sad se sjecam sto sam prestao dote igrati.......
odigram danas 2 gejma nakon pauze od tri mjeseca
uzmem techiesa i zgazim ljude
low priority, ljudi me svi prijavili da imam "map hack"
cyka
sad se sjecam sto sam prestao dote igrati.......
odigram danas 2 gejma nakon pauze od tri mjeseca
uzmem techiesa i zgazim ljude
cyka
Sigurno.
A pickao si Techies.
Pa svatko će te prijaviti.
Nekako sumnjam da si otiso u low prio jer su te ljudi prijavili za map hack. Pa ljudima se za gore stvari nije nista desilo.
A pickao si Techies.
Pa svatko će te prijaviti.
LOL??? Pa na AP koliko ja znam smiješ/možeš pickati sve heroje..zašto bi te netko prijavio zbog toga..
A drugo, još nisam vidio da za 2x pobjede neko dobije low prio, mene su znali po par gejmova za redom reportati (barem su tak pisali) pa nikad nisam dobio low prio, neovisno o score-u, osim kad mi je stvarno 3x za redom abbandonala kad sma imao s netom problema..
Ja vam samo pricam u kakvoj sam se situaciji nasao, da ljudi toliko hejtaju techiesa nisam vjerovao. Da sam fjelmao ili fidao nusam, tacno dota community postaje isti kao lol community, sve idiot do idiota :(
Ja vam samo pricam u kakvoj sam se situaciji nasao, da ljudi toliko hejtaju techiesa nisam vjerovao. Da sam fjelmao ili fidao nusam, tacno dota community postaje isti kao lol community, sve idiot do idiota :(
I to se nažalost desi kad ja pređem sa lola na dotu, neće me nešto...
I to se nažalost desi kad ja pređem sa lola na dotu, neće me nešto...
ne igram lol, nikad i nisam, samo sam vidio na sta lici community a dota ide u tom pravcu
Pa uvijek je tako bilo.
Techies je fail heroj u 100% slucajeva i tu zavrsava svaka rasprava.
Countera ga ward, gem itd, u obrani je napola koristan u napadu nema koristi od tog heroja. Sva korist od techiesa lezi u cinjenici da trola ljude i moze relativno lagano doci do para u early/mid gameu pa moze i koji item sastavit i onda postaje kvazi-kosristan heroj. U isto vrijeme ti ljudi gube pare pa recimo da usporava drugi team u razvoju.
Izvan ovakvog scenarija, ako se igra sa ljudima koji wardaju i prate gdje su techies i mine, pickanje techiesa znaci da tvoj team igra 4v5.
LOL??? Pa na AP koliko ja znam smiješ/možeš pickati sve heroje..zašto bi te netko prijavio zbog toga..
Isto kao što u šahu možeš protivniku slomiti prste, u igri skrivača onom što traži iskopati oči ili na maraton doći sa skuterom.
AP je zabavni mode, video-igrica kao što je Dota treba biti zabavna.
Techies je fail heroj u 100% slucajeva i tu zavrsava svaka rasprava.
Countera ga ward, gem itd, u obrani je napola koristan u napadu nema koristi od tog heroja. Sva korist od techiesa lezi u cinjenici da trola ljude i moze relativno lagano doci do para u early/mid gameu pa moze i koji item sastavit i onda postaje kvazi-kosristan heroj. U isto vrijeme ti ljudi gube pare pa recimo da usporava drugi team u razvoju.
Izvan ovakvog scenarija, ako se igra sa ljudima koji wardaju i prate gdje su techies i mine, pickanje techiesa znaci da tvoj team igra 4v5.
Idi igraj rikija i budi "walking ward"
techies fail u 100%
protiv techiesa sam u 90 posto slučajeva isto radio.
Uzmem Lone Druida (kojeg ne igram nešto posebno dobro, ali ono nije da neznam nikako upravljate herojem i medom istovremeno). Šaljem odma medu na uobicajna mjesta za mine, unište se mine a medo preživi. U startu ga osakatiš i onda u pushu za 20 do 25 min se game završi jer taj techies ništa nemože, i ne pridonosi ekipi
Koji od ovih heroja najviše zaslužuje nerf?
15 | Faceless Void |
---|---|
3 | Death Prophet |
2 | Razor |
2 | Skywrath Mage |
1 | Techies (Kappa) |
Tinker??? ?? ? ??'''''??'' utpitnik '?'' 'upitnik???'????!!!!!jedan!11!!!
Je li netko gledao jučerašnji game 5 između Alliance i TT?
Tinker??? ?? ? ??'''''??'' utpitnik '?'' 'upitnik???'????!!!!!jedan!11!!!
Nisam ga stavio jer Tinkeru ne treba nerf. Treba ga izbacit iz igre.
Nije tinker OP samo je uzasno dosadan. Nema cak ni neki winrate (oko 46%). Ako imate probleme s tinker, mislim da vam supportovi ne rade svoj posao :P
Nije tinker OP samo je uzasno dosadan. Nema cak ni neki winrate (oko 46%). Ako imate probleme s tinker, mislim da vam supportovi ne rade svoj posao :P
46% winrate je od likova koji ga igraju da bi ga isprobali i izgube...
Ako igrate allpick, sve se da counterat, pa cak i tinker (i void)
46% winrate je od likova koji ga igraju da bi ga isprobali i izgube...
Ako igrate allpick, sve se da counterat, pa cak i tinker (i void)
Zašto bi netko counterao u all picku?
Zašto bi netko counterao u all picku?
Zato što.... win...mmr....
Nema OP heroja to je samo previse qq od igraca. Sve se countera, osim techiesa ako si full melee tim.
Nema OP heroja to je samo previse qq od igraca.
Da, dota je perfektno balansirana.
Btw. Beastmaster pojede techiesa iako je melee.
Vazi, cime ces remote mine skinuti kad nemas range-a a force staff je tako lako napraviti ^_^
Vazi, cime ces remote mine skinuti kad nemas range-a a force staff je tako lako napraviti ^_^
Beastmasterovo prase je ranged.
Beastmasterovo prase je ranged.
lol, da nije bitnije sto su mu 2 magic immune?
Što donosi update?
Što donosi update?
Nadamo se da pošteni metagame nakon godinu dana ovog govna.