Pozdrav,
Nije me dugo bilo,ali mi trenutno stvarno treba pomoć jer se pripremam za vikend ligu.
Trebao bi pomoć da se ova momcad dovrsi.
Nikada nisam kužio čemu nepovratno trošenje coinsa za jednu poziciju iz iste lige? OK, ako si to napravio ovih dana kada su ti sbc višestruko jeftiniji ali prije... Imaš dva top igrača na ST poziciji i ja bih igru počeo od njih graditi. Šteta da ne koristiš obojcu. Najjednostavnije ih je uklopiti u neki 4-4-2 hybrid a možeš probati i s nekom drugom formacijom. Dakle, ja bih išao na hybrid engleza i španjolaca. Gledam, radio si sbc iz četiri lige? Po meni nepotrebno jer ih ne možeš sve koristiti a trošiš coinse. Ja igram s englezima i nijemcima i radio sam sbc samo za te dvije lige. Mogu koristiti sve igrače bilo da slažem svaku ligu posebno ili da radim neki hybrid od te dvije lige. Ja bih napravio ovako nešto. Kada krene tekma možeš mijenjati formaciju u neku drugu ali meni za pass igru i dva ovako jaka ST ova formacija jako odgovara. Uz sve, uvijek možeš napraviti par dobrih izmjena s obzirom na fond igrača koje imaš. Nova igra izlazi za dva mjeseca i čemu čuvanje coinsa. Messi je već sada ispod 400k na PS4.
Hvala,izgradio sam momcad ali ovo stvarno izgleda jako zabavna momcad,kada prodam ove igrace koje sam sada kupio definitivno cu si izgraditi ovu.
Fernandinho je tek tako ovdje jer se nadam da se vrati SBC David Luiz danas i već imam sve spremno za njega.
U utakmici promjenim Radju i El Sharawya.