FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
movie kaže...

edit: evo i par novih fotki iz igre  http://news.futhead.com/posts/fifa-14/25167-fifa-14-new-screens

i

Lijepo je vidjeti sto vise skeniranih faca...ako cemo vec dobiti poluproizvod neka se bar potrude oko nekih manjih detalja...btw El Shaarawy i Niang kao preslikani iz stvarnosti a nazire se da su sredili i Nocerina {#}

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 14:58 (KODAK17).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Jesu te slike next gen ili ne?

Da budem iskren face super izgledaju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Dok EA Sports ne poradi na promociji manuala, ili bar ubijanju ovog presmiješnog assisteda (Fifa 10 ima taman assisted) to se neće moći zvati simulacijom. Fut treba dobiti manual opciju. Smanjiti utjecaj pacea u potpunosti, i dalje ne vidim zašto bi se ubila čar kad bi utakmice mogle završavati rezultatima poput 0:0, 1:2, 1:0 i sl? Nije li to bit nogometa? Napetost i veselje kad i ako padne pogodak?

Tragikomično je da u 2013. mi nemamo normalan nogomet za odigrati. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

nije next-gen, piše u tom tekstu da su slike sa trenutne generacije konzola.

Vidim da su Neymara popravili, El Shaarawya također. Ma i inače igrači koji su skenirani u FIFA-i izgledaju kao u stvarnosti, samo je problem što im je to zahtjevan proces pa ide malo sporije jer im je taj studio u Kanadi, a svaki igrač kojeg se želi skenirati mora doći kod njih u taj studio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne, nisu next gen fotke...

13 godina
neaktivan
meni se ovo svidja oko fut-a ...ali mi i dalje ne znamo kakv ce game play biti sto je po meni mnogo bintije nego ovo sminkanje....
15 godina
Fifa 14

eto super, znači opet arkada koja nema veze sa simulacijom..

boli ih briga sve dok se ljudi tako zaraze oni će šibati nastavke. Jer izgleda da je što arkadnije, to bolje i zabavnije ljudima, žalosno...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 17:21 (antimadridista).
Moj PC  
7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
zato ce ih pes 14 pojesti ove godine....
17 godina
Fifa 14

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

eto super, znači opet arkada koja nema veze sa simulacijom..

boli ih briga sve dok se ljudi tako zaraze oni će šibati nastavke. Jer izgleda da je što arkadnije, to bolje i zabavnije ljudima, žalosno...

Arturo Vidal opet sa generičkom facom. Ovo postaje i više no smiješno. Problem je sa Fifinim facama jer je editing community prilično nerazvijen i slab. Užas.

Što se tiče tvog komentara, s njim se slažem u potpunosti. Nažalost sačekati ćemo još koju godinu možda dok se ne nađe netko sa dovoljno muda da napravi realnu repliku nogometa. Ovu arkadu preskačem do daljnjega. 

Kupujem PS4, ali nekako sumnjam da ću izvodjiti išta i za next gen Fifu 14. Ako 15 bude napredovala dovoljno da ju nazovemo next gen onda ću izvodjiti parsto kuna. No to sam samo ja..

šumski put je bio ravan.
14 godina
Fifa 14

Odličan video.

Ukratko, lik kaže da će napraviti što je manje moguće, a da se opet igra proda.

Dio sa brzinom je najjači dio. Nećemo smanjiti brzinu igre i svi će i dalje moći šprintati 0/24, ali ćemo ubaciti protect the ball i to će riješiti sve probleme. Da, ljudi će sad masovno počet igrati na posjed iako će bezvezno šprintanje i dalje prolaziti, možeš mislit. Prošle godine su rekli identičnu stvar za precise dribling ili kak se već zvalo. Evo sad možete lako zadržavati loptu pa neće biti toliko šprintanja. Je, bome je to pomoglo. Precise dribling je bio više manje beskorisan i dogodilo mi se svakih deset tekmi da se sjetim: e već dugo nisam presajs driblao, pa sam lupio dva takva driblinga reda radi. Inovacija i pol...

EDIT: Pogledao sam sad i dio ovog što je movie stavio. Koji fejl majko moja. Umjesto da se pace nekako iskontrolira pa da nije nogomet na steroidima, oni su stavili boostere za pace koji će sve još više ubrzati. {#}   Sa strane profita vjerojatno dobar potez jer će sigurno prodavati posebne boostere sa još većim poboljšanjima. Jedva čekam da mi svi igrači imaju 99 pace...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 18:15 (Hexfire).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Odličan video.

Ukratko, lik kaže da će napraviti što je manje moguće, a da se opet igra proda.

Dio sa brzinom je najjači dio. Nećemo smanjiti brzinu igre i svi će i dalje moći šprintati 0/24, ali ćemo ubaciti protect the ball i to će riješiti sve probleme. Da, ljudi će sad masovno počet igrati na posjed iako će bezvezno šprintanje i dalje prolaziti, možeš mislit. Prošle godine su rekli identičnu stvar za precise dribling ili kak se već zvalo. Evo sad možete lako zadržavati loptu pa neće biti toliko šprintanja. Je, bome je to pomoglo. Precise dribling je bio više manje beskorisan i dogodilo mi se svakih deset tekmi da se sjetim: e već dugo nisam presajs driblao, pa sam lupio dva takva driblinga reda radi. Inovacija i pol...

EDIT: Pogledao sam sad i dio ovog što je movie stavio. Koji fejl majko moja. Umjesto da se pace nekako iskontrolira pa da nije nogomet na steroidima, oni su stavili boostere za pace koji će sve još više ubrzati. {#}   Sa strane profita vjerojatno dobar potez jer će sigurno prodavati posebne boostere sa još većim poboljšanjima. Jedva čekam da mi svi igrači imaju 99 pace...

MIslim da si krivo shvatio taj dio. Inače chemistry pojačava attribute, a ti ces ovdje samo odabrat određeni dio koji će ti se pojačat. neznam, možda sam u krivu, ali ja sam to tako shvatio :D 

14 godina
antiljano27 kaže...

ti ces ovdje samo odabrat određeni dio koji će ti se pojačat. 

Pa da... I pošto je pace jedino bitno u igri, svi će stavljat boostere sa paceom, čineći tako igru još bržom nego dosad. Svi će htjeti imati shadow booster.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Pa da... I pošto je pace jedino bitno u igri, svi će stavljat boostere sa paceom, čineći tako igru još bržom nego dosad. Svi će htjeti imati shadow booster.

Ne znam, bilo kakvo pumpanje kartice igrača mi je bezveze i nepotrebno. Treba pričekati pa vidjeti kako su to zamislili ali ne sviđa mi se mogučnost stvaranja supermana..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ali ako uzmemo jednog npr. aguera fife 13 i tog "napumpanog" aguera fife 14, taj aguero fife 14 ce biti samo bolji u tom jednom segmentu igre, dok ce u drugima bit slabiji. Chemistry dosadašnjih FUT momčadi je igraču napumpao sve attributse, a sada ce samo neke (i dalje moja pretpostavka) jer ovo sve drugo po meni nema smisla. Ti i sada mozes stavit attribute boost kad smo kod toga. 

3 1 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Neznam jel bilo, vidio sam link na njihovom fejsu..

http://www.easports.com/uk/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-ultimate-team-first-look?sf15236093=1

FALA BOGU mogu promjenit formaciju bez da potrosim 100k

• Formation and Morale cards have been removed from the game. 
  • You can now change formations whenever you want without having to sink coins in to formation cards to achieve full chemistry.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 20:53 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...

Ali ako uzmemo jednog npr. aguera fife 13 i tog "napumpanog" aguera fife 14, taj aguero fife 14 ce biti samo bolji u tom jednom segmentu igre, dok ce u drugima bit slabiji. Chemistry dosadašnjih FUT momčadi je igraču napumpao sve attributse, a sada ce samo neke (i dalje moja pretpostavka) jer ovo sve drugo po meni nema smisla. Ti i sada mozes stavit attribute boost kad smo kod toga. 

Pa možeš, ali rijetko kome se dalo gnjaviti i stavljat svakom igraču pojedinačno +10 all att prije svake tekme. Sad ćeš staviti booster i to je to. I još na to možeš lupiti 10 all ak baš hoćeš. Pa problem je što je taj jedan segment igre, pace, jedini segment koji je vrijedan spomena. Svatko će prije uzeti obrambenog sa 80 pace i 70 def nego sa obrnutom situacijom. 

Promjena formacije je dobrodošla jer će biti lakše eksperimentirati. Samo je sad pitanje kak će funkcionirati novi chemistry sustav. Dal će biti blaži od postojećeg ili još stroži. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 21:14 (Hexfire).
17 godina
Hexfire kaže...
a

Pa možeš, ali rijetko kome se dalo gnjaviti i stavljat svakom igraču pojedinačno +10 all att prije svake tekme. Sad ćeš staviti booster i to je to. I još na to možeš lupiti 10 all ak baš hoćeš. Pa problem je što je taj jedan segment igre, pace, jedini segment koji je vrijedan spomena. Svatko će prije uzeti obrambenog sa 80 pace i 70 def nego sa obrnutom situacijom. 

Promjena formacije je dobrodošla jer će biti lakše eksperimentirati. Samo je sad pitanje kak će funkcionirati novi chemistry sustav. Dal će biti blaži od postojećeg ili još stroži. 

Mislim da bu on bio sada ključ svega i još stroži te veća nauka... izgleda da će biti više mogućnosti težih za posložiti.  Trebat će pronaći balans između svega toga.. Jedno pumpaš, drugo prazniš.  Koliko dodati a da puno ne izgubiš kako na kemiji pojedinca tako i cijele momčadi.. a da ti momčad izgleda bolje..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 21:36 (movie).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ma svi će pumpat pace...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ma svi će pumpat pace...{#}

Hoće, samo pitanje je koliko će time dobiti i izgubiti.  Tko kaže da nisu s tim računali pa u tom slučaju postavili neku klopku?

12 godina
neaktivan
Ja bih volio da je tako, ali sumnjam, jer bi onda to takoder najavili, a i nema sanse jer je ionako znano da se FUT vise manje temelji na paceu, i sada ga samo pojacavaju
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ako bude jednako ko smeće fifa 13 neću kupovat....retardirana igrica...isto kao i pes...

2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Sjecam se vremena kada sam kao klinac navijao da FIFA uspije i namtne se kao ozbiljan konkurent PES-u koji je bio tata-mata...oni su se lagano dizali ali se nikad nisu rjesili (ili nisu htjeli) svog izvornog DNA = TRCI TRCI TRC---LUPI---GOOOL. U FIFI 12, 13 (a izgleda i u FIFI 14)  i dalje se osjeti taj isti DNA, uz sve ono sto ovu igru cini impresivnom. 

Umjesto da naprave nogometnu simulaciju u kojoj se osjeti dubina prostora...jednostavno da imas osjecaj kao da gledas Barcu na Camp Nou...Kada Xavi uputi dugu loptu prema Messi-u da mozes brojati u sekundama dok ona leti zrakom, o sutevima sam vec pisao...ali neee...vazniji su klinci koji uzivaju dok furaju tuning soccer...da FIFU rade Ameri (SAD) nebi se cudio ni najmanje, ali Kanadjani??? Njih sam uvjek smatrao kao vise kulturne i odmjerene...Jbt, daj te nam bar jedan mod u kojem mozemo uzivati i mi koji volimo NOGOMET.

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 11:29 (KODAK17).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

...da FIFU rade Ameri (SAD) nebi se cudio ni najmanje, ali Kanadjani??? Njih sam uvjek smatrao kao vise kulturne i odmjerene...

Kanađani i nogomet? Nešto sam propustio ovih godina?

14 godina
movie kaže...
KODAK17 kaže...

...da FIFU rade Ameri (SAD) nebi se cudio ni najmanje, ali Kanadjani??? Njih sam uvjek smatrao kao vise kulturne i odmjerene...

Nisi, samo što oni to zovu hokej. Zato su u FIFI golovi tako mali, a igrači okretni i brzi.

13 godina
movie kaže...
KODAK17 kaže...

vjerojatno je mislio da nisu tako nadobudni kao Ameri {#}

13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Nisi nista propustio :D mislio sam na to, sto toliko forsiraju turbo, pace, boost ...inace ove karakteristike krase njihove susjede 

"l'architetto"
17 godina
Fifa 14

Usporedba ocjena nekih igrača u futu u fifi 14 s prošlogodišnjom fifom.  Možemo vidjeti tko su dobitnici a tko gubitnici iako ovo nije finalna verzija, dobar je pokazatelj...

http://www.futhead.com/14/players/

FUT 14 Players and Chemistry Styles

http://news.futhead.com/site/25165-fut-14-players-and-chemistry-styles

Što reći na sve ovo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 13:46 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Usporedba ocjena nekih igrača u futu u fifi 14 s prošlogodišnjom fifom.  Možemo vidjeti tko su dobitnici a tko gubitnici iako ovo nije finalna verzija, dobar je pokazatelj...

http://www.futhead.com/14/players/

Ja sam jos skuzio

Shaqiri 78>80 nonrare

Alaba 77>81

Schweinsteiger 86>88

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice