Fifa 10

poruka: 185
|
čitano: 50.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 10
hrvatskafarkasevec kaže...

evo skinuo i pitam se koji je to k.... pa to je jos gore od 2009 mozda zato jer nisam dirao postavke al neznam 

kasnije cu dat jos slika i da prava verzija je od 5.5 gb a je ostecen rar broj 39 i morate skinut i rarfix

edit:ne prevario se to je bilo na full postavkama nista brisem a nisam ni jednu minutu odigro 

travnjak izgleda ko da florescentan bas se pitam dal svjetli po mraku evo nije vrjedno skidanja ,ako nista drugu nabit cu si ratio

edit2:nista od slika obrisana igra

BUAHAHAHAHA  na šta ovo liči...  STRAŠNO!    ja ovo shvaćam kao uvredu za cijelu PC gejmersku zajednicu Smijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
Fifa 10

Neznam zasto sam uopce isao to skidati,na kraju ispalo da uopce nisam trebao to skinuti ali neznam sto me navelo da to ucinim.

Steta potrosene struje Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Hmm... baš sad gledam ovu sliku koju je postavio hrvatskafarkasevec i razmišljam...

Da nema HUD-a rekao bih da je to neka niskobudžetna freeware igrica iz 2005.

Dao sam si malo truda pa maknuo HUD sa slike i stvarno izgleda kao neka niskobudžetna freeware igrica iz 2005.!

Nevjerojatna grafika koja obara s nogu... :-/ Nevjerojatna grafika koja obara s nogu... :-/
Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

pozz...neznam bas za minimalnu konfiguraciju fife 2010 ali jel postoji kakva sansa da na mojem laptopu(pod moj pc) proradi fifa 2010???

hvala......:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Hmm... baš sad gledam ovu sliku koju je postavio hrvatskafarkasevec i razmišljam...

Dao sam si malo truda pa maknuo HUD sa slike i stvarno izgleda kao neka niskobudžetna freeware igrica iz 2005.!

ček ova kao trava...  pa jesu oni normalni!?? jel ima tamo neki šef u EA games-u oči???  jel imaju oni neke testere?? kaj su developeri spaljeni već na zelenu boju pa ne kontaju da je fluorescentna??   a crte su vrh :D ko da si asfalt sa bijelom bojom za ceste pofarbo...

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
i_rambo_plache kaže...

ček ova kao trava...  pa jesu oni normalni!?? jel ima tamo neki šef u EA games-u oči???  jel imaju oni neke testere?? kaj su developeri spaljeni već na zelenu boju pa ne kontaju da je fluorescentna??   a crte su vrh :D ko da si asfalt sa bijelom bojom za ceste pofarbo...

po ovome sto cujem prelazim na pes!!!;)

17 godina
neaktivan
miro_xfx kaže...

pozz...neznam bas za minimalnu konfiguraciju fife 2010 ali jel postoji kakva sansa da na mojem laptopu(pod moj pc) proradi fifa 2010???

hvala......:)

radit će 100%

16 godina
neaktivan
Fifa 10

Igra će bit odlična ali ja sam ipak za pes. Namigiva

Neznam šta da napišem?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

Igra će bit odlična ali ja sam ipak za pes. Namigiva

wtf pa vec je dosla ona gore slika ko da je crtana paintom to ti je fifa finalna ak slucajno nisi primjetio (ne zamjeram nebi ni ja )

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
Fifa 10

Čitajući malo komentare, pročital sam da je verzija koju vi tolko kudite (zbog grafike) port PS2 verzije!

Dal je to točno ili nije, ne znam.

Fifa 10 izlazi 2.10. za PC.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Čitajući malo komentare, pročital sam da je verzija koju vi tolko kudite (zbog grafike) port PS2 verzije!

Dal je to točno ili nije, ne znam.

Fifa 10 izlazi 2.10. za PC.

nebi se cudio a kako je izgledao demo njega nisam igro....da gledo sam screenova sa dema i mora da je ovo ps2 verzija al nekuzim kak su uspeli to kad ima sve ko prava osim grafike

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 20:19 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

nebi se cudio a kako je izgledao demo njega nisam igro....da gledo sam screenova sa dema i mora da je ovo ps2 verzija al nekuzim kak su uspeli to kad ima sve ko prava osim grafike

Pa demo je izgledal odlično, jedina stvar po meni bolja od PES demoa je grafika Fifa demoa...

Ne znam kak to nisu i drugi niš komentirali.

Evo pokoji skrin iz demoa:

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pa demo je izgledal odlično, jedina stvar po meni bolja od PES demoa je grafika Fifa demoa...

Mi govorimo o grafici kada se baš igra (kamera kao u TV prijenosu), u replayu mogu oni stavit šta oće jer je to već pre-recorded....

A PC verzija FIFA-e se već godinama porta sa PS2 verzije, zato je XBOX360/PS3 verzija uvijek toliko bolja, a to je i razlog zašto prezirem FIFA-u na kompu.

17 godina
dado16 kaže...
fifa neradi na windowsu 7 da znate =)

Meni radi (Win 7 RC build 7100 32 bit)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Fifa 10

Armore, FIFA za PC se već dugoooooooooo godina porta sa PS2Namigiva Zato PES rulla!!!Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fifa 10

jel ima tko serial i crack. samo vas molim na pm

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Au, ne bi baš rekao da je bolja grafika od PES-a. No dobro, tebi je, meni nikako nije. Uostalom, nisi stavio nijednu in-game sliku. Replayi, korneri i gol-autovi izgledaju puno drugačije nego pravi in-game.

I ne vjerujem da je to port s PS2, pošto je očito da nitko nema original, a vani je razorova verzija od VIP usera (na TPB-u) pa pretpostavljam da je to real deal.

A FIFina crna točka nije samo grafika... Uostalom, zar ti ne izgleda onaj SS od hrvatskafarkasevca kao i demo?

EDIT: FIFA 10 je bolja od FIFe 09, ali je to toliko mala razlika da je skoro nebitno. Jedino što je igrica bolje optimizirana.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 0:17 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran
Fifa 10

evo dosla "working" verzija fife ima 7gb nisam skido niti necu mogu se strpit do pesa

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 1:50 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Da, PC verzija je užas i to je žalosno i još uvijek mi nije jasno zasto je problem xbox/ps3 verziju prebacit na PC.  Po prvih 10ak review-a Fifa 10 xbox/ps3 (a i po demou) može se reč da je to najbolji nogomet ikad napravljen. Možda ljudima sta nisu igrali fifu na xboxu zvuci nevjerojatno i smijesno da je fifa bolja od pesa trenutno, al istina je i to miljama. Znači ako ocete najbolji nogomet...trk u ducan po xbox/ps3 :)

Jedan od reviewa:

http://xbox360.ign.com/articles/102/1028164p1.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 2:46 (XXBic).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

Verzija za PC je stvarno loša al ipak će me držati do izlaska pes-a!

Jedino dobro kaj su napravili je Rooney, izgleda bolje nego na Next-Gen verziji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 12:41 (IN_trance001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

Meni je solidna fifa igracu je do pesa 10Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zato je pokusavam pokrenuti na RTM verziji Win7 i nisam je mogao pokrenuti, ali kako vidim FIFA po komentarima se nije promjenila na PC-u od 2007 godine, ali sam je testirao na novom laptopu i mogu priznati da je FIFA 2010 (aka FIFA 10) najtezi S.H.I.T ikad sto je EA Sports izvukao van na trziste. Ne mogu vjerovati sto su napravili od FIFE na PC-u.

I to je tako jadno od EA, dok su veci uhebali igru plus su jos napravili jedan PS2 port koji niti ne radi na najnovijem OS-u zvanom Win7. Too shame.

Anyway.
EA je otisao na konzole, to je istina. To je dokazano, izbacili su Tiger Woods sa PC-a, izbacili su HNL sa PC-a i od FIFE rade garbage samo takav. Mnogo mi je zao sto su Tiger Woodsa izbacili sa PC-a, naravno zna se zasto (zato sto konzole donose vise para), ostalo manje-vise je izgledalo crap. Isto tako ne mogu vjerovati, da sam nekad igrao FIFU 1998 (RTWC i World Cup verzije!) i do 2001 godine FIFA je rasturala na racunalima (svatko tko se sjeca Win98SE/Win2000 dana zna o cem' govorim ovdje!). Sada je to TOTALNO drugacije.
PES 2010 demo me totalno odusevio. Konami radi strasno dobar pos'o, ove godine kupujem PES 2010 (za PC!) iz inata EA Sportsu :] Samo me zanima dal' netko zna koja ce biti cijena i dal' ce PES 2010 uopce biti u Algoritmu?
Ako itko bude kupio FIFU 2010 za PC, onda mi je zao nj. novca. Ta igra ne vrijedi niti da je skinute ilegalno sa Interneta - ipak zao mi je bandwitha kojeg sam pocuclao upravo (nekih 7 GB-a) :\
EA Sportsu preporucujem neka bolje radi igre za Xbox360/PS3 i neka se ostavi totalno PC-a, jer kako vidim oni su totalno zanemarili PC verzije FIFE, steta - pogotovo kada vidim sto je bila FIFA prije 10tak godina na racunalima, jos dok je malo ljudi znalo sto je Playstation.
Jao meni - ovo je razocaranje godine.
PES ce na PC-u kako vidim jos mnogo dugo vladati, jer ce kako vidim EA (i EA Sports) i dalje stancati PS3/Xbox360 portove koji na PC-u izgledaju urnebesno zahtjevno i to sveukupno na racunalu izgleda prejadno portano. Vec vidim tehniku kapitalizma - sto se tice developinga zabavnog softvera (u ovom slucaju igara) na PC-u. Prvo se napravi baza za Xbox360/PS3/PS2 i onda se optimizira igra na PC i to tako jadno ispadne da to nije normalno. Ali najiskrenije PES serijal mi je jedini serijal kod kojeg sam ostao, manje-vise masa PC igara (koje su ionako 90% konzolaski portovi) nisu radjene na bazi kvalitete nego svake godine stancaju te serijale svake godine (kao da proizvode hranu a ne igre) i manje-vise dignu sistemske zahtjeve, a igre su manje-vise ciste nule. Svake godine ista prica. Ajd Konami me je uvijek impresionirao sto se tice PES serijala, stvarno rade odlican posao, cak bi se i usudio reci da su oni kojima bi dao pare.
Jedino kod PES-a je bila mana oduvijek online igranje jer cesto se vidjao lag - al i to se dalo rijesiti patchevima koje je Konami izbacivao (ima ih 3 koliko se sjecam za PES 2009, zadnja ver je 1.40).
I def. mogu zakljuciti da konzole ownaju PC sto se tice zabave, zao mi je zbog toga - pogotovo kada vidim sto je bila FIFA prije 10 god, te sto je danas. To je neusporedivo - malo sam otisao u offtopic ali ovo je istina.
Zivjeli i zivio PES 2010 (kojeg jedva cekam da dodje u nase trgovine!)

There's no place like (127.0.0.1) home. . .
16 godina
Fifa 10

Mene jedna stvar uzasno sprjecava da se zadrzim duze od sat vremena na FIFI je ta da igraci izgledaju kao lutke a to mi se nimalo ne svida.

Neznam kakvo je stanje na konzolama ali ovdje izgledaju ocajno kao iz proslog stoljeca.

Dok EA ne napravi postenu FIFU za PC necu niti jednu nadolazecu zaigrati

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

ja sam veliki fan pes-a i nisma igrao fifu na kompjuteru nego sam samo igro fifu 2000. na play station-u 1. mislim da se od 2000 nije puno promjenila. ove godine je pes totalno potukao fifu sad kada je pes dobio skoro sve licence. ovako losu grafiku nisam se nadao da cu vidjeti. razmisljo sam da ove godine kupim i fifu no totalno sam odustao. izgleda da taj novi engine o kojem se toliko puno pričalo da ce mozda i potuć pes da taj engine ama bas nista nevalja. ove godine je pes totalno nadmocniji a fifa je za ovu godinu se unistila.

nebih zelio da netko pomisli da samo pes hvalim a da po fifi pljujem jer volim pes. samo iznosim svoje misljenje i dojmove tako da nezelim poceti nikakvu raspravu zbog mojeg teksta 

odbrojavamo do 10.11.2009.

1 0 hvala 0
16 godina
Fifa 10

Da napomenem,los izgled likova mozete primjetiti i u ostalim igrama od EA-a.

Pogledajte samo Godfather 2,likovi izgledaju kao da su izasli iz FIFE Neodlučan

Kao da se u tim likovima krije neki igrac nogometa.

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Da napomenem,los izgled likova mozete primjetiti i u ostalim igrama od EA-a.

Pogledajte samo Godfather 2,likovi izgledaju kao da su izasli iz FIFE Neodlučan

Kao da se u tim likovima krije neki igrac nogometa.

bice isti engine koriste i te stvari. mislim da se ea neposveti bas igrama mislim neposveti se detaljima koji sigurno doprinose igrivosti i igri no ne svakoj igri naravno neke su im odlicne no fifu dosta zanemare. imaju dobre ideje,imaju licence no fali to nesto. nesto puno

odbrojavamo do 10.11.2009.
16 godina
neaktivan
Fifa 10

Samo da upitam 2 stvari pa da vidim dali se isplati igrati:

1)Mozeli se igrati na Win7

2)Da li je bolja od fife 2008

0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 10

Po mojem misljenju fifa je bila"igriva" do izlaska fife 08 a kasnije jedna gora od druge(moje misljenje bar na Pc,na konzolama nisam igrao).Probao sam jucer fifu 10 na pc izgleda ko "09 sa pachom od 200mb"(katastrofalno)sitne izmjene,i jos ocekuju da ce je netko kupiti,igra nije vrijedna ni piratiziranja...Šutim

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

Ja neigram te vrste igara,jedino sam igrao fifu 98 prije jedno 10 godina,probao sam 08 malo zato pitam,a to ja s prijateljima kad dodju opucam koju partiju i to je to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ga instaliram cijelu Fifu 2010 na komp! :D pa cemo da vidimo kakva je

Proud to be adicted to WoW
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice