Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Tonči kaže...
Hellmaker kaže...

Evo stigo do inferna sa wizz. Pod kraj hella lvlup taman na 60. Trenutno sam na act 1 poslije skeleton kinga i za sad ide ok. Elitovi padaju u roku od 2minute, jedini problem su fast i jaileri s vecim dpsom. Mogu podnjet oko 3-6 hitova prije smrti.

Build je signature electiric orb splash , blizzard veci area effect, force armor, frost hydra, teleport wormhole, force weapon, blurr, galvanizing ward, cold bloded i kite kite kite kolko ide.

Wizz : 13k dmg(na critical zna opalit i do 25k), 25k health, resists 200 svi, 4.8k armor.

Sto se tice dropova ok su dok se buffam na lvl5 nephalem, ima smeca ali tu i tamo padne dobar item. Imam jedan legendary ring i to još s nightmare težine tako da od onda pokušavam proć ćim dalje bez ah i mogu reć da ide.

Ne znam kako će izgledat act II uskoro sam tamo pa ću vidit :)

Čudno da ti ne treba 22 minute s 13k DPS-a :)

Ja i on (Hellmaker) smo jučer cijeli dan prošli Hell težinu kao dva wizz-a, sa dosta lošim statovima (ja sam lvl60, 8k dmg (budući da sam coldblooded kad ih blizzam zna dmg poteći do 10-13k, 15-18k critc.), 23k HP, 5k armor(sa energy armorom), resistovi od 250 - 300). Probao i inferno, došao do skeleton kinga, većina mobova sam uspio riješiti (5min - lakši, 10min - teži), naravno uz divlje kite-anje(plus templar tu i tamo tenka) i blizzardanje (za usporavanje). Ima kombinacija koje sam izbjegao (fast/waller/jailer/mortar), ali sa ostatkom se čak i mogu nositi.Budući da sam već naviknut na kite-anje sa wizz-om, nije mi problem se naganjati sa tim mrcinama oko neke stijene ili po nekom dungenu.

Jedino što me za sad ubija su financije. Svakih pola sata 10k-15k gold-a moram potrošiti na popravke (primjetio sam da se oprema puno brže troši, bez obzira na količinu smrti). Nikako da prevalim 30k ušparanog golda.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
odjavljen

Znači da ti je pretežak Inferno zasad. Wizard s 8k DPS-a je komedija za Inferno. Kreni na Inferno s 20k. Na AH se zna pronaći fina oprema za 100-200k što nije teško zaraditi na Hellu. Nema smisla da igraš nešto s čime si na nuli. Neki 700 DPS dagger košta sitniš.

17 godina
Tonči kaže...

Znači da ti je pretežak Inferno zasad. Wizard s 8k DPS-a je komedija za Inferno. Kreni na Inferno s 20k. Na AH se zna pronaći fina oprema za 100-200k što nije teško zaraditi na Hellu. Nema smisla da igraš nešto s čime si na nuli. Neki 700 DPS dagger košta sitniš.

To sam i ja mislio, ali iskreno meni nije preteško igrati (kiting mi ne predstavlja problem). Sa 20k dmg najvjerojatnije ne bi trebao niti kite-ati. Prvo ću vidjeti dokle mogu stići sa ovom opremom koju imam (ako koja ne uleti) ili ako ostanem bez love za popravke (sada je već knap), pa tek onda ću posegnuti za AH-om. Inače i na hell i na inferno sva oprema koju dobijem i koja ima dobre statove (lvl 62) nije za wizz-a (tj. ili je za WD, DH, Barba only). To je jedina stvar koja mi se ne sviđa kod loot dropa. Pa mogli su bar staviti da ovisno o klasi koju igraš da ti dropovi više naginju prema tome (ne jako, ali bar neki određeni postotak).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
Diablo 3

eh eh

d3 d3
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam uspio upecati 1k dmg 2h crossbow s 38% dodatnog damagea za 50k... evo sad sam na polovici Inferna Act 2 i moram priznati postaje sve teže i teže... volio bih doći do Siegebreakera da tamo mogu farmati,ali kako je krenulo to će biti vrlo teško...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
smiglcro kaže...

eh eh

Pa takav je svaki diablo (?) :)

Inace, jucer sjelo jos 1evro :) Jednostavno sam snizio cijene do krjaa za neke iteme i eto odlaze polako.  

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Situacija nakon produženog vikenda ista. Na Act II zapeo kod Kulles blood, uspijevam čak doći do 5 stackova, ali onda naletim na elite pack paukića koji me satru u sekundi. Probal sam ih i bez ijednog stacka i nemrem im niš, pa se vratio farmanju da nadoknadim izgubljene pare i eventualno nadogradim opremu. Uredno farmam Impaled Angel, tj. Hall of Agony I i II da naberem 5 stackova i onda Wangera i Butchera koji dropaju pun k itema. Od cca 15-ak runova, jedini iskoristivi drop za Barbariana je chest s all ress, nešto sitno strenghta i dva socketa, rare lvl62. Ostali itemi svi odreda za salveganje. Rare belt lvl63, armora 270, dex, int i all ress nemre se prodat ni za siću na AH, kao ni legendary staff 2h lvl60 s 500 dmga. Jedino korisno kaj se dobi s farmanjem su goldi, oko 100k po runu.

Još ću dat Diablu III tjedan dana farmanja, a nakon toga zbogom. Dosadi to farmanje bez napretka. U WoWu bi barem iskraftao nešto od matsa, tu mi se gadi kraftat, potrošit 30k golda za jedan rare item lvl62 s random magic statsima, pa tako 5-6 puta i ništa za lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado2202 kaže...

To je jedina stvar koja mi se ne sviđa kod loot dropa. Pa mogli su bar staviti da ovisno o klasi koju igraš da ti dropovi više naginju prema tome (ne jako, ali bar neki određeni postotak).

Slazem se, ovo je meni najveca zamjerka!

Rekao bih da je skoro pa retardirano da od mali miljun dropova koja su mi pala, samo mi je jedan item dobar i to neck.

Mislio sam da nemam srece, ali i moja ekipa ima isti "problem".

Skoro pa sve vendor/salvage i pokoji na AH.

Damn {#}

17 godina
Igor_Kreč kaže...

U WoWu bi barem iskraftao nešto od matsa, tu mi se gadi kraftat, potrošit 30k golda za jedan rare item lvl62 s random magic statsima, pa tako 5-6 puta i ništa za lika.

Craftanje je kao da igras Bingo 15/90!

Nisam vidio losije rijesene profesije od ove u D3.

17 godina
Diablo 3

ja sam sad poceo farmat inferno act 1. nakon promjena u statsima, armor mi je porastao na cca 11k i resistovi su svi 500-600 (igram sa enchantressicom). nesto malo manje healtha imam (jedno 35k) i 11.7k dpsa. za sad nisam jos umro niti jednom, ubio skeleton kinga bez vecih poteskoca. sto se tice farmanja zlata, uspio sam nafarmat 300-400k golda zajedno sa skeleton kingom (5 NV buff + oko 20ak posto na gearu, ukupno nesto vise od 100% buffa za gold). dropovi su losi, uglavnom sve ide vendoru ali tako si buildam kolicinu zlata. pao mi je jedan rare lvl 62 daibo za monka (730 dpsa) i jedan lvl 61 single handed axe (520 dpsa, ali sa level requirement -12, sto znaci da je to valjda jedno od najboljih oruzja za barbara na lvl 48).

sve u svemu, nije tako bas lose. moram si nabaviti neki bolji shield i nadat se nekom dobrom dropu za 1handere i na konju sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa jeb*te ja u ACT 2 nemogu ni prismrdit. Oni lacuni elite me spiče samo tako. Ovo su moji statsi. Šta triba popravit (znan da mi je DPS mali)?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

Pa jeb*te ja u ACT 2 nemogu ni prismrdit. Oni lacuni elite me spiče samo tako. Ovo su moji statsi. Šta triba popravit (znan da mi je DPS mali)?

S tim statsima bi trebao proci Act2 bez problema. Koji build koristis active/pasive/rune i kojeg folowera?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
S tim statsima bi trebao proci Act2 bez problema. Koji build koristis active/pasive/rune i kojeg folowera?

Enchanter folowera al san mu malo zaheba skillse, btw mogu li se minjat skillovi istog?

Evo trenutni setup skillova:

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 12:28 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa sta ne koristiš Wrath of berserker?

1 0 hvala 1
17 godina
Hedrick kaže...

Evo trenutni setup skillova:

Probaj ovo, followeru mozes mjenjat skillove, desni klik na slikicu i retrain

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedan tut kako zaradit. Malo je stariji, možda su ga neki i vidili al vridi pogledat oni koji nisu.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Da li se igra još uvijek može najjeftinije nabaviti na PCGameSupply, ili ima negdje još jeftinije?

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 13:59 (1samek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo mojeg barba. Act1 je super lagan, act 2 treba paziti, act 3 ne ide.

stats stats
build build
[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zakaj ne koristite Wrath of the Berseker? Ja neznam kak bi bez njega rješio elite packove, podupla mi dmg.

17 godina
Igor_Kreč kaže...

Zakaj ne koristite Wrath of the Berseker? Ja neznam kak bi bez njega rješio elite packove, podupla mi dmg.

WoB mi je glavno oruzje, strah i trepet svih sila zala! {#}

14 godina
neaktivan
14 godina
Hedrick kaže...

Hm imam slicne statse za 100 resista vise na svemu al i dalje bi trebao lakocom proci Act 2 bar sam ja tj. ubio sam i azmadona tako da ne znam u cemu je problem {#}

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Hedrick kaže...

Hm imam slicne statse za 100 resista vise na svemu al i dalje bi trebao lakocom proci Act 2 bar sam ja tj. ubio sam i azmadona tako da ne znam u cemu je problem {#}

Treba znati igrati, kolega mi isto kuka kako mu je na Hell tesko, naletim ja do njega, totalno krive skilove popalio (kaze, sto ce mu to, na Nightmare je sve sljakako, ubijao sve s 1 ili 2 udarca). Nekad i s slabijom opremom ali uz prave skillove se moze nesto preci/ubiti.

13 godina
Diablo 3

Ja sam sa DH.om jednostavno u 3 minute rijesio azmodana na Hell i to bez ikakvog problema. Promjenio sve skillove. I sada haracenje pocinje. Izual ili kak vec je pao u roku 1min, samo sam ga crit poroko... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanje:

da li taj 'life steal' sistem znači 'life per hit' ili '% life of damage' na weaponu?

i kako najlakše na AH pronaći takvo oružje?

hvala

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam sa DH.om jednostavno u 3 minute rijesio azmodana na Hell i to bez ikakvog problema. Promjenio sve skillove. I sada haracenje pocinje. Izual ili kak vec je pao u roku 1min, samo sam ga crit poroko... 

ko svaki character na hellu, pazi kad dođeš na inferno, suze će teći

15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo što sam našo u prašini tokom današnje šetnje pećinom act 1 inferno (bez nephalema). :)

http://us.battle.net/d3/en/item/wanderlust

wanderlust wanderlust
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:35 (Hellmaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Hellmaker kaže...

evo što sam našo u prašini tokom današnje šetnje pećinom act 1 inferno (bez nephalema). :)

još da ima korisne statse ;)

15 godina
Hedrick kaže...

Sto se tice statsa nista lose, otprilike sam i ja tu negdje. Recimo sa war cry buffom imam resist 650 - 800. Nemam uopce puno dps-a,negdje 25k. Vitality takoder slabo,malo preko 30k.

Sto se tice akta 2 mogu ga prolaziti, trenutacno dosao do beliala, te ona zadnja faza kada poludi me zezne. Ali skinit cu ga vec.

No definitivno se vracam farmat act jedan koji mi je trenutacno isplativiji. U act 2 ne crkavam puno, no zna se dogoditi te ne zavrsim toliko u plusu hehe.

Takoder nista bolji drop mi nije u act 2. Tako da nemam pretjerane koristi da prestanem farmat prvi.

Sad sam primjetio da ti je block amount jako slab, to si popravi. Nabavi neki stit sa vecim blokom. Npr ja imam block amount 2800-3700. Inace jako vazna stvar za barba.Takoder gledaj chance to block. Meni je na 10% ali i to je slabo. Moram naci nesto bolje.

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:44 (thechosenfreak).
14 godina
acca kaže...
Hellmaker kaže...

još da ima korisne statse ;)

Lol ima - 6-7 movement speed (za DH vrlo dobro) reduces the duration  of control imparing effect 11-12 jos ako nabavis SET +100 Vitality i 50% Critical Hit 

BTW: Na AH najjeftiniji kosta 2m znaci moze dobiti 1,5m u roku od 2 minute ako ne i manje:)

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:53 (XVII Mini).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice