DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)

"dynbrut4l", probat ću ja danas navečer. Poz

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 15:07 (BucoKTM).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ajmo rentati server mislim da košta 7€ mjesečno,samo balkanci da su tu na jednom mistu podiliti se u grupe po drzavama i warZ pravi napraviti moglo bi biti fora....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pasanac kaže...

Ajmo rentati server mislim da košta 7€ mjesečno,samo balkanci da su tu na jednom mistu podiliti se u grupe po drzavama i warZ pravi napraviti moglo bi biti fora....

Da kosta 7 eura mjesecno svak bi imo svoj server... Ne vidim razlog podjele po drzavama.
Ovo sa WarZ-om mi nije jasno. Pojasni. 

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Mislim da on cilja na to da se podijelimo po državama i onda ratujemo međusobno. Hrvati vs. Bošnjaci vs. Crnogorci itd. Nepotrebno. A i kako misliš dozvoliti pristup samo onima s ovih područja?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
14 godina
DayZ (standalone)

Stabilni server kao što su Gamservers su ti najmanje 60 $ mjesečno za 30 ljudi,mozda manje ako uzmeš unaprijed više mjeseci.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Roko567 kaže...

Mislim da on cilja na to da se podijelimo po državama i onda ratujemo međusobno. Hrvati vs. Bošnjaci vs. Crnogorci itd. Nepotrebno. A i kako misliš dozvoliti pristup samo onima s ovih područja?

To bi bilo jednostavno. Postavis u opis npr. "Sifra je kamen" i onda niko ko ne zna to procitat ne moze ni na server. Al ideja mi se ne svida.

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Postavis u opis npr. "Sifra je kamen"

E, vidiš, toga se nisam sjetio. Ideja sama po sebi meni i nije toliko loša, ali bi se to vrlo brzo pretvorilo u nešto "više" od običnog natjecanja radi svega što je bilo.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Roko567 kaže...

Postavis u opis npr. "Sifra je kamen"

E, vidiš, toga se nisam sjetio. Ideja sama po sebi meni i nije toliko loša, ali bi se to vrlo brzo pretvorilo u nešto "više" od običnog natjecanja radi svega što je bilo.

imaš pravo nisam se toga sitija

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hebemu kako je mosin dobra puska, znaci imam dosta dobar gear, ali od oruzja imam samo shotgun, i idem ja tako i lootam Krasnoslav airfield i vidim lika na vrhu tornja, rekoh idem ga ubit jer imam odlicno close range oruzje. Dodjem ja gore i skempam se i cekam jedno 15-ak minuta da se on pocne silazit na skale al valjda me je i on vidio te nije nista napravio. Dojadilo mi cekat i odem lootat zadnji zatvor i kazem sebi da me ne moze lako iz te udaljenosti ubit, medjutim nakon 2 minute lootanja, izadjem vanka, cujem pras i dodje famozna "You are dead".

Niti znam odakle ni nista, samo znam da je mosin bog i batina ove igre.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Hebemu kako je mosin dobra puska, znaci imam dosta dobar gear, ali od oruzja imam samo shotgun, i idem ja tako i lootam Krasnoslav airfield i vidim lika na vrhu tornja, rekoh idem ga ubit jer imam odlicno close range oruzje. Dodjem ja gore i skempam se i cekam jedno 15-ak minuta da se on pocne silazit na skale al valjda me je i on vidio te nije nista napravio. Dojadilo mi cekat i odem lootat zadnji zatvor i kazem sebi da me ne moze lako iz te udaljenosti ubit, medjutim nakon 2 minute lootanja, izadjem vanka, cujem pras i dodje famozna "You are dead".

Niti znam odakle ni nista, samo znam da je mosin bog i batina ove igre.

Nece zadugo, uskoro dolazi SKS

aut neca aut necare
13 godina
DayZ (standalone)

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/169526-pending-changelog-experimental-branch-033114782/ update.an je changelog dosta ima fixova , valjda ce uskoro nesto "big" :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Ovo MORATE viditi {#}{#}{#}. Hahahahhhhhaaaaahahahahhahahaha {#}{#}{#}.
{#}{#}{#}

2 20 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...
{#}{#}{#}

Mrzim iz dna duse ovakve kao na videu.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Mquany kaže...
{#}{#}{#}

Mrzim iz dna duse ovakve kao na videu.

Da, i ja mrzim ove germane, zato je i dobio metak, dva {#}.

13 godina
DayZ (standalone)

Sta je tu smijesno ? Pucas po covjeku kojemu je puska na ledima, ubijes bambija prvog i bambija drugog bez da si ista reko... Da si ih barem pokusao nesto pitat pa onda pucaj. A ovog svabu si samo trebo razrjesit oruzija i neke hrane i nek ide dalje... a hebo led.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
8 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta je tu smijesno ? Pucas po covjeku kojemu je puska na ledima, ubijes bambija prvog i bambija drugog bez da si ista reko... Da si ih barem pokusao nesto pitat pa onda pucaj. A ovog svabu si samo trebo razrjesit oruzija i neke hrane i nek ide dalje... a hebo led.

Ma sta ih imam pitat, nemaju mi sta reci, krivi su i gotovo {#}{#}{#}.

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
{#}{#}{#}

Koji si ti bandit hahahaha kako moli lik {#}

aut neca aut necare
17 godina
SimeKZ kaže...

Puca po ČOVJEKU??? Video je zahebancija, šta se ložite, čovijek se zabavlja i to želi podjeliti sa ostalima, to je samo igra (kakav čovijek (y), stavio bi i da je njega neko rokno i smijao bi se.... Lik je heroj, a ne zločinac :-).{#} 

http://www.iskoristi-poticaje.com
12 godina
neaktivan

Mquany heroj, a ne zlocinac.

aut neca aut necare
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kakav njpa{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
4 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
lebo1 kaže...
SimeKZ kaže...

Puca po ČOVJEKU??? Video je zahebancija, šta se ložite, čovijek se zabavlja i to želi podjeliti sa ostalima, to je samo igra (kakav čovijek (y), stavio bi i da je njega neko rokno i smijao bi se.... Lik je heroj, a ne zločinac :-).{#} 

Pusti ih to su uglavnom oni koji igraju 10h na dan i onda ih neko ubije pa se usp***re i smisljaju neka pravila igre koja ne postoje {#}

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja osobno mislim da ljudi poput mene cine ovu igru zanimljivom, da nema ovakvih kao ja ovo bi bila ziva dosada. {#}

2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

hehehe a ne cekat ce da izvuce pusku... Sta ce pricat? Ne mozes ti uc u neki grad i trcat prema gearanom liku i ocekivat razgovor uz caj ili nesto slicno. Dobit ces metak u glavu i bok, pa se ti zali po silnim forumima...

aut neca aut necare
13 godina
Roko567 kaže...
SimeKZ kaže...

hehehe a ne cekat ce da izvuce pusku... Sta ce pricat? Ne mozes ti uc u neki grad i trcat prema gearanom liku i ocekivat razgovor uz caj ili nesto slicno. Dobit ces metak u glavu i bok, pa se ti zali po silnim forumima...

Ja ne znam sta nisi shvatio u ovom videu.. .Ja nisam protiv KoS.a, ali pogotovo na ovakav nacin jesam, niti ga je lik na ikoji nacin ugrozavao niti nista. Dakle, mrtvo hladno je doso i rokno ga. Pa ne moras ga cekat da izvuce pusku, jednom zaprijetis i ako krene vadit pusku, metak i gotovo. Kad on izvadi pusku tri puta je na zemlji, ovako je moglo biti zanimljivo za oboje. 

Ovo nije COD niti BF... Tesko je vama objasniti smisao ove igre jer ste ocito dosli sa prije navedenih igara pa samo rokaj koga stignes.

17 godina
Roko567 kaže...
SimeKZ kaže...

Sudu za ljudska prava, prava običaja igranja (ratovanja) i još za mnoga druga (ne)djela, imaju i video dokaze... 

http://www.iskoristi-poticaje.com
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...
{#}{#}{#}

Ovaj lik sto je naisao s lopatom je mogao hit jackpot, sreca da su bili zombiji pa sam se okrenuo, da me lupio po glavi mogao me onesvjestiti pa dotuc, nema tu price, metak i gotvo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 0:08 (Mquany).
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Roko567 kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ne znam sta nisi shvatio u ovom videu.. .Ja nisam protiv KoS.a, ali pogotovo na ovakav nacin jesam, niti ga je lik na ikoji nacin ugrozavao niti nista. Dakle, mrtvo hladno je doso i rokno ga. Pa ne moras ga cekat da izvuce pusku, jednom zaprijetis i ako krene vadit pusku, metak i gotovo. Kad on izvadi pusku tri puta je na zemlji, ovako je moglo biti zanimljivo za oboje. 

Ovo nije COD niti BF... Tesko je vama objasniti smisao ove igre jer ste ocito dosli sa prije navedenih igara pa samo rokaj koga stignes.

Trebas ti jos dosta pure jesti sto se tice DayZ-a, dok ti s nekim raspravljas on je tamo s frendom na ts i ovaj ti se prikrada s ledja, i samo vidis you are dead, nema milosti {#}.

13 godina
Mquany kaže...
SimeKZ kaže...
Roko567 kaže...
SimeKZ kaže...

Trebas ti jos dosta pure jesti sto se tice DayZ-a, dok ti s nekim raspravljas on je tamo s frendom na ts i ovaj ti se prikrada s ledja, i samo vidis you are dead, nema milosti {#}.

Mislim da se obracas krivome sta se tice toga. 

U dayz.u od pocetka moda, preko 100h gameplaya po raznim serverima vecinom na serveru od BalkanskihLegionera... tako da prvo razmisli prije nego sta blebnes bzvz.

Niti da mi se jednom dogodilo to tvoje ''you are dead'' ali mi se dogodilo i da su mi znali prici njih 4-5 i naoruzat me do zuba i dati hrane i vode koliko mogu nosit... Zasto nebi mozda bio takav ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 0:13 (SimeKZ).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma super si ti zbrojo sebi sate i sve to al i dalje ne kuzis da je ovo sandbox igra. Mozes radit sta god hoces. Ja inace ne pucam ovako, al mi je smijesno vidit i nemam nista protiv toga. Inace u gradovima nema zajebancije i sve moras obavit brzo... Ne mogu ja cekat na sred ceste da vidim oce li on izvadit pusku ili ce jos malo cekat dok njegov prijatelj ne dode i upuca me. Ne ide to tako prijo moj

aut neca aut necare

4 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad u igri bude vise zombija i kad to bude gotovo mislim da ce biti dobro pokusati s nekim se udruzit u grupu, ali ja sam takav da neradim nikad ono sto je dobro za mene. Kad vidim deset likova zgiranih do zuba a ja budem imao sarafcinger ja cu ih nekako probati sredit, bio bi dobar osjecaj ako uspijem {#}.

2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice