Nasao sam onaj tetris pa me zanima kako ga mogu igrati posto vidim ljudi govore da igraju tetris u tarkovu ?
Nasao sam onaj tetris pa me zanima kako ga mogu igrati posto vidim ljudi govore da igraju tetris u tarkovu ?
Kakav si ti noob pa to je samo item
Još samo jedna Slawewa i gotov task
Ovaj wipe full of cheaters, Nikita puno parom radi prodaje se cheat za bagetelu kad vise nejde prodaja igre. Mislim da ce izgubiti vrlo veliku bazu igraca ako ovako nastave s de sycnom i cheaterima...
e ovdi ti ispadas nub
item tetris koji se nekad mjenjal za bitcoin (neznam danas) je SAMO item i nemoze se nista na njemu igrat
"igranje tetrisa" se odnosi na slaganje itema u inventoriju, i jos vise unutar ruksaka - chest rig-a i djepova unutar samog raida da se sto vise uzme van iz raida
jer je lako moguce pazljivim managementom tj. tetrisom min-maxat kaj uzmes, npr. na neki gun se mogu stavit 2-3 lasera ili ciljnika, ili scope koji je 2 kocke velik kad se stavi na rail postane 1 kocka
trpanje stvari u chest rig p u backpack i tako dalje
jedino ogranicenje je tezina, kolko znas dobro tetris i dal ce te neko roknut dok tak prepakiravas svoje "kofere"
jos bi dodao da kad na nekom streamu kazu "he has a couch", znaci ima kauc, odnosi se na veliki ruksak koji nosi
e ovdi ti ispadas nub
item tetris koji se nekad mjenjal za bitcoin (neznam danas) je SAMO item i nemoze se nista na njemu igrat
"igranje tetrisa" se odnosi na slaganje itema u inventoriju, i jos vise unutar ruksaka - chest rig-a i djepova unutar samog raida da se sto vise uzme van iz raida
jer je lako moguce pazljivim managementom tj. tetrisom min-maxat kaj uzmes, npr. na neki gun se mogu stavit 2-3 lasera ili ciljnika, ili scope koji je 2 kocke velik kad se stavi na rail postane 1 kocka
trpanje stvari u chest rig p u backpack i tako dalje
jedino ogranicenje je tezina, kolko znas dobro tetris i dal ce te neko roknut dok tak prepakiravas svoje "kofere"
jos bi dodao da kad na nekom streamu kazu "he has a couch", znaci ima kauc, odnosi se na veliki ruksak koji nosi
OMG kako da igram tetris unutar ruksaka? valjda ga prvo staviš negdje u rig pa dodjeliš broj za korištenje kao medse i slično ako već kažeš da se može igrati twetris u tarkovu.
Još jedan vajp koji preskačeš
Još jedan vajp koji preskačeš
Yeah!
Taman da pitam jel stavljaju tarkov ikad na popust kad ono snizili cijenu za 25 posto... Jel se isplati uzimat ove dodatke i plaćat dodatno?
Napokon sam pronašao saluewe. Več ih 2 vajpa tražim.
Taman da pitam jel stavljaju tarkov ikad na popust kad ono snizili cijenu za 25 posto... Jel se isplati uzimat ove dodatke i plaćat dodatno?
Svaki dan nas je sve više
Joj blago tebi meni jos 1 fali, ne mogu nikako naci ...
Nađi si neko dobro drustvo da ti pomogne ili idi na escape from tarkov discorde pa nađi ljude da ti pomognu.
Nađi si neko dobro drustvo da ti pomogne ili idi na escape from tarkov discorde pa nađi ljude da ti pomognu.
A vjerujem, igro sam s prijateljem koji me pokrivo al nije bas dobro pa sam izgubio par puta salweu, tako da nemam bas s kime.
Ja isto tražim s nekim da igram, ima li neki profesionalac da me provede
A vjerujem, igro sam s prijateljem koji me pokrivo al nije bas dobro pa sam izgubio par puta salweu, tako da nemam bas s kime.
I ti igraš s Mrskim
za par godina bude izasla full igra, strpi se malo.
Zašto se živcirate, pa to je sam igra ne?
Skinuo igru prije par dana, navukao sam se ali me jebu ove ekstrakcije. Kako se snalazite kad treba nac extraction point. Vidim po jubitubu da ljudi govore da se uči mapa po mapa. Šta nema neka aplikacija di se mogu jednostavno nać extraction pointovi i orijentirat se pomoću te mape?
Ekipa na kojem ste tasku, jeste svi već pronašli onaj bjeli armor?
Gdje pronaci tushonke cijeli vajp ih tražim?
Gdje pronaci tushonke cijeli vajp ih tražim?
U trgovini na Interchangeu. Stalaže iza hladnjača. Uletis ko scav pokupiti ćeš 2-3 ako netko nije pobrstio sve.
Codes:
GROUNDZERO - injector case
IAMMIGHTY - trooper armor, G28, M4A1, both guns chadded out
ARMORPLATES - 2x ulach, AVS rig, ANA M1 plate carrier
RICHANDEXPENSIVE - many many many wonderfull STIMS
LEFTHANDHEADEYES - fuel, intel, AESA radar array
od prije jedno sat vremena, meni su svi upalili
neznm tocno kaj se dobije
P.S. vidi gore