Farming Simulator 2017

poruka: 568
|
čitano: 188.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

zakačiš (npr.) NOVACAT X8 ED pa onda NOVACAT 301 ED...

kod uključivanja (spuštanja) sa G prebacuješ i radiš..

uključena kosilica ima zeleni simbol!!

kod rastavljanja (skidanja) isto ideš sa G od zadnje prema prvoj..

inače možeš stavit kosilice naprijed a (npr.) windrower otraga pa ostavljat fin trag za kupljenje..

valjda je razmuljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Farming Simulator 2017
Je i vidio sam na yt to al mi neda spojit 2 kosilice, onu vecu zakacim i naparkiram se ispred manje al se ne pojavi znak da mogu zakacit nego se ova samo otkvaci haha i nikak spojit obje xD uspio sam po 3-4 prikolice pospajat, al ovo nema sanse
8 godina
neaktivan
Mora li CD od igrice biti u racunalu dok se igra ili se samo instalira

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2017

Izašao je FOLLOW ME mod za FS2017, pa ako ga netko koristi neka baci oko na OVAJ link. Meni osobno jedan od najkorisnijih modova na FS 2015, a sada će i ovdje biti. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
kovaos kaže...

Dali je ovdije sigurno za kupiti igru?

Svakako. Ja konstantno kupujem preko G2A-a...

8 godina
neaktivan
Netko?
11 godina
Farming Simulator 2017

@Paco2512 koliko ja znam nakon instalacije igre CD ti više ne treba za igranje.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

dali netko igra kaku dobru mod mapu? da su neravna polja ali da rade ovi multifruit kao na org mapi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Dobro Izgleda

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

skupilo se nešto sati igranja i lagano je vrijeme za pauzu..

valjda neće dugo trajati..

uglavnom, čekat ću izlazak (konverziju) meni zanimljive mape https://www.facebook.com/kruskow/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Napokon skuzih kak spojit veliku i malu novacat kosilicu... Stvar je kaj se velika kosilica moze spojit na traktor s obje strane, a mala kosilica na nju samo s jedne.. Tak da kad spojite veliku i ocete malu spojit a nema znakica za spojit, probajte spojit veliku na drugoj strani i onda malu, meni je to radilo... Malo debilno al.. 😂

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

opet update..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

skupilo se nešto sati igranja i lagano je vrijeme za pauzu..

valjda neće dugo trajati..

uglavnom, čekat ću izlazak (konverziju) meni zanimljive mape https://www.facebook.com/kruskow/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Vele sredinom siječnja....ima da se nacekas:-)

https://www.g2a.com/r/mmarko
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Jedno pitanje. Jeli netko uspio ubacit neku nasu radio postaju u igru?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 18:45 (Franklstain).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zinoid kaže...

Otvoreni radio:

<streamingInternetRadio href="https://www.internet-radio.com/servers/tools/playlistgenerator/?u=http://50.7.129.122:8249/listen.pls&t=.m3u" />

zna kolega, valjda

17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Jel igra ko MP?  Jel ima neko server da se moze normalno igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

dali netko ima kombajn ali da su hederi i adapteri  na brzini kosnje 15-18 kmh??  :)

tako sam imao na fs2015 i bilo mi je taman

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 23:06 (balvanar).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Brzina košnje je određena brzinom headera bez obzira na kojem je kombajnu. Ukratko, nađi .xml tog headera i u liniji:
<speedLimit value="10"/>
promjeni vrijednost na željenu :) To vrijedi za bilo koji header ili adapter...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

igra neko multiplayer da igramo zajedno?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

jel igras mp da igram s nekim iz hr

9 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Dobar dan ljudovi, jel netko zna kupio sam fs 2017,Jel se može ponovo koristit cd key ako izbrisem igricu zbog detaljnog čišćenja windowsa??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

narafski da možeš...

kad sam prelazio na steam "normalni" ključ sam dao prijatelju i radi bez frke..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

jel igraas mp da igramo zajedno?

11 godina
Farming Simulator 2017

Crofagus, dosadan si više! Ako netko igra mp i bude htio igrat sa tobom, javit će ti se. Ne moraš svakih pola sata isti post pisati i spamati forum!

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Pozdrav imam pitanje: Što da napravim posađeno je ono šta je zaokruženo na slici1, pognojeno i pošpricano, ali ono stoji onako kako je na slici2 vec dva dana u igri... 

Znade li netko riješenje?

Slika1 Slika1
Slika2 Slika2

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franklstain kaže...

Pozdrav imam pitanje: Što da napravim posađeno je ono šta je zaokruženo na slici1, pognojeno i pošpricano, ali ono stoji onako kako je na slici2 vec dva dana u igri... 

To ne moraš ni špricati ni gnojiti jer je to neka vrsta gnojiva.Kad naraste samo prođi kultivatorom preko toga i možeš sijati.

10 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Franklstain kaže...

To ne moraš ni špricati ni gnojiti jer je to neka vrsta gnojiva.Kad naraste samo prođi kultivatorom preko toga i možeš sijati.

Fora je u tome sta to meni nece izrast da bude onak žuto dok gledam na karti koliko je izraslo. Ili je ovo vec sad dod kraja izraslo?

12 godina
neaktivan
Franklstain kaže...
goransmy kaže...
Franklstain kaže...

Fora je u tome sta to meni nece izrast da bude onak žuto dok gledam na karti koliko je izraslo. Ili je ovo vec sad dod kraja izraslo?

To ti je to.Sad frezanje i sijanje.

10 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Franklstain kaže...
goransmy kaže...
Franklstain kaže...

ok. A čemu ovo služi?

12 godina
neaktivan
Franklstain kaže...
goransmy kaže...
Franklstain kaže...
goransmy kaže...
Franklstain kaže...

ok. A čemu ovo služi?

Čupanje korova.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice