Fifa 10

poruka: 185
|
čitano: 50.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
17 godina
Fifa 10

Baš gledam u tražilici da napišem nekaj o Fifi 10, kad ono, nema teme!

Znači, i ove godine pred nas dolazi novi nogometni naslov iz EA Sportsa, imena FIFA 10.

Najavljena su mnoga poboljšanja i novosti u dotičnoj verziji, kao i obično i kao što je za očekivati.

Isto je najavljeno i s protivničkog tabora, a zna se ko tamo stanuje - "svaki svog konja hvali" i to tak mora biti!

Demo verzija je pred nama, izlazi danas - ukoliko pogledate na brojač na njhovoj stranici (link je gore), primjetit ćete broj 1; sad je samo pitanje dal on označava sate ili daneNamigiva

Eto, mali uvod je tu, vrijeme je za rasprave o novoj Fifi, koju, kao i PES, isprobavaju oba "tabora", nezavisno o simpatijama!

Molim da izbjegavate vrijeđanja i sukobe na relaciji FIFA - PES, uspoređujte je i raspravljajte o igri ko normalni, kulturni ljudi.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 8:42 (Armor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 10

Igrao sam prošlogodišnju fifu, i kao dugogodišnji PES fan bio sam ugodno iznenađen. Bilo je jako puno poboljšanja.

Čak sam i uživao ono malo što sam igrao, jer kasnije sam ipak zadržao orjentaciju na PES.

Naravno, probati ću i novu FIFU i nadam se još boljem izdanju.

Mali trailer koga zanima.

http://www.lusogamer.tv/video/259/FIFA-10-Joga-com-Instinto

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 9:23 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Evo demo samo kaj nije došo najavljen je za danas a doći će oko 12h po uk time

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spank Master kaže...

Ozbiljno, kak znaš u kolko sati točno?

Ja sam naišel samo na onaj brojač, na kojem piše 1 i današnji datum kao datum izlaska.

To bi znači bilo u 14h po našem...

Ne znam zakaj, ali oduvjek od svih igri i demoa, najviše patim na one PES-a i FifeNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Spank Master kaže...

Kak danas kad na http://fifa.easports.com/enGB/home.action veli da dolazi za 1 dan

17 godina
neaktivan

Fifa 10 demo should be released after 9PM IST , as the fifa 09 demo is released after 9PM IST last year. So you can expect the game demo at about 9-10 PM IST.

To je oko 16h ili 17h kod nas

IZVOR: http://www.india365.org/fifa-10-demo-download-for-pc

15 godina
neaktivan
Fifa 10

meni pise na brojacu

fifa10 demo is available in...

te stoji 7

days

i dolje pise datum 

SEP 17, 2009

1 0 hvala 1
17 godina
extrem spammer kaže...

meni pise na brojacu

fifa10 demo is available in...

te stoji 7

days

i dolje pise datum 

SEP 17, 2009

Prvi glas.

Fifa demo sigurno izlazi danas, pogledaj na službenoj stranici, gore u desnom kutu!

Najprije da bude vani u 10h (jer je Fifa 10, datum 10...) po njihovom vremenu, a kolko je to kod nas, nemam pojma, jer ne znam de se točno nalazi EA koji dela Fifu.

15 godina
neaktivan
Fifa 10

evo dokaza 

znam da danas izlazi ali cudan je taj brojac, ajde da nije na njihovoj strani ali ovako O.O

... ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 11:42 (extrem spammer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spammer, to ti je zato što si odabrao USA kao svoju zemlju.

Za US tržište demo izlazi za 7 dana, za EU danas.
17 godina
extrem spammer kaže...

evo dokaza 

znam da danas izlazi ali cudan je taj brojac, ajde da nije na njihovoj strani ali ovako O.O

Evo kak je meni, pogledaj kolko je sati u doljnjem desnom kutu ak ne vjeruješ ;)

Fifa in 1 Fifa in 1
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Spank Master kaže...

Ozbiljno, kak znaš u kolko sati točno?

Ja sam naišel samo na onaj brojač, na kojem piše 1 i današnji datum kao datum izlaska.

To bi znači bilo u 14h po našem...

Ne znam zakaj, ali oduvjek od svih igri i demoa, najviše patim na one PES-a i FifeNamigiva

ne to bi znacilo da dolazi kod nas u 13 sati jer je UK u nultom vremenu a mi smo u +1 UTC

edit : ma sta ja znam u cemo je problem, ustari budemo vidjeli kada ce izbacit, inace na svim boljim gamerskim sitovima je pisalo da danas izlazi ali ova moja 7 me malo zbunjuje, ah sta ja znam budemo vidjeli

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 11:50 (extrem spammer).
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Gore sam vam objasnio.

Dakle US 7 dana, UK 1 dan.

US 7 dana US 7 dana
UK 1 dan UK 1 dan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Gore sam vam objasnio.

Dakle US 7 dana, UK 1 dan.

da to bi u teoriji moralo tako biti ali fora je u tome sta je to demo a ne gotov proizvod pa je kao demo dostupan sirom svijeta u isto vrijeme, ali mozda rade kakve prekvalifikacije na proizvoda posebno za SAD pa zato kasni...

edit : jel bude moguc online na demo??

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 11:53 (extrem spammer).
15 godina
neaktivan
Fifa 10

evo izasao za xbox 360 ali btw za PC jos nema...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

pronašao sam fifa 10 demo

file ima 2,2 gb nisam još siguran dal se fakat radi o fifi 10 za pol sata javim brzo se skida

Naravno demo za pc no nekako sam sumnjičav zbog veličine jer je fifa 09 demo velik malo manje od gigabajta javim se s linkom ako se pokaže da se radi fakat o fifi za 45 minuta!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 18:33 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravo skidam za xbox.

Nekakvig malo manje od 1GB.
16 godina
Fifa 10

Jedna stvar me zivcira u FIFI jako da to nemogu podnjesti.Izgled lica je UZASAN!

Igrao sam FIFA 09 i ako mozete primijetiti zamijenili su face za Roberta i Niku Kovaca LOOOOOL!Smijeh

Nikako mi se ne svida sto na PCu grafika izgleda ko na PS2 a na konzolama odlicnoNeodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Jedna stvar me zivcira u FIFI jako da to nemogu podnjesti.Izgled lica je UZASAN!

Igrao sam FIFA 09 i ako mozete primijetiti zamijenili su face za Roberta i Niku Kovaca LOOOOOL!Smijeh

Nikako mi se ne svida sto na PCu grafika izgleda ko na PS2 a na konzolama odlicnoNeodlučan

poprilicno su izmjenili bas izgled lica, to je i jedan od tri novosti u novoj fifi 10

16 godina
Fifa 10

ne vidim prevelikih promjena kod faca ali opet ako poboljsaju face ostaje ona ista stvar a ta je da se igraci krecu ko da su jucer naucili hodati,to mi izgleda jako bolesno i dosta nerealno i zato ne volim FIFU nego PES.ovo je bio moj zadnji post ovdje tako da ne izbije svade.Pozdrav!

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

evo link za skinut fifa 10 demo
na toj stranici imate sve o fifama

http://www.crofc.net/

EDIT: napisao fifA 09 umjesto 10

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 19:19 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Evo upravo igram demo na xboxu, i iskreno sam se iznenadio.

Jako dobra igra.

Ako PES ne napravi nešto drastično čini mi se da će FIFA nakon puno godina skinuti PES sa trona kao najbolju nogometnu simulaciju.
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
evo link za skinut fifa 09 demo

marsel007 bez zamjere ali ti zivis barem 1 godinu unatrag

15 godina
neaktivan
extrem spammer kaže...
Marsel007 kaže...

pa ja samo dajem link za skinuti fifa 10 demo da se netreba tražiti

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Evo upravo igram demo na xboxu, i iskreno sam se iznenadio.

Jako dobra igra.

Ako PES ne napravi nešto drastično čini mi se da će FIFA nakon puno godina skinuti PES sa trona kao najbolju nogometnu simulaciju.

Sumnjam.Ali opet,nadajmo se.Prvenstveno ljubiteli FIFA serijala,koje je ova igra proteklih godine dosta razocarala.

Gledam snimku gameplaya na YouTubeu i vidim da su pokreti i fizika jako losi.Rekao bih isti kao u zadnja dva izdanja FIFE.

Igraci preostro skrecu,sto je suprotno kod PES-a.Tamo su "tromiji",rekao bih.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
extrem spammer kaže...
Marsel007 kaže...

pa ja samo dajem link za skinuti fifa 10 demo da se netreba tražiti

blokira mi stranicu pa nisam isao gore a ti si napisao fifa 09 pa sam mislio da dajes link za skinuti demo 09 a ne 10 ustavri nema veze,,,

aaa aaa
17 godina
Fifa 10

Čovjek je fulal naslov pa je napisal 09 mjesto 10 ali link i sve je ok, thx!

Opet velikih 2.2GB, ja čekal do sad ko budala i svake minute refrešal službeni web, a već sam mogel skinuti sa Crofc...

Još 1h8min... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan

- interviju i obavijesti

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Sumnjam.Ali opet,nadajmo se.Prvenstveno ljubiteli FIFA serijala,koje je ova igra proteklih godine dosta razocarala.

Gledam snimku gameplaya na YouTubeu i vidim da su pokreti i fizika jako losi.Rekao bih isti kao u zadnja dva izdanja FIFE.

Igraci preostro skrecu,sto je suprotno kod PES-a.Tamo su "tromiji",rekao bih.

Ja sam ti dugogodišnji PES igrač. Igram ga od prvog izdanja, i oduvjek sam zapravo FIFU smatrao arkadom.

Ali vjeruj mi kad ti kažem, ovo je potpuno druga igra od onih prošlih godina.

Ovo što se tiče pokreta mislim da si potpuno u krivu, jer baš u ovoj fifi nema naglih pokreta osim kod driblinga, čak su igrači tromiji nego u pesu.

17 godina
neaktivan
Fifa 10

Sad skidam s crofc-a s 250 kB/s. Idem probati pronaći neki brži link.

Iako sam mrzitelj FIFA-e još od 2005 nastavka, imam neki filing da su se promijenili i da će biti ok igrica (govorim sve za PC).

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice