Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dota 2

Novi sam u ovom čudu, sa hajrom redovno igram u zadnje vrijeme, faceless faceroll xD

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dota 2
BannedOnThisForum kaže...

Novi sam u ovom čudu, sa hajrom redovno igram u zadnje vrijeme, faceless faceroll xD

Viper krenuo radit bashera, fantomka imala crystalys, wk s daedalusom... uživaj još dok možeš.

Say hello to my little friend
15 godina
neaktivan

Lijepo se odmaknit od svih ranged kerija u lolu. 

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Viper krenuo radit bashera, fantomka imala crystalys, wk s daedalusom... uživaj još dok možeš.

Pa dobro, s newbarama je lagano, još se štelim :)

Jonja kaže...

Lijepo se odmaknit od svih ranged kerija u lolu. 

Itekako.

Zaljubio sam se :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 20:07 (BannedOnThisForum).
14 godina
Krunoo7 kaže...

nisi daleko od istine, ali ipak mislim da je viper radio na MKB-u. {#}

16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Što se tiče mortice ustanovljeno je da ako se zanemari truestrike i ministun (ali uključi dmg od istog), deadelus učinkovitiji od mkb-a.

Možda je bila na dobrom putu... :)

15 godina
Zvonzi kaže...
Krunoo7 kaže...

nisi daleko od istine, ali ipak mislim da je viper radio na MKB-u. {#}

Ja sam mislio na dva bashera.

Dojitza kaže...
Krunoo7 kaže...

Što se tiče mortice ustanovljeno je da ako se zanemari truestrike i ministun (ali uključi dmg od istog), deadelus učinkovitiji od mkb-a.

Možda je bila na dobrom putu... :)

Kod mortice je sve možda.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Na mort se ide prvo boots pa BKB pa Satanic pa Butterfly pa tek onda neki egzoticni itemi.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Na mort se ide prvo boots pa BKB pa Satanic pa Butterfly pa tek onda neki egzoticni itemi.

lol

13 godina
Onjegin kaže...
Jonja kaže...

lol

Sta je tu lol?

Samo idioti u pubu idu bfury prvi item.

Battlefury je noob item ljudi, najgluplji item koji ti apsolutno nista ne daje osim da bolje farmas. Ako ne znas da farmas ko keri, pravis bfury.

Cizme, bkb, satanic nije nuzno moze i dominator pa onda zavisi od ostatka. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...
Jonja kaže...

lol

Sta je tu lol?

Samo idioti u pubu idu bfury prvi item.

Battlefury je noob item ljudi, najgluplji item koji ti apsolutno nista ne daje osim da bolje farmas. Ako ne znas da farmas ko keri, pravis bfury.

Cizme, bkb, satanic nije nuzno moze i dominator pa onda zavisi od ostatka. 

boots, dominator, bkb i onda zavrsi satanic? kasnije jos i abyssal, ako se ima para

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
neaktivan
Dota 2

Daedalus na PA je bacanje para.

Ovo je bulletproof build za laganih 322% winrate. 

Early: boots, PMS, Wand, bottle.

Mid: PT, BKB, HotD

Ako je mid game krv do koljena uzimas mantu

Ako je farm fest, battlefury

Late: BoT, BKB, Satanic, Abysall

Ako neko gradi MKB uzimas AC

Ako ne, Butterfly

na kraju zamjeni mantu/battlefury za MKB po potrebi.

0 4 hvala 0
13 godina
Dota 2

bottle na PA

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 14:47 (chaselol).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, onaj propali Arteezy je stvarno glup jer uzima bottle na PA  {#}

15 godina
Arxi kaže...

rtz-a sam vidio s midasom, maelstormom i bfurijem na anti mageu.

13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
Arxi kaže...

rtz-a sam vidio s midasom, maelstormom i bfurijem na anti mageu.

Ja sam igrao u rasponu od 3-3.5k MMR i mogu ti reći da ili je takav game da možeš pobijediti sa 6-bottle AM-om ili da ne možeš pobijediti sa 6 slotted 20 min AM-om.

13 godina
Dota 2

"What's happening?"

Techies{#}

+ par extra stvarcica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nešto igram ove melee pubstompere (havin fun eh), krenem malo Blood-a spamati, i tek nakon 7-8 uspješnih gejmova skontam da sam koristio onaj njegov Q na pogrešan način, ja sve na enemy koristim :D Whole new world! Trebao bih početi čitati s više pažnje... xD

Također probao sam u 2 gejma ove Techiese, čisto jer sam ih u doti 1 igrao često, nekako su mi meh, early je lagano postavljati bombe jer su objectives onako obvious gdje će enemy 100% proći, ali u lejtu pošto nisam toliki znalac mi baš i ne ide strateško postavljanje mina..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 8:03 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chipina kaže...

"What's happening?"

Techies{#}

+ par extra stvarcica

Probao sam sinoć s njima protiv BOT-ova. Treba mi još vježbe. Dosta su mekani, ali dobro. Znaš možda što su još apdejtali od tih "par extra stvarčica" što navodiš?

16 godina
neaktivan
misho_hrnjak kaže...
chipina kaže...

"What's happening?"

Techies{#}

+ par extra stvarcica

Probao sam sinoć s njima protiv BOT-ova. Treba mi još vježbe. Dosta su mekani, ali dobro. Znaš možda što su još apdejtali od tih "par extra stvarčica" što navodiš?

Novi game mode

14 godina
Dota 2

Novi 'Deathmach' mode je prezabavan, odigrao sinoc tri igre i bilo je super, valjda jer sam tri puta zavrsio u pobjednickoj ekipi :P

Bude malo zeznuto kada te roknu u late game-u i onda imast totalno ne-relevantne iteme za novog heroja, ali u tome i je car.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
OriginalEXE kaže...

Novi 'Deathmach' mode je prezabavan, odigrao sinoc tri igre i bilo je super, valjda jer sam tri puta zavrsio u pobjednickoj ekipi :P

Bude malo zeznuto kada te roknu u late game-u i onda imast totalno ne-relevantne iteme za novog heroja, ali u tome i je car.

Biti će još bolje ako prebace Dotu 2 na Source 2 zbog laga kod učitavanja heroja.

Samo što i dalje ima bugova, neki dobivaju abandone kad umru zadnji put, a game traje još 5+ minuta.

14 godina

Da, malo treba pricekati da se ucitaju heroji.

Sto se bugova tice, to nisam primjetio, ali sam primjetio da u svakoj igri koju smo igrali s tim modom, netko na pocetku bude disconnectan. Sad da li je to slucajnost ili ne, neznam.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
Dota 2

i ljudi, kakva su dosad iskustva s Techies? prvi game jučer protiv njih, Tiny baca Techies i ovaj suicidea (na mene i Miranu, ja sam Bane), zavrsio je game sa 4-18, a mi dobili, ali istina da su mi starting itemi bili courier, observer, tango i sentry wardovi, i nije se imalo para koliko se sentryja uzimalo, ali u redu je, kao counter mi se sviđaju zeus koji daje true sight mina i Abaddon za free heal s ultom :D

na dota buffu je na AP techies pickan u 96% gameova

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Picko Techiesa, ljudi pickali: Nagu,TA, Abaddona, Furiona i Centa.. 

Znaci teski try hard... Focus non stop... Strasno, treba sacekat koji tjedan pa onda moze rape sa techiesom..

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Znaci teski try hard... Focus non stop... Strasno, treba sacekat koji tjedan pa onda moze rape sa techiesom..

kako kad, dobili par likova danas meni vec tripleove i ultre sa techies, sve ovisi o ljudima koje dobijes, recimo igramo protiv techies, a ja u timu s rusima i protiv rusa i nitko wardove ni nista, sta ces ti onda? normalno da ce ti techies biti unstoppable jer gdje god stanes mine, a ti nemas wardova

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

{#}

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ToMisLaW kaže...

{#}

Gledaj malo ako ne vjerujes.. http://www.twitch.tv/wagamamatv

Ali u doti 1 je bio još jaci, osim ako nemaju MH

15 godina
neaktivan
Dota 2

Techies u doti 1 je bio isto sta u doti 2, sprd najveci.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 18:50 (Jonja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

IMO ne postoji jedan univerzalni build za PA il za bilo kojeg heroja općenito. Naravno da ako si safelane farmer ideš iteme koji ti daju čim veći dmg (Phase boots, Drum za HP i manu i BKB), ako igraš mid, bez obzira kojeg heroja igraš, gotovo uvjek kupuješ bocu za rune i Bottle crow. Fora je u tome da prilagodiš iteme situaciji u game-u. Ako imaš 2 protivnička heroja koji te konstanto harassaju i nemožeš do farma, onda je najbolje ići jeftine iteme koji daju dmg i lifesteal (Phase boots, Ring of Aquila, Vladimir). 

Nothing is true, Everything is permitted!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice