Dead Space series cancelled by EA after poor sales of Dead Space 3
-An unnamed source says development on the Dead Space series has been shut down.
-An unnamed source says development on the Dead Space series has been shut down.
Neznam što su očekivali nakon što su lansirali onaj bučkuruš koji oscilira od fenomelnog do očaja...
Pa dobro prića je ionako završila s krajem triologije bolje tako nego da siluju franšizu nepotrebnim nastavcima...
Pa dobro prića je ionako završila s krajem triologije bolje tako nego da siluju franšizu nepotrebnim nastavcima...
Ti nisi vidio (čuo) cliffhanger na kraju DS3?
Stavit 54586 komada day one DLCa, mikrotranskacije i onda se žalit na lošu prodaju...
Pa zar tamo rade idioti koji su mislili da će publika oduševljeno dočekat sve to?
Šugavi EA ostaje šugavi EA. Možda je i bolje.
Šugavi EA ostaje šugavi EA. Možda je i bolje.
Ništa....ostaje nam mužnja ACa, Lara Croft i ostalo prokušano društvo :D
Tak im i treba, da bar tak završe sve igre/serijali koji forsiraju nepotrebne DLC-e, mikrotransakcije i gluposti. Umjesto da se fokusiraju na poboljšavanje samog gameplaya, eto im šaka u oko. Baš mi je drago da sam ovo spiratiziral jer za drugo ni nije! Jedino mi je žal settinga.
Meni je žao serijala, imao je dosta potencijala, setting je stvarno bia vrhunski, puno se više moglo s ovim nastavkom, a i čitavim serijalom da su bili pametniji ( da se razumijemo, prva dva djela su zakon, mislim da buduće nastavke bez kojih smo ostali ).
Ovaj novi kuler enemy je moćan, sve skupa izgleda puno strašnije od orginal igre.
Nakon pređene igre totalno sam nezainteresiran za ova DLC... (igra od kakvog 14 chaptera postane totalni napor; dizajn je i dalje super, to stoji, ali do tada su nam u 5x5 izlazili "obični" nekrići, ali od tada dolaze oni aka Phenmo II x4 BE ilitga "Blek Edišn"...)
Neka me iznenade, ali sve mi baca na još više..KOLJI KOLJI KOLJI; bez zareza....
Hej da li je moguće igrati coop na PCu ili još uvijek crasha nakon nekog vremena i shebe se konekcija?
Jel netko probao "Buđenje"?
Zar nisi 5 centimetara gore napisao da si totalno nezainteresiran za taj dlc?
ALi sam pročitao da više baca na neki horo elemnt... i ZATO pitam dali je netko probao da vidim dali su nešto promjenili, jer DS3 od kakvog 12 chaptera postaje silovanje!!!
I zato služi forum i mogućnost pitanja dali su šta promjenili, jer nebi uzeo to ako je identično kao DS3 nakon kakvog 12 chaptera....
I ne moraš pamtovat odmah....
Kapiši?
Ja sam odigrao pola sata ovog DLC-a i neznam da li ovi u EA znaju što znaći horror elementi ili ne. U tih pola sata niti jedan horror element, valjda EA misli da iskakivanje protivnika iz svake rupe kao u chapterima 13+ spada u horror elemente. Jedini dodatak (za sad) je što Isaac ima vizije o tim čudovištima, da su se probudili ali ne znaju još gdje je Zemlja. Vizije su gotovo identične vizijama Sheparda iz ME o reaperima i Isaac prdi da mora upozoriti Zemlju na njih (opet jako slično ME)
EDIT: Moram nadodati da ovaj DLC ima nekih horror elemenata kao što su i najavili. Nemoj sad očekivati da ćeš se pokenja.i u gaće, ali ako ga ideš uspoređivati sa samim DS3 onda ćeš vidjeti razliku.
ALi sam pročitao da više baca na neki horo elemnt... i ZATO pitam dali je netko probao da vidim dali su nešto promjenili, jer DS3 od kakvog 12 chaptera postaje silovanje!!!
I zato služi forum i mogućnost pitanja dali su šta promjenili, jer nebi uzeo to ako je identično kao DS3 nakon kakvog 12 chaptera....
I ne moraš pamtovat odmah....
Kapiši?
Ne, ne "kapišam", i moram odmah pametovat.....širit pamet :D
Konore, stabiliziraj se....
Dead Space 3 Awakened DLC Openning Scene
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_kZniUrk29E
E moj Kora budeš ti opet bio protjeran s foruma...
Ja sam odigrao pola sata ovog DLC-a i neznam da li ovi u EA znaju što znaći horror elementi ili ne. U tih pola sata niti jedan horror element, valjda EA misli da iskakivanje protivnika iz svake rupe kao u chapterima 13+ spada u horror elemente. Jedini dodatak (za sad) je što Isaac ima vizije o tim čudovištima, da su se probudili ali ne znaju još gdje je Zemlja. Vizije su gotovo identične vizijama Sheparda iz ME o reaperima i Isaac prdi da mora upozoriti Zemlju na njih (opet jako slično ME)
Taman prešao DLC i moram reći da me kraj isto asocirao na Mass Effect 3. Inače nevolim ovako intezivne cliffhangere u igrama.
Inače ovaj DLC je dosta razvodnio priču jer kraj sugerira da je sve što smo radili u trici bilo za ništa.
Ajd pa ispao je bolji nego što sam očekivao.
Prošao DLC, četvorka bi lako mogla biti epic (ako je uopće bude).
Samo što su mogli ovaj DLC slobodno ubaciti u cijelu igru jer je direktni nastavak, ali da...to je taj pohlepni EA...
Oni su po meni sa tim DLCom jednim potezom ubili bilo kakav sense of acomplishment sto se tice price nakon sto sam odigrao sva 3 dijela sa guštom. I jos završava totalno blesavim cliffhangerom,što uopce nebi bio toliki problem da ovaj DLC jednostavno odiše smradom pohlepe i vidi se da je sklepan čisto da se zaradi novac, bez imalo razmisljanja da obogati Dead Space svijet ili da pruzi igraču ništa smisleno negoli jos nekoliko sati igre i manjak para u novčaniku.
Da je franšiza završila onom zadnjom scenom u trojci, imo bilo bi OK koliko toliko, ovako bez 4 nastavka
Treba je Issac na vrime umrit.
Igram 6h i na 40% igre sam, nesposoban sam s benchom, takva smeća od oružja radim