica kod brzih akcija i kad je guzva na terenu, zna zatrzat na sekundu.

Igra kao da je skriptirana (nemam ps+ pa igram samo SP). Toliko napada, toliko vratnica, stativa, obrana.. nista ne ude, dok AI-u ude od prve. I gle cuda, meni onda ude odmah da izjednacim, a prije toga ziceri nikako.

Takoder, obrnuta stvar. Povedem 1-0 , 2-0 i protivnik koji do onda nije mogao nista, najedanput kao da sam za 2 razine tezine povecao tezinu. Jel ja ovo umisljam ili?

Ona dolje mapa terena, ne sjecam se da je prije bila toliko ne transparentna? Jednostavno kad vodim po krilu loptu zelim da se makne skroz, a ne da bude na 30% prozirnosti. Stvarno me ometa!

Nisam siguran, ali mislim da se prije to maknulo skroz, sto mi je logicno. Mozda ima kakva opcija za prozirnost iste?

Ponekad lose prebacuje na igraca (automatika). Jednostavno prebaci na daljeg igraca nego bi trebalo. Svakako se ne sjecam ovog problema prije.

Ponistavanje udarca, dodavanja etc.. Zar su ovo stvarno maknuli?! Toliko puta mi je potrebno, a ne znam kako to napraviti?

Penali - definitivno je prije bilo lakse zabiti penal, te po meni realnije.

Korneri - ne znam dali mi je bolje ovako ili onako kako je prije bilo slozeno, mozda se samo trebam naviknuti.

Raketa ima kosu kao prije, zar stvarno igraca tog kalibra ne mogu bolje sloziti? Njega sam primjetio buduci da sam igrao protiv Barce maloprije, ali ovo vrijedi i za druge neke igrace. Kao da grafika nije puno napredovala? (ovo sam sigurno u krivu, buduci da se FHD FIFA s PS4 i 720p s X360 ne bi smjela usporedivati, ali eto... puknut cu i tu tezu).

Ovo su samo zamjerke, naravno da cu igrati ju i dalje i da uzivam u igrici, sa svim njenim manama, ali eto... Ne da mi se citati cijelu temu, pa da dobijem odgovore na neka pitanja.

Glupo je i pitati na ovoj temi, ali, kakva je situacija kod konkurencije? Citam da PS4 podrzava i patch za licence. Nisam puno ni istrazivao, odmah sam uzeo FIFA posto je u doba kad sam se igrao bio realnija i bolja (na konzolama barem).

Itko? Bar na neka pitanja da dobijem odgovor...

17 godina
SimeKZ kaže...

Joooj sto volim ovu WL, pa to nije normalno. Kako ovlim naletit na ove drop back idiote i onda mi frajer metne 6 komada sa Eusebiom, a 6 puta dode pred gol... uhhhh... sve mi je milo svaki put upalit FIFAu. 

Pa jebo im pas mater sugavu, koji kurac rade tamo u toj kanadi, jebale im kartice mater te im jebale. Frajer mi se zavuce u 16m i ispred tih 16m trci sa kanteom lijevo desno... sve dok u jednom trenu lik od 170cm ne postane 200cm , presjece loptu gdje bi svakom normalnom covjeku pukla prepona, nabije naprijed, Eusebio othrva Nestu, pa Ramosa i zabije finess sa 25m. Jebo me svatko ako covjek moze ostat normalan nakon toga... ne moze niti da hoce. 7-3 sam u WL... sva tri poraza od ljudi koji to rade. Samo kaj su prva dva imali Ibrahimovica naprijed, pa je zabit gol bil jos manje problem. 

Ma nema veze Šime, glavno da je promo super a talisca za prste polizati.

17 godina
zagid3 kaže...

Talisca i Ben Arfa u klubu 

11 tekmi sa silver brazilcima i 2 francuska jokera s klupe.

Ako vidite da vam protivnik ima overall preko 75 kad ulazite u game nemojte igrat jer ima gold igrace na klupi.

A s takvim idiotima se sam dvije stvari mogu dogodit, da oni pobjede ili da vi povedete i onda oni uvedu gold igrace ili ikone, treceg nema. Topla preporuka da te imbecile zaobilazite u sirokom luku, jer ako oni nmg dobit pobjedu zasto bi itko drugi...

Eto i to je sada super? Trebali su ovaj tjedan staviti da svi igrači u igri i na klupi moraju biti silver a ne da igraš pola dana a onda te likovi jebu s iconama i izlaženjem iz igre, ili jednostavno uvesti novi mod kao nekada u kojem možeš igrati samo sa silver, bronce ili gold karticama. Ovo je nedorečeno sranje koje će opet frustrirati određen broj ljudi zbog govnara s kojima igraju. Još jedan minue EA.

Sinoć lik ostane bez icone jer je market u kurcu i ne možeš bidati. Gledam kako kartica odlazi a ne mogu bidati. Nije šljakalo niti preko same igre niti preko računala, moba, itd. I danas im market zapinje. Iz igre je nemoguće listati kartice. Pa jebem mu mater, naprave promo i onda ne mogu osigurati da svi normalno uživaju u igri. Smeća jedna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2019 14:48 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A ne razumijem zasto seres kad moram takav bit. Promo je super, jer napokon imas content do kojega mozes doc igranjem jebene igre. Imas 4 igraca za pokupit samo sa igranjem. Da promo je super, druga je stvar gameplay i toksican community.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2019 17:11 (SimeKZ).
12 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A ne razumijem zasto seres kad moram takav bit. Promo je super, jer napokon imas content do kojega mozes doc igranjem jebene igre. Imas 4 igraca za pokupit samo sa igranjem. Da promo je super, druga je stvar gameplay i toksican community.

Taman da mi daju Messia i Ronalda opet bi ih nabio na k jer je gameplay u totalnom kurcu tako mi je svejedno skime igram koje su boje kartice kad nam se samo rugaju sa tim gameplayom. A community je ponajvise toksican zbog gameplaya ti ni ne mozes biti nista drugo osim toksican kad te njihov gameplay skroz razjebe i unisti ti cijeli dan doslovno. Najsretniji si kad ne igras igru i samo slazes sbc-e a razlog igre nam je bio da igramo nogometnu simulaciju a ne slaganje sbc-a

15 godina
neaktivan
FIFA 19

Igram na PCu i treba mi pomoc oko portova. Danas sam zvao Bnet i rekli su da ce mi tokom dana otvorit portove. Sada mene zanima kako provjeravam jesu li otvoreni jer kad odem na stranicu Port Checker za sad mi je svaki port od Fife "closed" ? Je li ta stranica sluzi tome ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

EA bas voli dati SBC za bekove, vec ih imamo milijun i oni ih i dalje daju... po mom misljenju pozicija koja najmanje utjece na igru pogotovo jer ih svi drze na Stay back whiel attacking.

170k za Mendya koji je trenutno prosjecni lijevi bek

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Da su stavili da se može igrati samo sa silver karticama rekao bih super. Ovako opet daju mogučnost seratorima da seru a ja da gubim svoje vrijeme. Naravno da je promo super. Shvatili su što trebaju raditi kako bi se igrači primirili i igrali a ne kenjali protiv lošeg gameplaya. Čistam, svi su oduševljeni. Kartice u ponudi mrak. Opet vlada sreća i zadovoljstvo. Dobili su što su tražili. Mir a ne sranje protiv imbecilne igre. Hvala, odoh film gledati. I da, u današnjem sbc dobijem oblaka. Sav sretan kaj mi konačno uletjela 90 rating kartica odem pogledati koliko vrijedi. 52k coinsa. Pa jebote kada dobijem 90 rating karticu ne mogu skupiti 100k coinsa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice