FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
IDMM kaže...

Je li moguce da je meni jedinom FIFA puno bolja i brza na PC-u nego PS4? Kupio sam prije par dana PS4 i ne mogu virovat koliko je igra sporija a igraci kada trce po jajima, triba mu po ure dok se zaleti a tek okrene?!?  Kod PC-a sam stavio u opcijama sve na low bez obzira sta imam prejak kompjuter i to izgleda puno bolje nego na PS4. Tribam li nesto minjat u opcijama kod PS4 ?

Brže nije uvijek i bolje. Meni je fifa na PC gotovo pa neigriva. Sve je stvar navike no definitivno je bolja nego na računalu. Nisam još nikoga sreo tko je tvrdio drukčije..

Tek par dana igram pa ne mogu donosit zakljucke ali u ovih par sta igram meni na PS4 to izgleda presporo. Dribling , uklizavanje, trka po terenu je ka da gledam veterane . Izgleda da sam ja jedinstven slucaj. Najvise mi zao sta je ponuda na transferima neusporedivo bolja na PS4.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Moze li se igrat s xbox controlerom na PS4? Naucio sam na xbox-ov pa mi ovi od PS4 ne lezi bas u ruci.  Je li neko pokusa?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Za Florenzija treba složit 85 rated tim??!!!

To je po meni malo previše za tu karticu.

Pa jeftinije mi ispadne Aubameyang i više bi mi poslužio nego bočni obrambeni igrač?!

Da li se netko sjeća zahtjeva za Smallinga?

Da li je bilo isto 85 ili niže?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Skilledžija kaže...

Pa jeftinije mi ispadne Aubameyang i više bi mi poslužio nego bočni obrambeni igrač?!

Mislim da je za smallinga bilo 84

11 godina
FIFA 17

Nakon sto sam proslu WL imao 14 pobjeda od 21 odigrane preko tjedna sam osvojio 1.diviziju bez poraza taman sam pomislio da me krenulo i sad WL od 7 odigranih imam samo jednu pobijedu.Katastrofa poludio sam skroz imam isti stil igre a prije sam pobjedjivao sad samo gubim.Napadaci ne zabijaju golmana koda ni nemam ako ima dvije obrane na utakmici mogu mu pljeskat.Evo da istaknem jednu utakmicu frajer je imao 8 zutih kartona sa 8 razlicitih igraca,3 puta me skrsio sledja ja kada nekoga zviznem sa ledja dobijem izravan crveni a ovaj frajer dobije samo zuti a i u pravom zivotu kad igrac uklize a vidi se da nema namjeru da pokupi loptu dobije odmah crveni karton.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 21:56 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma ja se sjebo nisam uopce gledao florenzi cm pozicija,mislio sam da je LB potrosio oko 90 k coinsa uzalud -.- i tek kad sam ga isao stavit u momcad skuzim da je kriva pozicija,al sam si samar opalio xD

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
FIFA 17

Kod videa mozete vidjeti kako se moj Azplicueta namjestio ljepo da udari loptu glavom ali zbog neobjasnjivog razloga on radi korak naprijed i udara glavom zrak umjesto loptu to je bila kap koja je prelila casu sto se tice njega imao sam ga na piku od prije jer je radio gluposti i sad gledam jeli ima netko bolji da ga zamjeni i ima jedino Alonso 85ovr koji vrijedi 175k nemam toliko coinsta a da ih imam ne bi ih dao za RB-a pa sam se odlucio zamjenit ga Shawom koji ima pristojne statse.Kakav je vama Shaw? Igrao sam protiv nekog frajera koji je imao crvenog Messija ovr 95 pored njega je imao jos Ronalda onog sbc torresa,xabi alonso uglavnom neki super jaki hybrid i ja si sad mislim ovo je neki jak igrac najmanje gold 1 cim je dobio u tim nagradama Messija kad ono k. Jedva da mi je i prisao golu,pitao sam se kako je frajer uspio doci u Gold 1 kad igra dosta losije od mene i onda mi zabije glitchani gol iz kornera,sramota stvarno sam puno ocekivao od njega a tako me je razocarao da frajer koristi glitcheve u igrici da bi dosao do pobijede. U RL nisam nikad vidio da je netko tako zabio gol. Skuzio sam da se ovdje na forumu slabo o tome govori a to su prekidi. Po meni korneri,slobodni udarci i penali nikad nisu bili losiji kao sada. Korneri su slomljeni mozez zabit ovako kao iz prilozenog videa samo se dodajes u masu i nitko nece odreagirat na tu loptu ili se ubacuje na prvu vratnicu gdje ako se udari lopta glavom u 90% slucajeva bude gol.Slobodne udarce i dalje nisam shvatio skroz mi random pucaju igraci jednom mi lopta ode u nebesa,drugi put mi igrac zafelsa a onda si mislim da ce zafelsat on samo ispuca ravno zato vecina ljudi samo doda drugom igracu. A penali isto sjebani koliko puta sam znao drzat gljivicu u desno ili u lijevo a on puca po sredini.Ti prekidi su nesto novo u ovoj fifi kao trebalo je biti bolje od prijasnjeg nacina ali meni je ovaj novi nacin prelos i trebali bi to popravit u fifi 18.Sto vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Dugo sam koristio obicnu karticu Shaw-a i bio mi je OP. Kada je dobio nominaciju za futties karticu, odmah sa poceo pripremati teren. Kartica mi je u pocetku bila anemicna i malo je falilo da se dodjem na forum zaliti, ali ispalo je da sam morao sacekati, da se ti njegovi novi statsi updateju. Lik je zivi tenk...

The Commissioner of Football
17 godina
Skilledžija kaže...

Nije bočni, CM je.

13 godina
The_K kaže...

A penali isto sjebani koliko puta sam znao drzat gljivicu u desno ili u lijevo a on puca po sredini.Ti prekidi su nesto novo u ovoj fifi kao trebalo je biti bolje od prijasnjeg nacina ali meni je ovaj novi nacin prelos i trebali bi to popravit u fifi 18.Sto vi mislite?

Nije nista sjebano, samo treba znat.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
movie kaže...

Nije bočni, CM je.

Sva sreća da su tražili 85 rated tim za njega jer nisam niti ja skužio da je CM dok kolega gore nije napisao.

Da je bilo niže, napravio bi SBC bez gledanja uvjeren da je RB i isto popušio kao kolega jer mi CM ne treba.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 17

Ja si razmisljam da napravim tog Florenzija sto mislite dali se isplati radit pored Naingollana i inform Parola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

ima li zainteresiranih koji bi igrali pro clubs? PS4

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Spremio sam momčad ovrl 85 nadajući se martialu na ST

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Opet mi se vlastiti igrac usetao u gol i nakraju opet nije bilo snimke tog gola. Zasto mi igrica neda da snimim tu sramotu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Opet mi se vlastiti igrac usetao u gol i nakraju opet nije bilo snimke tog gola. Zasto mi igrica neda da snimim tu sramotu?

Da se ne sramotiš...

11 godina
FIFA 17

Prvi put da sam vidio da se to i protivniku dogodilo njegov igrac prima loptu i samo stoji kod svog sesnaesterca i ja si mislim sigurno se zajebava ili je izasao iz igre ja mu uzmem loptu zabijem gol on nakon toga pocinje normalno igrat i ja se sjetim tog bug-a i da zapravo nisam zasluzio taj gol i zabijem sebi autogol. Na kraju sam ga svejedno pobijedio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Eto nakon pauze od 3 sata vratim se nazad,frajer ubaci loptu moj Smalling je ide stopat premda sam stisnuo kocku da je izbije i njegov igrac udara nogom u trbuh mog Smallinga njegov igrac padne i meni se sudi penal alt+F4 iste sekunde.

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ovaj mi je premium Torres nekako tezak za igrati i nema one lakoce kao kad igram sa Sonom 89. Kada vidim njegov ucinak, nije da ne zabija, ali uznojim se svaki put. Ovu zadnju tekmu je nekako zivno, vjerovatno jer sam mu nakacio hawk chem karticu. Zaboravi napomenuti da mu je heading ubitacan...tu je na 100%.

Ako nastavi u ovom ritmu, bit cu zadovoljan, ali ovo prije muka ziva za igraca sa takvim statsima.
Za razliku od njega, mali sbc Rashford je ziva osica. Njemu sam nakacio sniper karticu, prem preporuci jednog mestra i kartica kida.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 19:40 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
IDMM kaže...

Moze li se igrat s xbox controlerom na PS4? Naucio sam na xbox-ov pa mi ovi od PS4 ne lezi bas u ruci.  Je li neko pokusa?

Može ali moraš nabaviti neki adapter. Baci u google pa pogledaj o čemu se radi. Nisam istraživao jer sam naučio na PS gamepad 

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
IDMM kaže...

Može ali moraš nabaviti neki adapter. Baci u google pa pogledaj o čemu se radi. Nisam istraživao jer sam naučio na PS gamepad 

Kupit cu ovo pa sta bude jer ne mogu igrat na PS gamepad. Nada sam se da je neko vec isproba.

http://www.ebay.com/itm/CronusMAX-Plus-for-PS4-PS3-Xbox-One-360-USB-Sound-Card-Bluetooth-4-0-Adapter-/161351989514?hash=item259153f90a:g:8DkAAOSwsW9YypmX

13 godina
CroatianRacer kaže...

ima li zainteresiranih koji bi igrali pro clubs? PS4

Ima. Cofinho92. Dodaj me.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Premium Torres je mala maca za POTM Sona (89) koji je onako za usporedbu tigar. Zahvaljujući Sonu i Agueru, uhvatio sam željenih 18 pobjeda, a da se pitalo Torresa, mogla je WL  trajati do slijedećeg petka, a ja se ne bi odvojio od sliver rank.

U početku sam igrao sa njim, a da nije imao full individualni chem (8), ali kasnije sam se potrudio da mu osiguram ugođaj i dignem navedeni chem. na 10, na način što sam u klub doveo Griezmann-a, ali ni to nije pomoglo. Stvarno mi ne ide u glavu da Son sa individualnim chem. 7 zabija kao lud, a ovaj se na full chem. muči i iima učinak kao neki osrednji NIF gold napadač? Na trenutak bljesene i ja se ponadam da nisam bacio 100k, a onda promaši nemoguće za karticu sa ovakvim statsima.

Drago mi je ako su drugi zadovoljni, ali ja sam se evo 3. put opekao sa Torresom. 1. put sa IF karticom. 2. put sa FUT B-day karticom koju sam platio 289k i kako stvari stoje i 3. put sa napucanom premium karticom. Jbg., povratka nema i igrat mi je sa njim još nepuna 2 mjeseca i nadati se da će ipak proraditi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 8:40 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Složio TOTS SBC i izvukao Herreru 90, nije loše :D

I sad složio renata sancheza za futties, valda će osvojiti

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 10:09 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Ja uvijek slažem futties karticu s najvišom ocjenom jer sve tri koštaju isto. Onda je bolje uzeti onu s najvećom ocjenom jer je poslije lakše složiti nadograđenu karticu. Ionako moj glas neće presuditi

8 godina
FIFA 17

U seasonu igram sa četiri kluba: United, Monaco, Ajax i Tottenham. Tjedan dana mi je trebalo da dođem iz lige 8 u ligu 2, s time što nijednom nisam ispao i u pet sezona sam osvojio pehar. Igram baš lijepo, guštam, igrači se fino ubacuju iza protivničih linija, potezići, ovo-ono. Uglavnom, zabava.

U međuvremenu FUT nisam ni pogledao. Imam solidu PL momčad sa gold igračima bez nekih perverznih kartica. Ponukan uspjehom u sezoni odlučim se vratiti FUT-u. Trenutno sam u četvrtoj ligi. Odigram četiri utakmice. Sve četiri izgubim. K'o da prvi puta igram. Igrači trče po terenu k'o ovce, igrači tromi, delay u komandama...

Koja je poanta ovog post-a? Nema je. Osim što sam morao negdje ovo napisati. Šteta, baš šteta. EA ima u rukama takav potencijal u vidu FUT-a, a tako ga šlampavo rade.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Odlično si prošao...Mene zapao Bruma iz Galate...,puuuuu!

Mislim da sam ovdje među najvećim manijacima ako ne i najveći, kada je u pitanju broj odigranih online tekmi u FUT-u, ali svejedno nikad ništa vrijedno nisam dobio, a otvorio sam mnogo packova. Sreća me nije mazila ni u mjesečnim nagradama, jer uvjek bi dobio nekoga tko bi skupljao prašinu. Da ne bude sve tako crno, sav taj "šut" mi je dobro došao za ove sbc-ove na kraju sezone.

Jedini izuzetak je tots Keane, kojeg sam izvukao za vrijeme PL tots, dok su trajali oni ponavljajući sbc-ovi i gdje po meni bio red da svatko izvuče jednog tots igrača. Tu karticu koristim i dan danas, iako je vjerovatno najmanje atraktivna od svih tots kartica iz PL, ali svjedno sam bio i  više nego zadovoljan.

17 godina
Vandit kaže...

Koja je poanta ovog post-a? Nema je. Osim što sam morao negdje ovo napisati. Šteta, baš šteta. EA ima u rukama takav potencijal u vidu FUT-a, a tako ga šlampavo rade.

Kako rade šlampavo kada na fifa poinsima zarade više nego od prodaje same igre a na igri zarađuju najviše u industriji? Baš suprotno, rade genijalan posao koji svaku godinu donosi sve veću i veću zaradu. Uzmi samo da igru kupi 17 milijuna ljudi po prosječnoj cijeni od 60 eura, pa plus toga u prosjeku igrač ostavi više novca na pointsima nego što je platio samu igru. Njima sve štima. Igra je prilagođena svima a cilj joj je što više igrača, pritom ne nužno zadovoljnih igrača jer svi ne mogu biti zadovoljni.

Mora im se priznati da igru drže živom tijekom cijele godine. Evo, još uvijek nekaj slažemo, kombiniramo, čekamo nove futtiese i sbc. To nije šlampavo već pomno planirano kako bi što duže igra bila živa a zarada kontinuirana. Naravno da igračima sve to nije dovoljno. Bitam im je i gameplay. Stoga nam ostaju ovakva mjesta da izrazimo svoje frustracije svaku godinu iznova glede gameplaya koji je napravljen kako bi udovoljio svima. I bez obzira na sve, opet svi jedva čekamo fifu 18 i sve ide ispočetka..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 13:00 (movie).
13 godina
FIFA 17

Neki dan sam gledao onog jubitubera AAskillz i kaže on da je uložio u account 10.000 $

Dobro, to mu je posao i on od toga živi pa razumijem.

Ali vjerujem da ima likova koji utuku lijepu lovu u pointse samo iz hobija.

Ja sam lani kupio pointse za 16€ kad su bili TOTS-i, ali ove godine sam odlučio bez dodatnih ulaganja.

Sve što sam zaradio je bilo trade, SBC i od igranja, tj. nagrada u vikend ligi i FUT-u.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice