DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Uzmite svi UN-ove beretke i zalažite se za mir na serverima DayZ Standalona,a ja ću i dalje uživat u igri i  ubijat sve što vidim.....{#}

Team32Ipe77
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jao kako je shotgun govno od puske. Lootam zatvor, vidim lika opalim 1-2 puta po njemu sa buckshotom sa pola metra, on izvgadi sjekiru i one shota me. Meh.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

blažena kiša, završio prije s poslom. vremena na pretek. plan sa NWA prema NEA. poslje toga po obali prema Baloti, pa dokle stignem{#}.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

prestao sam igrati kad su izdali patch gdje su promjenili spawn lokacije i sjeb?li sve rollbeckanjem i teleportiranjem. Kakvo je trenutno stanje u igri?

1 3 hvala 0
17 godina
Re: DayZ (standalone)

Isto sranje samo drugo pakovanje.
Nemam vise teleportiranja i vec dugo me nije bacilo na plazu s k u ruci ali all in all je igra ista. Jednostavno je network code jezgra samog enginea losa i muce muku ispravit nedostatke istog.
Tek ovaj patch koji dolazi sedmog drugog bi treba donjeti neka poboljsanja.
Instaliral sam taj patch i idem probam kak radi ako uspijem na koji server.

Sve u svemu se ne opterecujem previse, jednostavno go with the flow.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 15:11 (NEW_MAN).
17 godina

Prvi dojam patcha.
Cim se spawnate lik je gladan i to ozbiljno, ne mozete ga prevarit da odete na pumpu i napijete se vode do jaja. Prije sam mogel napojit lika i doci do NWA bez gubljenja boje ili drame oko umiranja od gladi. Sad sam dosel do pol puta, tocnije prosel sam mozda 35% puta.. Znaci imate manje vremena da nadete hranu ili trebate pomoc od ekipe jer inace racunajte na smrt.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 16:01 (NEW_MAN).
13 godina
DayZ (standalone)

Nabavio sam igru prije par dana, i FPS mi je dosta los, kada sam u nekom selu ili u kuci padne mi ispod 30 ponekad i ispod 25, kada sam u divljini, mi je 35 i ne moze nikako ici preko toga, sve sto se moglo iskljucit sam iskljucio i sve stavio na low ali ne pomaze. Pa vas pitam dal mogu nesto napravit da si dignem FPS ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Konfiguracija? Bilo je par trickova postano, ako ti se da prolistaj, ima i jedan moj post čini mi se.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Procesor: AMD Athlon x4 740
Graficka: AMD HD Radeon 7700
4GB RAM
Maticna: Asrock FM2 FM2A75 PRO4

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 17:03 (Zvonimir110).

0 0 hvala 0
13 godina
g3arv8 kaže...

Mali tutorial za DAYZ rookies !

1.steam->library->dayz->desna tipka->properties->set launch options-> -cpuCount=2 -nosplash -noPause -maxMem=6144 (cpu count ovisno o broju jezgri na vasem pc , maxmem-ovisno o tome koliko MB ram imate) (preskace intro splash)

2.c:documents:dayz other profiles:ime.DayZProfile

https://www.dropbox.com/s/6ifs1yaylrbsi0d/g3ar.DayZProfile u configu su postavke naredene da izvlaci max fps ( low detalji). (usporedite config sa svojim i postavite parametre kao moje)

3.Nisam bas testirao no pisu da fps povecava ako disable steam ingame community ( ako ga disable-te onda necete imati ocitanje friends na serverima

steam->settings->ingame->enable steam community in-game (makni kvacicu)

13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

E, hvala ti, možda sad uspijem izvući više od 3 fps-a u gradu {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina

Hvala ti putno, sada mi je FPS za 10 visi

14 godina
DayZ (standalone)

Treba li za Standalone Arma II?

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
scipion kaže...

Ne,zato i je "Standalone".

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
scipion kaže...

Ne,zato i je "Standalone".

I mislio sam da je tako, ali da provjerim za svaki slučaj :)

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

sinoć igram s frendom na nekom UPS clan serveru i skoro su mi zgadili igru. mi u šumi  i imamo pregled nad situacijom, kad čujemo da netko priča i piše u direct chatu. ali i kad je pričao, pisalo mu je ime (kao da je u side channelu). Naravno, otkrivao je našu poziciju. Skužimo mi da nas idu flenkat i povučemo se. Primjetim jednog kako mi trči drito u susret i zapucam. BAM metak pogodi nevidljivi zid točno na njemu i tako 3 puta. frajer se okrene i samo me kicka sa servera. Zaobilazite taj server u širokom luku. Nema mi gore kad klinci igraju dayz i još su admini {#}

He who dares, wins
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

dočeapao sam se sks-a konačno, u vyboru.{#}

jest da se slabo vidi ali je video:

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Za par minuta slijedi post: Ostao sam bez sks-a :)

13 godina
DayZ (standalone)

nope.

stvarno brutalno. hrane ima toliko da si stalno na rubu gladi. jedan napad zombija i pola stvari mi je ruined. i ono malo sto sam imao upropašteno je te se više ne može jesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
ima mozda neki jaako strpljiv kolega tu da je spreman svako malo da odgovori na moja glupa pitanja i da je spreman dati savjet....ako me imalo opravdava....star sam,poceo sam igrat fps nedavno....i uglavnom igrao cod itd...hvaaala.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DayZ (standalone)
Samo pitaj,netko će sigurno odgovoriti...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dobro,glupo mi sad pitat neke fundamentalne stvari posto cu dobit odgovor da googlam...posto sam googlao tutorijale i mozda u nedostaku znanja engleskog ne skuzio sve na stoposto....znam da mogu boce punit vodom al da mogu i drito iz bunara da se napijem....ja to nista ne uspijevam....i gdje je sve to oruzje???palicu sam nasao nakon 33dana hoda i to na nekom nasukanom tankeru....i kako da udjem u server gdje mi je timezone dan?jbg....rekoh odma da sam tezak slucaj
13 godina
DayZ (standalone)

na ovom linku imas filtere http://dayzdb.com/map/chernarusplus#3.095.049 pa ti prikaze u grubo gdje se sto nalazi , naravno postoji mogucnots da je netko to vec pokupio, sve stvari se respawnaju kada se server resetira.

Da mozes na bunaru napunit cuturu, mozes i piti iz bunara

pa kad odes na server list pise ti koliko je sati 0-24 format zapisa sati ( tako ces znati dali je dan ili ne )

0 0 hvala 0
16 godina

Uzmeš preznu čuturicu s vodom u ruke i ona kad dođeš do nekog izvora vode pritisneš F i izabereš Refill. Također iz tih izvora (bilo to vodena pumpa ili neka vodena površina) možeš direktno pit. Naciljaš s kurzorom pumpu (moraš biti blizu nje) ili vodu (moraš stajat u njoj) i pritiskom F tipke imaš opciju Drink.

Oružja pronalaziš na određenim mjestima. Označena su na ovoj mapi s crvenim znakom.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sto je danas bilo vatreno u elektru u pm, prvo izleti lik na mene s FNX45, popucamo se, pogodim ga par puta, nastavi hodat i pogodi me dva puta prije nego je pao, panem u nesvjest i kontam to je to, odem pojest jabuku irl vratim se kad stojim pored lika i krvarim {#}, uletim u zgradu bandage se izadjem vani kad on jos uvjek stoji tamo i krvari lol {#}. Poslije toga nekoliko vrlo zestokih obracuna s opasnim banditima {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 19:44 (Mquany).

3 5 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Sto je danas bilo vatreno u elektru u pm, prvo izleti lik na mene s FNX45, popucamo se, pogodim ga par puta, nastavi hodat i pogodi me dva puta prije nego je pao, panem u nesvjest i kontam to je to, odem pojest jabuku irl vratim se kad stojim pored lika i krvarim {#}, uletim u zgradu bandage se izadjem vani kad on jos uvjek stoji tamo i krvari lol {#}. Poslije toga nekoliko vrlo zestokih obracuna s opasnim banditima {#}{#}

Dobar video, samo sto od svih tih ljudi su samo zadnja dva bili naoruzani i mozda banditi.. tako da ti bas i naslov nije prikladan. ja bih prije nazvao video nesto tipa "ciscenje elektra" ili slicno. primjetio sam da ti je blur kad si ranjen, ako se oces rijesit toga iskljuci post process effects u video postavkama.

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Dobar video, samo sto od svih tih ljudi su samo zadnja dva bili naoruzani i mozda banditi.. tako da ti bas i naslov nije prikladan. ja bih prije nazvao video nesto tipa "ciscenje elektra" ili slicno. primjetio sam da ti je blur kad si ranjen, ako se oces rijesit toga iskljuci post process effects u video postavkama.

Ma naslov je zezancija {#}, a sto se tice blura svidja mi se to, ipak sam se vratio iz mrtvih, mora biti posljedica. Zao mi samo sto nisam snimio ovaj fight gdje sam ostao onesvjesten, pogodim ga u stomak 3-4 puta i onda se lik okrene i puca u mene dva puta {#}. Ali dobro, ima pravde, on je ostao lezat, zapravo stajat lol, a ja sam se cijeli dan zabavljao u elektru :D. Sreca da nisam izasao iz igre i sto sam pocistio zombije prije fighta {#}.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad te stalno spawna na isto mjesto {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Kad te stalno spawna na isto mjesto {#}

Kakvi su pokolji ono bili sinoc, kad usred unakrsne vatre idemo bandagati nasumicnog newspawnera u elektri jer smo ga slucajno propucali :D

17 godina

Decki za 4 dana stize patch. Novi patch donosi glad! :)
Zbuksajte hrane Winter is coming. Tocnije u novom patchu kolko se meni cini trebate 3x vise hrane da lik ne bi umrl od gladi a hopanje postaje tlaka, tak da ne bude vise hrane u izobilju. Zduplajte si (jer duplanje ne bude vise tak lako) ili nabavite extra hranu i budite spremni na glad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 10:33 (NEW_MAN).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice