Pa jeb*te ja u ACT 2 nemogu ni prismrdit. Oni lacuni elite me spiče samo tako. Ovo su moji statsi. Šta triba popravit (znan da mi je DPS mali)?
Sto se tice statsa nista lose, otprilike sam i ja tu negdje. Recimo sa war cry buffom imam resist 650 - 800. Nemam uopce puno dps-a,negdje 25k. Vitality takoder slabo,malo preko 30k.
Sto se tice akta 2 mogu ga prolaziti, trenutacno dosao do beliala, te ona zadnja faza kada poludi me zezne. Ali skinit cu ga vec.
No definitivno se vracam farmat act jedan koji mi je trenutacno isplativiji. U act 2 ne crkavam puno, no zna se dogoditi te ne zavrsim toliko u plusu hehe.
Takoder nista bolji drop mi nije u act 2. Tako da nemam pretjerane koristi da prestanem farmat prvi.
Sad sam primjetio da ti je block amount jako slab, to si popravi. Nabavi neki stit sa vecim blokom. Npr ja imam block amount 2800-3700. Inace jako vazna stvar za barba.Takoder gledaj chance to block. Meni je na 10% ali i to je slabo. Moram naci nesto bolje.
Evo moji statsi, prolazim ACT 3 tj. prosao sam cijeli.
Racunaj 850-1000 ressista kada upalim WarCry - Armor 8,5k block chance je jako vazan moj je jos dobar 32% da mi je do 45% i perfect!
dupli post!