FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 713.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
soft kaže...

Ja evo ulozio u Kantea (194k) OTW u nadi da ce dobiti IF preksutra, sve u namjeri da se dodjem do Zlatana.

Zašto bi prekosutra dobio IF karticu? Dobili su 3-0, promašio je neke šanse, nije izravno sudjelovao kod golova. Gledao sam tekmu napreskokce i nisam primjetio da je kante bio igrač utakmice... Ovaj vikend sam na toj kartici potegnuo bar 200k coinsa. Nevjerojatno je da ga na bidanju dobijem za 160/170k a prodam ga za 195k. Jednog sam prodao danas ta 215k. Očito ljudi nemaju strpljenja za nadigravanje oko kartice pa im 20k više ništa ne predstavlja. Jednog sam si ostavio pa ajde navijam i ja da dobije upgrade.

Nego, market je debelo prešao preko 4 milje a cijene nisu adekvatno pale. Nešto sitno ali oni bitni igrači i dalje drže visoke cijene...

Proglašen je igračem utakmice u kojoj je aktualni prvak poražen 3-0, i ima tu OTW karticu koje EA mora nekako opravdati. Žao mi je jedino kaj nisam u subotu odmah prodao par igrača i uložio u njega.

13 godina
ReventoN kaže...

Ovako, imam jebeni problem s fifom i prije nego sto razbijem kontroler ili nesta drugo, pls pomozite.. Ugl. svako malo tijekom igre FIFA se ALT+TAB-a bez ikakvog razloga i usrano smece od igre me disconnecta i izgubim match, tako sam izgubio vec 20 puta jebo ih pas usrani.. Jel netko zna fix za to govno?

Ne može se alt-tabati bez razloga.

Ili neki od programa koji imaš dignut to čini ili Origin ako ti je netko poslao poruku ili nešto slično.

Provjeri programe u pozadini i isključi Origin in game za FIFU.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 17
Danas sam odigrao dvadesetak tekmi. Niti u jednoj tekmi nisam pogodio svog igrača prilikom centaršuta. Kupim IF Bentekea i lik nije puknio loptu glavom? Svaki protivnik koji je centrirao pogodio je svog igrača i zabio mi gol. Protivnik stoji između dva moja igrača u sendviču i čudesno skoči i zabije a manji je od mojih obrambenih igrača za dvije glave? Pa ja to ne kužim. Sada odigram onaj draft kaj sam danas dobio i izgubim odmah prvu tekmu 1-0. Lik je cijelu tekmu imao jedan udarac i to iz centaršuta i zabio mi gol. Golman mu čuda brani, stative ali neće u gol pa da dubim na glavi. Za popisditi.. Gledam danas, svi igraju isto. Bunker i čekaju tu jednu kontru cijelu tekmu. Pa je li to zabava ili teretana?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li postoji cheat neki koji baca lag protivniku? jer u draftu mi laga uvijek dok npr divizije ne do zadnje 3 tekme?

0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Proglašen je igračem utakmice u kojoj je aktualni prvak poražen 3-0, i ima tu OTW karticu koje EA mora nekako opravdati. Žao mi je jedino kaj nisam u subotu odmah prodao par igrača i uložio u njega.

Gledao sam tekmu uz roštiljanje po računalu i moram priznati da ga nisam vidio kao igrača utakmice iako opet moram priznati nisam pozorno pratio tekmu. Kartica je preko vikenda poskupljela oko 50k coinsa. Još si mislim zašto? U svakom slučaju lijepo sam na njemu zaradio preko vikenda no moraš znati da ako ne dobije upgrade ode cijene ovoj kartici bar 50k dolje.. tako da mislim ako nemaš sa strane coinse velik je rizik prodavati kaj imaš i ići na lutriji. Mislim da EA ne mora nikome ništa opravdavati. Lijepo su rekli da je ovo igra u kojoj sam procjenjuješ je li kartica vrijedna čuvanja ili samo trgovanja na marketu dok potpuno ne izgubi na vrijednosti ili dobije na vrijednosti. S obzirom da sam si ostavio jednu, volio bih da bude po tvome..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Danas sam odigrao dvadesetak tekmi. Niti u jednoj tekmi nisam pogodio svog igrača prilikom centaršuta. Kupim IF Bentekea i lik nije puknio loptu glavom? Svaki protivnik koji je centrirao pogodio je svog igrača i zabio mi gol. Protivnik stoji između dva moja igrača u sendviču i čudesno skoči i zabije a manji je od mojih obrambenih igrača za dvije glave? Pa ja to ne kužim. Sada odigram onaj draft kaj sam danas dobio i izgubim odmah prvu tekmu 1-0. Lik je cijelu tekmu imao jedan udarac i to iz centaršuta i zabio mi gol. Golman mu čuda brani, stative ali neće u gol pa da dubim na glavi. Za popisditi.. Gledam danas, svi igraju isto. Bunker i čekaju tu jednu kontru cijelu tekmu. Pa je li to zabava ili teretana?

Meni IF Benteke glavni igrac :D

Inace ekipa mi je (u attachmentu)

Sta da mjenjam? Sanchezom i Bentekeom sam najzadovoljniji, mozda Matipa? ili Miralasa?

Obrana? ima li itko kakav prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 23:37 (Gstone).
17 godina
Gstone kaže...Meni IF Benteke glavni igrac :D

Inace ekipa mi je (u attachmentu)

Sta da mjenjam? Sanchezom i Bentekeom sam najzadovoljniji, mozda Matipa? ili Miralasa?

Obrana? ima li itko kakav prijedlog?

Zabijam i ja s njim ali nije još zabio gol glavom. Očekivao bih od takve mrcine da zabije. No nije niti on kriv jer niti jedan centaršut ga ne pogodi. Sve ide ispred ili iza njega. Lik jednom centrira i pogodi svog napadača u čelo ja u deset tekmi ne mogu pogoditi nikoga? Inače, ja danas malo slagao pa posložio ovo.

11 godina
neaktivan
Veceras sam se pozabavio sa SBC i rijesio Hybrid Leagues u nadi da cu nesto ubosti u paketima, međutim od 2 Prime Gold Players Pack, 2 Premium Players Pack i 2 Rare Gold Players Pack dobijem igrace Evra,Lovren,Sosa,Darmian,Muslera,Butland,Sommer,Hitz,Valero.. ništa vrijedno spomena međutim uspio sam prodati 2 silver igraca po zanimljivim cijenama.. Velázquez ovr 71 je otisao za 7200 i Denayer ovr 74 za 4700 sto mi je nakraju dalo profit kada oduzmemo i onih famoznih 5% od EA oko 25k (razlika za kupljene igrace SBC te prodaja dobivenih iz paketica).. nemam srece sa paketicima kao ni u fifi 16 ali kad se vec moze uzeti premium i prime gold player paketic sa slaganjem squada za manje od 3-4k zasto ne okusati srecu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Malo sam preko noći sinoćnju postavu izmijenio i to je trenutno to. Čekam još da malo padne cijena pogbi i agueru i onda se prebacujem na tradicionalnu 4-3-3(4) formaciju.

Toliko o golmanima u fifi

https://gyazo.com/88f72343010d074e736c50ee7d36cfb0

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 8:51 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

i meni su zelja Sanchez i Aguero, ali mislim da nikad necu skupiti za njih :D 

0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

i meni su zelja Sanchez i Aguero, ali mislim da nikad necu skupiti za njih :D 

Evo sad ga na bidanju dobio za odličnu cijenu. To će biti zarada od nekih 40k coinsa. Stavio sam ga odmah na market. Ujutro se da uhvatiti jako povoljno igrač. Isto i poslije ponoći. Sinoć sam bio spor i netko mi ispred nosa odmese buy now  za 610k coinsa i 620k coinsa dvije kartice pogbe. I tu bi se lijepo zaradilo.. Najgore kaj su bile jedna za drugom. Dok sam stisnuo prvu bilo je kasno i onda skužim drugu i opet kasno... no zato sam uhvatio boatenga, reusa i neuera.

9 godina
neaktivan

Zanima me da li si zadovoljan sa Y. Toureom? Drži li i dalje konce na sredini terena?

15 godina

Na XBu je totalno drugačije, ujutro i kasno navečer su cijene visoke, dok je popodne (17-18.00) najbolje za kupovinu igrača.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Gledam sad te vaše timove, pa majko mila odakle vam takve ekipe i toliko coina haha pa to su ekipe od 500k-1M coina... aguero, sanchez, de gea, IF-ovi neki, majko mila..

Dobio jučer draft token, krenio igrati single player na semi-pro, dobio prvu tekmu 2:1, omjer šuteva (20:1) haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 10:16 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Odigrao i ja jučer taj draft koji sam dobio.
Majko mila kakvih degenerika ima u ovoj igri.
20 i neka minuta lik me skrši na rubu 16m, dobije crveni karton i onda quita. Pa jebemu, platio je 15k coinsa ili token i onda quita kod rezultata 0-0. Na kraju bi me vjerojatno i dobio da je ostao.
Onda čiteri... svi pišete da vam čiteri zabijaju autogolove, ali moji čiteri to ne rade.
Lik složi ekipu s Ronaldom i Messijem chem 100 i onda mi čit koristi, quita odmah na početku - koji kurac je slagao ekipu ako ne misli s njom igrati.
Na kraju popušim u finalu - lik je bio bolji, nemam riječi, ali nagrada koju sam dobio blagi užas. Najbolji igrač 76 ocjena i takva ekipa meni dolazi u paketima.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se razlikuju nagrade u single play i online draftu ?

13 godina
CrazyMan kaže...

Ne znam.

Nikad nisam igrao SP.

Jučer sam u finalu izgubio i dobio dva paketa.

Mislim da je jedan bio Gold players pack i jedan Mega gold players - tako nekako.

Uglavnom, oba packa su bila s igračima, a unutra kurac od ovce.

Bolje da sam dobio obične pakete pa makar nekakve ugovore i heal pizdarije da su mi dali.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CrazyMan kaže...

Ne znam.

Nikad nisam igrao SP.

Jučer sam u finalu izgubio i dobio dva paketa.

Mislim da je jedan bio Gold players pack i jedan Mega gold players - tako nekako.

Uglavnom, oba packa su bila s igračima, a unutra kurac od ovce.

Bolje da sam dobio obične pakete pa makar nekakve ugovore i heal pizdarije da su mi dali.

Takve paketiće ja dobijem kad u SP imam 4 wina, znači da se za 4 wina u onlineu vjerojatno više dobije...

17 godina
TheMaverick kaže...

Zanima me da li si zadovoljan sa Y. Toureom? Drži li i dalje konce na sredini terena?

Da, jako sam zadovoljan. Ima sve. Kreativnost, dobar udarac, jak ko bizon, skok igra. Tempo sasvim ok, nitko mu ne može pobjeći. Ovo je zadnja godina da se družimo s toureom s obzirom da ne igra i da će sljedeće godine kartica biti više manje sasvim prosjećna...

Ode aguero... trebao sam još napumpati cijenu ali opet ne možeš biti proklet. Kupljen za 421k a otišao za 488k coinsa...

13 godina
CrazyMan kaže...

Takve paketiće ja dobijem kad u SP imam 4 wina, znači da se za 4 wina u onlineu vjerojatno više dobije...

Vjerojatno se dobije više jer u SP možeš namjestiti težinu, a u MP igraš s igračem koji te dopadne pa ponekad ispadneš u prvom kolu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
soft kaže...

Po ovome ne treba ti ništa biti žao...

http://news.futhead.com/posts/totw-predictions/34443-fifa-17-totw-predictions-week-5

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CrazyMan kaže...

Vjerojatno se dobije više jer u SP možeš namjestiti težinu, a u MP igraš s igračem koji te dopadne pa ponekad ispadneš u prvom kolu.

Bolje su nagrade na online, naravno. Evo vam baš definirano što se dobije. Male varijacije postoje, ali sve je unaprijed određeno.

https://www.upfifacoins.com/news/709--fifa-17-fut-draft-online--single-player-rewards--draft-squad-builder-tips

10 godina
CrazyMan kaže...

Gledam sad te vaše timove, pa majko mila odakle vam takve ekipe i toliko coina haha pa to su ekipe od 500k-1M coina... aguero, sanchez, de gea, IF-ovi neki, majko mila..

Dobio jučer draft token, krenio igrati single player na semi-pro, dobio prvu tekmu 2:1, omjer šuteva (20:1) haha

Kupili su ili pointse ili super deluxe pa imaju kartica i coina...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
CrazyMan kaže...

Kupili su ili pointse ili super deluxe pa imaju kartica i coina...

Ja sam kupio 4400 pointsa i ima super deluxe pa nemam nikakav tim ! :)

Sa Welbekom , Zazom ,Hedersonom ,Ramsey sam dosao do 6. div. :)

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 13:02 (goust78).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

ja imam samo super deluxe, a  kupio sam 500 pointsa za fut draft koji me btw diskonektao kad sam poveo 1-0 u prvoj utakmici   (zalio se na chatu i kao kompenzaciju dobio 2 packa od 7,5k )

ostalo dobio vecinom u paketima,kompanya, mandandu, koscielnog...
nesto zaradio i preprodajom igraca

batshyia kupio bar 4-5 puta za po 40k prodao za 60ak

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 13:18 (Gstone).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Da, jako sam zadovoljan. Ima sve. Kreativnost, dobar udarac, jak ko bizon, skok igra. Tempo sasvim ok, nitko mu ne može pobjeći. Ovo je zadnja godina da se družimo s toureom s obzirom da ne igra i da će sljedeće godine kartica biti više manje sasvim prosjećna...

Ode aguero... trebao sam još napumpati cijenu ali opet ne možeš biti proklet. Kupljen za 421k a otišao za 488k coinsa...

Evo upravo sam ga kupio i pridružio mu Fernandinha i sa njima kompletirao PL squad. Ode svih 175k stečenih na muci i na rubu živčanog sloma.

9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

ja imam samo super deluxe, a  kupio sam 500 pointsa za fut draft koji me btw diskonektao kad sam poveo 1-0 u prvoj utakmici   (zalio se na chatu i kao kompenzaciju dobio 2 packa od 7,5k )

ostalo dobio vecinom u paketima,kompanya, mandandu, koscielnog...
nesto zaradio i preprodajom igraca

batshyia kupio bar 4-5 puta za po 40k prodao za 60ak

Imam 80 k coinsa ,daj moze li neko da mi kaze igrace za trade bar na private ako nece javno ! hahahhaha

U fifi 15 sam trgovao sa nekim srebrenim ,brzim iz bundeslige i islo mi je dobro ,sad ne znam  kako se zove znam  da je ST !

Sjetio sam  se ,Peniel Mlapa ! hahahah

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 14:24 (goust78).
11 godina
neaktivan

a i ja sam preko youtubea trazio 
ona fora s bekovima, trazis premiership bekove kad se netko zajebe pa stavi po 700 a prodajes za 1200 :D 

skupi se prvih 20 000 tako pa onda zarizikas s nekim jacim igracem, ja slucajno upeco tog Batshyusia ili kako se vec zove :D kontao ga svakako sebi uzet, kad sam vidio da se sat vremena kasnije prodaje za 60, a ja ga kupio za 40, prodao i trazio opet iste musterije :D cekao kad ce se pojavit za 40, pa ponovo

15 godina
movie kaže...
soft kaže...

Po ovome ne treba ti ništa biti žao...

http://news.futhead.com/posts/totw-predictions/34443-fifa-17-totw-predictions-week-5

Vidim da su stavili Isca... a zabio dva gola, prvi za 4-0 i drugi za 5-1. Bit će mi žao ako ne bude u postavi tjedna, a ako ga sada prodam i on bude izludit će me.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima neko na PCu da hoce da napravimo Hybrid SBC naso na youtubu jeftinu ekipu pa da igramo 10 utakmica i da neko rage quita budem i ja kasnije pa da mozemo otvoriti rare pack :D ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice