Dead Space 3

poruka: 385
|
čitano: 80.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dead Space 3

I optimizacija igre je opet vrhunska. Na mojoj slaboj i staroj krntiji(moj PC) igra radi na ~50fps-a, na 1920x1080 sve ostalo high i uključeno. Jedino su: shadows na normal, aa na 2x, ssao na off, te vsync off. Igra izgleda ko bombon i vrti se jako jako glatko.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 14:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

IGN Plays Dead Space 3 PC! - "SET EVERYTHING ON HIGH!"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3
Dali se isplati kupiti ovu igricu ?
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Re: Dead Space 3
Blazin18 kaže...

Ako si igro Dead Space 2 svakako kupi...Ako si novi preporucam da odigras Dead Space 2 pa onda trojku...

Work hard play harder
17 godina
Vuk15 kaže...
Blazin18 kaže...

Ako si igro Dead Space 2 svakako kupi...Ako si novi preporucam da odigras Dead Space 2 pa onda trojku...

Dead Space 1, pa Dead Space 2, pa zatim trojku. Sve tri su dobre igre. I povezane.

A za potpuni doživljaj najprije pogledaj Dead Space: Downfall

Pa pređi Dead Space, zatim pogledaj Dead Space: Aftermath

Pa pređi Dead Space 2 i onda na Dead Space 3....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Dead Space 3

jel se kako može igrati coop sa jogurt verzijom dva pc koji su spojeni na isti router???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3

Jel ima netko save game od Dead Space-a 3 da mi pošalje slučajno obriso :) Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Dead Space 3

Probao par minuta...simpatično,malo više pucanja, malo jači monsteri, u prijašnjim kad skineš noge i to samo ih dovršiš vodje počnu pucat po tebi iz nekih gluposti.

Ugl. solidno, grafika prolazna, igra čak i lijepo radi na mom laptopu.

Stavljam na stranu pa kad budem imao vremena, ali zasad što sam vidio, ok je

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

Ma grafika je prekrasna. Meni je gameplay dosta sličan onome iz prijašnjih dijelova, jedino su malo žilaviji protivnici.

Evo par slika iz druge teme. LINK

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Ja igram na imspossible i igra mi je taman izazovna. Pazim šta nadograđujem na odjelu i oružju radi limitiranih resursa. Ali velika zamjerka na ono forsiranje brobe tu i tamo kada na nas svale 65468765746576876517676876141685745 beštija. E to je totalno nepotrebno. Sreća do 11 chaptera toga ima svega cca tri puta, (na 11 mi je već lakše radi moćnog oružja pa ih izrešetam bez problema. Ali na kakvo 5, 6 chapteru na ovoj težini to je čisti užas. Ali zato se valjda i zove impossible.... Prvi Boss na planetu nije težak i to mi se sviđa. Bez problema rješen na impossible iz prve..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dead Space 3

Da li  zna netko da li kad se igra u coopu bude više monstera? Mislim kad nas je dvoje onda je lakše

Također za sve one koji igraju coop, dali vam se svakih pola sata-sat igranja sam odjednom "connection interrupted" ili tako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 23:58 (KonorKenvej).

0 1 hvala 0
13 godina
Dead Space 3

Na nekom levelu mi se pojave neki debili koje nikako nemogu ubiti. Potrošio sam svu municiju a njima sami dijelovi tijela izrastaju. mamicu im ... Šta treba?

Did I ever tell you the definition of Insanity?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dead Space 3

Izranjavati ih toliko da padnu na pod te se regeneriraju, dok ti u međuvremenu mrljaš da uđeš u onaj vlak ili što već, ubiti, ne možeš ih ubit dok u jednom levelu ne dođeš na neki turret, onda svi padaju kao od šale, ali to je samo nekih 10-15 sekundi.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dar01 kaže...

Na nekom levelu mi se pojave neki debili koje nikako nemogu ubiti. Potrošio sam svu municiju a njima sami dijelovi tijela izrastaju. mamicu im ... Šta treba?

Oni postoje još od prvog djela.... Najprije im otkini noge a nakon toga i ruke. Tada se duže regeneriraju ...

P.s.

Zar  igraš trojku bez da si igrao prethodne djelove?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 8:46 (doktor1).
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

Statsis, kidanje nogu ( ne i ruke, ako ih previše oštetiš odmah će se regenerirati ) i nastaviš po svome, kad ih opet primjetiš opet, njih dvojicu sa sjeci dok ne porazbijaš one male škorpije, dotad će već vlak doći.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Dead Space 3

Kako se mogu ljepi wallpaperi uzimati u ovoj igri pošto nema HUDa. Evo jedan koji je na mom desku, te još jedna koja bi mogla biti ;)

Desk Desk
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kako se mogu ljepi wallpaperi uzimati u ovoj igri pošto nema HUDa. Evo jedan koji je na mom desku, te još jedna koja bi mogla biti ;)

Daa

Ima jos masu al ne mogu da ih ubacim,valjda sto su vece od 2mb

http://screenshot.xfire.com/s/127224620-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/127224103-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/127224095-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/127224085-4.jpg

moze ovako :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 20:55 (Xpider).
15 godina
Dead Space 3

igra mi je za 2 ljestvice niže od drugog dijela i josš za jednu naspram prvog. igrao sam malo - mislim da do prvog checkpointa (poslije rušenja broda i nakon izlaska iz stana). imao sam osjecaj da igram hebeni COD. nisam se nadao da će takav biti, mozda vise nalik dvojci.

Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
Dead Space 3

Šteta što su upropastili igru onim debilnim "craftanjem" oružja.  Hoću gotova oružja kao u prva dva nastavka koja se jednostavno upgrejdaju s vremenom, a ne da sam moram slagat sve od framea pa na dalje i onda isprobavat kaj valja a kaj ne, koji circuit set, koji tip... jebote.. al su zasrali s tim...  Taj crafting oružja je glup, zamoran, dosadan i kompliciran.

A i taj micropayment u igri je lopovski, ima pun k...c odijela i oružja koje možeš otključat samo uz nadoplatu ili ako si kupio nekakva limited edition izdanja. Šteta, natjerali su me da zamrzim jedan od omiljenih serijala.

Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
Idealist kaže...

igra mi je za 2 ljestvice niže od drugog dijela i josš za jednu naspram prvog. igrao sam malo - mislim da do prvog checkpointa (poslije rušenja broda i nakon izlaska iz stana). imao sam osjecaj da igram hebeni COD. nisam se nadao da će takav biti, mozda vise nalik dvojci.

Suditi igri prema 20 minuta igre je  glupo. Igra jest malo drugačija na momente i meni se kao takva sviđa jer se sve to skupa uklapa u priču.

t00mob kaže...

Šteta što su upropastili igru onim debilnim "craftanjem" oružja.  Hoću gotova oružja kao u prva dva nastavka koja se jednostavno upgrejdaju s vremenom, a ne da sam moram slagat sve od framea pa na dalje i onda isprobavat kaj valja a kaj ne, koji circuit set, koji tip... jebote.. al su zasrali s tim...  Taj crafting oružja je glup, zamoran, dosadan i kompliciran.

A i taj micropayment u igri je lopovski, ima pun k...c odijela i oružja koje možeš otključat samo uz nadoplatu ili ako si kupio nekakva limited edition izdanja. Šteta, natjerali su me da zamrzim jedan od omiljenih serijala.

Meni je taj crafting nešto najbolje što su uveli u igru. Možeš si složiti oružije po volji, možeš složiti stotinjak kombinacija. Sviđa mi se ta sloboda odabira. Ako ti se neda slagati oružija onda si ga napravi prema blueprintu, tamo su gotova oružija.

Nebi rekao da su nešto upropastili igru i dalje je to onaj DS feeling, a što se plačanja tiće ja uopče nisam osijetio da te igra tjera da bi morao kupovati oružija ili nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 21:09 (Jack Sparrow).
15 godina
Dead Space 3

Dead Space 3 - Gun Show

0 0 hvala 0
13 godina

Potpuno se slažem. Ukakali su.

Did I ever tell you the definition of Insanity?
12 godina
protjeran
Dead Space 3

Pa zar nitko neigra u coopu? Ovo je totalna debilana, meni i frendu coop se disconnecta SVAKI PUT nakon pola sata igranja, samo "disconection interrupted" i onda ponovno ispočetka chapter

0 1 hvala 0
16 godina
KonorKenvej kaže...

Pa zar nitko neigra u coopu? Ovo je totalna debilana, meni i frendu coop se disconnecta SVAKI PUT nakon pola sata igranja, samo "disconection interrupted" i onda ponovno ispočetka chapter

Original igra?

dar01 nisi li ti malo prije pitao kako ubiti onog lika koji se regenerira? Kojeg si trebao vidjeti u jednom od prva dva dijela, a sad tu govoriš da su ukakali. Kako možeš tako nešto tvrditi ako nisi igrao prijašnje igre?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 23:50 (Jack Sparrow).
12 godina
Jack Sparrow kaže...
KonorKenvej kaže...

Original igra?

Cini se da ne xDDD

12 godina
protjeran
Dead Space 3

Da, original.

0 1 hvala 0
14 godina
Dead Space 3

E da, opet, kaj se tiče tog craftanja oružja, ima jedna nelogičnost odmah na početku igre kad se dođe do prvog bencha. Taj prvi bench je u olupini broda starog 200 godina. Ok.  I onda Isaac dođe do tog bencha i veli nekaj u stilu: " Evo, tu je i bench pa si sad mogu napravit bolja i moćnija oružja od ovog koje imam" A jebote taj bench je 200 godina star kao i ta olupina zar ne? Pa kak to mogu bit moćnija oružja od onih u sadašnjosti??  Nema logike :-)  Uf, to me smeta :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
t00mob kaže...

E da, opet, kaj se tiče tog craftanja oružja, ima jedna nelogičnost odmah na početku igre kad se dođe do prvog bencha. Taj prvi bench je u olupini broda starog 200 godina. Ok.  I onda Isaac dođe do tog bencha i veli nekaj u stilu: " Evo, tu je i bench pa si sad mogu napravit bolja i moćnija oružja od ovog koje imam" A jebote taj bench je 200 godina star kao i ta olupina zar ne? Pa kak to mogu bit moćnija oružja od onih u sadašnjosti??  Nema logike :-)  Uf, to me smeta :-)

Ma ima tu milijun nelogičnosti, npr po tim starinskim brodovima nalazimo municiju koja je ista kao u sadašnjosti u igri, iste stasis packove, upgrade dijelove, pa iste one kabine za mijenjanje odijela, ista tehnologija otvaranja vrata.....kao da je tehnologija stala, tj nije nimalo napredovala u zadnjih 200 godina lol

16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Jake su mi i one skale na razmotavanje na rubovima visine 1.8m, za nefalit im je potrebno 6-7 sekundi da se razmontiraju.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Idealist kaže...

Suditi igri prema 20 minuta igre je  glupo. Igra jest malo drugačija na momente i meni se kao takva sviđa jer se sve to skupa uklapa u priču.

ma da? sta mislis da sam trebao odigrati cijeli prvi dio da mi se igra svidi?! prvi dio mi je bio dobar zbog nekih elemenata kakvi se ne mogu naci u drugim igrama. i kao cjelina je bila odlicna. prvi dio sam vidio kod frenda i samo na par minuta dok nismo krenuli igrat soccer. tad mi se svidjela i kako onda mozes reci da prema prvih 20 minuta ne mogu suditi?! u tih prvim minutama se desila 2 ili 3 COD momenta.

kazes da se uklapa u pricu. a tko kaze da je prica uopce trebala takva biti! pa prica pogoduje tome sto je igra drugacija. sto po eni ne bi trebala biti. daleko je od prvog dijela. pa da su isaac-a ubacili u gta vama bi bio drugaciji ali dobar...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice