Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
tigerija kaže...

Je, mod je radio amater (ne game developer) i onda je to postalo popularno i developeri prekopirali game desgin. Koji je katastrofa.

Točnije, zaposlenici game developera su veliki fanovi Dote pa su nakon dogovora s "šefom" kontaktirali tog amatera i ponudili mu suradnju. Na što je amater pristao i počeo raditi s game developerom Dotu 2. A taj amater je btw. vođa Dota 2 projekta. Tak da si za taj katastrofalan dizajn upravo okrivio i njega ;)

tigerija kaže...

Igra nema single player gdje bi naučio sve i za početnike je ovo nočna mora.

Jedini način je da im neki DOTA BACKGROUND.

Što je jedan od razloga zašto igra nije još izašla. Radi se na tutorialima, sustavu odabira heroja za početnike i sustavu pomoću kojeg jedan igrač prati drugoga i pomaže mu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
Dota 2

Steam mi posla invite, odigra san 2 partije. Prilično je konfuzno sve, pogotovo kupovanje itema.{#}

Prvu san se još nekako i drža sa skorem 3-4 ali drugu mi je random izabralo neku kopiju Sorake, tzv Chena pa san ima 0-11.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Winchester01 kaže...

Steam mi posla invite, odigra san 2 partije. Prilično je konfuzno sve, pogotovo kupovanje itema.{#}

Prvu san se još nekako i drža sa skorem 3-4 ali drugu mi je random izabralo neku kopiju Sorake, tzv Chena pa san ima 0-11.

ma dota je kopija lola drzi se ti bolje igre(lol-a)

15 godina
neaktivan

facepalm!

Ne želim komentirati dalje.

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:46 (Wedran Dev).
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
Winchester01 kaže...

Znaš, lol je zapravo kopija dote...{#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...
Perceto kaže...
Winchester01 kaže...

ozbilno? to nisam znao

15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
luxxxfromhell kaže...
Perceto kaže...
Winchester01 kaže...

ozbilno? to nisam znao

Dota All stars je napravljena kao mod za warcraft 3 mislim oko 2004g. a lol je ako se nevaram izašao 2008.g.!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pa zar ne vidite da vas sprda covjek :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Jednom za svagda: prvo je starcraft napravio mod, sličan doti, aeon of strife mislim. Onda je tek došla dota, ona početna, te se razvijala cijelo vrijeme da bi sad kulminirala dotom 2.

Dota kao takva predstavlja najkompletniju i najtežu igru za savladati i naučiti. Sve ostalo su olakšane kopije dote, prilagođene njubinama i nadobudnim klincima koji ako im nedaš solo mid namjerno feedaju i izađu iz igre.

Sad naravno da će lol ekipa masovno thumb downat, neka, puno znači i kad jadni dođu amo branit svoj strašni lol.

Možda je lol na mlgu, ali ovo što je dota napravila sa internationalom i što i dalje radi sa igrom je zbilja super. Sad mi je i žao jer je free to play jer će hrpa lol dječice doći srati i kaljati igru.

Ontopic: ima li kakav način za dizat pare na itemima? Nitko ništa ne priča, ima ekipe koja dobro trguje sa time, ali šutio ko zailivena.

AKo ima netko volje reći ovdje ili na pm, zahvalan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Kako mozete NE primjetiti sarkazam u percetovoj poruci.

Gori ste od sheldona coopera.

1 0 hvala 0
15 godina
Arxi kaže...

Kako mozete NE primjetiti sarkazam u percetovoj poruci.

Gori ste od sheldona coopera.

Ma primjetio sam, ali sam danas posebno inspiriran pa sam odlučio još jednom sumirati sve.

Znam da je trol i da sam ga malo nahranio ali bmk. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi koji su prvo igrali lol ce rec da je lol bolji koji su igrali dotu 2 prvo ce rec da je ona bolja. Jednostavno se nije lako naviknit s jednog na drugo. Nekome je cudno sta u doti 2 magije imaju po minutu cooldowna i sta neki str heroj moze bacit jedan stun prije nego mora clarity pit, dok je dotašu cudno sta nema denya creepova i sta postoji recall. Sve je stvar navike ljudi, prihvatite to :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

probao sam i dotu i lol s tim da sam prvo dotu igrao duze vremena. lol mi nikako nije sjeo. ne kazem da lol ne valja nego eto naviko sam na dotu i ne vrijedi. xD cak mi ni dota 2 nije bila onako kako sam je ja zamislio pa mi se ni ona nije svidjala u pocetku al eto naviko sam se i sad ni ne pomisljam na bilo koju drugu igru tog tipa. :) mozda da je blizzard pravio dotu 2 mozda bi bolje sve to ispalo al dobro. sta je tu je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Meni je sa LoL ista fora kao i sa Torchlight 2. Grafika :( .

Probao sam LoL i izbrisao sam ga zato jer nisam mogao pomicati kameru srednjom tipkom miša nego sam morao zabijati strelicu u stranice monitora. Ja sam tako naviknuo micati kamere u RTS igrama i Wc3 DotA tako da...

Ali LoL mi se čini puno kreativniji od DotA.

Jedino što te igre imaju fail game design za početnike. Totalno noob-unfriendly. Ko da ti netko da da operiraš kao kirurg a ti si kaskader.

Ima li dota 2 mod gdje svi idu na sredinu?

I kad izlazi to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Meni je sa LoL ista fora kao i sa Torchlight 2. Grafika :( .

Probao sam LoL i izbrisao sam ga zato jer nisam mogao pomicati kameru srednjom tipkom miša nego sam morao zabijati strelicu u stranice monitora. Ja sam tako naviknuo micati kamere u RTS igrama i Wc3 DotA tako da...

Ali LoL mi se čini puno kreativniji od DotA.

Jedino što te igre imaju fail game design za početnike. Totalno noob-unfriendly. Ko da ti netko da da operiraš kao kirurg a ti si kaskader.

Ima li dota 2 mod gdje svi idu na sredinu?

I kad izlazi to?

Ontopic: sad sam igrao i imao u timu lika koji je igrao ogrea, carrya. Dakle quelling balde, sange yasha bla bla build za carrya, svaki fight je bježao iz ganka da preživi da bi imao što bolji kdr.

Nula bodova wardanje i kurir. Umro sam.

15 godina
neaktivan
Dota 2

ZAŠTO JE TOLIKO RUSA?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Zato jer oni dobivaju polovne prezervative koji rezultiraju porastom rođenja u najvećoj državi svijeta :)

Možda igraš na ruskim serverima.

Why so serious?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Samo mi je europe, ma mrtvi iz valvea podilili 80% keyeva rusima. doslovno je swarm rusa, nemogu ih podnit.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Igra san jucer sa tipon koji se zva Dota 2.RU i neke škrabarije. Druidu je uzea demon edge, yashu, headress i orb of venom u medi. Niasn moga dokucit build

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Samo mi je europe, ma mrtvi iz valvea podilili 80% keyeva rusima. doslovno je swarm rusa, nemogu ih podnit.

Nisi jedini...

15 godina
Dota 2

Ajme vajnera. Ovdje ima u temi 50 ljudi koji igraju dotu. Umjesto da se pododavate i igrate skupa, voicate vama se to neda nego rađe idete allpick i vjerovatno vam je ruski server nariktan i onda plačete zbog rusa. Ima bugova grupa na steamu, dodajte ekipu, podjelite accove, zaigrajte skupa. Bolje je igrati sa nekim domaćim koji će ti znati reć što i kako nego rus koji tuče ćirlicu.

Nisam neki igrač,. pola heroja ne znam dobro igrati, ali forsiram sd, radi učenja, pokušavam nove heroje, slagati iz sd dobar pick, i dobiti neprijatelja. 

runde su puno zanimljivije jer dobiješ što dobiješ i moraš raditi sa time. Allpick je uvijek: axe, riki, kunka, tide, magina, balnar....sve carryi sve kreteni idu da budu što jači kdr.

Uvijek mora igrat supporta neko. Igram zeusa na kraju neznam 3-5-19...netko će reć njub, ali taj njub je pomogao svom timu više nego neki blesavi carry koji nije uspio dobro se nafidat i nafarmat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 11:35 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2
znaci zeus je suport heroj?

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

ma pusti ga vidis da se pravi pametan

1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ajme vajnera. Ovdje ima u temi 50 ljudi koji igraju dotu. Umjesto da se pododavate i igrate skupa, voicate vama se to neda nego rađe idete allpick i vjerovatno vam je ruski server nariktan i onda plačete zbog rusa. Ima bugova grupa na steamu, dodajte ekipu, podjelite accove, zaigrajte skupa. Bolje je igrati sa nekim domaćim koji će ti znati reć što i kako nego rus koji tuče ćirlicu.

Nisam neki igrač,. pola heroja ne znam dobro igrati, ali forsiram sd, radi učenja, pokušavam nove heroje, slagati iz sd dobar pick, i dobiti neprijatelja. 

runde su puno zanimljivije jer dobiješ što dobiješ i moraš raditi sa time. Allpick je uvijek: axe, riki, kunka, tide, magina, balnar....sve carryi sve kreteni idu da budu što jači kdr.

Uvijek mora igrat supporta neko. Igram zeusa na kraju neznam 3-5-19...netko će reć njub, ali taj njub je pomogao svom timu više nego neki blesavi carry koji nije uspio dobro se nafidat i nafarmat.

Filica gospodine jeste za neku partiju. Skidam upravo po 5 put već :))

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
cro-potm kaže...

ma pusti ga vidis da se pravi pametan

narvano da se pravim, kad već ti nisi pametan, netko drugi mora biti.

Perceto kaže...
Pa nije kao ni sven, ali može odigrati tu ulogu, ako znaš kako. 
hrvoje_zg91 kaže...

Filica gospodine jeste za neku partiju. Skidam upravo po 5 put već :))

Ajde da fidamo skupa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:30 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Aj kad mi se skine javim ti se na steam :**

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

jbt dobio key još pred 2 tjedna, al glupi gmail stavio taj mail u junk, i tek danas vidio da ga dobio jer sam čistio mail...{#}

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perceto kaže...

btw ajde samo odi sort by filetr i odaberi support, jel ti pokaže zeusa? nuff said.

13 godina
protjeran
Dota 2
fila samo se ti drzi filtera daleko ces win postotak 35%. kk

1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

Poz svima :)

napokon sam u mogucnosti igrati Dotu, pa nebi baš igrao sam(nisam toliko skilled) pa me dodajte na steam: Schima

Da zaigramo zajedno ;)

I will pwn you in real life :P

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice