FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
L1nNk kaže...

Kompletirana momcad ^^ Iduca opcija uzeti FIFU 14 :D

Ovo je FIFA World, ne znam kolko ti se sad isplati kupovati 14-ku.

You better run, you better take cover!
12 godina
neaktivan
Jest ovo je FIFA World, definitivno jedna od rijetkih FTP igara s kojom ako znas kako je igrati i na koji nacin skupljati novce nema prepreka da ce igraci koji daju stvarni novac biti nadmocniji od tebe. ha nznam ili cekati FIFU 15.
15 godina
FIFA 14

Mnoooogo su popravili igru u odnosu na prosli mjesec npr, i stvarno se moze mnogo toga dobrog napraviti.

Ovo je moj BPL sastav, mada ja imam jos 4-5 sastava, sve lige petice, francuze i brazilce :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
rookica19 kaže...

prije san mislija da si samo naporan, sad svacan da bi se i ja ruga

Nemoj misliti, znaš kako će to onda završiti... no dobro, nešto pozitivno i iz ove prepiske. Sama su se otkrila dva genijalca koja cijelo vrijeme lupetaju svašta a uglavnom TD na svaki post..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

slozio sam si odlicnu Bundesleague momcad uz par vasih savjeta a i nesto mog znanja ;)

http://www.futhead.com/14/squads/11844656/

prvu utakmicu s njima odma sam dobio nekog tipa sa par tif igraca, mijesano bpl/serie a i razbio sam ga 6:1...
najbolje ocjene su mi dobili mandzo i perisic (9,7)

mandzo 4 asistencije i 2 pogotka a perisic 2 asistencije i pogodak
draxler me ugodno iznenadio, jak u duelu, odlican sut i ima ga svugdje po terenu

a martinez i gustavo su mi odlicna kombinacija jer martinez mi ide u napad dok gustavo vise i odlicno odraduje obrambeni dio i to mi je dosad najbolji CDM par s kojim sam igrao

nebi bilo lose nabaviti tots mandza pa me zanima da li mislite da ce mu cijena past?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
rookica19 kaže...

prije san mislija da si samo naporan, sad svacan da bi se i ja ruga

Nemoj misliti, znaš kako će to onda završiti... no dobro, nešto pozitivno i iz ove prepiske. Sama su se otkrila dva genijalca koja cijelo vrijeme lupetaju svašta a uglavnom TD na svaki post..

Ja se nikad nisam ni krio da ti davam TD {#}

15 godina
FIFA 14

Cuo sam da je TOTS Ibra isti TOTY samo za manje para.. i napokon http://prntscr.com/3k10sn

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ima li ikakve naznake da ce proradit ovaj web app.. meni neradi vec mjesec ipo.. ovo je debilizam vise

i hoce li bit ikakvi free packovi za ovo sto nam rade

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Igra li tko karijeru s igracem?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ako se sve najave pokažu točnima, sljedeće izdanje futa s englezima moglo bi biti još spektakularnije. Kako sada stvari stoje u BPL sljedeću sezonu možemo očekivati mandžukića, costu, kroosa, hummelsa, reusa, cavania...a sve se glasnije priča da bi i hulk mogao završiti na otoku..

S druge strane izvjesno je da ćemo ostati bez luiza, etooa, vidića... a navodno i aguero je na izlaznim vratima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako se sve najave pokažu točnima, sljedeće izdanje futa s englezima moglo bi biti još spektakularnije. Kako sada stvari stoje u BPL sljedeću sezonu možemo očekivati mandžukića, costu, kroosa, hummelsa, reusa, cavania...a sve se glasnije priča da bi i hulk mogao završiti na otoku..

S druge strane izvjesno je da ćemo ostati bez luiza, etooa, vidića... a navodno i aguero je na izlaznim vratima...

A prica se i da luiz skoro pa sigurno ide u barcu i treba se pripremiti gledati njega i ramosa svaku drugu utakmicu :/

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ljeto ce biti uzbudljivo,jer United ce biti glavni sto se tice transfera..Costa isto na otok..p.s. Emenike se vracaaaa :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
Mic_zap kaže...

A prica se i da luiz skoro pa sigurno ide u barcu i treba se pripremiti gledati njega i ramosa svaku drugu utakmicu :/

Navodno luiz ide u bayern a mandžo plus 15 milja u suprotnom smjeru..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

kroos u manchu stize... + mozda hummels strootman... bice tu svasta 

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

jos gore,bit ce superlink sa danteom i jaki link sa santanom hahah

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Kroos nema sanse, Reus je i sam potvrdio da neide nigdje... a Hummels je zaludjen BVBom i takodjer nece ici nigdje, a kamoli u propali Yawn.

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Aguero je potpisao do 2017 tako da i od toga ništa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 1:07 (Tommy_123).
17 godina
Tommy_123 kaže...

Aguero je potpisao do 2017 tako da i od toga ništa.

Ni prvi ni zadnji koji je potpisao a nakon toga otišao za veću oštetu...

11 godina
neaktivan
CroChef kaže...
movie kaže...

Kroos nema sanse, Reus je i sam potvrdio da neide nigdje... a Hummels je zaludjen BVBom i takodjer nece ici nigdje, a kamoli u propali Yawn.

mislim da je bas kroos najizgledniji da odlazi, ugovor mu istice 2015., ukoliko ga ne produzi ovo ljeto bayern ce vjerojatno gledat da ga prodaju jer takvog igraca sigurno nece besplatno pustiti...
reus je rekao da ostaje u dortmundu ali nikad neznas, i cr7 je to izjavio ljeto prije nego je presao u real, ako dode neka dobra ponuda, mozda je nece moci odbiti
mene iskreno zanima sto ce biti s rakiticem i kovacicem koji su povezani s toliko klubova, i koja bi im ocjena mogla biti u fifi 15

12 godina
neaktivan
bRNZ_CRO kaže...
CroChef kaže...
movie kaže...

mislim da je bas kroos najizgledniji da odlazi, ugovor mu istice 2015., ukoliko ga ne produzi ovo ljeto bayern ce vjerojatno gledat da ga prodaju jer takvog igraca sigurno nece besplatno pustiti...
reus je rekao da ostaje u dortmundu ali nikad neznas, i cr7 je to izjavio ljeto prije nego je presao u real, ako dode neka dobra ponuda, mozda je nece moci odbiti
mene iskreno zanima sto ce biti s rakiticem i kovacicem koji su povezani s toliko klubova, i koja bi im ocjena mogla biti u fifi 15

ja se bojim za kovacica jer ove godine slabo igra zbog onog njihovog trenera i to je tuzno mislim da ga nece ni silverom napraviti nego 75 non rare,a rakitic bi mogao bez problema skociti na 84,a ako pređe u real mogao bi jos i vise,to se sada moze samo predpostavljati,npr neymaru je ocijena bila spustena za jedan a odigrao prosle godine najbolju sezonu do sada.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

miljun coinsa prodajem za 100 kn. moze i 500k za 50 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 16:34 (orim0909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ekipice koju sam si složio, i zadovoljan sam, jedino LM skupljam za lavezija, polako ce i on doci, za sada imam jako dobre rezultate s ovom ekipom, bio sam skeptican kad sam kupovao mottu , ali covijek se pokazao kao zvijer, jos kad mu stavim shadow chem style, da dobije malo brzine bit ce jos i bolji :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Evo ekipice koju sam si složio, i zadovoljan sam, jedino LM skupljam za lavezija, polako ce i on doci, za sada imam jako dobre rezultate s ovom ekipom, bio sam skeptican kad sam kupovao mottu , ali covijek se pokazao kao zvijer, jos kad mu stavim shadow chem style, da dobije malo brzine bit ce jos i bolji :D 

Ako ti ja Motta ovako dobar,nemoj mu nista mijenjati..uzmi Lacazzetea umjesto berbatova..Berbatov je trom i ima Low Low work rate

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
CroatianRacer kaže...

Ako ti ja Motta ovako dobar,nemoj mu nista mijenjati..uzmi Lacazzetea umjesto berbatova..Berbatov je trom i ima Low Low work rate

Ma odlican je motta, a Berbatov- znam da je low low i da je trom, ali covijek trpa ko lud haha malo me iznervira sto nije ni tu ni tamo al kad je u 100% sansi za gol, onda je to gol i amen.

11 godina
Mic_zap kaže...
movie kaže...

kako ce luiz u barcu a barci zabranjeni sljedeca 2 transfera

15 godina
neaktivan
The_K kaže...
Mic_zap kaže...
movie kaže...

kako ce luiz u barcu a barci zabranjeni sljedeca 2 transfera

kasnis 2 mjeseca

17 godina
FIFA 14

Ne znam jesu li me razmazili ovi tots englezi ali neke tots nijemce koje imam sasvim su me razočarali. Primjerice CB toprak i sokratis za razliku od cahilla i kompanya rijetko dobijaju duel u zraku a s njima nisam još zabio gol glavom nakon prekida u dvadesetak utakmica? Neke tekme igram s boatengom i danteom koji redovito zabijaju.

Ova dvojca totsa nema šanse da zabiju ili da u zraku odnesu čistu loptu. Mandžukić me isto razočarao. Kad igra kao usamljeni napadač nula bodova. U paru s još jednim napadačem solidan, ali samo solidan.. Kroosa imam tek par tekmi i ništa nije bolji od nif kartice. IF Hunt je za njega drugi svijet a o draxleru da ne govorim.. jedino me nije razočarao Leno.

Odličan golman, možda i najbolji u bundesligi. Sviđa mi se kako izlazi na centaršut i igra jedan na jedan.. Dostojan konkurent Neueru koji mi je bio najbolji golman u igri do izlaska tots Čecha..

Kad sve zavrtim, mislim da su ove godine englezi bez premca. Imaju najboljeg golmana u igri, najbolje obrambene igrače, vezne, napadače, sve..

Hazard, Suarez, Rooney, Kompany, Čech, kakve kartice, bez konkurencije..

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 14

interesantan gol

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Your Account has been locked. Zna li itko kako ovaj problem rijesiti ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
L1nNk kaže...

Your Account has been locked. Zna li itko kako ovaj problem rijesiti ?? 

Vratis account onome ko zna svoj SQ... nista drugo.

@movie - ne znam kako ne mozes zabiti Sokratisom gol glavom 90-90 heading i heading acc... Ja svaki korner samo gadam njega ili mandzukica i tu nema da fula. Ako netko hoce po jeftinoj cijeni coinse, neka mi se javi...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 22:06 (SimeKZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice