Ma.. Sad samo za probu kupio Buffala i Scorpion.. Na onoj dizalici se samo gube živci..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hired hand costs $33 per minute of game time, that’s $1980 per hour. That’s big money – get the most from it!
Ja se za sad držim stare taktike. Sijem canolu i čekam great demand ali koliko sam čitao po stranim forumima bolje se isplati radit misije u kojima treba dostavit određen plod, a ne čekat great demand.
EDIT: Evo slika obavljene misije. Isto možda nerealna zarada kao i s drvima.
Ti na forummima stranim nemaju pojam. Kod mene na hardu pise da dostavim npr 50t canole. Misija se placa 7000. I cijena canole je u tom trenutku 500-600/t. A kad sacekam da great demand ona cijena bude 800-900/t i sad racunaj. Ovako dobijem za 50t po cijeni 550 dobijem 27000 i 7000 za misiju. A ako cekam akciju onda bude ako je cijena 850/t onda dobijem 42500. Znaci nisu u pravu. Najbolje je prihvatit sve misije te za odvoz i onda kad ti dode cijena dobijes i za great demand i za misiju. Tako makar ja radim.
Majstore a time bonus ne racunas? evo ti slika par potova iznad tvojeg...time bous cca 200 000 pa jos + ovo sto si nabrojao..
Taj time bonus treba obavezno maknuti, skroz skroz nerealno. Pa ovo je Farming Simulator zaboga.

dali je netko naisao na mod ili nesto da se moze ubrzati kombajn?? jbg meni je to jako sporo na 3 kad vozi a sa dvojkom ubrzo na max
i kad ore tanjura sije ista stvar :(
i jos nesto koliko sam skuzio dovoljno je poslej zetve ici sa sjetvospremacem/tanjuracama i odma sijati
i dali je isto sprico,baco gnojivo rasipacem ili stajsko gnojivo dali je urod isti???
Ja već igram koji dan.
Bjornholm, kupio još jedno polje i polako sijem pšenicu.
Sad planiram polako kupovati bolje strojeve i na kraju kupiti ono čudo za repu/krumpir.
Ili mi je bolje raditi sa kukuruzom pa ga ga tamo prodavati u one silose.
Također, mogu i krenuti sa drvima, ali bojim se da ću izgubiti volju zbog prevelike zarade..
Kolega i ja igramo i dosta rano smo krenuli sa drvima, samo što drva prodajemo tako da uronimo prikolicu s drvima u ono jezero, tada nije prevelika zarada. A ako odeš kod vlaka kraj pilane i prodaš tamo drva opet nije prevelika zarada sve dok ne povučeš ručicu za pokretanje vlaka . Tako da ako želji igrati "fer" preporučam prodaju drva preko jezera.
Za drva ti treba prikolica sa kranom i motorna pila, tako da investicija i nije velika kao kod npr repe/krumpira.
@balvanar
Sporo je jer mora biti sporo kad je to simulator a ne formula 1.
Da, treba se samo kultivirati i možeš odmah sijati, ako si mislio na oranje, to nemoraš raditi jer je jednaki učinak kao kad kultiviraš. Btw, neke sijačice mogu istovremeno kultivirati i sijati, radi se o "Vaederstat Rapid A 600S".
Fertilizacija je jednaka za sve načine.
Da li se vama desilo da se vozila i ostale mašine očiste same od sebe.
Namjerno ih nisam htio čistiti da vidim koliko se može zaprljeti, kad jedno jutro sve osvanu čisto.
Da li se vama desilo da se vozila i ostale mašine očiste same od sebe.
Namjerno ih nisam htio čistiti da vidim koliko se može zaprljeti, kad jedno jutro sve osvanu čisto.
meni se ociste samo kad pada kisa u igri
Valjda nisi skužio da ti kiša pada... Ili snijeg.

igra li tko na Holzhausen mapi, zanima me dal se mogu prodavati cijeli trupci ili samo piljevina, sad sam ulozio u masineriju da mogu samo cijele trupce prodati jer nemam za masinu s kojim ih mogu samljeti
Nisam primjetio da je padalo nešto, ne znam, moguće, ali bili su u garaži, pa mi sad još više nije jasno.
Nisam primjetio da je padalo nešto, ne znam, moguće, ali bili su u garaži, pa mi sad još više nije jasno.
očito ti krov od garaže prokišnjava
hvala kolega headshot :)
znam da nije formula ali ja bi samo malo ubrzo
kao na fs13 sa 25% brzina na 48% (mislim da je tako nekako bilo)
malo ventile samo da otvori posto opet sve sam radim bez radnika svaklu parcelu od Ado Ž :)
zato bi malo ubrzo :)
Np.
Jedino nekakav ES Limiter mod, kao u fs13, ali neznam kako bi to funkcioniralo u fs15.
Igra je odlična..
Započeo sam u šumi s motornom pilom.. pa kupio prave strojeve za šumu.
I svi vi koji ne igrate na hard, niste pravi farmeri. Već na medium je prelaka zarada.
Igra je odlična..
I svi vi koji ne igrate na hard, niste pravi farmeri. Već na medium je prelaka zarada.
Eto, nek si ti nama poceo govorit nest o farmingu, a prvo si se uhvatio motorke
Igra je odlična..
Eto, nek si ti nama poceo govorit nest o farmingu, a prvo si se uhvatio motorke
hahhaha
spasavanje vojnika Hollanda
...
nesto mi zastekala ograda, a nije mi se nije dalo ponovno pokretati igru pa sam se malo igrao..hahaaha
A reset vozila? Ak ti sljedeci put zasmeta ograda ili bilo sto...jednostavno resetas vozilo...
...
nesto mi zastekala ograda, a nije mi se nije dalo ponovno pokretati igru pa sam se malo igrao..hahaaha
A reset vozila? Ak ti sljedeci put zasmeta ograda ili bilo sto...jednostavno resetas vozilo...
Spintires mod
...
opet bi ostao unutar dvorista od trgovine strojevima, pa sam ga dizalicom prebacio preko ograde samo.hahha
ima li kakvi mod za trakotor da radi kad izadem iz kabine. Trebam ga za onaj stroj koji radi piljevinu..
...
opet bi ostao unutar dvorista od trgovine strojevima, pa sam ga dizalicom prebacio preko ograde samo.hahha
ima li kakvi mod za trakotor da radi kad izadem iz kabine. Trebam ga za onaj stroj koji radi piljevinu..
Neznam koja je mapa, ali reset u 99% slucajeva naprave na farmu. Mod ima, ali je globalni...znaci ako ga stavis svi traktori ce imat to.
Evo link http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/drive-control-v-1-01-mod/
sve ti pise u opisu...pojedine stvari mozes ugasit/upalit
...
Neznam koja je mapa, ali reset u 99% slucajeva naprave na farmu. Mod ima, ali je globalni...znaci ako ga stavis svi traktori ce imat to.
Evo link http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/drive-control-v-1-01-mod/
sve ti pise u opisu...pojedine stvari mozes ugasit/upalit
imam taj mod, nije dobar, traktor i sve radi ali stroj ne radi kad izades
Odlična igra...krenuo sam sa drugom mapom...moja strategija...
Imam onaj mali početni traktor na onoj ploči za misije...sve što ovršim odvezem u svoj silos pa sa vremenom provjerim kad koji silos treba nešta...
Npr.. neki silos treba 80 tona canole(repice) prvo napunim prikolice i odvezem do tog silosa,vratim se u onaj traktor gdje se nude misije i pazim na vrijeme
trajanja misije al ju još ne prihvatim)...tek kad nateram prikolice na silos i kad prihvatim misiju onda istresem i dobijem dobre novce(bubam...60 tisuća za teret,12 tisuća za misiju i sjećam se da sam dobio bonus 580 tisuća za vrijeme što sam obavio zadatak)
Bit je u što kraćem vremenu isporučiti teret silosu...laka zarada!
Par primjedbi...malo glupe što se nemože prikolica do vrha napunit,gorivo u rezervar nisam točio u niti jedan stroj od kad sam kreno igrat,sipao sjeme sam na početku tako i sa rasipačem mineralnih gnojiva...to možda oduzima automatski kad se zaposli radnik.
Table sam oko mog kruga pokupovo i netreba mi više...kad posijem 2-3 table ubrzam vrijeme sa 8 na 120 i taman dok preaselim strojeve i kombajne već mi dođe žetva...RL 10-tak minuta...kad mi sazrije smanjim vrijeme sa 7 da stignem sve ovršit na vrijeme
da mi nepropadne.
U blagajni imam preko 3,5 miliona...u silosima svega oko 200 tona osim canole(nešta manje jer me silosi većinom nju traže)...
Male table koristim za repu i krumpir...počeo sam radit sa drvima al to mi nekak komplicirano...(wood chips)
Sad imam u planu krenut sa silažom...
I sad vidim da nisam trebao kretat na esey...
Odlična igra...krenuo sam sa drugom mapom...moja strategija...
Imam onaj mali početni traktor na onoj ploči za misije...sve što ovršim odvezem u svoj silos pa sa vremenom provjerim kad koji silos treba nešta...
Npr.. neki silos treba 80 tona canole(repice) prvo napunim prikolice i odvezem do tog silosa,vratim se u onaj traktor gdje se nude misije i pazim na vrijeme
trajanja misije al ju još ne prihvatim)...tek kad nateram prikolice na silos i kad prihvatim misiju onda istresem i dobijem dobre novce(bubam...60 tisuća za teret,12 tisuća za misiju i sjećam se da sam dobio bonus 580 tisuća za vrijeme što sam obavio zadatak)
Bit je u što kraćem vremenu isporučiti teret silosu...laka zarada!
Par primjedbi...malo glupe što se nemože prikolica do vrha napunit,gorivo u rezervar nisam točio u niti jedan stroj od kad sam kreno igrat,sipao sjeme sam na početku tako i sa rasipačem mineralnih gnojiva...to možda oduzima automatski kad se zaposli radnik.
Table sam oko mog kruga pokupovo i netreba mi više...kad posijem 2-3 table ubrzam vrijeme sa 8 na 120 i taman dok preaselim strojeve i kombajne već mi dođe žetva...RL 10-tak minuta...kad mi sazrije smanjim vrijeme sa 7 da stignem sve ovršit na vrijeme
da mi nepropadne.
U blagajni imam preko 3,5 miliona...u silosima svega oko 200 tona osim canole(nešta manje jer me silosi većinom nju traže)...
Male table koristim za repu i krumpir...počeo sam radit sa drvima al to mi nekak komplicirano...(wood chips)
Sad imam u planu krenut sa silažom...
I sad vidim da nisam trebao kretat na esey...
Ta "laka zarada" je bug u igri, i uništava ti iskustvo igranja, kao da igraš sa cheatovima, ali izbor kako ćeš igrati je tvoj.
Kada zaposliš radnika onda se automatski kupuje sjeme/gnojivo/gorivo koje on troši, tako da nikad nećeš morati puniti jer kažem, to se automatski oduzima od buđeta.
ta laka zarada baš uništava igru.. ja kupio svu opremu previše brzo i sad neman baš volje igrati, mislim da ću ponovo ali na hard
ta laka zarada baš uništava igru.. ja kupio svu opremu previše brzo i sad neman baš volje igrati, mislim da ću ponovo ali na hard
Kolega i ja igramo na hard, i ne koristimo te bugove, drva samo u vodu, i od misija samo košnja trave, također nema istovaranja u vlakove, jer su i oni game brejkeri, podupla vrijednost svega što si utovario.
Drva u vodu i u vlak s ručkom ti je potpuno isto. Ja čak dobim puno više kad ih bacim u vodu.

Evo vam par modova da vam bude malo teze ili lakse :-)
Radnik trosi gorivo i sjeme
http://mods2013.com/hired-worker-consumes-fuel-seeds-v1-0/
Isključite time bonus bug
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/absurd-time-bonuses-v-0-1-fs-15/
Ubrzanje vremena
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/acceleration-time-v-1-3-mod/
CP
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/courseplay-v4-00-beta-fs-15/
Svinje
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/schweinemod-v-0-8-mod/
Buffalo sa jenz sjeckalicom
Meni je glupo što kad hiream workera i stavim da mi brže vrijeme ide, on troši više novaca.. A presporo ide po polju..
Jbte potroši mi 10 tisuća, a nije ni tri reda napravio
Meni je glupo što kad hiream workera i stavim da mi brže vrijeme ide, on troši više novaca.. A presporo ide po polju..
Jbte potroši mi 10 tisuća, a nije ni tri reda napravio
pa kad sijes ili vršiš vreme mora biti na 1X, eventualno na 5x..a kad si gotov sa time onda sutnes na 120X ili koristis moda pa sutnes na 12000x... nema smisla ubzat vreme ako nesto radis..(dali ti ili radnik)