Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.188.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

100% otkrivanje? A bug?

pa rekao sam ti kako je blize RL nego gotovanski sa desktopa ... {#}

Ispricavam se i posipam se debelim slojem pepela {#}

Prava i postena RL kamiondzijska firma bi ti pronalazila poslove i javljala na CB. Ne mislis valjda da svi oni mega-kontejnerski brodovi od 400.000 tona lutaju od luke  do luke  i pitaju 'Alo, imate kaj za mene?' {#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...koji je ovo kamion,nema nikakvih oznaka? Naletio na njega a lik vozi bez upaljenih svijetala,na slici ima vizuelna, ali u igri ne,samo izroni iz mraka? Stao ispred njega i vozio u nazad samo da ga mogu uslikati radi identifikacije..

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
lion002 kaže...

...koji je ovo kamion,nema nikakvih oznaka? Naletio na njega a lik vozi bez upaljenih svijetala,na slici ima vizuelna, ali u igri ne,samo izroni iz mraka? Stao ispred njega i vozio u nazad samo da ga mogu uslikati radi identifikacije..

Iveco

17 godina
vrinho kaže...
lion002 kaže...

Iveco

....ma nema svijetla u prometu nikako,a nisam znao model,da mu sredim svijetla...4 ih ima u light modu: iveco_higher6_paint_traffic.sii , iveco_higher8_paint_traffic.sii , iveco_hiway_traffic.sii , iveco_traffic.sii. Trebalo bi da su to svi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 22:46 (lion002).
12 godina
BULIGO kaže...
Ispricavam se i posipam se debelim slojem pepela {#}

Prava i postena RL kamiondzijska firma bi ti pronalazila poslove i javljala na CB. Ne mislis valjda da svi oni mega-kontejnerski brodovi od 400.000 tona lutaju od luke  do luke  i pitaju 'Alo, imate kaj za mene?' {#}

Ok, priznajem opet sam omanuo ... {#}

ali namjera mi je bila onda, da pokusam spasiti onaj tvoj stari profil, a sada da te lako podsetim na to jer sam mislio da ti zaista nije jasno kako mogu voziti i pored buga ...

robisierra92 kaže...
... Odnosi se ovo na Scaniju, ne znam da li si uključio simulaciju potrošnje u svom kamionu ...

Jel moze info kada i zasto si boldao i prosirio ovu recenicu !?!

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, to su svi a zašto nema... Pitanje je... Ne zamaraj se toliko s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Da, to su svi a zašto nema... Pitanje je... Ne zamaraj se toliko s tim.

...baš tako,dobro kažeš...{#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 23:26 (lion002).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam sad par dana igrao i malo prije ubacio mod za bolju grafiku...Bas mi se sviđa mod {#}...Novi profil i chillout {#} 

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

ali namjera mi je bila onda, da pokusam spasiti onaj tvoj stari profil, a sada da te lako podsetim na to jer sam mislio da ti zaista nije jasno kako mogu voziti i pored buga ...

OK, svaka cast. Ironman-mode eh? Mislio sam da si mozda startao novi profil, da se rijesis buga, ali ti si  ustrajan i ides dalje {#}

Ja na svom novom profilu opet uzivam i meljem kilometre.Samo treba paziti da se otkrije max 103 grada i nema straha od buga.

Upravo uzeo turu Cairo-- Rabat (Maroko). Donja ruta smrti, naravno, u cijeloj svojoj ljepoti(cetvrti put). A onda se konacno vracam u Europu! Malo odmora od Afrike i pustinje.

Pozdrav iz Kaira! Ovo su kao, piramide. Kufu, Kefren, Mikerinos. Svi su tu. A sada ravno za Rabat!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 3:09 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
5 9 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo malo i od mene slikica

malo pauze malo pauze
Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 10:13 (gale007).

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

robisierra92 kaže...
... Odnosi se ovo na Scaniju, ne znam da li si uključio simulaciju potrošnje u svom kamionu ...

Jel moze info kada i zasto si boldao i prosirio ovu recenicu !?!

Jučer, nakon editiranja poruke, da naglasim Zekatov upit 

Ne znam što te to pati?

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo se igrah u Photo Studiu, zanimljiv dodatak igri.

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislio sam čekat novi Volvo da se njime provozam po Going East cestama, ali ko zna kad će SCS izbacit patch. Njihovo "soon" može značit 2 dana a može i pola godine.

Par slikica sa nove ture od Varšave do Banske Bystrice.

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
robisierra92 kaže...

Ne znam što te to pati?

Ma izgleda sam ja sekund prije tebe citirao taj post (tada nije bio boldan) a ti odmah zatim editirao, i dok sam ga ja skracivao (pa ogroman je za citat) meni se nesto zapetljalo i nikako da se otpetljam, poludim i odistanem. Zatim pogledam tvoj post kad on pocrneo a ja totalis prebledeo ... {#}

Pouka i odluka: od sada vise ne diram postove ako je neko online.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Svježe pečeno, navalite {#}

Real Environment 2 - 1.6.1

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Odličan skin :) {#}  Koji mod koristiš za bullbar?

S obzirom da se bavim fotografijom mogu reći da photo studio jako dobro oponaša foto aparat. Osim toga da se na najvećoj širini objektiva ne može vidjeti toliki dof (zamućenost slike) osim ako je subjekt jako blizu foto aparatu 

Dakle široka fotka a iza zblurana pozadina je zapravo nemoguće, istovremeno velik zum a pozadina nije zamućena niti malo je također gotovo nemoguće. 

Teleobjektiv, što photo studio također simulira, nikako ne može prikazati oštro subjekt i pozadinu, osim ako se objekt nalazi odmah ispred pozadine. Npr čovjek naslonjen na zid 

suMaper kaže...
robisierra92 kaže...

Ne znam što te to pati?

Ma izgleda sam ja sekund prije tebe citirao taj post (tada nije bio boldan) a ti odmah zatim editirao, i dok sam ga ja skracivao (pa ogroman je za citat) meni se nesto zapetljalo i nikako da se otpetljam, poludim i odistanem. Zatim pogledam tvoj post kad on pocrneo a ja totalis prebledeo ... {#}

Pouka i odluka: od sada vise ne diram postove ako je neko online.

Ma daj ne zamaraj se s glupostima ;) Pa šta ima veze ako ima i pet istih odgovora, ne škodi to ;) 

Osim toga ja sam mu to htio napisati, pa s obzirom da uvijek brzo tipkam nešto izostavim, i onda sam se vratio nakon par sekundi pa dopisao i još boldao da lakše skuži ;)

šteta što je mjesec loše rezolucije šteta što je mjesec loše rezolucije
Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 19:56 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Mlađi neće znati ali oni stariji slavonci i baranjci sigurno da. Dio članka iz novina "Vozač, vozila i saobračaj" koji govori o prijevoznom poduzeču Panonija koja je u njaboljim danima imala ~400 kamiona, ali kako to već u HR biva od nje su ostala samo siječanja na neke bolje dane...

Ovde se može i pročitat.{#}

[IMG]http://i40.tinypic.com/24pjmrt.jpg[/IMG]

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

Odličan skin :) {#}  Koji mod koristiš za bullbar?

S obziorm da se bavim fotografijom mogu reći da photo studio jako dobro oponaša foto aparat. Osim toga da se na najvećoj širini objektiva ne može vidjeti toliki dof (zamućenost slike) osim ako je subjekt jako blizu foto aparatu 

Dakle široka fotka a iza zblkurana pozadina je zapravo nemoguće, istovremeno velik zum a pozadina nije zamuećna niti malo je također gotovo nemoguće. 

Tele objektiv, što photo studio također simulira, nikako ne može prikazati oštro subjekt i pozadinu, osim ako se objekt nalazi odmah ispred pozadine. Npr čovjek naslonjen na zid 

Yep, baš je dobar {#} Najviše mi se sviđa što možeš slikati kad je kamion u pokretu, ne moraš više stati pored i namještati se. Pun pogodak je ovaj dodatak igri za ''fotografe''.

Bullbar je onaj koji sam ti prekjučer preporučio.

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...mala pauza {#} pa nastavljamo(izgleda da će kiša)....{#}...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Yep, baš je dobar {#} Najviše mi se sviđa što možeš slikati kad je kamion u pokretu, ne moraš više stati pored i namještati se. Pun pogodak je ovaj dodatak igri za ''fotografe''.

iz nekog razloga oba koja si mi preporučio ruše igru a imam samo dva tunig moda koja utječu na karoseriju, koje ipak ne želim uklanjati 

mod kojeg mi je dao kolega buligo za bullbar radi ali se taj bullbar sjaji "ko pasja kesa" na suncu pa ne izgleda baš realno :D možda da smanjim reflection detali postavke na medium il low.. probat ću 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par slika moje vozilice... Uskoro lvl 12 pa ga mjenjam za Freightlinera Classic XL :)

Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...
vrinho kaže...

iz nekog razloga oba koja si mi preporučio ruše igru a imam samo dva tunig moda koja utječu na karoseriju, koje ipak ne želim uklanjati 

mod kojeg mi je dao kolega buligo za bullbar radi ali se taj bullbar sjaji "ko pasja kesa" na suncu pa ne izgleda baš realno :D možda da smanjim reflection detali postavke na medium il low.. probat ću 

Čudne su biljke ti tuning modovi, imao sam Tuning shop v8, probao i v7, jedan dan mi radi normalno kad idem u shop, već sutra mi ruši igru kad hoću nešto po šasiji sprćkati i tako stalno i na kraju odjeb.. to sve skupa. Sad samo imam poboljšane teksture za Scaniu, sideskirt za 6x4 i taj bullbar pack.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 23:55 (vrinho).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lada kao u prici  {#} 

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uspjesno odvozena najduza tura do sada: 4300km, od Kaira do Rabata.Naravno, (opet, cetvrti put!) donjom 'rutom smrti'. Vrijeme je za pocinak.

ALi, prije toga: lejdis end dzentlemen, aj prezent ju: d UFO! {#}

Mali zeleni su medju nama!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 2:55 (BULIGO).

6 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

koji mod koristite da napravite ovakve kamione i ima li kakav mod za više konja u motora kamiona{#}

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koji dlc moram stavit da mogu vozit "rutu smrti" ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neki mod za fiziku da radi sa 1.6.1...Nisam dugo vozio pa me malo povuklo nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
redikulx kaže...

Nije to DLC,to je tsm mapa...

malina22 kaže...

Jel ima neki mod za fiziku da radi sa 1.6.1...Nisam dugo vozio pa me malo povuklo nazad.

Probaj ovaj,kaze da radi na novijim..Koristim ga i ja tako da na 1.6.1 radi...

http://mods2013.com/realistic-physics-mod-v7-0-1-4-1-1-4-8/

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
redikulx kaže...

Nije to DLC,to je tsm mapa...

pa imam tsm mapu vec, di mogu nac tu cestu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice