Dead Space 3

poruka: 385
|
čitano: 80.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dead Space 3

Dead Space series cancelled by EA after poor sales of Dead Space 3

-An unnamed source says development on the Dead Space series has been shut down.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 16:42 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Dead Space 3
lmutak kaže...

Dead Space series cancelled by EA after poor sales of Dead Space 3

-An unnamed source says development on the Dead Space series has been shut down.

Neznam što su očekivali nakon što su lansirali onaj bučkuruš koji oscilira od fenomelnog do očaja...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina
neaktivan
Dead Space 3

Pa dobro prića je ionako završila s krajem triologije bolje tako nego da siluju franšizu nepotrebnim nastavcima...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
k1klop kaže...

Pa dobro prića je ionako završila s krajem triologije bolje tako nego da siluju franšizu nepotrebnim nastavcima...

Ti nisi vidio (čuo) cliffhanger na kraju DS3?

17 godina
Dead Space 3

Stavit 54586 komada day one DLCa, mikrotranskacije i onda se žalit na lošu prodaju... {#}

Pa zar tamo rade idioti koji su mislili da će publika oduševljeno dočekat sve to?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Šugavi EA ostaje šugavi EA. Možda je i bolje.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Šugavi EA ostaje šugavi EA. Možda je i bolje.

Ništa....ostaje nam mužnja ACa, Lara Croft i ostalo prokušano društvo :D

17 godina
neaktivan
Dead Space 3

Tak im i treba, da bar tak završe sve igre/serijali koji forsiraju nepotrebne DLC-e, mikrotransakcije i gluposti. Umjesto da se fokusiraju na poboljšavanje samog gameplaya, eto im šaka u oko. Baš mi je drago da sam ovo spiratiziral jer za drugo ni nije! Jedino mi je žal settinga.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Meni je žao serijala, imao je dosta potencijala, setting je stvarno bia vrhunski, puno se više moglo s ovim nastavkom, a i čitavim serijalom da su bili pametniji ( da se razumijemo, prva dva djela su zakon, mislim da buduće nastavke bez kojih smo ostali ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Možda ipak bude DS4.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Dead Space 3 Awakened DLC Launch Trailer

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Dead Space 3 Awakened DLC Launch Trailer

Izgleda dobro {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ovaj novi kuler enemy je moćan, sve skupa izgleda puno strašnije od orginal igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Nakon pređene igre totalno sam nezainteresiran za ova DLC... (igra od kakvog 14 chaptera postane totalni napor; dizajn je i dalje super, to stoji, ali do tada su nam u 5x5 izlazili "obični" nekrići, ali od tada dolaze oni aka Phenmo II x4 BE ilitga "Blek Edišn"...)

Neka me iznenade, ali sve mi baca na još više..KOLJI KOLJI KOLJI; bez zareza.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Dead Space 3

Hej da li je moguće igrati coop na PCu ili još uvijek crasha nakon nekog vremena i shebe se konekcija?

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 3

Jel netko probao "Buđenje"?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Zar nisi 5 centimetara gore napisao da si totalno nezainteresiran za taj dlc?

17 godina
KonorKenvej kaže...
doktor1 kaže...

ALi sam pročitao da više baca na neki horo elemnt... i ZATO pitam dali je netko probao da vidim dali su nešto promjenili, jer DS3 od kakvog 12 chaptera postaje silovanje!!!

I zato služi forum i mogućnost pitanja dali su šta promjenili, jer nebi uzeo to ako je identično kao DS3 nakon kakvog 12 chaptera....

I ne moraš pamtovat odmah....

Kapiši?

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ja sam odigrao pola sata ovog DLC-a i neznam da li ovi u EA znaju što znaći horror elementi ili ne. U tih pola sata niti jedan horror element, valjda EA misli da iskakivanje protivnika iz svake rupe kao u chapterima 13+ spada u horror elemente. Jedini dodatak (za sad) je što Isaac ima vizije o tim čudovištima, da su se probudili ali ne znaju još gdje je Zemlja. Vizije su gotovo identične vizijama Sheparda iz ME o reaperima i Isaac prdi da mora upozoriti Zemlju na njih (opet jako slično ME)

EDIT: Moram nadodati da ovaj DLC ima nekih horror elemenata kao što su i najavili. Nemoj sad očekivati da ćeš se pokenja.i u gaće, ali ako ga ideš uspoređivati sa samim DS3 onda ćeš vidjeti razliku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:36 (formula1live).
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...
KonorKenvej kaže...
doktor1 kaže...

ALi sam pročitao da više baca na neki horo elemnt... i ZATO pitam dali je netko probao da vidim dali su nešto promjenili, jer DS3 od kakvog 12 chaptera postaje silovanje!!!

I zato služi forum i mogućnost pitanja dali su šta promjenili, jer nebi uzeo to ako je identično kao DS3 nakon kakvog 12 chaptera....

I ne moraš pamtovat odmah....

Kapiši?

Ne, ne "kapišam", i moram odmah pametovat.....širit pamet :D

17 godina
Dead Space 3

Konore, stabiliziraj se....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dead Space 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

E moj Kora budeš ti opet bio protjeran s foruma...

17 godina
protjeran
formula1live kaže...
doktor1 kaže...

Ja sam odigrao pola sata ovog DLC-a i neznam da li ovi u EA znaju što znaći horror elementi ili ne. U tih pola sata niti jedan horror element, valjda EA misli da iskakivanje protivnika iz svake rupe kao u chapterima 13+ spada u horror elemente. Jedini dodatak (za sad) je što Isaac ima vizije o tim čudovištima, da su se probudili ali ne znaju još gdje je Zemlja. Vizije su gotovo identične vizijama Sheparda iz ME o reaperima i Isaac prdi da mora upozoriti Zemlju na njih (opet jako slično ME)

Taman prešao DLC i moram reći da me kraj isto asocirao na Mass Effect 3. Inače nevolim ovako intezivne cliffhangere u igrama.

Inače ovaj DLC je dosta razvodnio priču jer kraj sugerira da je sve što smo radili u trici bilo za ništa.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 21:28 (Prince-Artas).
15 godina
Dead Space 3

IGN Reviews : Dead Space 3 Awakened Video Review

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ajd pa ispao je bolji nego što sam očekivao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3

Prošao DLC, četvorka bi lako mogla biti epic (ako je uopće bude).

Samo što su mogli ovaj DLC slobodno ubaciti u cijelu igru jer je direktni nastavak, ali da...to je taj pohlepni EA...

1 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 3

Oni su po meni sa tim DLCom jednim potezom ubili bilo kakav sense of acomplishment sto se tice price nakon sto sam odigrao sva 3 dijela sa guštom. I jos završava totalno blesavim cliffhangerom,što uopce nebi bio toliki problem da ovaj DLC jednostavno odiše smradom pohlepe i vidi se da je sklepan čisto da se zaradi novac, bez imalo razmisljanja da obogati Dead Space svijet ili da pruzi igraču ništa smisleno negoli jos nekoliko sati igre i manjak para u novčaniku.

Da je franšiza završila onom zadnjom scenom u trojci, imo bilo bi OK koliko toliko, ovako bez 4 nastavka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Treba je Issac na vrime umrit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 3

Igram 6h i na 40% igre sam, nesposoban sam s benchom, takva smeća od oružja radim  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice