FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
FIFA 17

Slažem se ja s tobom. Što se tiče njihovih dioničara oni rade fantastičan posao. Cijena FIFA je eye candy samo takav. I još kada počnu sa marketinog prije izlaska igre čak i meni počne srce brže kucati iako inače nisam marketinški povodljiv.

Šlampavost se odnosi na silne gamplay nelogičnosti koje su ovdje nebrojeno puta opjevane. Nekada se zamislim kako bi prošao neki FPS da ima takve gamplay oscilacije; da igra odluči kako odjednom nešto nije headshot, ili da ti brzo trčanje pet minuta više nije brzo trčanje; a oko tebe svi brzo trče. Igra bi bila popljuvana na široko. Ali ovdje se sve to može prodavati pod "nogomet".

Meni je samo fascinanta drastična razlika u gamplayu između FUT-a i seasona.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Njima te slampovosti prolaze jer postoje samo dvije nogometne simulacije dok kod fps to nikad ne bi moglo proci jer imas hrpu fps-a na trzistu pa time gameplay mora biti kvalitetniji.

Kupio sam 90rating Costu imao sam cijelo vrijeme obicnog 86 rating Costu koji mi je bio odlican pa sam si mislio idem uzet inform bit ce sigurno bolji. Najveca greska koju sam napravio tri utakmice sam odigrao snjime nema gola,nigdje ga nema po terenu a i promasio je tri puta jedan  na jedan sto se nikad nije desilo sa obicnom karticom.Jedino u fifi slabija kartica moze biti jaca od jace kartice. Sad se nadam da cu moci prodat karticu po priblizno istoj cijeni da ne budem u minusu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
Vandit kaže....

Meni je samo fascinanta drastična razlika u gamplayu između FUT-a i seasona.

Pa ja ću biti iskren pa reći da ne vidim neku razliku. Svi kretenizmi koji mi se događaju u futu, događaju mi se i u seasonu? Nisam ga puno igrao ali meni je sve to ista kita. Sve ovisi o danu i vremenu, ništa o meni...

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Koji je futties izabran, renato sanches ili dembele ? I kako to onda ide, upgrade postojeće kartice ili slaganje novog SBC-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Koji je futties izabran, renato sanches ili dembele ? I kako to onda ide, upgrade postojeće kartice ili slaganje novog SBC-a ?

Znat će se danas poslije 19 sati. Slaže se novi sbc s nekim zahtjevima.

17 godina
FIFA 17

Nisam se nadao dembeleu. Sada ne znam da li da ga slažem ili ne. Imam 11 igrača za njega. Sljedeći tjedan nema ništa interesantnog za mene a pitanje je kaj bu zadnja dva tjedna. Pa neće od 11 igrača biti 10 iz BPL. Nisam pametan. Ne treba mi, ne sviđa mi se, ne znam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Osvojio sam onaj turnir i dobio sam Nianga mislim da je to najgore sto se moze dobit.Sto ste vi dobili?

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Osvojio sam onaj turnir i dobio sam Nianga mislim da je to najgore sto se moze dobit.Sto ste vi dobili?

Ja sam dobio Deulofeu-a (Milan) i bilo mi je žao što sam se zamarao oko turnira, jer bolje da sam dovršio online div i zaradio 11k. Svaki pu znam da ću dobiti govno, ali uvijek nekako tinja nada da će i mene jednom EA počastiti.

Prezadnji put kada je nagrada bila TOTKS kartica, dobijem Cabrala, za kojeg je čulo možda 5 kolega sa foruma koji aktivno igraju fifu.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 12:12 (TheMaverick).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Do kad traje taj turnir i što se dobije za nagradu ? Online ili single player ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
CrazyMan kaže...

Vec je prosao taj turnir.Imas svaki pon i uto turnir u kojem mozez dobit otw,scream ili team of the tournament karticu. Nekako si razmisljam da je dobro to sto postoje cheateri na PC-u jer je market premali i da nema njih bio bi jos manje jer bi bilo manje coinsta time i manje igraca. Otkad su dosle ove futties kartice cijene su se skroz povisile tako jako da se uopce ne isplati nikakav futties gradit 85,86 igraci sada kostaju vise od 40k.Diego Costa 86 prije je kostao 18k sada kosta 50k,David Silva je kostao 21k sad kosta 60k. Oni bi taj sbc trebali podijelit od konzola umjesto da ti treba 85 ovr tim za slozit Dembelea trebali bi stavit 84 jer nisu cijene svugdje iste ja da sad idem taj futties radit potrosio bi nekih 250k na to a za te coinste si mogu uzet boljeg igraca.Bas me zanima koliko ce ljudi uzet fifu18 za PC i kako ce tamo market izgledat

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Mislim da je prošla baka sa kolačima. Inače, to su ti one kvalifikacije za WL u vidu turnira, a nagrada za ovaj zadnji turnir bila je OTW kartica. U zadnje vrijeme stalno imaš obećavajuću nagradu u vidu specijalne kartice, ali iz mog iskustva treba imati hebenu sreću za jokerski kez na kraju, jer svaki put dobijem govno, a osvojio sam skoro sve u kojim su davali potencijalno izdašnu nagradu u vidu specijalne kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 14:38 (TheMaverick).
14 godina
Uzeo bih za ps4 fifu 17 pa zanima ima li novih transfera? Odrađuju li to svako toliko ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
mariclius kaže...
Uzeo bih za ps4 fifu 17 pa zanima ima li novih transfera? Odrađuju li to svako toliko ili?

Obavljaju redovno transfere, mislim da je bolje da pricekas dok ne izadje fifa 18 jer su rekli da je ovo zadnji mjesec za vikend ligu

14 godina
Ma ipak sam uzeo. Kupio sam dosta igri, ali dugo mi je dva mjeseca bez nogometa. Svaka čast svim igrama, ali nogomet mi je ipak zakon:) Evo skida se. Lp
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Odigram sbc tots i dobijem jebenog cotu, meksičkog golmana..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Ja sam dobio nekog CB 87 rating iz turske lige a prosli tjedan sam dobio lensa 87 koji je takodjer iz turske lige hahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

dali je taj sbc chemistry is the key tradeable,neda mi se slagat ako nije,ako dobijem neko sranje da barem tu karticu prodam na marketu

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Nije tradable ali ako planiras radit neki sbc dobro ti dodje tots kartica a jako je jeftin sbc ja sam potrosio nekih 10k slozio sam fenerbache u klubu sam imao dva igraca

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Odigram sbc tots i dobijem jebenog cotu, meksičkog golmana..

Ni mene nije zaobišlo shranje...Dobio Van Damme-a iz MLS. Možda bude dobar za makljažu, kad zagusti na terenu...

Pa dokle više EA napačeni....puuuu!

Neki dan igram igram protiv nekog lucky boya, koji u momčadi ima cvenog tots Kantea, Alli-a i Alonsa, dok su mu ostale kartice bile također bijesne. Bilo je gusto ali sam ga pobjedio sa duplo slabijom momčadi. Na karaju sam se pitao, gdje se to on pretplatio pa ga zasipaju tako dobrim nagradama od WL?

Mislim, kada bi ja dobio tots Kante-A kao nagradu od wl, da bi mi sutra dan zaribao ps4 ili bi nastupio neki drugi klinac, pa da ne mogu više igrrati.

BTW., dofurao sam SBC Bellerina za 80k , koji mi je onako bio želja i jedva sam čekao taj sbc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 7:43 (TheMaverick).
14 godina
Nema novih transfera barem ne za ofline igranje ili ja ne znam skinuti kako treba. Ne bi me čudilo da nema.
13 godina
FIFA 17

Ja dobio nekog Buonanotea iz argentinske lige u SBC-u.

Aj, makar je 89 rated pa ga mogu utopit u drugi SBC.

Nego, složio sam sve za Davida Luiza, ali ga nisam još uzeo.

Ne znam što ću s njim jer ne igram s BPL-om.

Da li ga je netko probao?

Ako je zvjer onda bi ga uzeo pa neki hibrid možda napravio oko njega?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

CDM Luiza nisam probao ali mi je uvijek jako teško igrati protiv njega.

Ja se nećkam napraviti ga ili ne, imam njegov TOTS koji mi je najbolji CB u igri, a u sredini bi trebao zamijeniti nekoga od: plavog Eriksena, plavog Kantea ili otw Pogbu.

9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja dobio nekog Buonanotea iz argentinske lige u SBC-u.

Aj, makar je 89 rated pa ga mogu utopit u drugi SBC.

Nego, složio sam sve za Davida Luiza, ali ga nisam još uzeo.

Ne znam što ću s njim jer ne igram s BPL-om.

Da li ga je netko probao?

Ako je zvjer onda bi ga uzeo pa neki hibrid možda napravio oko njega?

Sjećam se da  sam jednom imao priliku igrati protiv lika koji ga je imao u momčadi. Stalno mi je visio za vratom i sa njim zabio jedan long shot. Onako na prvu, ispada da je zvijer i kartica za poželiti.

Meni bi sjeo kao budali šamar, ali na izdisaju sam što se tiče coinsa. Morao bi prodati dva kapitalca (Aguera i Mkhitaryana), a to mi se neda jer su mi ključni igrači. Umjesto njega rješit ću Vidala, jer mi je jeftiniji i kompletniji igrač za ono što meni treba, + našao sam načina da ga ukolpim u momčad u kojoj mi igraju Premium Torres i Alonso iz najboljih dana.

BTW., jučer odlučim provjeriti učinak Torresa, kad ono 24 gola u 25 odigranih tekmi. Bio sam u čudu i mislio da je neka greška...Prije neki dan sam kukao ovdje o njegovoj kartici te iskazao nezadovoljstvo, a ispada da kartica odrađuje posao. Izgleda da i mene nosa ova ekstremna vrućina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 9:27 (TheMaverick).
13 godina
FIFA 17

Ne znam, nemam coinsa puno da kupujem igrače koji mi trebaju, a od ovih koje imam u klubu teško mogu složiti nešto sa full chemom.

Na brzaka sam nešto složio.... razmislit ću još, imam još par dana.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bStD5R7EnMEwz:FFA17PCC

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Skoro pa sam rješio i SBC Vidala...Nedostaje mi samo obična kartica  Diega Coste, a to ću do večeras rješiti, jer dolazi nagrada od WL. Nikad ne bi rekao da ću od otpada u klubu izvuči i ovaj sbc. Iskopao sam 2 IF silver igrača , te ubacio ovu dvojicu tots igrača koje sam dobio i sve se posložilo u milimetar. Kada sve zbrojim i oduzmem, Vidal će me koštati 37k, što i nije neka lova za navedenu karticu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 12:08 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

I ja ga mogu rjesiti odmah, moram zrtvovati IF nacha koji mi je na LB, i isto imam dvojicu plavih za koje nikad nisam cuo sto su mi uletili u ovim SBC-ima.

Jos nisam na cisto dal da kliknem ili ne :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Nema novih transfera barem ne za ofline igranje ili ja ne znam skinuti kako treba. Ne bi me čudilo da nema.

Mislim da su zadnji transferi odrađeni samo za fut.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kada večeras stigne Vidal, ekipa će mi za wl izgledati ovako (skupa sa zamjenama i rezervama):

http://www.futhead.com/17/squads/7560323/

Coman je tu zbog chem., jer ta pozicija rezervirana je za Martiala, koji mi je odličan.

Druga varijanta momčadi mi izgleda ovako:

http://www.futhead.com/17/squads/7560368/

To je to za ovu sezonu, jer love više nemam, a  niti ambicije za novim karticama. Ovo što imam mi ulijeva povjerenje i spremni smo se obračunati sa bilo kim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 13:07 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
11 godina
TheMaverick kaže...

Kada večeras stigne Vidal, ekipa će mi za wl izgledati ovako (skupa sa zamjenama i rezervama):

http://www.futhead.com/17/squads/7560323/

Coman je tu zbog chem., jer ta pozicija rezervirana je za Martiala, koji mi je odličan.

Druga varijanta momčadi mi izgleda ovako:

http://www.futhead.com/17/squads/7560368/

To je to za ovu sezonu, jer love više nemam, a  niti ambicije za novim karticama. Ovo što imam mi ulijeva povjerenje i spremni smo se obračunati sa bilo kim.

Kakav je ovaj Keane,ja inace volim imat CB koji ima workrate m/h ili l/h pa mi ovaj m/m ne ulijeva povjerenje bas neko.

17 godina
TheMaverick kaže...

BTW., dofurao sam SBC Bellerina za 80k , koji mi je onako bio želja i jedva sam čekao taj sbc.

Sve sam posložio za sbc bellerina. Mene bi koštao oko 40k coinsa. No nisam na čisto uzeti ga ili ne? Više coinsa nemam tako da moram dobro razmisliti što napraviti. Pričekat ću sutrašnju novu ponudu za futties. Ne treba mi bellerin, no ne treba mi ništa. Uzeo bih ga jer bih složio jedne engleze samo od sbc i futties kartica. Sad mi žao što sam propustio shawa. Kopka me je li moguće da se bellerin pojavi na rb u futties momčadi? Do srijede je sbc pa ću još razmisliti. Nego, onako na prvu, kakva je kartica? Zadovoljan?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice