@◘Baotica sve u temi si nazvao budalama,stoga sam ti obrisao post.
Ovo da igru možeš kupiti u alphi za neku siću i nije loše.
Ja sam npr. kupio BF4 skoro godinu dana prije izlaska(preorder 60€),bio bi sad puno zadovoljniji da sam onda alphu platio 20€.
Tebe nitko ne tjera da igraš sad i budeš "pokusni kunić",ti možeš sad kupiti igru za 20€ a igrati je kad izađe(onda bude oko 40-50€)
Na kraju krajeva nebi nikoga trebalo biti briga na što onaj drugi troši svoju lovu.
BTW Rado bi da su mi prije koji godinu ponudili za neku siću da im testiram ovaj BMW

minutu nakon što si ti otišao sam poginuo, uletio nam tip sa sačmom i prosuo mi dozu dvije u facu. Marin mi se smije na TS-u kako ga je tip promašio, a ja već lagano šetam po Kamyshovu. Sreća da me spawnalo blizu blizu pa sam stigao vratiti gear. Nije baš previše uništen

ono sacma nam u prizemlju, snajp s bolnice na jedan prozor, s brda drugi snajp na drugi prozor, dobro da ne dobijemo ptsp 
. Obisao malo sjever da nadopunim zalihe municije, vracam se preko Vyshnoye i vidim ima jedno 5-6 zombija okolo, idem se malo zabavit i isporbat svoj novi pristine T3N Rds Optics na udaljenstima 200-300m, popnem se na uzvisinu sjeveroistocno od naselja, legnem, deplojam bipod, ciljam prvog zombija kad vidim poce zombi da trci, ali ne u mom smjeru, pratim ga tako kad vidim lika sa fire axe kako lupa po zombijama, kontam u sebii platit ces ti meni sto si mi sje... target practice. I tako on je tu ubio par zombija, lootao par kuca i nastavio prema jugu. Juzno od Vyshnoye ima jedna kratka cesta koja vodi prema kuci od crvene cigle i dvorca i kontam da cu ga tu na tom raskriziju probat skinut. Zeroam gun na 200m opucam 7-8 puta, onako 2-3 metka u sekundi, lik pane, pogodim ga jos 3-4 puta, za svaki slucaj
. Kod mene sok, nevjerica, gun koji je tolike poslao na sve izpocetka je samo tako nestao iz igre, izbrisan, kao da nikada nije niti postojao 

1911 /\/\/\/\/\ 1899