- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam mogao poći diviziju 6 i preacim se na formaciju 4-1-2-1-2 koju nikad nisam znao igrati i počeo sam sve pobjeđivati.
Correa Musa
Carasco Rafinha I.Williams
Iborra
Stvarno su svi OP a posebno Williams i Musa.Moram naći još nekog boljeg CAM-a umjesto Rafinhe i spreman sam za daljna osvjanja.
Također kolika je vjerojatnost da ce biti OTW Carrasco posto je vcrs zabio 3 gola i 2 asistencije
Također kolika je vjerojatnost da ce biti OTW Carrasco posto je vcrs zabio 3 gola i 2 asistencije
Ajde ti meni reci ako nije problem, igraci koju su TOTW crni , njima znaci postoji mogucnost da se overal raiting i statsi povecaju na kartici ako tipa budu par puta u par mj u team of the week? A obicna IF kartica zlatno crna je takva kakva je i nejde dalje?
Mozda glupo pitanje ali to jedino ne kuzim jos.
Ajde ti meni reci ako nije problem, igraci koju su TOTW crni , njima znaci postoji mogucnost da se overal raiting i statsi povecaju na kartici ako tipa budu par puta u par mj u team of the week? A obicna IF kartica zlatno crna je takva kakva je i nejde dalje?
Mozda glupo pitanje ali to jedino ne kuzim jos.
Čisto crne kartice su OTW, njih vise nema u packovima i ti igraci se upgradeaju svaki put kad budu u TOTW odnosno kada dobiju IF.
Npr. OTW Stones ima iste statse kao i normalna zlatna kartica jer jos nije dobio IF, dok OTW Giuliano ima povecani rating na 83 jer je izasla njegova IF 83 kartica.
Obicnim IF/TOTW karticama se ne mjenjaju statsi
Carrasco ce bit u TOTW, a ne OTW. Mislim da nece vise izbacivat nove OTW igrace neko vrijeme
Odigra danas 5 online draftova, 3 osvojio, u 4. došao do 3 pobjede, a 5. ispao odmah.
Dobio sam IF Tadića kojeg sam prodao za 19 000 coinsa, a ostalo i nije neka vijest. Svaki put sam se uspio pokriti, tako da samo to peglam jer imam osjećaj da će kad tad uletiti neki kapitalac u gold rare players packu.
pozdrav, ak neko želi koji put online halat..nek me doda na origin..guzda2 
btw meni fifa 17 najbolja do sad..gameplay mi nije prebrz..možeš sam diktirat tempo i umrtvit totalno igru il samo trčat okolo..solo driblat i imat po 15-ak šuteva na gol i onda takve igrače čekaš obranom i samo kontra
naravno golmani opet il čuda brane pa nemreš zabit da ga siluješ il imaju svoje trenutke pa ti veselo bude :D pass igra mi oke..može se kombinirat i rijetko kad imam neke divlje pasove da ni AI ne zna di je ciljao..1-2 pass ak je protivnik naivan..možeš cijelo vrijeme igrat..po meni fifa za odmorit dušu malo i uživat il hebat sve po spisku kad te protivnik s jednim šutem pobjedi
igro sam deset tekmi..7-1-2 omjer..zasad je oke..pa ćemo vidit kak će biti nakon 50 sati igranja
journey je baš osvježenje za igru i to sam večinom igrao..fut sam tek počeo..neam ništa skoro svojih igrača..samo ove s loana koristim i skupljam novce jer kolko vidim market divlja pa će se trebat dobro skupljat za igrače..bez da zasad kupujem packove
Gameplay nije prebrz? Nije ako voliš fliper, onda je taman. Danas sam po prvi put ko neki kreten stavio crvenu loptu kako bi je mogao stalno imati na oku u ovom fliperu od igre. Neki put se tako počne odbijati kao da su na terenu gljive s flipera a ne igrači koji pokušavaju simulirati nogometnu igru i jednostavno mi se lopta izgubi iz vida i dok je ponovno lociram nastanu problemi... Ove godine nitko nema divlje pasove jer je jako teško krivo dodati kao što je prošle godine bilo jako teško dodati prvom do sebe... ova igra je sve samo ne igra za odmoriti dušu. Možda igra za prodati dušu vragu jer nisam niti znao koliko mogu biti prost i neugodan dok nisam počeo igrati ovu igru...
Ne znam što bih ti rekao jewr market ove godine nije normalan. Možda Gaitan dobije još koju totw karticu pa ovoj cijena dodatno poraste a možda i ne dobije pa padne. Tko će to znati. Ja sam danas prodao 3 otw kantea i vidim da mu cijena lagano raste. Sumnjam da će lik dobiti totw karticu s obzirom da igra daleko od gola i da u momčadi ima nekoliko igrača koji su uvijek ispred njega. No opet, tko zna. Možda isforsiraju ove kartice. Uglavnom, ja sam sve prodao što je vrijedilo i imam sada jeftilen engleze plus totw llorisa koji mi je drag pa mi ga je žao prodati. Na bidanju sam za sitniš dobio IF valenciju i colemana. za te novce neću naći bolje igrače pa sam i njih ostavio. Sada još gledam da cijena padne bentekeu i da njega piknem i ništa više ne kupujem dok se market ne sredi.. nisam ti bio od pomoći ali jebi ga, ove godine je sve ludo..
Sad sam igro sa nasim nekim Croatia Munchen , ako si korisnik ovdje ajde mi objasni zasto zadrzavas igru ko neka picka posrana?
Sad sam igro sa nasim nekim Croatia Munchen , ako si korisnik ovdje ajde mi objasni zasto zadrzavas igru ko neka picka posrana?
Hahahaha znam kako ti je,ali jbg čovjek igra na rezultat,meni su isto masu puta zadržavali loptu,nažalost to je jako frustrirajuće jer teško možeš napravit neki pressing da mu oduzmeš loptu.
Da li je neko da napravimu Pro clubs na FIFI 17
Kupim pointse, idem draft i nakon kdabira momcadi idem radit squad kad ono error i pise da treba update fifu. Izadjem idem da napravim to i vidim da je vec zadnja verija. Vratim se u igru nema nigdje 300 pointsa, nema ulaza u draft.. Sta sad? Kako da ih vratim? Ps4 u pitanju. Kad sam htio opet ic draft s novim pise da imaju problem sa storeom.
Na online modu kad idem igrat tekmu izbaci da sam izgubio vezu sa ea serverima kad ucita tekmu...
Sta se ovo dogadja??
Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Nikad 1 dinar ne bih dao za koinse i pointse.
Nije me bilo dugi na forumu.
Reko da malo skokom i vidim ima li novosti.
Pošto sam od 2010 "ovisnik" o Ea sranjima.
16- Ica je prelila čašu i deinstalirao sam igru.
Nakon nekoliko dana razmišljanja kako dalje gubiti vrijeme odluka je pala na Csgo, za kojeg sam nakon nekoliko sati skužio da je igra za klince i brzo promijenio na novu igru.
ARMA 3 se zove.
Igram konstantno već 4 mjeseca.
Igra je savršenstvo.
I nema skidanja bogova čak i ako gubim, jer nema razloga za to.
Eto, svima toplo preporučam Armu 3 (koju između ostalog ne igraju šmrkavci kao Fifu) ako žele da im Ea više ne zagorčava život.
LP
Nema bas smisla preporucat ARMU 3 nekome kome se igra nogomet.. Znamo da postoje i druge igre al arma nije zamjena za fifu po nikojem kriteriju haha
Ako se tko zeli rijesit FIFE 17 javite na PM :D
Moze li se ikako vratiti u diviziju 10 a da ne brisem klub u futu, ne mora u 10 moze i u 5 ili 6tu, samo da nisam u prvoj i drugoj.
Ja sam isto primjetio da mi kasne komande, pogotovo pri sutu.
Netko se malo zaje.
https://gyazo.com/d35d158f1f19aee60e3cfb15537505d0
To ti je do tv i input laga. Meni je na jednom tv doma na rubu igrivosti a na drugom sve štima.
Netko se malo zaje.
Jaki zajeb, niti 10k coinsa. Ja sam se u prošloj fifi zajebao za 200k coinsa. Nisam dobro vidio jer nisam imao naočale i stisnem i ode 200k coinsa..
Neka u ovu fifu jos ubace ogradeni teren da lopta ne moze van te koje saketanje i evo ti hokej na travi...
Mogli smo i neki turnir da organizujemo ako ste voljni, laganica, bez nerviranja, bez citera itd 

e el ima jos ko problem da mu stoji u futu tamo u meniju kad idete play match ,onaj progress bar koliko imate bodova i koliko tekmi,meni stoji stalno na istome makar sam zadrzao diviziju nije mi se resetirao,i jos jednu cudnu situaciju sam imao,krenem igrat i imam 2 ozljedena igraca,zamjenim ih krenem igrat tekmu i vidim u igri su,a u meniju pisalo da su ozljedeni i promjenio sam ih prije pocetka tekme
To ti je do tv i input laga. Meni je na jednom tv doma na rubu igrivosti a na drugom sve štima.
Netko se malo zaje.
Jaki zajeb, niti 10k coinsa. Ja sam se u prošloj fifi zajebao za 200k coinsa. Nisam dobro vidio jer nisam imao naočale i stisnem i ode 200k coinsa..
ne mora bit do input laga, ako je online moze bit do konekcije ako Sp radi kak treba...
neznam koji je vaš igrač po vašem dojmu najbolji u vaših prvih jedanaest , ali meni je otkad sam ga nedavno kupio evra najbolji igrač , jednostavno mi briljira u obrani i presretanju lopti ...
Ima li tko neki baš jeftini team za squad bilder 9 Nations 7 Legaue Ultimate?
Ne znam je li do mene ili koji k ali nikako mi ne idu dodavanja petom u FIFI 17, u prijasnim FIFAMA je islo bez problema....
Nije me bilo dugi na forumu.
Reko da malo skokom i vidim ima li novosti.
Pošto sam od 2010 "ovisnik" o Ea sranjima.
16- Ica je prelila čašu i deinstalirao sam igru.
Nakon nekoliko dana razmišljanja kako dalje gubiti vrijeme odluka je pala na Csgo, za kojeg sam nakon nekoliko sati skužio da je igra za klince i brzo promijenio na novu igru.
ARMA 3 se zove.
Igram konstantno već 4 mjeseca.
Igra je savršenstvo.
I nema skidanja bogova čak i ako gubim, jer nema razloga za to.
Eto, svima toplo preporučam Armu 3 (koju između ostalog ne igraju šmrkavci kao Fifu) ako žele da im Ea više ne zagorčava život.
LP
Mislim da negdje imaš temu za ARMU 3 , pošto su ovdje šmrkavci koji igraju Fifu , pa tamo možeš izreći svoju iskustva igranja te igre za odrasle, jel...
Lp
Jbg tu nažalost ne možeš ništa,jednostavno je tako moralo biti,Fifa je odradila svoj dio posla u korist tvog protivnika...danas sam primio gol tragikomičan,izvodim gol aut s golmanom i dodajem prvom igraču koji je slobodan, protivnički igrač je dosta udaljen od njega, znači može primiti loptu...a on umjesto da pričeka loptu,hoda unatraške i ovaj mu presijeca loptu i zabija gol uz odbijanac još.
Meni je logično da igrač ide na loptu kad mu se pošalje, čak da je ostao i stajati ko trupac došla bi lopta do njega i sve bi ok bilo.